Látom mindenki éli a "munkás" hétköznapokat
Most már azt vettem észre, hogy velem másképp viselkedik Blanka sokkal hamarabb elhallgat, "szót fogad" mint az apjának. Talán azért mert kevesebbet látja. Parázom is rendesen, hogy nagyon anyás lesz. Mondtam is Bálintnak, hogy hétvégén ővé a gyerek! Ha felkel ő megy be hozzá, és játszon is vele sokat ... mert nem szeretném ha csak rajtam lógna a későbbiekben és csak tőlem fogadna el mindent.
Én azért nem jelentkeztem napokig mert anyósoméknál voltunk és így legalább volt egy kis szabadságunk
Blanka a cipellőt utálja, ha nagyon elfoglalja magát akkor egy-két órát elvan benne, de amint unatkozik már is leszedi a lábáról. Biztos kapunk majd szidást a doktornőtől, hogy miért hagyjuk neki.
Kriszti, utólag én is boldog szülinapot kívánok!
Szopival kapcsolatban pedig kitartást neked. Szerintem is még korai a két cicis etetés, de ha így lakik jól, akkor etesd így! Az a fontos, hogy szopizzon.
Tamara! Sajnálom, hogy Anna már nem szopizik. Én is nagyon odavagyok hogy meddig fogom még szoptatni Blankát ... de úgylátszik hogy most nálunk minden rendben van. Nagyon szépen eszik megint és ennek nagyon örülök.
Múlthéten kaptuk meg a 4. hós oltást és a prevenárt és mi ettől a kettőtől belázasodtunk. Egész nap semmi baja nem volt, de éjjel többször is kelt, meg sírdogált, én meg 11-től fél 1-ig járkáltam és cumit próbáltam a szájába dugdosni. Majd 3/4 1-kor úgy döntöttem megetetem, és amikor kivettem, hogy megszopiztassam, éreztem, hogy a gyerek tiszta meleg, lázas volt. Úgy szégyeltem magam, lelkiismeretfurdalásom volt ezerrel. Fel is keltettem az apját miközben szoptattam, hogy jöjjön már ő is nézze meg, gyorsan megmértük a lázát és 37,8 volt szegénykém. Igaz ez még nem az a vészes láz, de hát nem volt jól ... kapott egy kúpot éjszakára meg picit vízes ronggyal borogattam neki egy kicsit a homlokát aztán már aludt is tovább. Később még ránéztem és már nem volt meleg. Úgy mentem vissza aludni, hogy milyen szar anya vagyok, hogy nem vettem észre másfél órán keresztül, hogy lázas a gyerekem. De a férjem azt mondta, hogy majd akkor leszek rossz anya, ha ő mondja
Ivett! Szerintem, ha unja a gyümit Dorka, adjál neki főzeléket. Vagy az almához krumplit. Próbáltad már? Most nagy sütőtök szezon van én fogok venni és megcsinálom majd pépnek aztán lefagyasztom, mert lehet mire ehetnénk már nem is lehet sütőtököt venni.
Tündi, Hajni, Linda, Kriszit! Kitartást a nagyobb gyerkőcökhöz. Még szerencse, hogy ez a dackorszak csak egy nagyon rövid ideig tart a gyermekévekhez képest
Na megyek, mert lejárt a mosógép ...

[/img]

Picurka