Flóra, én megcsináltam tegnap a receptet. fincsi az íze, de a formája fura: beesett a teteje és homorú lett Nem tudom miért. Közben kiderült, h 1kg-os a sütőm, lehet, h azért, mert a 0,7kg-ra való adagot tettem bele?
Én is azt hittem, hogy kevesebb mehet bele simán. Viszont a kenyérnek olyan lett a teteje, hogy a 2 széle magas, bellűl meg behordapt, fura..... Egyedi. Kenyér Edina módra Kár, hogy nem fotóztam le, jót röhögtetek volna
Nekem nagy didim van.Gondold el hogy az átlag 53-54 kilómhoz és 162 magasságomhoz a mellem mérete 75-80 dupla D.volt!!!!Szóval keskeny hát nagy didi,és már az elejétől nőtt de most mintha megállt volna.Úgy néztem ki testileg mint Dundika csak nem szilikon hanem eredeti.Na ezt így még sose írtam le sehol senkinek.
Edina, aszöldfűszeres is fini. Én nem panaszkodom,eddig csak a kukoricás lett sűrű, de ízre az is jó volt. A többi pedig mind nagyon finom, puha, habos, egyformán átsült kenyérke. Nem tudom,miért esett be neked a közepe.
Szerintem lehet, hogy nálam az lehet a baj, hogy a sütő teteje nem záródik le rendesen. És sütés közben úgy érzékeli, mintha kicsit ki lenne nyitva. Belemegy a hideg levegő. Már szóltam Mikinek, hogy szerelje meg, de már megint alszik
Ja, akkor az a baj. A süti is összeesik, ha rányitod a sütőajtót. Az nem jó neki. Megfázik a tészta. Akkor tényleg csak ez a baj, de ez korrigálható, nem?