[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
III ker, Békásmegyeri anyukák! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Anett!
Ki nehagyd a tuti melót! Neked is kell, hogy emberek között legyél, hogy úgy menj dolgozni mint azelőtt és ha ezt megteheted ilyen lájtos formában akkor nehogy elszalaszd! Én is el akarok menni melózni valahová, de még nem tudom hová. Ma már vettem egy expresszt és lehet, hogy a neten is keresgélek. Igazából valami otthoni adatrögzítés lenne a tuti, de félek, hogy én is elfelejteném milyen rendes munkábajárónak lenni, pedíg egyszer vissza kell szokni ahoz is. Jajajaj.
Pénteken voltunk először oviba és egész jól ment. Ma megint mentünk reggelre és képzeljétek megnyúlták mindkét váltócipőnket. Pár hónaposak voltak egy adidas meg egy nike saját lábra készült betéttel. Fasza! Vittem a páromat is, hogy nézze meg hová fognak járni a gyerekek, hát ő egy abszolut nyugis ürge, de ettől úgy felment az agyvize, hogy nomég.
Most csináltam a feliújságra egy fényképes elveszett keresemet, mert mindkettőről volt kép.
Csak az nem világos, hogy mi a fenét gondol az aki ellopta? Nem ismerem fel itt békáson?? Irtó röhejes. Csak meg ne lássam sehol, mert nem tudom mit csinálok vele. Kép
Hédi!
Mi nem szedtük a bronhovaxumot, mert az Orsiék szedték és nem ért semmit, de most elgondolkodtam rajt, hogy Lilinek használt.
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok,

Szerintem is menj el Anett a beszélgetésre,nem árthat.Legalább kimozdulsz.
Vikics,
Ez hihetetlen!Már az oviba is lopnak?Bár,hogy az igazat megmondjam nem csodálkozom,a mai világban mindent visznek ami mozdítható.Meg különben is az ovikba bölcsikbe úgy járkálnak ki-be,ellenőrizhetetlenül.
Fiúknak tetszett?
A gégészünk - aki nem dicsekedés gyanánt,az ország egyik legjobbja- ajánlott a bronhovaxumot.Itthon nem nagyobn alkalmazzák,de külföldön Ny-E-ban az USA-ban nagyon elterjedt és bevált immunerősítő.Az a nagy igazság,hogy az orvosok nagy többsége nem is tudja,hogy kell adagolni.Mi is 3 féle változatot hallottunk rá.

H.
hedvig
 
 


Sziasztok!
Hédi!
Nekem az a gyanúm, hogy sajnos nem idegen lopta el a cipőcskéket. Elméletem szerint csakis a mi csoportunkból lehetett valaki, mert mi a fenét csinál valaki egy 25-26-os cipővel, ha a gyereke már rég kinőtte? Ellopja a kistesónak? De mivel a cipők igencsak lent voltak szerintem csak az látta, hogy márkásak, aki közvetlenül ott öltözteti a gyerekét. Kép És ahogy végignéztem a csoportba a gyerekek cipőhelyzetét, a 70%-nak lelógott a lábujja a szandiról vagy látszott, hogy bele van nyomorítva a lába a cipőbe.
Hát nem tudom... én nem fogok azért ócska cipőt adni egész napra a gyerekeimre, hogy el ne lopják. Inkább hurcolom minden nap.
Tényleg nektek milyen adagolás jött be a bronhovaxumnál? Asszem holnap fel is iratom a drnővel, mert délutánra belázasodott szegény kis Levi. Kép Béres cseppet is adsz Lilinek?
Már látom, hogy egy anyagi csőd lesz a február. Kép
Vikics

KépKép
vikics
 
 

 
 

Sziasztok!
Vikics: Ez döbbenet!! Nagyon remélem, hogy megtaláljátok aki ellopta. Tényleg és a babakocsival végülis mi lett?
Az biztos, hogy ha az oviban lopták el akkor előbb utóbb fel fogod ismerni pláne ha olyan hülye, hogy rá is adja a gyerekére.
És az ovonéni mit szólt? Mondta, hogy máskor is elő szokott ilyen fordúlni???
Sziasztok: Niki
lani
 
 


Vikics,

Mivel Lilinek kivették már az orrmanduláját és kétszer szúrták a fülét,nagy dózisban kapta.Három hónapon keresztül egyfolytában.Ez nem a megszokott adagolás,ezért szerintem kérdezd meg a dnénitektől.Van vmi speckó adagolás 1 hétig szedni aztán 10 nap szünet...stb.
Bérescseppet eddig nem szedett,most gondolkoztam rajta én is.

Én is rendes cipőt adok a gyerekre a bölcsibe,régebben vettem ezeket a remek kínai benti cipőket,de leszoktam róluk.A belső kiképzésük miatt Lilinek állandóan sebes lett a lába,körme letörve.Áttértem a szandira.

H.
hedvig
 
 


Sziasztok
Nálunk még nem loptak a bölcsibe, mármint a fiam ruháit nem lopták még el, egyébként én szandit adok rá még a tavaly nyárit, gondolom az most meg nem kell senkinek. De azért tényleg szörnyű, nekem eszembe sem jutna hogy másnak a dolgát elvigyem, még csak meg sem nézem senkiét, fura hogy ilyen anyukák vannak, arra nem tudna gondolni hogy talán akitől elvitte az nem tud a gyereknek másikat venni?

Ma viszem a fiamat orvoshoz mert ő is beteg, én is megkérdezem ezt a bronhovaxumot, hátha nekünk is használna valamit.

Egyébként ma nem mentem el a meghallgatásra, hülye voltam, de átgondolva nem nagyon menne nekem mert pl. a fiam most is beteg, anyósom egész héten dolgozott éjszaka, így ő kiesett, anyukám meg nem nagyon tud rájuk vigyázni max egy nap, így ciki lenne ha megkapnám és mondjuk azt mondanák hogy jövő héten már menjek is és én meg bejelentem hogy sajna nem jó mert a fiam beteg. Ezért nem mentem. Végülis nem vagyok gondba mert a munkahelyemen kapom most a fizetést mert május 18-ig szabin vagyok, csak mondjuk jól esett volna egy kicsit kimozdulni 6 év gyes után, de ami késik nem múlik szeptemberig kihúzom valahogy és akkor már mehetek rendesen dolgozni.
De természetesen a bedolgozás az jó lenne azt tudnám csinálni, de még csak ma adom fel a levelet a nőnek, aki állítólag a munkát adja.

És ha nem haragszotok had "dicsekedjek" el a lányommal, mivel 6 éves most esett ki az első foga amit szerencsésen le is nyelt, és a másik aminek nagyon örülök, saját magától megtanult írni, igaz csak a nagy nyomtatott betüket használja de kitalál egy szót és azt le is tudja írni, pl. telefon, festék, doboz, meg ilyenek, szörnyen örülök de egyben furcsa is.

Már megint sokat írtam bocsánat ezért
Anett
eszter
 
 


Sziasztok!
Anett!
én is levittem a nyári szandit, de csúnyán lelóg a lábuk róla. Kép Még szerencse, hogy 24-est vettünk nyáron, mert képzeld mikor megvettük bazi nagy volt, de 2 hétre rá éppen jó. asszem megbolondultam volna, ha a vadi új szandit 2 hétig hordják.
Azért kár, hogy nem mentél el a meghallgatásra. Lehet, hogy csak mondjuk márciustól keresnek valakit.
Nagyon okos akkor a lányod! Jól tetted, hogy suliba irattad és nem hallgattál az "okosok"-ra.
Hédi!
Mi szedjük a béres cseppet és mostanában tényleg nem volt semmi gond velük, de ők nem is "fülesek" Inkább az orrmandulájuk érzékenyebb, de az is csak akkor, ha nem kezdjük szippantani az orrukat idejében. A bronhovaxomot nekünk egy hónapig kell szedni, napi 1 kapszulával. Kíváncsi vagyok, hogy fogom megetetni velük. Ha meggyógyul a Levi akkor elkezdhetjük. Bár most már nem lázas szerencsére.
Lani!
Azt mondták, hogy fordult már ilyen elő, de az esetek többségében vagy még aznap megtalálták pl. kukában vagy egy hét múlva visszasunyizta a tolvaj. Hát annyira nem bízok a dologban, de azért kiplakázozzuk a vezető óvónénivel az ovit a cipők sztorijával és fényképével, mert az is van.
Most tornazsákba dugdosom a jelenlegi cipőjeiket és a csukható fakkba rakom hátha azok megússzák.Kép

Amúgy Márti néni továbbra is egy tündér, nagyon aranyos. Viszont jött egy másik óvónéni hosszó betegség után vissza és az azért keményebb a rosszcsontokkal.
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Mégvalami...
Nincs valami ötletetek viszonylag olcsó, de jó Kép gyerekpólóra? Olyan is jó amin nincs minta. Majd én teszek. Kép
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok
Vikics
Az a baj hoghy én nem igazán gondoltam át a dolgot, mivel van munkahelyem ezért csak úgy tudnék menni ha nem jelentenek be, és ugye a gyerekek, anyósom ma éjszaka is dolgozott, ő nem tudna rájuk vigyázni, a másik hogy a fiam ugye most beteg, a gyógyszert senki nem tudja neki beani csak én, mivel jól rá kell beszélni, hogy neked milyen jó ha beveszed stb, ja és egyik nagymama sem szívná ki az orrát neki.
Sajnos még kicsi a Máté, ha mondjuk 5 éves lenne akkor már nem lenne probléma, egyébént a lányomat még anyám is vállalja akár egy hétig is de kettőt nem adnék oda neki max 1 napra.

Na de azért egy bedolgozásnak tényleg nagyon örülnék, egyébként ti nem szoktátok nézegetni ezeket a munkákat? Jó lenne egy jót találni és akkor mindenki csinálhatná akinek kedve van rá, mi lennénk a Békási bedolgozós anyukák.

Sziasztok
Anett
eszter
 
 


Sziasztok

Itt egy levél amit az egyik ugymond bedolgozó cég küldött nekem, kiváncsi vagyok a véleményetekre?


Köszönettel vettem érdeklődésedet a munka után. A mellékletben küldöm a
részletes tájékoztatót. Szorgalommal és kitartással kitűnő
mellékkereseti lehetőség. A befektetés pedig minimális. A mellékletben
minden részletesen le van írva, ha van még kérdésed, írj.
Várom válaszod.

A meghirdetett munkalehetoseg otthon vegezheto, napi egy-ket ora
raforditassal kiemelkedo mellekjovedelemhez fogja juttatni
Ont! Sok hasonlo hirdetessel talalkozhatott mar, de ez azokkal
ellentetben ez NEM ATVERES!!! Amire szuksege lesz a munka
elvegzesehez: mindossze egy internet- kapcsolatos szamitogep. A
feladat a neten vegzendo informacio kozvetito bedolgozas,
e-mailen erkezett anyagok masolasabol es tovabbitasabol, illetve
postazasabol all a megadott cimekre. Ezt a munkat altalaban
fizeteskiegesziteskent szoktak vegezni, mert nem idoigenyes, eleg
nehany orat rafordítani naponta, viszont folyamatos bevetelt
biztosit. Ennek merteke leginkabb Ontol fugg, ha eleg pontos es
szorgalmas, szinte biztos, hogy ez heti 10-25 ezer Forint
kozott fog mozogni, az On teljesitmenyetol fuggoen (tehat 40.000-
100.000 Forint plusszjovedelem havonta!!!). Es ez nem amitas,
valoban igy van. A sikeresseg egyetlen ponton all vagy bukik: bar
naponta csak 1-2 (maximum 3) ora raforditast igenyel, azt
viszont meg kell ˝neki˝ adni, mert a munkavegzesnek folyamatosnak kell
lennie, csak igy biztosit kiszamithato jovedelmet.
Ennyit viszont nagyon-nagyon meger. Megegyszer mondom, NEM ATVERESrol
van szo, nem piramisjatek, valodi es tenyleges
feladatvegzesrol van szo! Nekem bevalt, Onnek is be fog. Amennyiben az
ajanlatom felkeltette az erdeklodeset, megrendelese
kifejezeseként kuldje el a kovetkezo adatait erre a cimre:
limited_edition@freemail.hu
-Nev
-Pontos postacim
-e-mail cim
-Pontos datum
-Hol olvasta a hirdetest?

Meg egy dolog: nincsen rozsa tovis nelkul, mint mindennek, ennek is
van egy egyszeri befektetes resze, viszont ezzel
kapcsolatban ket johirem is van:
-nagyon minimalis
-szo szerint par napon belul ˝visszajon˝

Ez az osszeg 1000 Ft (három doboz cigaretta ara) plusz postazasi
koltseg (mindosszesen kb. 1.500 Forint).
Ha atvernem, ennyit bukna el, de milyen meglepo, nem ez fog torténni.
Ezt NEM ELORE, hanem utánvetellel, a kezdo
munkacsomag atvetelekor kell kifizetni a postasnak. A kezdocsomag
tartalmazza a munka konkret leirasat és az instrukciokat,
az elkezdeshez szukseges anyagokat es cimeket.
Vagjon bele, mert van meg egy johirem Kép, ez pedig a kovetkezo:
olyannyira nem atveres ez, hogy azutan is, hogy On atvette
utanvetellel a munkacsomagot, tehat en ezutan is erdekelt vagyok
abban, hogy On elvegezze a kapott feladatot. En az On
altal elvegzett munka utan bevetelt szerzek, de NEM AZ ON PENZEBOL
lefaragva, egy masik csatornan. Miert vernem tehat at?
Nem jo az nekem.

VAROM TEHAT A MEGRENDELESET, GAZDAGITSUK EGYMAST!!!
A kuldemeny a megrendelestől szamitott par napon belul postan erkezik,
praktikus a kezbesiteskor atvenni, mert a posta
csak nehany napig orzi meg, azutan elveszik. A megrendeleshez
szukseges adatait termeszetesen senkinek, semmilyen
celbol nem adom ki!

Üdvözlettel:Nagy Tibor

Szerintem kamu, vagy már talán semmiben nem bízok annyi rosszat hallottam ilyen munkákról.


Anett
eszter
 
 


Sziasztok

A múlt héten befizettem a nőnek a 850,- Ft-ot azért hogy küldjenek tájékoztatást a munkáról. Küldtek is és abban az áll hogy fizessek be még 2430,- Ft-ot a boritékolásért, és ha akarok akkor 1900,- Ft-ot a nyomtatványok kitöltéséért.

Nem is tudom, szerintem az egész egy nagy humbuk. Bár azért kiváncsi lennék hogy igaz-e vagy sem, de már nem fogok befizetni több pénzt ezélrt sosem fogom megtudni.

Nem értem, miért nem lehet olyat hogy egy cég hírdet hogy bedolgozókat keres és ha odamész kapsz is munkát, miért kell ennyire lehúzni mindenkit.

Pedig jó lett volna valami mert a piacnak szerintem már annyi, szinte senki nem megy arrafelé, így ugye mi sem keresünk egy filért sem, bár ki az isten vásárolna amikor az elmúlt 2 évben szinte kivétel nélkül mindenki szegényebb lett, és így senkinek nem marad pénze arra hogy vegyen ruhát, na dühös vagyok nagyon, mert a férjem már 6 éve áll a piacon télen a -20 fokban és nyáron a +40-ben egy hang nélkül és most tökre el van kesereve, és ez mind a kedves kormány miatt van az 100 %-ék.

De nem politizálunk, ez nem az a fórum, csak szörnyen dühös vagyok, és nincs rosszabb amikor egy férj el van kenődve.

Más

Hogy vagytok? Most már nagyon sokan betegek, pedig az influenza tetőzését csak február vége március elejére mondják, a fiam is beteg már a 2. hete de ő szerencsére már jobban van de még mindig köhög, de az antibiotikum azért hamar rendbe hozta.

Sziasztok, ennyit a munkalehetőségről, csak azért írtam le ide azt hogy mit tapasztaltam, hogy ti ne fizessetek be sehová, mert én kipróbáltam, dehát ez volt a tanulópénz.

Anett
eszter
 
 


Sziasztok!

Anett: Hát nem tudom én nem biztos, hogy befizetném a többit is. Ez elég elkeserítő, hogy ennyit be kell előre fizetni és akkor még nem is biztos, hogy tetszik a munka. Tiszta vicc.

Egyébként jól vagyunk csak lenne már tavasz!
Nem bírom ezt a hülye időjárást teljesen meg van zavarodva Kép De most megint havazást mondott Kép

Hát nagyon örülnék ha nam kapnánk el a vírust!

Niki
lani
 
 


Sziasztok

Egyébként kaptatok már fűtés számlát? Megdöbbentő nekünk 26.000,- Ft lett, de hogyan?

Anett
eszter
 
 


Anett!

Ez a fűtésszámla tényleg érdekes. Anyukámék 82nm-esbe laknak nekik most 32.000.-FT lett az is dúrva mert nem szokott ennyi lenni. Viszont nekünk most 19.000.-FT lett és mi 57nm-esbe lakunk. A fene se érti ezt.
De elég dúrva hogy ilyen sok lett nektek is. Nektek hány négyzetméteres a lakás? És van vízórátok? Mert nekünk van talán azért kevesebb egy picit.
Niki
lani
 
 


Szia

Mi is 1 + 2 felesben lakunk 57 nm-es nincs vízóránk, bár be van kötve de amikor ideköltöztünk lemondtam, mert nem akartam azzal is spórolni, de mostanában gondolkozom, hogy talán mégis jobb lenne.
Nem tudom mi lenne a jobb, de azért ez nem semmi. Ma vettem a piaci péknél 1 kg kenyeret 3 diós patkót és 1 db túros buktát, és 690 Ft-ot fizettem, szerintem ez is rengeteg, mert ebben mondhatni csak a reggeli volt, meg a napi kenyér. Szőrnyes sokat el tudok a boltban is költeni, pedig nem veszek baromságot, 2-3 l tej /nap ez tuti.
Már lassan azon gondolkozom, hogy megpróbálom egy hétre előre kitalálni a kaját és egyszer bevásárolni, de akkor is tejért muszály menni. Valahogy jó lenne spróolni de hogyan? Én sajnos nem tudom.
A fiam végre hétfőn mehet a bölcsibe, 2 hét alatt gyógyult meg. De így legalább a szabim eltolódott június 1-jére, jó lenne valahogy szeptemberig kihúzni hogy még a nyáron ne keljen melózni.

Anett
eszter
 
 


Sziasztok,

Anett,
Erre én mindig azt szoktam modnani,hogy fel a fejjel,lesz még rosszabb is.Kép
Sajnos ilyen drága minden,de ahogy anyukám mondaná nem kell péksüteményt enni és a kenyér sem a péknél a legolcsóbb.
Mi általában a multikban szoktunk vásárolni,egyszer-kétszer egy hónapban,tejet,dobozuat szoktam venni kartonnal,ha akciós.
Piac...Én régen szerettem ott vásárolni,most már évek óta nem megyek be.Utálom!
A piac fele kínai,ha kínait szeretnék venni átmegyek a közösségi házhoz lévőbe,ott eddig mindig normálisak voltak.A többi árus - persze vannak kivételek - pedig kiborító szerintem és akkor még finoman fogalmaztam.Megy folyamatosan a pofavágás,szájhúzás,megjegyzések.
És az árak! Na hát az is néhol vicc.
De igazából szerintem az a gond,hogy ma két réteg van ruhavásárlásban.Az egyik akciósan bevásárol a corába a másik meg inkább a plazaba vásárol.Aki meg kínait akar kimegy a józsefvárosi piacra.

Hédi
hedvig
 
 


Hédi
Na ez az ezért megyünk mi is szépen lassan tökre, mert nem vesznek a piacon, pedig régebben míg nem volt cora meg auchan addig jó volt de évről évre mentünk szépen lassan lefelé. Szegény párom most is kiment ebben a hidegben hátha vesz valaki.

És abban is nagyon igazad van hogy fel a fejjel mert lesz még rosszabb is, mert tegnap mondták a tévében hogy még idén 2 x emelik a fűtést, de gondolom nem ez lesz az egyetlen emelés.

De hát ez van ezzel kell együtt élni, igaz néha nehéz megérteni azt hogy 6 éve mindent ugyan úgy csinálunk, dolgozunk, mármint a férjem, én gyerekeket nevelek, stb. és mégis rosszabb a helyzet.

Anett
eszter
 
 


Sziasztok!

Látom nagy port kevert a fűtésszámla. Ilyenkor mindíg elkondolkodok én is, hogyan lehetne valamit okoskodni. Nálunk is megszünik a jólét, mert nem fog már járni a rendszeres támogatás és ha az nem jár akkor egy csomó másik támogatásról lecsúszunk. Ráadásul bejött plussz költségként a kevesebb pénz mellé az ovis ebédbefizetés. Eddíg a kaját mindíg anyós csinálta vagy az anyukám, sosem kellett költani rá szinte. Szar ügy. El kell mennem dógozni! Jöhet az expresszvásárlás.
Anett! Te hol találtad azt a jó kis állást amit a múltkor írtál? Én sehol nem találtam részmunkaidős melót. Pedíg jó lenne valami 6 órásat kifigni vagy max.7-et, mert hogy fogok amúgy a fiúkért menni az oviba?! Ma is 4 előtt mentem valamivel és már alíg voltak gyerekek a csoportba.
Hédi!
Én is így szerzem be a fiúk ruháit. Cora, Auchan, kínai és józsefvárosi. Amúgy a nagy áruházak is a józsefvárosi kínálatából élnek. Valamelyik nak az Auchanban 500ft-t kaptam overált a fiúkra! Annyira jól néz ki, hogy el sem akartam hinni! Ma meg a józsefvárosin 1000ft-t 3db mackóalsót vettem, 600ft-t jópofa farmert. Én meg szoktam válogatni mit adok a fiúkra, szeretem ha mindíg jól néznek ki és ezeken a helyeken tökéletesen be lehet szerezni mindent. Néha csak nézem, hogy egy gyerek gatya 4-5e Ft Annyiért 2-3db-ot kapok olyat ami jól is néz ki és strapabíró. Persze ha egy gyerekem lenne és nem kéne mindent rögtön kettővel felszorozni, lehet, hogy én is megvenném a drágábbat, de így nem akarom megtenni.
A fiúk már egy hete oviznak és hétfőn már ott is aludtak. Kép Nagyon jól bírják a megpróbáltatásokat idáig. Bár azért me volt egy gyenge próbálkozás, hogy mi lenne, ha én is maradnék. Kép
Na jó eldugulok...
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Vikics
Elsőnek milyen érzés hogy a gyerekek nincsenek veled egész nap?
Én az elején azt sem tudtam mit csináljak, de hogy őszinte legyen 6 év gyes után nagyon jó hogy nincsenek itthon.

Az állást az expresszben néztem és a bedolgozás alkalmi munka címszó alatt volt, ha elöbb kérdezted volna akkor tudtam volna szólni mert már 2. alkalommal jelentették meg a hírdetést gondolom az elsőpróbálkozásra nem találtak senkit, vagy az is lehet hogy olyan kevés a pénz hogy nem megy oda senki.

n még várom a meglepetést hogy mennyi lesz a havi fizetésem a tűzoltóságon, gondolom március elején kapok elsőnek, mit is mondjak epekedve várom már, meg szörnyen kiváncsi vagyok.
Ma voltam megint a lányommal iskolaelőkészítőn a Tímás utcánál, és ilyenkor mindig megfogadom hogy tuti oda viszem a lányom mert olyan jó menyomást tesz rám mindig az iskola és az egész légkőr ami ott van, csak utána mindig gondolkozok rajta hogy oké elviszem reggel 7.45-re utána én is beérek dolgozni 8.30-ra a Keletibe, de van egy fiam is és hogy azt ki viszi el az oviba fogalmam sincsen, pedig én úgy érzem hogy megérné a lányom abba az iskolába vinni, mert ami itt van békáson a Mustármag iskola na az egy kicsit sem szimpi.
De majd valahogy csak lesz

Anett
Ja és Vikics azért néha tarts egy kis beszámolót hogy hogyan álsz a munka keresésével mert érdekele engem, hogyan lehet boldogulni manapság 2 gyerek mellett.
eszter
 
 


Sziasztok,

Munkát találni két gyerekkel elég gáz szerintem.Nem gondolkoztatok esetleg a környékén vmelyik hipermarketbe vmi irodai melót?
Lili is mindig utolsó a bölcsibe 3/45h-kor,úgy,hogy én 5h-ig dolgozom csak mindig ellógok.Jó mi?
Próbáljatok esetleg ismerősök által munkát szerezni.

Tegnap hallottam pont egy igazán kizsákmányolos állást.Egyik héten 8-16h-ig,másik héten 14h-tól 20h-ig minden második héten hétvégén.
62eFt nettóért.Szerintem ez vicc!

H.
hedvig
 
 


Sziasztok!

A hétvégén megnéztem a pénteki expresszt és találtam magamnak egy jó kis állást, csak otthagytam az újságot ahol voltunk és nem tudom megtalálja-e a párom. Az szerintem, az én esetemben, hogy két gyerekem van nem oszt nem szoroz. Ha az egyik beteg, akkor az lesz egy nap múlva a másik is, így csak egyszer kell hiányozni. De mivel az én anyósom nyugdíjas, bármikor számíthatok rá.
Mondjuk a múlt héten kissé taknyosan jártak az oviba, úgyhogy ezen a héten szerintem nem is mennek, mert jól kikúrálom őket nehogy valami nagyobb baj legyen belőle.
Anett!
Nagyon nem tudtam magammal mit kezdeni. Takarítottam, meg bementem a városba. Kép Csináltattam nekik betétet az ellopott helyett és beszereztem korrekciós váltócipőt még egyet. Mondjuk olyan hamar eltelik az idő négyig.
Hédi!
Hypermarketbe nem szívesen mennék. Bár ha valami jó irodai meló lenne úgy, hogy vevőt sosem kéne látnom az még elmenne akár kevesebb pénzért is. A legjobb lenne egy 6-7 órás (4 órára lejelentve), mert nekem még jár a gyes 3 évig.

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok Lányok!

Nem tudtok véletlenül itt Békáson vagy a 3.kerületben valakit aki délelőtti gyerekfelügyeletet vállal?

Köszi előre is

üdv

Tikk
tikk
 
 


Sziasztok!

A fűtés + meleg víz nálunk 20ezer forint volt januárban. Kép (57 nm-es lakás) Az egészben az a vicc, hogy ugye hirdetik nagy hűhóval, hogy mérés szerinti az elszámolás. Megnéztem, 0,3933% a szorzótényezőnk... Ez azt jelenti, hogy kb. 300 hasonló méretű lakást mérnek egybe... Durva, nem? Mi megcsináltattuk a szigeteléseket, műanyagra cseréltettük az ablakokat és az erkélyajtót, így viszonylag gazdaságosabb a fűtésünk, mint volt, mikor ide költöztünk. Viszont X. emeleti a lakás, és "kördéli" Kép fekvésű, így nagyon meleg lett. Minden radiátort elzárok, amit el lehet, de még így is túl megleg van, mert itt, a X.-en jönnek be a fűtéscsövek, minden radiátorhoz keresztüljön az egész lakáson egy-egy cső. Gondolkoztam rajta, hogy jó lenne leszigetelni őket, mert nem győzöm az ablakon kiengedni a fölösleges meleget, meg ki kellene cserélni a radiátorokat, hogy mind elzárható legyen, de piszkosul nem érné meg. Annak, amit én meg tudnék spórolni a fűtési költségből, 0,3933%-át, vagyis egy háromszázadát (!!!) kapnám vissza azzal, hogy csökkenne a számla. Az nem futná ki a radiátor cseréket 10 év alatt se. A csövek szigetelésére meg egyszerűen nem találok olyan viszonylag szép megoldást, ami lakásban is alkalmazható lenne. Kép Így marad a 26-27 fok, de sebaj, legalább Lacika egész nap pucérkodhat, és remekül halad a bilizéssel. Kép

Hédi! Melyik kínai üzletre gondoltál a községi háznál? A DM mellett lévőre? Bár én nem nagyon merek kínai üzletben vásárolni, mert eddig még mindig ráfaragtam. Pl. vettem ezt a testre tapadó pamut nadrágot, biciklisnek, vagy minek nevezik. Az első felvételkor végig megpattogott a varrása a combom belső oldalán. Mivel rugalmas anyag, nem is lehet megvarrni. Egyszer se volt rajtam. Igaz, "csak" 1500 Ft. volt, ahhoz a közel 10 ezer forintoshoz képest, amint a Benettonban vettem kismamanadrágnak, és három éve hordom télen-nyáron állandóan. Akkor melyik is volt a drága?! Kép Ha jól belegondolok, akkor midn a kettő. Kép Kép

A piacon én azért nem szeretek ruhafélét vásárolni, mert nem nagyon tudom felpróbálni, és közben még drága is. pl. a Budmil pavilon szinte semmivel sem olcsóbb, mint ugyanaz egy plázában, csak ott van fűtött próbafülke, és jóval nagyobb a választék. Ami meg kedvező áron lenne, annak mindig aggódok a minősége miatt, mert én tipikusan az a vásárló vagyok, aki nem látja meg egy cuccon azonbnal, hogy jó vagy gagyi. Kép


BMárti

BMárti
bmárti
 
 


SZiasztok
Emlékszetek még amikor választani kellett hogy melyik fűtést szeretnéd. Még itt is beszéltünk róla, volt 3 cég az egyik ezt cserélte volna ki a másik amazt, de mit igért a FŐTÁV arra nem emlékszik senki. Mert gondolom amiért erre voksoltak a legtöbben biztos igértek ők is valamit. Vagy lehet hogy rosszúl gondolom, de nekem ez lenne a logikus.

Sziasztok
eszter
 
 


Sziasztok!

Márti!
Az a kínai tényleg jó ami a dm mellett van. Én már nagyon sok jó cuccot vettem ott. Most például egy rakat 300ft-os fehér és 320ft-os színes pólót aminek elég jó a minősége. Már párszor kimostam öket és semmi deformáció. Én magam vasaltam rá képeket a fiúknak és azok sem jönnek le róluk. Meg már jópárszor vettem ott ezt-azt. Volt, hogy olyan pizsibe nyúltam bele ami szélesebb lett mint a hossza volt mosás után, de simán visszavette a nő. Nagyon kedves kínai csaj, talán az egyetlen. Kép
Mi lecseréltük tavaly a radiátorokat nagyobbakra, mert szerencsére kaptunk használtakat, de jókat és így nem volt olyan vészes. A nagyszobába például 2m-es van most. Szerintem előtte kb 35cm-es lehetett. Vicc. 2 taggal volt kisebb a fürdőbe.
Most már jó idő van nálunk is bár meg nem sülünk. Mondjuk az ablakaink a régiek, valószínüleg azért ideális a hőmérséklet. Kép
Anett!
Én meg pont úgy emlékszem, hogy a FŐTÁV nem kinált a világon semmit! Én úgy gondolom, hogy a legtöbb ember nem voksolt senkire és az autómatikusan a főtávot jelenti. Kép Nálunk mondjuk még semmi változás. Ugyanúgy mérő nélküliek a radiátorok. Igazából ennek örülök, mert ha felszerelik a mérőket, majd mindenki jól letekeri, oszt aki meg fűt az teheti kakóra, mert belőle élősködik majd az összes falszomszéd. Kép
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok,

Szerencsére távfűtésben már nem vagyok érdekelt!Kép
Nekünk annak diején egy szerelő azt mondta,hogy tökmindegy mekkora a radiátor, a hőleadás uannyi+hogy a régebbi radiátorok jobbak,mint a lapradiátorok.
Annak idején a Bálint Gy. utcában kérdőívet dobtak be,hogy mérővel szeretnék a lakók vagy lakásonként felosztva.
A dm melletti kínaira gondoltam.Én bugyit,trikót Lilinek mindig ott veszek,a célra teljesen jók,a vezetőnő és az eladók is segítőkészek.
Felsőruhát én általában inkább márkásat veszek magunknak,a már Márti által leírt indokok miatt.

H.
hedvig
 
 


Sziasztok
Voltam ma a munkahelyemen és visszamegyek dolgozni, mert vissza kell mennem anyagilag meg szerintem nem adnak rossz fizetést. Bár manapság fogalmam sincsen mennyi a jó fizetés meg mennyi a rossz pénz.
Csak azt nem tudom mi lessz nyáron a gyerekekkel.
Van az oviban és remélem a bölcsibe is ügyelet végülis maradhatnak ott amig tart, akkor van 2 nagymama akik fejenként 2 x 1 hétre elvállalják őket nyáron a többi majd szabadság lesz.
Csak azt nem tudom még mindig hogy hogyan tudnék én reggel 7.30-ra a munkahelyemen lenni amikor a lányomat kell majd 7.30-ra iskolába vinni a Tímár utcához. Ez kérdés marad, bár lehet úgy is melózni hogy nem heti 40 órát hanem csak 36 órát kell bent lenni így később megyek hamarabb jövök igaz kevesebb pénzért, de azt mondták nem olyan sok a levonás ilyenkor.

Szerintem manapság már meg kell becsülni ha valakinek van állása és én elvileg BM-es vagyok onnan meg nem rugják csak úgy ki az embert plusz havi 3500,- kaja jegy, 13. havi fizetés, ruhapénz, minden évben egyszer jutalom.
Csak azzal vígasztalom magam hogy más is dolgozik sokkal kevesebbért ezért én is tudok melózni, meg azért szeretnék is menni már és valamit én is betenni a családi kasszába. Nekem nem azzal van bajom hogy dolgozni kell mert szivesen megyek csak ugye van 2 gyerekem akik jövőre iskolába oviba mennek.
De megpróbálom kibulizni hogy rakjanak át engem a Tímár utcai rendőrségre, és ha ez sikerülne az tök jó lenne mert a lányom iskolája pont a rendőrséggel szembe lesz, de szerintem ez csak álom.....

Csak azért írtam le nektek mert most örülök a jó ennek a hírnek, bár még ráérek törni magam azon hogyan megyek be dolgozni mert csak június 1-jén kell mennem elsőnek.

Sziasztok
Anett
eszter
 
 


Szia Anett,

Milyen szarul jön ki neked,hogy pont nyáron kell menned vissza dolgozni.Nem irigyelek!
Mi is felosztottuk a szüleimmel a nyári bölcsi szünetet,mivel én ügyeletes bölcsibe nem szívesen adnám Lilit.
A Fényesbe megy végül a lányod iskolába?Most jó iskolának számít?
Az első nagy szerelmem - Kép - is abba az iskolába járt annak idején,nem volt vmi jó híre.
Én a Mustármagnál lemaradtam.
Szerintem kérd át magad a III.kerületbe,még most,minél hamarabb.

H.
hedvig
 
 


Sziasztok!
Anett: örülök, hogy sikerült végre akkor megoldást találnod, de valamilyen sziten jó is, hogy oda mész vissza és nem egy teljesen új helyre.
Képzeljétek nálunk nagy hír van, jön a kistesó!!!!Kép Kép Kép Ma voltam UH-n a hetedik hétben vagyok és október elejére várható a baba. (húúú de messze van Kép
Eddig is tudtam, csak amíg a doki meg nem erősítette nem mertem mondani!
Szép napot mindenkinek!!!
Niki
lani
 
 


Sziasztok!

Anett! Hát, én csak tőletek hallottam azokról a lehetőségekről... Kép Lehet, hogy ha bementem volna a lakásszövetkezet irodájába, vagy elmentem volna a lakógyűlésre, akkor szavazhattam volna, de be nem dobtak semmit, és nem is nagyon propagálták, hogy más is lehetne, mint a főtávos megoldás. Kép
Biztos nem lesz könnyű visszamenned dolgozni... Nem irígyellek! Sokat gondolkoztam ezen én is mostanában, bár még nagyon nem aktuális, de az tuti, hogy a régi munkahelyemre nem fogok tudni visszamenni. Messze is van, meg annyira egész embert kívánt, hogy gyerek mellett nem fogom tudni csinálni.

Vikics! Ez tényleg nevetséges, szerintem az elsőtől a tizedikig mindenütt ugyan akkorák a radiátorok.
Köszi az infót, lehet, hogy én is megnézem majd azt a kínait. Igaz, hogy itt, pont szemben velünk is van egy, de az szörnyű. A csúcs kiábrándulásom az volt, mikor megkérdeztem, hogy felpróbálhatnám-e valahol a kinézett nacit, mire kedvesen a WC-be kalauzoltak... Piszkos, szűk lyuk, se tükör, se egy szék vagy fogas, ahová a saját ruháidat letehetnéd... Lehet, hogy én túl inényes vagyok a kínaiban való vásárláshoz?! Kép

Lani! Kép Kép [color=#ff0000] Kép Kép
Nálunk sajnos még nincsenek ilyen jó hírek, pedig december óta "dolgozunk" a kistesó projekten. Kép Olyan csalódott vagyok, mert Lacika elsőre összejött, és valahogy nem is gondoltam rá komolyan, hogy a másodikra várnunk kellhet. Kép


BMárti

BMárti
bmárti
 
 


Sziasztok!

BMárti: köszönöm szépen Kép))))
Ne keseredj el az még igazán nem sok!! Nekünk összesen 8 hónap kellett, hogy összejöjjön. Tudom ez ilyenkor nem vígasztal. De kitartás előbbutóbb jönni fog az a baba Kép
Niki
lani
 
 


Sziasztok!

Anett!
szerintem te még mindíg mázlistának számítasz, hogy két gyerek mellett visszavesznek olyan helyre ahol akár még lelkiismeretfurdalás nélkül hiányozhatsz is! Ez nagy szó! Én is valami ilyen helyet keresek, de tutira a területemen hasonló sem lesz. Én ugyanis számítástechnikai cégeknél dolgoztam és sem az ügyfelek sem a főnök nem venné tutira szívesen, ha hetente betegállományba mennék.

Lani!
Gratulálok én is!!!! El szoktam játszani a gondolattal, hogy milyen lenne ha lenne egy kislányom is, de azt hiszem nekem elméletben is elég lesz. Kép
Márti!
Neked meg kitartást! Jön a tavasz meg a gólya és ilyesmi. Kép
Hédi!
Milyen volt a szülinepi buli??? A bőrze elég tré volt sajna. Azért kiárultam pár dolgot nem az volt a baj, de a többiek horror áron dolgoztak! Persze lehet, hogy márkásak voltak a cuccaik, nem tudom, de én használt gatyáért pl. nem adnék ki 1300ft-ot mikor pár százzal többért divatos újat kapok. Láttam 700ft-t használt rövidujjú pólót és egyéb nyalánkságokat. Vagy én vagyok a sóher?
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok,

Nyugi Márti,kitartás!!!
Lani,gratula.
Én is sokszor elgondkozom második gyereken,de mindig meggondolom magam.El se tudom képzelni,hogy másik gyerekem is legyen,mást is szeressek úgy.
A buli jól sikerült,bár Lili nem aludt ebéd után így elég hisztis volt néha.De azért jó volt,gyurmáztak,legóztak.
Én adok 1300.-Ft-ot használt nadrágra,ha az nagyon tetszik.Sőt,többet is.
Mint előzőekben írtam én már megyek a minőségre,inkább veszek kevesebb ruhát,de az legyen jó.Régen mindig vettem egy rakás ruhát aztán 1-2 mosás után mentek portörlőnek.
Márciusban én si szeretnék börzézni.Kép
Jártok oviba?

H.
hedvig
 
 


Sziasztok

Lani én is gratulálok a jövevényhez, és természetesen egy jó nagy adag egészséget küldenék hozzá.
Márti én is csak kitartást tudok neked tanácsolni, de ha már az első baba meg van akkor nem lehet nagy gond ami miatt nem jön pontosan a másik, igaz ezekhez a dolgokhoz nem értek de ha jól hallottam akkor nem szabad görcsösen akarni mert a lelkink akkor nem engedi.

Hedvig
Én is így éreztem amikor a 2. gyerek utban volt, mert a lányomért odáig voltam és nem tudtam hogy hogyan lehet egyszerre 2 gyereket is szeretni, de hidd el hogy lehet, sőt talán én túlzásba is viszem, és próbálok figyelni arra hogy ne legyek fiús anyuka de nagyon nehéz, tényleg igaz hogy a fiú gyerek közelebb áll az anyához.
A fiam 3 éves még mindig velem alszik cumisüvegből iszik este és még alváshoz mindig pelenka kell rá, de valahogy nem zavar csak örülök neki hogy még mindig kisbabás, pedig már messze nem az de talán a nyáron megszabadulunk minden "szenvedélyétől". A lányomra meg mostánban büszke vagyok hogy iskolás lesz és valahogy örülök neki hogy ő már nagyobb, komolyabb.
Egyébként és a 2 gyerek után vagyok úgy hogy egyszerűen nem tudnék többet vállalni, pedig ha látok egy kisbabát a évében, néha elfog a vágy hogy de jó lenne megint egy ilyet fogni, de amikor látok 1-2 kisgyereket az utcán hisztizni akkor rádöbbenek hogy nem elég volt. Meg szerintem nem lenne észszerű sem, a lányom iskolás lesz a fiam ovis a kicsit meg tologathatnám egész nap az iskolába oviba, a másik el sem férnénk már a lakásba nagyobbra nem lenne pénzünk, ja és a kocsiba sem férnénk el 3 gyerekülés kizárt. És azért fel is kell őket nevelni, és mire nagyok lesznek szeretnék nekik legalább 1 kis szobás lakást adni indulásnak (örökségből, és fizetünk biztosítást) de ezt három gyereknek már 100 %-ra nem tudom megadni. Tehát ezeket mérlegelve mindig oda lyukadok hogy nem.

Anett
eszter
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek nagyon kösznöm a biztatást, olyan jól esett. Kép Lehet, hogy már használt is... Kép

Nekem is sokszor megfordult a fejemben, hogy hogyan fogok boldogulni 2 gyerekkel, és nem csak a szeretet kérdésében. Pl. Lacika még most is végigműsorozza az éjszakákat. Kép De biztosan megoldódik majd... Szeretni biztosan ugyan úgy fogom a másodikat is, mint Lacikát, de pl. néha árulásnak érzem Lacikával szemben, mert ha a pici is olyan baba lesz, mint ő volt, akkor Lacikára sokkal kevesebb időm fog maradni. Nem tudom, hogyan fogja viselni.

Niki! A margitban fogsz szülni? Ki lesz az orvosod?


BMárti

BMárti
bmárti
 
 


Sziasztok!

Előszőr is köszönöm a jókivánságokat Kép

Nálunk fel sem merült, hogy ne legyen tesó. Mi a kezdettől fogva két gyerkőcöt szerettünk volna. A hely a szívemben meg nincs korlátozva így akár az ember 10-15 gyereket is tud egyformán szeretni de felnevelni az már kérdéses. Persze én is imádom a lányomat ő a mindenem de nem jutott eszembe, hogy tudnék-e mégegy gyereket így szeretni hisz ez számomra természetes Kép
Amin jobban elgondolkodom az a nehézségek. Barbi annyira kiborító tud lenni mostanság. Egyáltalán nem akar aludni napközben de este se nagyon. Így délutánra tiszta nyűg. Nem tudok vele mit csinálni erőszakkal és szép szóval se tudom elérni, hogy aludjon. Ráadásul én nagyon fáradt vagyok, annyira pihennék egy kicsit délután de így nem tudok tőle Kép HA tudnám, hogy nincs szüksége az elévásra akkor hagynám de látszik rajta, hogy fáradt. Szóval inkább ilyenektől tartok kicsit, hogy azért nehezebb lesz főleg az első időkben.

BMárti: Igen persze ott fogok szülni Barbi is ott született. Az orvosom Dr.Sztanyik László.
Mivel az első császár volt nem reménykedem a sima szülésben.

Üdv mindenkinek:
Niki
lani
 
 


Sziasztok

Az tény hogy 2 gyerek nem 1 gyerek, mármint teljesen más 2 gyereket nevelni mint 1-et.
Tényleg nagyon nehéz, és fárasztó, főlleg az elején bár nem is mert akkor még picike nem igényel annyi figyelmet. Nem is tudom hogyan fogalmazzam meg, természetesen az elején nagyon sok törődést igényel de ha beteszed a babakocsiba akkor ott marad, ha lefekteted akkor sem csinál semmi rosszaságot, én erre gondolok. Az igazán neheze csak akkor kezdődik amikor kb. 1 éves lesz és megtanul menni, mert a kicsi lassan megy a nagyobbik nem akar lassan menni, ha a kicsit beteszed a babakocsiba akkor nem akar ott maradni, a játszótéren is a nagyobbik menne a nagy csúszdára de a kicsi még nem mehet mert még picike hozzá.
Remélem értetek engem.
De nekem most 6 és 3 évesek és mostmár jónak mondhatom őket, ha nyaralni megyünk már nincs a kicsivel olyan sok gond, nem kell vinni neki egy "bőrönd" cuccot ha pl. 2 órára elmegyünk kirándulni stb.
Igaz most meg veszekednek egész nap de ez (mások szerint) normális. Most már el tudok menni mind a kettővel moziba, vagy cirkuszba, vagy csak simán a játszótérre mert a lányom már mehet egyedül is de a kicsi is tud menni a nagy csúszdára persze csak ha ott vagyok és figyelem.

De én azt mondom hogy megéri a fáradtságot és kell 2 gyerek egy családba, szőrnyen szeretem őket, csak most talán elfáradtam hogy 6 éve csak velük foglalkozok ezért nem tudnék még vállalni.

Ezért a tesónál csak az eleje nehéz utána már nem annyira, igaz akkor más gondok vannak, mint most velem is hogyan fogok dolgozni, a lányom milyen iskolába menjen, és egyáltalán hogy hordjam őket két felé úgy hogy még a munkahelyemre is beérjek.
De ilyenkor mindig arra gondolok, hogy más anyuka is ezt csinálja akkor én miért ne tudnám.

Anett
eszter
 
 


Sziasztok!

Anett!
Én úgy gondolom, hogy az elején fizikailag nehezebb a két gyerek, legalább is az én esetemben, most meg már szellemileg nehéz. Régebben mindíg fel kellett kelni éjszaka, a rengeteg pelusozás a mindakettö kétfelészaladt éssatöbbi... Most meg be nem áll a szájuk. Hol veszekednek, hogy nem. Amikor egy hétig oviba jártak egész délelőtt úgy hiányoztak. Aztán 4-kor elhoztam őket és 2 óra alatt úgy lefárasztottak mintha egész nap otthon léttek volna! Kiabáltak, rohangáltak, nyafogtak és amit még el lehet képzelni. Egy egész napi adag 2 órába sűrítve. Sejted... Szóval én mostanában lelkileg fáradok le de nagyon. Amúgy az én fiaim is 3 évesek és cumisüvegbő isszák a kakaót és pelusuk van estére. Hajnalban mindíg megjelennek az ágyunkba.
Hédi!

Én szerencsére nem sok dologba futottam bele amit utána portörlőnek kellett befogni. Kép Most is tök jó kis gatyát találtam a corába leértékelten influx-ot 500ft-t. Jó az egyik patentja el volt törve, de azt egy gombal megoldom 1 perc alatt. Amíg ilyenekbe belefutok, és mivel megnézem mindíg a gyerekosztályt ez elég sűrűn van, addíg sajnálom a drágább használtra. Mondjuk azt is utálom még benne, hogy akkor a másiknak is keresni kell egy hasonló anygút, mert hát x időben y ruha dukál és 2 gyerekre kettő kell. Nehéz ügy... Ha egy gyerekem lenne bizos én is másképpen gondolkodnék, vagy ha úgy kéne, hogy a másodiknak is jó legyen később. Mert ahoz már tényleg minőség kell. A múltkori bőrzén ott melletted vettem egy adidas mackó gatyát. Gondolom, hogy horták egy párszor már, de abszolut nem látszik rajta! És tutira ha én eledom majd, akkor is ugyanúgy fog kinézni, ha csak ki nem szakad. Kép Szóval ha csak egy gyerekem lenne és terveznék másodikat valószínűleg márkás cuccokat vennék én is.
Az ovi sajna szünetel. Még mindíg áll a takonykór némi köhögéssel! Kép Pedíg kamillázunk, panadolt szednek, prospant a köhögésre, orrot szippantgatunk és mindent amit lehet. Már homeopátiás influenza elleni tablettát is ettek. Nem tudom mikor lesz már vége, de nagyon unom. Én is ugyanabban szenvedek és így a türelmem is nagyon elcsökkent. Kép
A bőrzére én is akarok menni márciusban. A jövőhéten foglalok is asztalt asszem.

Lani!
Nálunk is csak akkor alszanak jól a skacok, ha 1-2 órát kiviszem őket és végig sétálunk. Utána jókora adag kaja és már mennek is maguktól. Lehet, hogy Barbi megérezte a havat nem?
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok,

Az én lányom sem egyszerű mostanában,ha vmi nem úgy van ahogy ő szeretne kitör a hiszti,de nem egyszerű módon.Munka után már néha menekülnék,jó messzire.Múltkorjában már modntam a családomnak,hogy befekszem a Lipótra egy kis időre.
Ő is cumisüvegből teázik,de annyit,hogy az már katasztrófa.Estém abból áll,hogy tea - bili-tea-bili.Amikor meg végre elalszik tuti,hogy felébred arra,hogy pisilnie kell a sok teától.
Pelusunk szerencsére már lassan 1 éve nincsen.
Még az hiányzik.
Ruha...én is csak pár hónapja veszek márkás ruhákat újonnan vagy használtan Lilinek.Meguntam,hogy egy mosás után széle-hossza egy lett a ruháknak,színűk semmi.
Tegnap voltam pl.neki vásárolni,1800.-Ftért vettem tüneményes kord kertészt,1000.-Ft-ért vagány kertészruhát nyárra.Ennyiért kb. az ósiba vehettem volna meg őket.
Lili is köhög,holnaptól nem is megy bölcsibe,ma hisztizett reggel,hogy még ma szeretne menni.

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok!

Vikics: Lehet, hogy megérezte a havat de már elég rég óta csinálja. Most tartok ott, hogy már nem eröltetem, nem tudok ellene tenni. Ha nagyon álmos lefekszik a szőnyegre és ott alszik el.

A cumisüveg nálunk is magvan még. Nem tudom sehogy elvenni tőle. Persze főleg este. És ugyanez megy nálunk is amit Hédi írt, hogy tea-bili-tea-bili...szőrnyű komolyan Kép Kép

Jaaaaaaaaaaaj mikor lesz már tavasz Kép

Üdv: Niki
lani
 
 


Sziasztok
Azt hittem hogy csak mi vagyunk úgy, hogy a fiam 3 éves elmúlt de még mindig függő (cumisüveg pelus), de látom nem. Én sem tudom hogyan vegyem el tőle igaz még ráér, mert szeptemberben megy oviba és oda muszáj pelus nélkül menni, na meg a cumisüveget sem látják szivesen.
Nekem is a Máté nagyon sokat iszik, gondolom addig le sem tud szokni a pelusról amíg a cumisüvegből esténként fél liter kakaót iszik meg.
Egyébként este nagyon nehezen alszik el a fiam, nem tudom miért, pedig mikor kihozom a bölcsiből sétálunk egy nagyot minden nap, de még így is 11 környékén tud csak elaludni, pedig a bölcsibe 12 kor lefekszik és 3-fél 4-ig alszik, talán sok ez neki délután és ezért nem alszik este, nem tudom.

És még valamit
Ma felhívtam a kismama újságot a májusi bababörze miatt és március 01-én már lehet jegyet venni.

Sziasztok
Anett
eszter
 
 


Sziasztok

Tudom ez már volt téma de fogalmam sincsen hogy mikor merre keressem, ezért kérdezném mégegyszer meg, hogy ti melyik cégnél interneteztek?
Ugyanis én az axeleronál és ez havi majdnem 14.000,- Ft, nekem sok meg ki sem használjuk, ezért le szeretném mondani de nem tudom hová melyik céghez menjek, kábel vagy telefonos?
Ebben tudtok valamit segíteni nekem?

Köszi
Anett
eszter
 
 


Sziasztok,

Az én lányom se akar esténként aludni,úgy kell leütni.Most otthon van mert csúnyán köhög,délután könyörögni kell neki,hogy elaludjon,lefekszik ő csak dumál,iszik,pisil folyamatosan mint este.
Most apjával van otthon,természetesen nem alszik.
Így este aludni fog korán,de 6 óra fele már kiborító.Már elnézést!
Én már foglaltam asztalt a nagy börzére,kíváncsi vagyok hova kapok.

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok!

Anett!
Én is axeleros vagyok de mi havi 10.900.-FT ot fizetünk a tietek, hogy hogy 14? Valami régebbi szerződés???
Hát viszont ha keveset használjátok a netet akkor tényleg felesleges ennyit fizetni. Próbáld ki a csomagosat, az olyan, hogy meg van határozva mennyit lehet netezni. Asszem van 40 órástól felfelé de lehet, hoyg kevesebb is. Egyébként az óbudanet nemtudom működik-e már de ott is elég jó tarifák vannak, nézd meg őket.

Niki
lani
 
 


Sziasztok!

ANett!
Nálunk kb. 1 hónapja dobott be a betláv egy cetlit havi 3990ft+áfa pénzért szélessávú net lehetőséget. +ugyanennyi az egyzseri bekötés. Én jelentkeztem már rá és a mi házunkba össze is gyűlt annyi ember amennyinek kellett (5 ember a szilke 1-8-ig). Most tárgyalnak a közös képviselővel. Remélem ebben a hónapban megszületik végre az eredmény. Kép Nézd meg vagy hívd fel a www.beltav.hu -t és a kerületben még van egy ilyen cég a netroller aki elvileg mostanra ígérte a jövetelét a netroller asszem a www.netroller.hu -n lehet talán utánajárni. A 14e az tényleg baromi sok. Én eleget szoktam lógni a neten, délelőtt is, de este rengeteget és így a telefonszámlám is csak nagyon ritkán éri el (1X volt) ezt az összeget!
Hédi!
A hungexpora mész bőrzézni? Mikor lesz? Nem májusban szokott?
Megint csak egy hétig jártak oviba a fiúk. Kép Vasárnapra belázasodott mind a kettő. A nyirokcsomóik mint egy medicillabda akkorák. Nem tudom mikor lesz vége, de már negyon unom!
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Május 9.-én lesz a börze a BNV-n,már fogalaltam is asztalt rá.
Ne izgulj,a lányom a bölcsi első évében állandóan beteg volt,ez így "természetes",meg kell szereznie a védettséget.
Szombaton börze?

H.
hedvig
 
 


Nem foglaltam asztalt erre a hónapra. De még lehet, hogy felhívom őket. Ebben a percben mondjuk semmihez sincs kedvem. Két nyűgős manó nyöszörög egész nap. Kép
Persze tudom, hogy ez úgymond természetes, de akkor is elegem van! Már éppen megörülök, hogy meggyógyultak aztán egy hét múlva vissza. Nálatok is ilyen sűrű volt?
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok

Most szombaton lesz börze békáson? Jó hogy majdnem a közösségiház mellett lakom és sosem tudom hogy mikor van.

Vikics
Az én fiam is folyton beteg, gondolom ez téged nem vígasztal, de az tény hogy az első talán a második év így fog eltelni. A lányom ugyan ilyen volt igaz ő nem volt bölcsis de oviban, míg kiscsoportos volt mindig beteg volt, most meg már nagycsoportos és szerintem idén nem volt beteg egyszer sem.

Ma voltam a gyerekekkel oltáson, a nagy a 6 éves a kicsi a 3 éves oltását kapta, egymás után, de szerencsém volt mert a lányom mint egy kis hős nem sírt sőt mikor kész lett nevetett, a fiam is csak egy kicsit sírt, de legalább túl vagyunk rajta, és gazdagabbak lettünk 2 beutalóval is, a lányomat a kardiológiára kell vinnem mert a dokinéni hallott valami szívzörejt (remélem semmi komoly) a fiamnak meg ki kell venni az orr manduláját őt meg a Betesdábe kell vinnem.

Internettel kapcsolatban
Vikics köszi a címeket majd megpróbálom felhívni őket és érdeklődni.
Én szerintem azért fizetek ilyen sokat mert (nem értek hozzá)gyors az internetem vagyis ha jól tudom 512 kb vagy mennyi, de igazából sosem töltök le semmit ezért felesleges hogy ilyen hiper gyors legyen.

SZiasztok
Anett
eszter
 
 


Sziasztok,

Anett,Miért pont a Bethesdába?És miért kell kivenni?
Az én lányomnak is kivették tavaly,elég jól viselte.
Vikics,
Igen ilyen sűrűn volt beteg szegénykém,mintha non-stop otthon lettem volna.Szólt is a gyerekorovsunk,hogy őt nem zavarja,de lassan kitöltöm a 90 napot,ami jár a gyerek után táppénz.
Lili is ma kapta az oltást,a dokink a lábába adta,szegénynek most zsibbadt el tőle,nem tud "menni".
A bözére már nincs asztal,pikk-pakk elfogytak a hírek szerint,megint jó sokan leszünk árusok vevő meg semmi.

H.
hedvig
 
 


Sziasztok

Igazából nem tudom miért pont a betesdába kell mennünk, de már voltam ott a lányommal és nem volt semmi gond, igaz nem egy 1. oszt. kórház, de hát melyik az. Ja és a főorvoshoz szoktunk menni a műtétnél, meg az ő betegei mennek elsőként, a lányom a 2. volt így délután már jobban érezte magát, de volt olyan kisgyerek akit délután 3 körül vittek be szegényt, egész nap étlen szomjan.
És azárt kell kivenni neki mert ha nincs megfázva akkor is mindig horkol, meg olyan hangokat ad ki mintha tele lenne az orra.

Ma felhívtam a BELTÁV-ot (internetes cég) és szerencsére a mi háztömbünkből már 6 jelentkező van az internetre, így én is lemondom az axelerót és befizetek a másikra, igaz egy kicsit lassabb de csak 3990 + Áfa a havi díja és nem 14.000,- Ft.

És még valamit
Lemértem mennyi lenne a havi víz fogyasztásunk, ha be lenne jelentve a vízóránk, de nem tudom mennyibe kerül a víz köbmétere, ti esetleg nem tudjátok. Egyébként a február hónapban melegvízből 8 köbm. és a hideg 7 köbméter volt.

Köszi
Anett
eszter
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: