A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

sziasztok!

kicsit elvesztem :oops:

zsófi, krisz, vizkrisz, kisbuta, rana: drukk++++++

puszi, tobi: ölelést küldök neked.

legyekmami: gratulálok :lol: :lol: :lol:

estike: jaj, de jó! gratulálok :lol: :lol: :lol:

mabe: üdv köztünk.

nagyjából visszaolvastam.

köszi a hiányolást. mindjárt rakok táblát is.

katica
katica30

Annyit írtatok, nem tudom, kinek mit is akartam írni.

Mamaleszek, nyugi, nekem legutóbb azt mondta egy bennfenstes, hogy örüljek, hogy 37 felett van és ne is menjen le, mert ha nem megy be, akkor babás vagyok.++++++++++++++++++++++++++++

Zsófikukac, hajrá tüszők!!

Szezso, örülök, hogy mész fagyikázni!

babaimádó
Kép
babaimado

Kép

Kép

Kép

szóljatok, ha vmit javítsak! köszi.

katica
katica30

Én is megmértem a hőmet, most: 37,2
Tegnap este 36,6 volt. Persze fogalmam sincs, ez jelent-e valamit. :lol: Ezzel is elment 10 perc. :mrgreen:

skrisz72

Köszönöm lányok!

Skrisz: fagyasztott babákat kaptam vissza, azt írták a zárón, hogy ezeket a 3.napon engedték fel, nem tudom, ez mit jelent. Az első lombiknál is volt Utro, akkor nekem sem vol semmi ilyen jel.

Bella: én az Utro papírján nem találtam semmit mellékhatásként leírva, hát nem tudom. AZ utro már megy jó pár napja, biztos nem okozhatja, így átgondolva- ez a jel csak tegnaptól van. De remélem, semmi rosszat nem jelent.

Vizkrisz.: Tegnap du. 5 körül, ma 11 körül mértem, akkor kezdődött az egész érzés, azért mértem meg, hogy ez láz e, vagy micsoda. Midkettőnél 37,4 volt. HCG szurit nem kapok, csak utrot, a szuri mire való?
Amikor olvastam a te hődet, kicsit megnyugodtam, hogy ezek szerint ez norm.
mamaleszek

Mamaleszek

Hcg szurit Vkrisz leírta az előbb:
"Mivel a mostani teszt elég egyértelműen pozitív lett 1 perc múlva...persze jóval halványabb a csík mint a kontroll, ez még tuti a szuri, ennyi idő alatt nem kezdek el saját hcg-t termelni. De remélem a szervezetem sikerül becsapni ezzel az álterhességgel és nem fog tiltakozni a babók ellen."
Vendég

Mamaleszek
Néhány meddőségiben kell szúrni fél hcg-t a beülti napján és felet 2 nap múlva...ezzel is támogatják a beágyit.Debrecenben T-nél ez így szokás...de olyat is hallottam, hogy vhol nem adnak vahol meg folyamatosan nyomatják beülti után. :?

Többieknél hogy volt?
vizkriszisback

Katica jön és belaptetőzik!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

VKrisz,
én sem kaptam utána, csak progiszurit most az előzőeknél meg csak utrot.
Vendég

mamaleszek: üdv köztünk. drukk neked!

bocsi a laptetőért :oops: meg is lepődtem rajta.

katica
katica30

Semmi gond, Katica, a laptető azt jelenti, hogy te is babás leszel. :wink:

skrisz72

NEM TUDOM MEGCSINÁLNI A VONALZÓT!!!!!!!!!!!!!! :oops:
lola29

Lola, miért nem?

skrisz72

Katica,
nem bántásból írtam. :? Neharagudj rám. :oops:
Csak rég voltá és akkor egyszercsak hozzászól és ...

Lola, ha megírod mit honnan adatok stb, akkor segítek illetve megcsinálom. :wink:

hajnoca
Dunakeszi

Mamaleszek! Én nem tudom, de biztosan jót jelent! :D Üdv itt. :D
Katicabogárka! Csakhogy itt vagy már, hiányoztál! :D Köszi gratulát. Laptetü :lol: :lol: :lol:

Skrisz! Ha nem vagy beteg, csak babás lehetsz! :lol: :lol: :lol:

Kismamik anyucik Festeni, vagy nem festeni, ez itt a krdés :?: Mármint hajat. Már lepel borítja a tükröket, de ezt a lenövést a kirakatokban is látni :shock: Szavazzzatok!
estike66

Én úgy tudom nem káros. De van gyógynövényes alapú hajfesték, vagy hajszínező érdemes utánanézni, sőt ezt Hannától hallottam, úgyhogy Ő bővebb felvilágosítást tud adni majd.
Vendég

Lola! Vonalzón kívül mi a helyzet? Nem vagy benne Katica táblázatában :!: :idea: :shock:
estike66

Bella, jó sok recept, lesz mit sütni karácsonykor! :wink:
Bár az is igaz, hogy a karácsonyt sose töltjük itthon, fát se szoktunk állítani... Megbeszéltük, hogy akkor majd, ha lesz kisgyerekünk... Inkább előtte és utána szoktam karácsonyi hangulatot "teremteni".

Mamaleszek! Nyugi, ahogy a lányok is mondták, ez TÉNYLEG lehet az Utrotol. Mindenkinek minden ciklusa más (én már csak tudom... :roll: ). Illetve lehet, hogy mégis bujkál benned valami kis baci, amit észre sem vennél amúgy, mert a szervezeted legyőzné, és ez is ráerősít a hődre. DE az is lehet, hogy ez bizony a beágyazódás jele...! :wink: (Most olvastam a fertilityfrienden, hogy ilyenkor is megugorhat a hő.) De sajnos ilyenkor semmi sem biztos. :(
Jó kis nicked van amúgy, így bizti bevonzod a babásodást! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Jól van Bella, akkor ezt most beírtam az igen oszlopba! :D

Ma van az a nap, amikor nem csinálok semmit, ami munka, és nagyon kellene. Valami mélyről jövő blokk akadályoz. :lol: :lol: Akkor is ha tudom, lesz ennek böjtje.
estike66

Katica
Örülök, hogy végre megjöttél :D még ha el is oroztad a laptetőt!
:( :lol:

Én mindjárt kezdek tanítgatni itthon, jönnek 3-an, 6 óra összesen...de kibírom. :D Majd utána jövök, addig is írogassatok szorgalmasan!!! :D

Estikee
Hajfestés:GOOGLE!!! :lol:
vizkriszisback

Estike!!! 40 napig TILOS hajat festeni! Ez alatt az időszak alatt alakul ki ugyanis a baba idegrenszere! Szerintem utána se a legjobb, csak ha feltétlenül muszáj. Tényleg vannak természetes alapú hajfestékek, de én úgy tudom, ha már festett a hajad hagyományos hajfestékkel, akkor ilyet tilos alkalmazni, mert leégeti (vagy mit csinál) azt a részt a hajon, ami nem gyógynövénnyel van festve. Legalábbis ez így van a hennával, a többi színnel nem tudom.

Ja, amúgy ma reggel nekem is 37.2 volt a hőm! :D Úgyhogy köszi Szezso, megkaptam! :wink: Ja és Mamaleszek, próbáld mindig azonos időben, reggel (is) mérni a hődet, mert csak az az igazán mérvadó.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Mármint a fogantatástól számítva 40 napig. És a Logona pl. az biztos szétégeti a már festett hajat, mert ez iránt én is érdeklődtem. Ilyenkor meg kell várni, hogy TELJESEN lenőjön, és csak utána lehet ezzel festeni. De akkor meg ugyanott vagy, ahol a part szakad... :?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Estike! Ha mégis a bio hajfesték mellet döntesz, itt olcsóbb, én is innen szoktam bio cuccokat rendelni: http://www.zoldello.hu/?db1=1&db2=1&db3 ... ehet=&az=0

:shock: Jó hosszú ez a link, de működik!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Bella! Ezen elleszek egy darabig. :D

Rana
! Köszi. Szóval nem! :( Jól van, legfeljebb sapiba ülök a munkahelyemen. :cry:
estike66

Estike, Van egy ismim, ő terhesség alatt végig festette kéthetente a haját (mert őszül), és azóta a kislánya 3 éves és makkegészséges. Szóval sztem attól függ, mennyire elviselhető a lenövés. Én biztos nem merném befesteni (nem is fogom), mondjuk nekem nem is látszik a lenövés, könnyen beszélek. :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ja, egy másik ismim meg vett szájmaszkot és úgy festett (hogy ne lélegezze be a gőzöket), de nagyon buta, mert nem a beszippantott anyagtól kell félni, hanem attól, amit a fejbőrünk felszív!!!!!

Na, kifogytam az okosságokból, úgyhogy befogom. Amúgy is lejárt a Babanetes kvótám!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Estike,
a inkább SZÍNEZZ!! Az még ápolja is a hajat. !!! :D :D :D
A hajfestéssel az a baj, hogy vegyszerezed a fejbőröd és a bőrödön keresztül bejut a szervezetedbe. :cry:

Én is színeztem várandóság elött és alatta is. :)

hajnoca
Dunakeszi

Rana! Ne mond már , hogy megint felügyel azurad! Küld le a boltba, vagy valami.
estike66

Én nem öszülök, legalábbis nem látható :oops: :) , csak a szőke hajam, több árnyalattal világosabbra lett festve a nyáron, aztán maradt ilyen. Most bűn rönda. Anyukám mindennap elmondja, hogy hogy nézel ki kislányom.?! Vagy inkább elkérdezi?. Ő sem tudja, minnt ahogy rajtatok kívül senki sem.
estike66

Jól van Bogyimami, ez is egy lehetőség, milyennel?
estike66

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Jól van dugultam, nehogy már az én lenövésemről szóljon a topic. :D
estike66

hajnoca
Dunakeszi

Puszi! Na, itt is volt aztán pro és kontra!
estike66

Visszajöttem, mert elment a Börtönőr. :lol:
Jaj, ez tényleg jó ötlet, amit Puszi belinkelt: MELÍROZTASD!!! Így a lenövés se látszik olyan durván, és a festék is minimális, ami a fejbőrödre kerül! Na csak megoldjuk itt a problémádat, Estike! :wink:

Brizo, találtam neked még méhecskéket. Itt küldöm:

Kép

Kép

Kép

Amúgy Puszedli nem fogod elhinni, de most megint tök ugyanazt az állatkát akartam neked elküldeni (most találtam), amit te is pont most raktál fel az aláírásodba (mint a múltkor!!!) Telepátia!! :shock: Meg elküldöm a másikat is, amit akartam még, hogy meglegyen neked. :wink: Mind a kettő tök cuki.

Kép

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rana33 2008.11.20 13:55-kor.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Jól van, szép vagyok én így is. :twisted:
estike66

Rana! :lol: :lol: :lol:
estike66

Estike, a kisbabádnak te leszel a legszebb! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulasz, Meli:

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana: :lol: Köszi.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Én anno Wellaton (sárgadobozos) hajszínezővel színeztem a hajam velvetblue-ra, vagyis bársonykékre ... ami szép bársonyvörös lett.

pl. ilyen: Kép

Itt pár hetes voltam Bogyikával. Kb 7 - 9. hét körül jártunk és amint látni friss festés volt a hajkoronámon.
Ennél azért fényesebb volt amikor sütött a nap. :wink
Kép :

hajnoca
Dunakeszi

Egy kis vicc: :wink:
Kormányközlemény:

A gazdasági válság, és az emelkedõ energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a "fényt az alagút végén". A kellemetlenségért elnézést kérünk.

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca! Ez jó! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na léptem, mennem kell a városba. Pusssz.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Bogyimami! :lol: :lol:
Jó volt a séród! :D :D
estike66

az első képen egy lagziban voltunk és 3 hónapja voltam férjnél a voltférjjel.
Gondolom azért az látszik rajtam ott.

hajnoca
Dunakeszi

Esti,
most jutott eszembe, hogy nekem várandósan volt az esküvőm és akkor muszály volt valamit kezdeem a hajammal ... így elötte beszíneztem.
Jó én akkorra már 26. hetes voltam.

itt szép fényesen
Kép

az egyik kedvenc képem:
Kép

hajnoca
Dunakeszi

szia lányok!

szorítok, drukkolok és gratulálok mindenkinek, csak picit "hátrébbról" :oops:

kérhetek Tőletek?

Van egy babaszépségverseny. Teréki Márk egy nagyon kedves ismerősöm ismerősének a kisfia :) cukorbébibogyó, ugyhogy ha megtennétek, hogy szavaztok rá egyet, azt megköszönném.
Meg kell adni a neved és az e-mail címed. Küldenek egy mailt és ott a linkre kattintva lesz érvényes a szavazatod.

Biztos páran azt gondoljátok, h ez így milyen butaság, akkor persze nem sértődöm meg :wink:

aki szavaz, annak naon köszke :)

http://www.amalom.hu/angyalibabakszepsegverseny/szavazas?kat=2

ja, Hajnoca tök csinicsibe vagy 8)
hajnóca

hajnóca

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: