A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Vkrisz, aranyos a bolti történet!+++++++++++++++drukk++++++én tegnap voltam MM-ben és megemelte a doki a gyógyszerem, mikor említettem neki, hogy kb.1 hét múlva ET. Nagyon rendes volt, bíztatott és mondta, hogy drukkol. :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Én is itt, és jelentem minden reggel 5-kor kelek :( , bár mostanában maradok még 10 percecskét az utróval.

Bella! ha jól emlékszem mára igértem, úgye! :D

Henikém, most én is megemeltem a nemlétező kalapomat.

Rana, Skrisz, Krisz
++++++++++++++++++++++++++++++++

Nyulasz, Katica! Már nagyon hiányoztok! :(

Csibe! Drága vagy, köszönöm, de már úton van a szállítmány!(skisz tegnap postára adta.)

Kisbuta! Értem. Ha ilyen aranyos és nyugis a doktorod, akkor csak dölj hátra és bízd rá magad! Mennek a tüszőnövelők!

Megjegyzem, hogy még mindi maradt FEM-em, ha valaki szeretné, szóljon, szívesen küldöm.
estike66

Baba! Már Te is itt tartasz? Lemaradtam. :oops: Bocsi! Akkor neked is tüszinövelők!+++++++++

Csibe! Értem, amit írsz, én is voltam így majd egy évig. :)
estike66

Baba Neked most fagyis ET-éd lesz?

Kép

csibe
csibe32

Kisbuta, hajrá tüszőcskék!+++++++++++++++++++++

Rana, Puszi, Vkrisz, Estike, Lola babaragi szállítmány!+++++++++++++++

Baba, neked majd az UH-hoz drukkolok. :wink:

Rólam: csináltam ma is tesztet, továbbra is halovány. De nem sürgetem, ráérünk. :wink: Majd csak erősödik! Végülis még csak az ET+9.napon vagyok. Azért drukkoljatok, nehogy biokémiai legyen. (A tesztem 10-es érzékenységű.)

skrisz72

Nincs más teszted Skrisz?
Nekem az a lényeg csak, hogy legyen tüszőérésem, aztán repi, olvasztás, költözés!

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, csak a kaális tesztem van. De azzal még várok szombatig.

skrisz72

sziasztok!

Skrisz!
extra drukkok!!!! :D :!: :!: :!: :wink:
dezsina

sziasztok!

mennek a drukkok!
nálunk nem sok semmi...a barnázás is elmúlogat,hétfőn újra babakukucs
lola29

Csibe,
Én sem azért várom a mensit, mert stimum vagy egyéb lenne, hanem azért, mert már kb. a 40. nap környékén járok és nekem óramű pontossággal 30-32 napra megjön mindig. Úgy látszik a mostani lombik borította.

Krisz,
Lehet, hogy kellene másik teszttel is próbálkozni.
Vendég

Bella!
Nem értem, én tegnap elküldtem! :lol: Becsszó!

Skrisz!
A mai egy leheletnyit erősebb, nem? Én úgy látom. Megnézted egymás mellett? Vegyél egy másik tesztet, ha mésza aprogit beadatni! :lol:

Vizkrisz!
Jó a story! :lol: Engem is szoktak mostanában babásnak nézni, mert híztam pár kilót. :roll: :lol:

Esti!
Hú Te szegény, jó korán kell kelned! Nem mész táppénzre?

Baba!
Nemsokára beülti! Nagyon szorítok Neked!!! :lol:

Kisbuta!
Küldöm a tündérkém, hogy segítsen! :lol: Mert Karácsonyra anyukák leszünk!!! :lol: Kép

Heni!
Hát nem semmi a történeted, nagyon ügyi vagy! :lol: És ha Neked sikerült, akkor mit nekünk az a a pár kis probléma! :wink:

Csibe!
Akkor Ti most spontán ciklus? :roll:

Azt szeretném kérdezni, hogy pár órát lehet csúszni a szurik beadásával? Pénteken este suliba kéne mennem és ott nem tudom a gonalt kevergetni. :roll:

KépKép
zsófikukac

Zsófi, de tényleg csak egy lehelletnyit. :lol: Mondhatnám hangyaf...sznyit. :lol: Bocsánat a vulgáris kifejezésért. :oops:

skrisz72

Skrisz! a 10-es erősségü sztem elég érzékeny. Mikor lesz a vérvételed? nem lehet egy kicsit megsürgetni?
Baba! Értem, akkor hajrá fagyika. Akkor ez most egy sima siklus igaz? Az intézetünkben most nagyon sok fagyis sikerült, ciccelődtek is, hogy hát hiába most jött el az Ő idejük. :D
Zsófi!
Amennyire én tudom nem jó a több órás csúszás. Igaz, nálam is volt így. :oops:
Megszoktam a korán kelést, meg sem kottyan. Táppénzre nem szeretnék menni, még néhány hónapig. :D
estike66

Sziasztok!

Mennek a drukkok mindenkinek!

Kép
petne

sziasztok!

Estike és Lola,
babamegtartó drukkok, és várjuk az uhuk eredményeit! ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Skrisz! Őrülten drukkolok! +++++++++++++++++++++++++++

Vkrisz, Puszi, Rana! ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba, Zsófi +++++++++++++++++++++++++++++++++++

És köszi a drukkokat, nagyon szükségesek.

Heni, én 28. Miért?

Csibe, nem szedek Metformint, azt sem tudom, az mire jó, nekem soha senki nem írt fel ilyet... :shock:

Kép
kisbuta

Lánykák! Türelem!! Még csak a 9. napom. Hova sürgessem a vérvételt? Esküszöm, ti jobban izgultok, mint én. :lol: Hétfőn szépen felballagok a 14. napon. Addig meg majd csak erősödik a teszt is. Velem minden rendben van. Nem barnázok, nincs hasfájás. Remélem jól érzik magukat a babák. :lol:

skrisz72

Zsófi,
Lehet, hogy rossz címre küldted :?: :wink: :D
Vendég

Skrisz!
Na a hangyaf...a is valami ám! Még ha pindúrka is! Hangyanéni annak is örül! :lol:

Bella!
Lehet! Vagy a hülye postás eltévedt? :lol:

Esti!
Köszi! Hát nem tudom, kb. 1 órát csúszna. Milyen kis lelkes dolgozó vagy! :lol:

Kisbuta!
Neked is! ++++++++++++++++++++++

KépKép
zsófikukac

Zsófi! Sztem egy óra simán belefér! :D

Skrisz! Á, most akkor már nem izgulok, ha Te nem , én nem. :D (Csak tudnám mitől ilyen rondák a körmeim.)
Pakkot kaptam, nagyon köszönöm. :lol: :lol: :lol: Idióta titkárnő felbontotta :oops: :evil:
estike66

Zsófi! Egyes időszakoktól eltekinte, valóban szeretk dolgozni, és nagyon jól érzem itt magam. :lol: :lol: Nem mondom, néha jó otthon hosszabb szabi, pl karácsonykor, de aztán már úgy hiányzik mindenki. Na jó, majdnem mindenki.
estike66

Estike, ez aztán gyorsposta! :lol: Használd egészséggel! (nekem nincsenek körmeim, gyerekkorom óta rágom. Néha stresszmentes időszakban szépen megnőnek, kilakkozom és gyönyörködöm bennük. De ez nem az az időszak.) :lol:

skrisz72

Skrisz! A gyerekem is rágja, annyira elkeseredek, ha ránézek. ez nem azt jelzi, hogy lelkileg valami nagyon nincsen rendben? Kisebb korában igérgettem, aztán szigorkodtam, de mindhiába. Pszychológos? Szted?
estike66

Gyors bekukk, mert közben főzök:

Skrisz, én már itt nagyon jót sejtek, de azért változatlanul drukkolok!!!! :wink: Kép Kép Kép Kép Kép

Többieknek is mindenhez, amihez kell!

Baba, jobban vagy már??

Szezso, köszi, megérkezett a többi tizedfok is, kérek még, még, még!! :D

Kisbuta, olyan jó, hogy így elhatároztad, hogy bebabásodsz! Így biztosan sikerül! :wink: A metformint IR-re kell szedni, de neked az inzulinod rendben van, ugye???

Brizo, milyen volt a Zséda-koncert? Legközelebbi UHU mikor lesz??

Én enyhe szurkálásokat érzek, de azt nem értem, hogy miért mindkét oldalon, mikor csak az egyik oldalon volt tüsző. :roll: Ráadásul sztem ilyenkor nem is kéne érezni semmit, hiszen MÉG semmi nem történik. Sajnos ennek azért sem szabad annyira örülni, mivel az előző ciklusban is így volt, mégse sikerült... De legalább a hőmért nem kell izgulni, remélem, így is marad!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Estike! Ha belegondolsz, MINDENKINEK vannak lelki bajai. Ezt ki úgy vezeti le, hogy rágja a körmét vagy a száját, ki úgy, hogy csokit zabál éjjel-nappal, ki úgy, hogy iszik, ki úgy, hogy drogozik, ki úgy, hogy vásárol (pl. én, :oops: de mostanában kevesebbet!), ki pedig úgy, hogy sorozatgyilkos lesz. Szóval sztem egy szintig normális a körömrágás is, pláne egy fiatal fiúnál, aki tele van mindenféle problémával. Sztem ha nem túl gázos a helyzet (pl nem vérzik tőle az ujja, mert ilyet is ismerek!!), nem érdemes foglalkozni vele, mert az még egy plusz problémát okoz neki (vagyis hogy nem szabadna rágnia). Majd kinövi, vagy ha nem, akkor érdemes erre nagyobb figyelmet fordítani. Legalábbis én így gondolom. Többiek? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szerintem a körömrágás nem gáz. Anyu is rágta gyerekkorában. Még a lábujjairól is. Nem kell pszihológus. Kinövi. :lol:

skrisz72

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Esti,
lehet, hogy be fogom előzni, mert apa a 7végén azt mondta, hogy karácsonyra kapom, hogy mehetek a forgalomba gyakorolni. :?
Gondolhatod, hogy örülök neki. :wink: Pont akkor vessem bele magam a nagyvilágba amikor még mellette dec 13től jan közepéig vizsgaidőszakom van. :cry:
szóval nem lesz egyszerű ...és majd meglátjuk hogy állunk majhd anyagilag a dologhoz.

Heni,
tényleg nem semmi, hogy ilyen 'háttérrel" mégis babás lettél és Tüncike itt van veletek.
Egy kis CSODA! :D

Látjátok lányok,
mennyi CSODA van csak itt a topikban?
Heni Tündikéje, Hanna Olivérja, Loláék, Estikéék, Skriszék ... Mi.
Bocs, ha valakit kifelejtettem. :(

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Köszi körmos hozzászólásokat. Puszi! Érdekes volt a cikk.
Bogyimami! Akkor siess, ha előzni akarsz, mert tegnap rápirítottam iskolára.
Rana! Egyenlőre még csak jólérezheted magad. Most például tudnék egyet szundizni :o Tedd meg helyettem! :lol:
estike66

Rana, köszi, már jobban vagyok. A gyógyenergiátok segített!!

Bella, pedig én is küldtem pirit. A fenébe, hogy most meg veled teszi ezt!! :cry:

Puszedli+++++++++++++++++++++++++++jól vagy?

Skrisz++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Lábujjkörömrágás??? :shock: Úristen!Milyen hajlékony lehetett!!! :lol:

Én megyek mindenki helyett aludni, ma már eleget dolgoztam. :?

Skrisz
cSak így tovább!!!

Rana
Tényleg, neked a múltkor a progipót ellenére sem ment fel a hőd???MErt kaptál, nem? :shock:

Zsófi
Mi mindent 90 fokban böktünk. :?
vizkriszisback

Skrisz
cSak így tovább!!!

Rana
Tényleg, neked a múltkor a progipót ellenére sem ment fel a hőd???MErt kaptál, nem? :shock:

Zsófi
vizkriszisback

Skrisz
cSak így tovább!!!

Rana

Zsófi
vizkriszisback

Krisz! Irigy-irigy az alvásárt!
estike66

Sziasztok!

Köszönöm a sok-sok drukkot, de sajnos nem sikerült. Utro mellett megjött. :cry:

Puszi.
*puszedli*

Szezso!

vettem E-vitamint :) végre
dezsina

Puszedli, annyira sajnálom! :cry:

skrisz72

Puszedli, drága! Tudod, még nem biztos...... :(

Vizkrisz, ja, pont ez a lényeg, az én szervezetem azt csinál, amit akar, mindenféle hormon ellenére: ha nem akar (több) petesejtet érlelni, akkor hormonok mellett sem teszi, ha a mensi meg akar jönni, akkor progi ellenére is megjön, ha nincs pé (?), akkor progi ellenére sincs hő. Na erre varrjunk gombot... :? Ha tudok, majd teszek fel hőgörbéket.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

E-vitamin: Szezso írta, hogy 100 mg is mehet. De nekem a Kaális doki azt mondta, hogy kétnaponta kell egy szem, ezért most nem merem mindennap szedni. Lehet belőle bajom, ha mégis?????

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana: de, ez már az. :cry:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli!
sajnálom :( :( :(
dezsina

Sziasztok!

Eltemetett a meló, így most csak az utsó oldalra futotta az erőmből meg az időmből. :oops:

Puszi: annyira de annyira :cry:

Skrisz: jó lesz az, alakul :wink: igazad van, jobban izgulunk, mint Te :-D

Rana: 400 mg E vitamint írtam (asszem), max hasmenésed lehet tőle :-) nekem nem volt tőle bajom, pedig hónapokig szedtem. Most csak 100-ast szedek, naponta 1-et.
Dokid mit mondott, hány mg-osból kell kétnaponta 1 szem? (Van 100, 200, 400 mg-os)
Most már nekem is szükségem van pár tizedre a hőmhöz :-) Végülis cseréltél elemet? Én reggel majdnem kicsaptam a saját kezemmel a saját számból a higanyost… :-D
Önveszélyes vagyok :-D

Dezsi: ügyes vagy, és tuti használni fog!!!! :-)

Baba: húú, már csak 1 hét az ET, de szuper!!! :-)

Estike: én is 5-kor kelek minden reggel :wink:

Heni: egy igazi szép történet a Tiétek! :-D

Kisbuta: hajrá tüszők!!! :-)

Vkrisz: reklamálnék, helyettem nem aludtál, mert én még mindig dög fáradt vagyok!! :-D

Zsófi: holnap akkor indul a Gonal, ugye? Izgalmas!! Tüszőnövelő drukkokat máris indítom!

Kiért kell még drukkolni? :roll: nem vagyok képben, annyi a történés mostanában...

Képzeljétek, a TV-nk elromlott, a képernyő közepén egy kicsi négyzetben lehet nézni a műsort :lol: vicces :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Puszedli! Kép

Szezso, nem mondta hány mg-os kell, csak azt, hogy 1 szemet. :?

Na, felraktam ide a www gomb alá az összes hőgörbémet, amit eddig begépeltem. 10 ciklusból siralmas módon csak 6-ra lehet ráfogni, hogy ovulációs. :( Szakértők, vélemény?? Itt meg egy kis összevetés:

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ja, Szezso, miért hányadik napon vagy? És hány fok az a hány fok? Hőgörbét csinálni nincs kedved? (Nekem is Vkrisz hozta meg. :) )

Elemet nem cseréltem, de higanyossal egyszer leellenőriztem, és jó volt. Csak erőtlenül csipog, ennyi a baja.

Azért ne gyilkold meg magad a higanyos hőmérővel... :?

Ja, és milyen jó PIP (kép a képben) funkciójú tévétek lett, tök ingyen! :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Puszi :cry: nagyon sajnálom.

Rana,
behalok a fehér kiscicádtól! Nagyon teccik! :D

Estike,
megérkezett! Köszi szépen, nagyon gyors voltál, ha nagy leszek, meghálálom! Addig is drukk a babónak, hogy szépen növekedjen!
++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rana és Csibe,
nekem nem volt terheléses cukor mérésem még mindig, csak a beutalóm van meg rá, mert azóta még folyamatosan hormonkezelés alatt állok, és az meghamisítaná az eredményeket. Ha nem sikerülne a lombik, akkor tuti elmegyek. Így aztán met-et sem kell szednem.

Mára átalakultam vizestömlővé, már szétpukkadok, annyit ittam.

Pusszancs nektek és nagyon drukkolok mindenkinek!

Kép
kisbuta

Puszedli
Sajnálom!!!Pedig pont most akartam rákérdezni, hogy hogy állsz...mert neked 2 nappal kevesebb időd volt a tesztig mint Skrisznek.Küldök ölelést, tudom eléggé elkeserítő tud lenni egy nega eredmény. :( Hanyadik cn-en jött meg ill. ET után hány nappal?

Rana
Cuki az a lepkét kergető cica! :D
Nekem is kétnaponta írtak egyet az E vitaminból...de én szedem néha naponta is, ahogy esik :lol: .Vki 400mg-ot szed, gondoltam gond nem lehet. Pároknak is érdemes szedni, javítja a kisfickókat!
vizkriszisback

Vkrisz: 31. cn, ET + 11.

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli, sajnálom :( Dokiddal beszéltél már?

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Bella, én is elindítom hozzád a pirit, én lassan leszámolok vele :wink:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Rana: azt nem mondanám, hogy kép a képben, inkább kép a semmiben funkciójú lett szegény :lol:
Van görbém, de elég szánalmas, gondolom a 15 hcg-s sztori bezavart :roll:
Kép

Amúgy ha a görbéid nem is jeleznek ovulációt, attól még lehetett...Néha elég rövidnek tűnik a luteális (2.) fázisod...
A mostani görbéd tuti :P

SzezsoKép
KépKép
szezso

Örülök hogy népszerű a pillangós cicám. :wink:

Vkrisz: igen, Apa is szedi az E-vitamint (sok más mellett) 8)

Kisbuta, tényleg, mostmár dereng, hogy ezt már mondtad. Tényleg akkor érdemes megnézetni az IR-t, ha nincs stimu.

Szezso: A luteális fázisom min 11, max 16 napos, átlagban 13. Az sztem még jó. (Néztem egy görbét, a csajnak a 20. napon volt a péje, 10 napos volt a lut. fázisa, és a 10. DPO-n pozitívat tesztelt. Szóval ez enyém is bizti okés) Vagy rosszul gondolom??? :roll: A te hőd is jó, ha kb most van/ volt a péd. Mikroszkóppal vagy LH teszttel nem szoktad nézni? És téged nem hívtak vissza a lombik utáni ciklus középidejében follikulometriára????

Puszedli! Írhatnál részletesebben magadról, hogy vagy, hogy bírod a dolgokat, stb. Mert így a frászt hozod rám. :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: