Hű de sokat írtatok!
Sarmon szorítunk ezerrel! Nem lesz semmi baj, hiszen mindene kifejlődött már, hízni meg kint is ráér. Fel a fejjel, Mózes és Jázmin is megértik már, hogy be kell feküdnöd. Milyen nehéz szívvel hagyja otthon az ember a "nagyokat"!
Winchi: 3 éve mindig azt nézem, hogy ha van 3 sor lányruha, akkor fiú csak egy fél sor. Most már lányom is van, de kb 1,5 éves koráig megvan a ruhatára, annyi ruhát kaptunk. Viszont a fiam kinőtte a 98-asokat, most készülök beszerezni a 104-eseket. Mehetek vadászni!
Bende: nálunk volt a háború, bár inkább lelki vívódásnak nevezném, hát úgy tűnik megoldódott. Felhúztam a kezemre egy bábot ( fekete bárány ) és elkezdtünk beszélgetni. Levi is én is kiadtunk magunkból minden bizonytalanságot, megbeszéltük a dolgokat. Így játékos formában könnyebben rájöttem mit érezhet. Nagyon megkönnyebbültem, 2 hónapja még nem is gondoltam, hogy egyszer örülni fogok neki, de újra tojik a fejemre, ha valamiért összeszidom. Hurrá!
Sophie: Üdv köztünk, nemrég csatlakoztam én is. Gégéétől jó ötlet ez a bemutatkozás, írok pár sort magamról. 27 éves vagyok, sérült gyerekek gondozásával és fejlesztésével foglalkoztam. 3 éves a fiam Levente, 7 hetes a lányom Dorottya. Fehérváron szültem, de én sem ott lakok.

[/
[/