A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Kriszta!
de jó!!! már hiányoltalaK! kérünk képeket ahogy ígérted!!! :D Vöröske lesz a fiú! de édi!!! :D A tej meg tényleg lehet hogy nagyon TARTALMAS és a kevesebb is több belőle. :D

Mi meg elértük ezt a élettani kaki-szorulásos időszakot. Most iszom a kamillateát ... egyszer már bejött! Nem akarom hőmérőzni ha megy máshogy is! :D Most úgyis lehet hogy taknyos (lesz). Nem árt senkinek!

jut eszembe - ujjam: :oops: egyre jobban fáj, bár kinézetre egyre szebb. Kénytelen leszek visszamenni ahoz a nem túl FINOM sebészhez. :oops: Tökre parázok! :oops: Megint meg fog kínozni! Lehet megint ... áááá hagyjuk! majd kiderül mit csinál vele! csak így főleg két gyerekkel nincs hozzá kedvem végigszenvedni ezt a tortúrát a kórházban. :oops:

JAJ LÁNYOK! én úgy várom már hogy essen a hó!!! :oops: :oops: :D :D :D de mennék már ki a hóba ... olyan jó mikor recseg a hó az ember lába alatt :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gyuzso!
de jóóó!
1000% hogy Lidocain után lehet szoptatni????

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Veronikusz. nagyon jó ez a Tescos-konyha.És nagyon olcsók ott a játékok, kár hogy nem gondoltam rá előbb... mert tényleg jó árak vannak! én meg a multkor megvettem a babakocsit auchanban 10 e ért, az is babával együtt, itt meg 5e, és sztem uaz.
de ennek ellenére lehet hogy elnézek még tescoba, csak nincs a közelünkben :?
És a favonattól meg szívrohamot kaptam, 5e-ért tök nagy pálya!! én meg azt a corában kaptam 7ért, és nem ekkora...szóval ilyenkor feltudnék robbani.......

Gyuzso! leszedték tegnap ezt az ekg gépet rólam, hát most gyógyszert kell szednem :? mert magas a pulzusom...100 fölötti nappal, éjjel jó - akkor 60. (amikor nyugi van :lol: )
kardiológus dokinéni mondta szedjem 2-3 hónapig, utána kontroll.
(babaproject miatt nem akartam, de most úgy is megint szünetet kell tartani,ugyhogy addig belefér a gyógyszerkúrA)muszáj :!:
pedig minden gyógyszert utálok
de most szót kell fogadnom.......(állítólag a magas pulzus is árt(hat) a babának :roll: )

Kép
gablaty

Hjudit sztem ha az elsőnél nem vetettétek le az őssejtet,akkor most sem kell(ene),mert akkor is biztos úgy gondoltátok:hogy minek?, meg egyéb okok...sztem most már csak azért se, mert akkor hogy magyarázzátok majd meg (20 év múlva a gyerekeknek) hogy tőled vetettünk,tőled meg nem...... :?:
egyiknél fontos volt, másiknál nem? (legalábbis nekem ilyen dilemmám lenne)

nem tudom mit akartam,majd jövök még....

tablókép nov.vége az jóóóó

Kép
gablaty

Zsu!
Tejcsárda, az túlzás. Mikor el kezd enni sokakat, mindig be is parrantok, hogy most aztán nem lesz elég, de aztán mindig visszavesz a tempóból.

Aprooka!
Ha elfogadsz tanácsot, etetés után fejd le a maradékot, nekem is így lett sok, csak aztán ott rontottam el, hogy odaadtam neki cumisüvegből. De már mondtam, hogy anyós keltette súlypara volt bennem. Aztán már követelte is a cumisüveget. És már késő volt visszafordítani. Aztán hátha újra hajlandó lesz elfogadni, ha látja, hogy nincs más, neked meg megmarad a tejed. És lesz a fagyasztóban a főzikhez.

Veronikusz!
Nálunk is szörcsögés volt, olyan volt, mintha az orrgaratban lenne cucc, mert taknyi nem volt. A dokinénink azt mondta, hogy sóoldatos orrcseppet nyomjak. Úgy tűnik, most jó lett (kop-kop), de közben volt egy porszívós időszak is. Én Nasivint adtam.
Ha lesz hó, jöttök?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

És Karácsony előtt be is megyünk?

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!
Most akkor te CSAK anyatejet adsz Petyának, de üvegből???? Az tök jó! Mármint az anyatej! :D
Nekem Fluimare sós orrcseppem van! Gondolom ez jó! 2-3x egy nap??? (előtte meg porszívózni?) Az úgy jó? De csak néha szörcsög! Ja! Az só nem marja ki a nóziját? :oops:
Ha lesz hó elnézünk esetleg! (de csak halkan, mert az én kocsimon még nincs téli gumi!) :oops: DE LESZ!!! Csak kéne venni! Bár ha belegondolok … 3 gyerekkel kimenni nekem EGYEDÜL szánkózni!!! :shock: majd meglátjuk! Ha a férjem jönne úgy jó lenne!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Megpróbáltam visszaolvasni, de esélytelen, mert kezdenem kellene dolgozni is, és már 1 órája itt ülök, Villő meg mindjárt felkel!

Azt még láttam,hogy hit-keresztelés téma volt. Mi hívő reformátusok vagyunk, család nem volt az. Nálunk a keresztelőnél még az volt szempont, hogy olyan kleresztszülőt válasszunk, aki ugyancsak ezt vallja, mert akkor van csak értelme a mi esetünkben. Benének 1,5 évesen volt a keresztelője, Villőé még várat, de a keresztszülők már megvannak. ja még a hívőség mellett az volt fontos, hogy olyanok legyenek, akik szívesen, és jó kapcsolatot alakítanak majd ki velük, aki igazán családtaggá válik. (baráti körből választottunk)

Keresztnevek: Nálunk 2 van, mert rövid a vezetéknév, és mert én mindig is 2 keresztnévre vágytam, hogy választhassak. :)

Na, eddig jutottam. :)

mtunde

Halihó!

Veronikusz!
Ujjad nem semmi....mikor lesz már ennek vége?????
Igazából én nem aggódtam Orsi miatt...eszembe se jutott, hogy alacsony. Már csak azért sem mert oviban nem tünik alacsonynak a többi gyerek mellett. De azért be kell látnom, hogy ott több a 3 éves épp elmúlt mint aki már inkább 4...viszont múlthéten hárman is szóvát tették, hogy 98as ruhákat veszek még mindíg????!!!!!?????? Na mondjuk harisnyára meg már kell a 104es gatya, de amúgy a 98as pulcsik meg a pont jó kategóriába tartoznak...viszont Kata jó magas...
Hát igen én 155 vagyok...férjem egy fejjel magasabb. VISZONT!!!!! Férjem családja olyan, hogy 8-9 éves korig átlagméretek aztán meg beindulnak...sógorom 40 centivel született :oops: most 2 méter magas és 100 kilós... :D

Kriszta!
Épp eszmbe jutott még este, hogy megkérdem Panka méreteit is :D
Meg kell állapítsam, hogy Orsi átlagméretekkel rendelkezik :D

JAAA!!!! Az egyik csak aki beszólt (egy idősek a lányaink) az közölte, hogy az ő lánya 28 kiló :shock: és hogy Orsi milyen vézna (15 kiló)....

Gyuzso!
Nekem egyzser dokibácsi azt mondta, hogy télen igyak meg minden nap egy citrom levét és tutkóra nem leszek náthás...csak nem szeretem :( de lehet meg kellene próbálnom...

Őssejt:
Sógornőm leukémiás és felmerült, hogy Dani őssejtjeit megkaphatná, de a dokija felvilágosított...őssejtet felnőtt emberből is lehet szerezni, de nagyon kicsi a valoszinüsége, hogy passzol... másrészt ugye rengeteg pénz és csak 20 évig használható fel, utána bedobják a közösbe...
Arról nem is beszélve, hogy mi van akkor ha nem megfelelő az őssejt????? Akkor ugye kidobják, de fizetni akkor is sokat kell...
A sógórnőm 21 évesen lett leukémiás... :oops: és a mai állások szerint ha lett volna őssejtje és hamarabb betegszik meg akkor sem tudtak volna rajta azzal segíteni...

TANÁCSOT szeretnék!!!!!
Amióta nem szedek fogigátlót azóta tiszta ragya az arcom...nem tudja valaki, hogy mi van a fogitabiba, hogy az gátolja??????
Már mindent kipróbáltam, de semmi eredmény...
Egyenlőre csak a bioptron lámpa használt, de nem akarok életem végéig lámpázni meg el is felejtem néha... :oops:

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

zsofizsofi!
Nagyon köszönöm, sokat segítettél, külön köszi az előadásos menetrendet.

Többieknek pedig köszönöm a gratulációkat.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Veronikusz!
Én akkor adtam az orrcseppet, mikor nagyon szörcsögött, és ha úgy hallottam, hogy visszafelé folyik a cucc. :roll: És egy ideig nem porszívóztam, mert egyszerűen nem volt mit, csak amikor már folyt a nózija is. De ha úgy látod, szerintem porszívózni is lehet. Nekem egy ideig az volt a bajom, hogy nem mertem ilyen picit orrszívó-porszívózni. :oops: Hiába második gyerek, csak Panka 15 hónapos koráig egyáltalán nem volt beteg.
És igen, csak anyatej. Ha már a szopit elrontottam. Valszeg a fejemben van a hiba. De eccerűen nem hittem el, hogy elég. :oops: Vagy ilyesmi.

Kati!
Panka csak 12 kiló. Ez van. (De kérdezd Vicát is, bár nem tudom, Réka milyen magas.) És pl. a C&A-s 98-asok kicsik, pedig nincs 98 centi, vagy éppen annyi. És ha azt veszed? Most vegyél 156-ost és használd ruhának, vagy mit szeretnének? 28 kiló ? Anyám!! És gurul, vagy hogy közlekedik?

Kép
Kép
kriszta36

Szonibaba!
A Zsófi által leírtakat kiegészíteném még azzal, hogy Vida doki a legjobb választás, ha békés szülést akarsz. Ha nincs rá ok, abszolút hagyja a dolgokat a maguk útján menni, megnyugtat, és ehhez még kell egy jó szülésznő (mindenki jó - nálunk most Keszegh Évi volt), és mindegyik partner a gátvédelemben, még akkor is, ha bizonytalan vagy (nálam így volt, és mégis gátvédelemmel szültem Petit).
Petyát elvitték ugyan, mikor megszületett, de apa ment vele, végigfotózta a procedúrát (volt nyákszívás) és visszahozták utána rögtön. Próbáltunk szopizni is, de nem nagyon sikerült és két órát ott töltöttünk, egymásnak örülve. Amikor bementünk az osztályra, picit betették az inkubátorba, ott szunyált (én meg ott nyüzzsögtem :oops: ), de amikor már kicsit felébredt, kihozták, és onnan végig velem volt. kicsit le volt esve a cukra, de kapott pótlást (női tejet) fecskendőből, meg pohárból (mondjuk nekem mindkét gyereknél csak a negyedik napon volt már mérhető szopis tejem), de próbálkoztunk szopizni is végig, segítenek is, még fejni is. (Mondjuk jobban örültem volna, ha nem lett volna ez a cukormizéria, de ezt már kitárgyaltuk.)

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!
Egy új kismama belépést kér ebbe a szuper kis csapatba ha nem bánjátok!
Lassan én is a 30.hétbe lépek és tök jó olvasni a beszélgetéseiteket és tanácsaitokat!
2007 februárban szültem a kisfiamat itt a kórházban,és lassan újra ott leszek! Nagyon szépek a babák és mamák és a társáságról nem is beszélve! Próbálok bekapcsolódni a beszélgetésekbe,ahogy tudok jövök!
Addig is minden jót mindenkinek!
Üdv:Tenci
etenci
Ercsi

Üdv Tencikinél szülsz??? képek esetleg??

Kati! nővérem is így járt, mármint amikor abbahagyta a fogibogyit, de igazából nem tudom mi segíthetne...végülis ezeket is mind hormonok okozzák...de lehet nem ártana elmenni kozmetikushoz kezelésre, hátha az segítene.....talán...a lámpa végülis jól hangzik... és netán 3.-ra készültök?? :wink:

Kép
gablaty

Kati, hát hormonok vannak a fogigátlóba, attól nem ragyás a bőröd...

Nekem ami kicsit jobbá tette, hogy abbahagytam az összes nem természetes krémet, lemosót, stb. Pl dm-ben az alverde kozmetikumok természetesek, és nem is olyan drágák. Nem a reklám helye, de amióta ezt a tusfürdőt használom, nem kell még testápoló is!
Etenci, üdv itt!

mtunde

Sziasztok!

Tenci: Üdv itt nálunk én is 2007. Februárban szültem a fiamat :lol: ki a dokid?Hogy hívják a fiadat? Képek?

Tabló: November végére az jó :lol:

Rólunk csak annyit hogy totál kivagyok,mert éjszaka az úrfi nem hajlandó egyedül aludni,pedig eddig egyedül aludt :cry: :cry: :cry:
Úgy érzem magam mint a kérdőjel :oops:
Teszek fel képeket,persze ha nem baj...

Kép Ilyan csúnya volt a pofikája a ragtapasztól :oops:
Kép CSííííííz :lol:
Kép Vigyor ezerrel :lol: :lol: :lol:
Kép Apa segít megfujni a vacsit :lol:

Szép napot mindenkinek.
V

valentina

Valentina! aranyosak vagytok :lol: nem vagy egyedül,Enci sem hajlandó 1ül elaludni (pedig eddig vele is másképp volt)
sőt 3.éjszaka éjjel 1-2 körül fogja magát és átjön közénk... :shock:
valakinél volt ilyen? és sikerült visszaszoktatni a helyére? mondjuk ezt betudom most annak hogy beteg is...nyügős is ,hátha azért van anyahiánya.... :roll:

Kép
gablaty

sziasztok
sajnos Zsofi is szorcsog ezerrel, meg ejszaka az orra is bedugul mindig, en felhivtam tegnap a dokinkat, o azt mondta, h eloszor a sos oldat, az feloldja kicsit a cuccot, utana lehet leszivni orrszivoval, ha sulyosabb lesz, akkor lehet a babaknak valo nazivint adni...egyebkent meg a cebion c vitamin cseppeket adjak meg.. mar ket eleg sulyos ejszakank volt, fura, mert anppalra visszavesz egy kicsit, es amr azt hiszem elmult, de mikor ejszaka ebred Zsofi, akkor nagyon bedurran, es alig birom visszaaltatni, biztos orulnek a szomszedok, mikor megy a porrszivo...:)

banana

Cukipofa!
Orsi úgy jó ahogy van!!! :D
Kata kb 16 kiló (néha 16,5) és 27-28-as a lába!!! Együtt vásároltam a Deichmann-ban egy házaspárral ahol a kislány akkora volt mint Kata és bizony csízmából ők is 29-eset vettek mint én. :lol: Nagy lábon élnek!!! 28 kiló!! Gurul az a gyerek???? :D kis sumo-s :lol:
ÉS A LÉNYEG!!! Csak halkan: tényleg jön lassan HÁRMASKA???????? :D:D:D

Kriszta!
Köszi. Már 1x szívtam és minimális valami kijött.
Szopi: a HARMADIKNÁL már legalább lesz önbizalmad és ciciből fogsz etetni :lol: és anyóst elküldheted a Keny…-ba :lol: (bocsi :oops: ) Nagyon-nagyon ügyes vagy!!!! :D

Elmaradtam az üdvözléssel! ÜDV. AZ ÚJAKNAK!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Banana!
jaj szegényke!!! Jobbulást!!! :oops: porszívó: Kit érdekelnek a szomszédok??? :lol: :lol: de nekem a "nagyok" felkelnek rá!!! Nekem is eszembe jutott most éjjel. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

na ez csak gyors táblázat,majd este megcsinálom rendesen :roll:
az lenne a kérésem, ha valakinél van változás vagy plusz adat, írja meg,köszi
Kép
Kép
Kép
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Cukipofa!
Milyen figyelmes ez a Veronikusz :lol: :lol: ????

Veronikusz!
Szegénykém te meg az újjaddal szenvedsz :evil: Én a gyomrommal...mindenkinek van valami.....Képzeld Letti a héten csak 6dkg-ot hízott.....de előtte héten meg 18-at....aggódjak szerinted???nem nagyon kevés az a 6dkg???Mondjuk hosszra meg nő mint a gomba, mert egy csomó cuccot kinőtt a napokban.....szerinted????

Üdv Tenci!
Mit jelent a Tenci????Enikő vagy talán???

Valentina!
Viktor édes :lol: ...éjszakákhoz pedig kitartást :!:

Tünde el is felejtettem mondani, hogy nagyon szépek a gyerkeid :lol: :lol: Mivel foglalkozol??Lehet, hogy mondtad már csak én lemaradtam róla.....

KépKépKépKép
vdorka3

jah, meg azt hallottam v olvastam vhol, h az anyatej is jo orrcseppnek! :)

banana

Dorka!
egyáltalán ne aggódj! lehet hogy szellemi fejlődésre összpontosított és nem a súlyra!!! no para! az gond csak ha ez huzamos!!!! vidám? alszik rendesen? legalább 2 óránál gyakrabban nem éhes? akkor no papa!!! :D:D:D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Dorka!
A POFÁTLAN találóbb lett volna!!! (ugye Cukipofa? :lol: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kép Kép Kép nyuszsapis Kép

KépKépKépKép
vdorka3

zsofizsofi: nagyon köszi a szülésfelkészítős infókat. szerintem a szülés-együttszülésre és a szülőszobalátogatásra tuti elmegyünk a kispapával. Remélem addig a picifiam visszakúszik a helyére, ugyanis 2 hete itthon kell ücsörögnöm-feküdnöm, mert a bébink picit lejjebb csúszott és koraszülés veszélye állt fent.

Hjudith: lehet, hogy együtt szülünk?? :D én jan. 24-re vagyok kiírva:))

Csajok, valamelyikőtöknek van esetleg olyan listája, hogy mit érdemes vinni a kórházba? Persze az alapvető cuccokon kívül, mint hálóingek, papucs, bugyik, törüköző.... Tehát olyasmikre gondolok, hogy pl. érdemes egyáltalán szoptatós melltartót venni/vinni? Vagy pl. bimbóvédőkrém tuti kell-e? esetleg mellszívó? babának kisruhák/pelenka? vagy egyéb hasznos dolog?
Hú, de kezdő vagyok még :oops: köszönöm!!
dettóka75

Üdv az újaknak4 Tök jó, hogy így szaporodunk :lol:

Veronikusz
Köszi a képet, de ez nekünk túl csajos :lol: :wink:
Hajrá negyedikrekisfiú :lol:
Olyan cukik a kölkök, mikor udvarolnak :D Nyáron Iván is lesmacizta az egyik kislányt :lol: Olyan cuki volt, majdnem megettem :lol:

Andi
Igen, mi is néztük a "bolti" konyhákat, de nem méretarányosak a gyerekhez, vagy amelyik igen, az rózsaszín :? Pedig a séfek nagy százaléka pasi :wink:

Kati
A 28 kilós gyerek...Húúú, de gáz. Nálunk a játszin van egy kislány, tök normál magassággal 2 évesen volt 20 kiló :shock: Igaz, gyümit sose láttam a kezében, csak nassokat....
A húgom olsztályelső volt oviban és suliban is magasságban(fiúk között is!). Most alacsonyabb nálam, pedig én 164cm vagyok :wink:

Banana
Nehogy mááá lázba hozzon, hogy mit gondolnak a szomszédok! Az a fontos, hogy lányka ne kapjon arüreggyuszit, nem igaz? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Kép Berke lemaradt....

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka!
asszem nem írtam. Egy volt diákom kezdett el természetes kozmetikumokat kereskedni, és én írok neki hírleveleket, termékismertetőket, stb. Elég messze van ez az eredeti szakmámtól (történelem-finn tanár), de most ez csak heti átlag 10 óra, és rugalmas.

Még egy oldalt sikerült visszaolvasnom. Igen, szerintem is a hitnél nem a rituálé, a körítés és az intézmény a fontos, hanem a hozzáállás, a szeretet, a motiváció. De nekem támpontot ad a közösség, és egy csomó dolgot együtt élünk meg, hasonlóan, és meg tudjuk beszélni.

mtunde

Veronikusz!

Hármaska???? :roll: Mivaaa? :D Assziszik majd, hogy az unokám. :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Gablaty!

Janka is kb 2 évesen kezdte, hogy egyedül nem alszik, csak ha mellé feküdtünk, illetve éjjel legalább egyszer átjött.

Mit mondjak elég nehezen bírtam.

Aztán odáig fajult, hogy nem akart a saját ágyában lefeküdni, csak "apaágyában". Megvártuk míg elalszik, majd átvittük, de pár óra múlva már ott volt :lol:

Most rájöttem, hogy keskeny neki az ágya( 70*140). Kapott egy 1m*2m-es ágyat, és azt mondtam neki, hogy apa bezárta a szoba ajtót és elvitte a kulcsot, így csak az Ő ágyába tudunk menni :oops:

Pikk-pakk elalszik(velem), majd reggel 7-ig meg sem mozdul :P

Esetleg lehet, hogy Encinél is ez a helyzet??

Hugom mára van kiírva, de még semmi :?

cooper

Dorka!
az első (picit narancssárgás) kép :D:D:D:D nagyon édi!!! és Berkének is milyen járgánya van!!! Azta!!! olyan jó hogy van aki titeket fotózzon! :oops: Férjem sose kap ihletet! :oops: :lol:
A sapis kép is csúúúcs! hol vetted a sapit??? (ha ne titok! 8) )

Jut eszembe férj! :D férjem két napja leteremtett :D , mert meg mertem 2 hónap után fürdetni Zsófit! :D Azt mondta, hogy este ez a pár perc intim szemezés és együtt röhögés Zsófival jár neki. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Cooper!
hugidnak HAJRÁÁÁ!!!! :D :D :D

Kriszta!
:lol: 4 év ide vagy oda! annyi van köztünk! különben is! mikor láttak ott az 5.-en én azt hittem te vagy a fiatalabb!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Ma már érdemes volt felkelnem! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Veronikusz!
köszi megnyugtattál, nem aggódom.nagy baj gondoltam én , hogy nem lehet, mert a kedve jó és éjjel alszik egyben 9-10órát.....
A nyuszisapit is anyósom hozta kintről...imádnvaló szerintem is.
Nálunk a Lettykófürdetés az én reszortom...nem csodálom, hogy a férjed ragaszkodik hozzá :lol: :lol: ....tényleg a nagyokat ki fürdeti????
Nem is mondtam még, hogy az udvarlós sztori mennyire tetszett :lol: :lol: nagyon helyes lehetett a kisfiú....
Látom Neked is ott motozik az agyadban a következő bébi még mindig :lol: :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

jah, felreertes ne essek, nem erdekelnek a szomszedok, ha porszivozni kell, hat porszivozunk...:) bar ne kene!
edes a nyuszis sapi, jo lenne husvetra...(most eppen azon gondolkozok, milyen karacsonyi kepeslapot csinaljak Zsofival...:)

banana

Dorka!
az eslő képen Letti nagyon Berkés :lol:
zebrás szőnyegünk nekünk is van :D
fürdetés: míg kádban fürödtek a lányok a férjemmel fürödtek, de most már zuhanyozni szoktat így azt általában én intézem :D egy héten 2x van hajmosás kádban, az továbbra is Apucival. Én csak öltöztetek. (Szofit)
igen, ha lehetne szülnék még :lol: :lol:

Kriszta!
úgye! érdemes volt! és komolyan is gondoltam. :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

:oops:

Kép
Kép
kriszta36

Azért te sem panaszkodhatsz. Meg nem mondanám, hogy három fürtöske mamája vagy!

Kép
Kép
kriszta36

:D :D :D hát! ha megnézed a szemem alatti karikákat ... :lol: :lol: :lol: :lol: LÁTSZIK a 3 gyerek!!!!! :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hi!

Veronikusz!
Nem is mondtam milyen cuki az udvarlós sztori :lol: :lol: Férjed mit szólt? Elengedi Katát játszani?! :lol: A havat én is várom! mikor csípi a hideg az arcom, romantikus hóesés, minden fehér, remélem Martin idén már értékelni fogja, tavaly nemigen fogta fel vagy nem tudom.
Ja és, ha Zsu azt mondta, hogy lidocain mellett lehet szoptatni az tuti úgy van! Én is mindig őt zargatom ilyen kérdésekkel...

Kriszta!
Ti költöztetek? Hova? Ki nézne téged nagymamának?!

Dorka!
Tök jók a képek! Azta Berkének milyen pöpec járgánya van! Mi ez? És hol lehet kapni?! :lol:

Cooper!
Hajrá húgodnak! Én tonicot ittam sokat...

Szia Etenci!
Mesélj, mesélj magadról/magatokról! :D

Valentina!
Jóó képek! Azt hiszem te írtad múltkor, hogy megőrjít a dackorszak. Kezet foghatunk :roll:

Őssejt: mi sem vetettük le. Nem láttuk értelmét és az ismerös kismamák sem, szerintem marketing nagyrészt...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
Nem költöztünk, csak apu lakását pakoltuk ki, és azokat a cuccokat költöztettük. Annyi könyv van! Párom ki van akadva. Most szortírozok. Más ruhát vásárol, ha rosszkedve van, én könyvet :oops:

Kép
Kép
kriszta36

Memme,
ha valaki nagyon szívózik, én azt szoktam mondani, hogy a deizmust valljuk. Isten, avagy a természet. Annak látom értelmét, és engem is feltölt, megnyugtat, jókedvre derít, célt ad.

Veronikusz,
hát én is ki tudok akadni néha az idősebbeken.. :oops: szerintem az idős emberek többsége egyáltalán nem toleráns, azért mert rugalmatlanok. Egy olyan világba csöppentek bele, amit nem tudnak követni és ekkor jönnek a „bezzeg az én időmben” jellegű rizsák. Halálosan fel tudom magam szívni, ha valaki azzal jön, hogy régen minden jó volt, most meg minden rossz. :shock:
(persze benntartom a gőzt és toleránsan viselkedem, már amennyire tudok, de annyira látom ám, hogy mire megy ki a játék, és csak sajnálni tudom őket.. és rettegek, hogy én is ilyen leszek??? :roll: )
Kriston Andrea magyarázata jut mindig eszembe ilyenkor, kb. így mondta: „ha valaki mindig szarszagot érez maga körül, valószínű, hogy a hátán van a szarral teli hátizsák, és hordja magával mindenhová”
:lol: :lol: :lol:
Gratulálok az udvarlókhoz! :lol:

Zsófi,
köszi a tablógyártást! Nekünk jó sincs közös képünk, gyártunk és jövö héten küldöm! Ja és mekkorára kell lekicsinyíteni, hogy mailben átmenjen?
Vendég

Sziasztok!

Nagyon belendült a topik, olyan nagyon jó ez!

Cukipofa, amikor az anyukáról, meg a beteg kisbabájáról írtál, hogy ugye csak akkor veszi sok ember elő a hitét, ha baj van...totál igaz és ez szörnyű sztem, mert totál őszintétlen.
Én be kell valljam rengeteget perlekedem Istennel, de SOHA nem néztem le senkit, aki nem hitt. Sztem kifejezetten gusztustalan dolog. Szívesen elbeszélgetek velük, de csak ha igénylik és csak addig a pontig.
(Amúgy nálunk is sok-sok családi tragédia volt, 2 évesen halt meg anyum, aztán nagyim, majd 2 éve nagynéném, ugyanabban a betegségben. Rák és a leglassabb, legfájdalmasabb fajtában.
Anyura nem emlészem, de most, hogy nagynénémmel végigéltem, iszonyú volt belegondolni apum akkori heyzetébe. Ilyenkor én is mélyen megingok a Föntiekben...de valahogy elintéződik bennem a dolog)
De a lényeg tényleg a szeretet, és hogy hogyan élünk!

Tünde, nálunk is két kersztnév van, mert ősmagyar párti vagyok első névként, de ugye kell egy keresztnév is.

Kriszta, köszi a tanácsot, nekem a fejés egyenlőre nem nagyon jött be, bár a kórházban kellett és amiatt nem is ment el a tejcim. De most napok óta két ciciből szopizik és van hogy másfél-2 óránként, szóval megcsppantam, pedig mindent cart eszem, iszom. Tea, sör, bogyesz....még görögszénamagot is eszem, baromi gusztustalan, keserű és úgy néz ki mint az egérkaki. :lol: :oops: oszt semmi haszna, de azért köszi a tanácsot!

Copper, tesód????izgííííííí

MInden újnak üdv, a kórházi listáról van a Kútvölygiben egy formanyomtatvány, ami teljeskörű és nagyon szuper. Sajna én már elkavartam, pedig délután próbáltam megkeresni.

Lidocain: Csak nagyon nagy dózissal nem lehet szoptatni. Képzeljétek, én viszont ma tudtam meg, hogy ha a babóval bennmarad az ember röntgenen, akkor 24 órát tilos szoptatni. Jó, hogy a HEim Pálban ezt közölték, amikor besugaraztak Levivel.... :evil: :evil:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Na jó, ezt a kirohanást is lehet ki kellett volna hagyni, mint a múltkorit. Szégyellem már, hogy ilyen litániákat írok.. :oops:

Banana,
jobban van Zsófi? Cebiont én is adom, amikor épp eszembe jut, nem csak ha szörcsög. A mi dokinénik is javasolta az anyatejet orrcseppnek (gondolom, inkább a fellazítás szempontjából..). Viszont a sós oldatot nem próbáltam, azt milyen arányban kell?

Dorka,
szépek vagytok!! :D

Valentina,
Viktor vigyor még mindig lenyűgöző :D
És az Elmo a beszélős fajta? Én sima puha Elmo-t keresek már rég, de sehol nincs..
Vendég

Judy, köszi, akkor majd én is azzal kezdek.
Súlyotok, most még lehet, még nem olyan nagy a kishölgy, hogy titok lenne, ugye? (születési, mostani?)

Veronikusz, én is orrcseppezek, bár nekünk Sterimar van, erre esküszik itt mindenki. Ez fiziológiás sóoldat, nem csíp.
Orrszívás, nekem most magyarázták el, hogy a gyerekklinikákon hogy művelik és tényleg hatásosabb. Egyik orrba be a csepp és a másikat kell szívni, miközben a cseppentős orrot gyengéden pumpálni kell (befog-kiereszt) Addig, amíg a nem befújt orron is már orcseppes cucc jön ki. Persze amikor nagyon sűrű a taknyi, akkor nem kell megvárni. Aztán uccu a másik nózi. Nekem Levi náthájakor a kisebb műanyag cső totál megtelt így takonnyal.
Sógornőm pedig mondta, hogy a lámpákkal nagyon vigyázzak, csak min 70 centiről, mert be lehet sütni a taknyit, ha túl közel használja az ember. Ez tök ijesztően hagzott, szóval én inkább még nem próbálkoztam. :oops:
Kata udvarlói nagyon édesek lehetnek!Kezdek irigykedni....kis copfosok.

Hallottátok a híradóban? Vizsgálatot indít a katonai ügyészség a Honvéd Kórház ellen, mert kiderült, hogy az epis érzéstelenítésért pénzt kért az anesztes doki....(vicces, na és melyik kórházban nem kér??? :shock: )

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Borsika!
ne szégyelld magad!!! :D én birom a dumád és tetszett amit írtál!!! :D:D

Aprooka!
sok-sok tejecskét!!! vissza fog jönni!!!

Steffi!
azóta nem került szóba, hogy elmenjen Kata :D de biztos elengedi :D

na megyek fürdetem a lányokat. Férjem még ÁFÁ-zik :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Aprooka!
nagyon köszi a nózitakarítási tanácsot!!! :D
Ja! én anno úgy tudtam, hogy EPI 20 ezer lett volna Katánál!!! :shock: :shock: :shock: JA! és most meg azért kell a Honvédba spéci szöveggel BEUTALÓ Zsófinak, hogy ne fizettessék ki velem a csípő-has-koponyaszűrést!
na mentem

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!

Gondolkoztam, hogy leírjam-e a nózit, én a kis újonc kezdőke, mert nem akartalak még véletlenül sem megbántani, de aztán mindent a picúrokért alapon, meg aztán az én tök fejemnek is csak most magyarázták.
Tejcit köszi, remélem!

Alkalmasint olyan 30-40-et is elkérnek az epiért, ami azért eléggé gáz... Beutaló tényleg gáz, miért nem mentek a Budaiba? Ott nem faxiznak különc beutalókkal. Bár ha már megvan....

Bori, hozzátápis tanácsokkal láss el Te is kérlek....mikor kezdted, mivel...mekkorák voltatok születésnél, most....nagyon köcci

Dorka, Valentina, képek édesek nagyon. Hízással most mi is kb olyan 60-100 körül produkálunk két hete.... :?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: