2004.02.12 18:36
2004.02.12 18:43
). De pl én is kihygatm és nem lett semmi bajom. Azt szokták mondnai hogy a dyslexiás gyerekekközül sokan kihgyták a mászást, ezért mondják mostanában hogy nem jó. De ez csak statisztika, vannak kivételek, pl én

2004.02.12 18:44
, lehat azért sem értetted mis akarok makogni. Bocsi, de nagyon siettem az előbb és kapkodva írtam. 2004.02.12 19:19
2004.02.12 19:55
De még mindig jobb,hogy otthagytad és nem elhagytad (én 2 kulcsot hagytam már el). Végül eljutottatok érte?
Hogy van a kis beteg?
Remélem a doki meg fog nyugtatni. Itt van a weben egy Dr Csákány M György nevű orvos aki cukros kismamáknak ad tanácsot,gondolom leendő kismamáknak is segít.
Mindenesetre remélem,hogy lassan elcsitul a vihar és nemsokára örülhettek az új autónak na meg legfőképpen a legkisebb csemetének! Jaj ez olyan izgalmas,az ember nem tudja biztosan kisfiú-e vagy kislány? Persze,fő,hogy egészséges legyen de azért az emberben csak van egy belső hang ami megsúgja ki van odabenn. Az eddigi 2 terhességed egyforma volt? (mármint émelygés,pocaknövekedés ilyesmikre gondolok)
Jobbulást! Idén már új házba költöztök,ugye?
Ha még olvasol: a Margit körúton a Demko Feder kirakatában láttam sokféle báránycuccot,igaz elég drágán,de érdemes ott is megnézni,ha végül úgy döntötök,hogy vesztek.
Nálunk is volt egy olyan időszak,amikor semmire se jutott időm (ill én így éreztem) azért most már jobb a helyzet.
ill oldalra már nagyon ügyesen közlekedik egy félkörívben mindent elér,ha kinézi magának ill kamikáze szerűen hátra veti magát,ha elfárad ezért a kemény műanyag játékokat próbálom eltenni a feje alól,de ez nem mindig sikerül,ilyenkor sírás a vége,de gondolom ez mind a tanulási folyamat része. 2004.02.12 20:17
Jatekokat idonkent fertotlenitsd szerintem, mert visszafertozodhet.
Tenyleg nagyon kedvezo most a peugeot hitele.
Szulinaposod nagyon helyes!
2004.02.12 21:46
Kitartás!
Egyszer majd mi is Peugeot-t veszünk
2004.02.12 22:12
Nekunk is volt, de nalunk nem volt semmi gond a popoval. Kb. masfel het alatt meggyogyult. Apa meguszta a mutetet ugy tunik
Mennyier erti a nyelvet? Milyenek a foglalkozasok, mennyire tudjak lekotni ot? Vegyes csoportban van?
A fonok pont most b*szogat, hogy fejezzek be egy projectet. Holnapra kajat kell keszitenem a oviba a Valentin napi partyra es megirni kb. 25 kartyat.
2004.02.12 22:38
páromnak. (A
a de jó neki miatt van... én kb. 9,5 hónapja nem bírom magam rendesen kialudni annak ellenére, hogy a kisbanya átalussza az éjszakát. Na mindegy.
Aranyosak naonn
De mindenki folyton a legjobb képeit teszi fel, nem is lehet köztük rossz 

Mindenesetre ezzel a "volt ami tetszett, és volt ami nem" kijelentéseddel csak egyetérteni tudok. Majd egyszer úgyis csak összefutunk, és akkor majd asszem lesz nagy eszmecsere
Most menünk pancsi, utána szopi van ezerrel. És utána kezdődik a kis nyugim. 2004.02.12 22:39
, inkább a darabosan töredező cuccokkal vigyázz (alma, répa, ilyesmik)
Tündéri!
Nem semmi a kép, a háttérben baba-és plüsshegyek, a nacccsasszonyt meg csak a laptop izgatja
.
. Gondolj a boszikra meg a kis Zsebulonra, oszt tojj a világra!
Na jó, Apátokra is gondolhatsz
.
Autóhoz gratu, tökjó, hogy megoldódott
. 

. Egyébként a tervem szerint csak utsó évre lesz ovis Malacka, (vagy ha maga kéri) de azt nem szeretném, ha úgy könyvelné el magában, hogy az ovi egy félelmetes, brutális hely
.
2004.02.12 22:54
) Szerintem lehetőséget kell biztositani nekik, nem erőltetni olyan mozgást, amit magától nem tud (lásd itt nálam a 6 hós gyaloglás, ilyet nem szabad), ösztönözni a megfelelő környezettel. De túlzott parát nem szabad csinálni belőle. De ez csak az én magánvéleményem. 2004.02.13 01:45

Aszerint nekem 100000 %-osan fiam kellett volna, hoyg szülessen
Mondjuk a 38-ik hétig én rá sem kérdeztem a baba nemére, mert először úgy voltam vele, legyen meglepi, utána meg valahogy meg voltam győződve, hogy Ancsa Balázs. Aztán itt a neten az egyik barátnőm győzködött (boszi az illető!!!), hogy tuti, lányom lesz. És mit tesz Isten.... igaza lett.
Bár drukkolok Neked a kispasiért... kéne valaki, aki majd a csajokat kordában tartja

Fehérbabhéj tea ? Egy próbát megér.... 

Tök édes a kispasiii
Igaz egyébként : csak ahhoz nyúlnak hozzá szívesen,amihez nem szabad
Lassan rohanhatsz utána
2004.02.13 07:23
)!
2004.02.13 08:36
2004.02.13 09:34
Én annyira örülök, de azért az elkövetkező hónapokat nem irígylem tőle (van már egy Timivel egyidős kisfia is
) 
2004.02.13 09:36
Gratula a pocaklakódhoz!
(egyébként bármilyen praktikát szívesen fogadok
). Volt két neccesebb hetünk, amikor nagyon gyakran volt cicin, és úgy tűnt, hogy fogyóban a tejci, de most már érezhetően több, a különböző praktikáknak, na meg a szinte folyamatos cicizésnek köszönhetően. Neked mitől lett sok tejed a harmadik hónapra?
2004.02.13 09:50
Azt még nem tudom, hogy hogyan tovább, csak jövő héten megyek vissza a dokimhoz a papírjaimért, utána meg valamikor a belgyógyászhoz. Azért megeresztettem egy üzit Csákány dokinak is, hogy addig is mit kéne csinálnom. Egyébként csak azt nem értem, hogy ilyen vizsgálatot tavaly novemberben csináltak nekem utóljára, és ott az eredmény állítólag 4.6 lett. Bár én akkor is kételkedtem benne, mivel nem találták meg, csak az éhgyomri eredményt, aztán hosszas kotorászás után varázsolták elő ezt az eredmény, de papírt nem tudtak róla adni, csak kézzel ráírták az éhgyomri papírjára. És ez baromi bosszantó, mert ha akkor kiderül, akkor már régen meg lehetett volna tenni a szükséges lépéseket. Arról nem is beszélve, hogy ha esetleg terhes lettem volna, még a babának is súlyos károsodásokat okozhatott volna. Na, nem dühöngök tovább.
Nekem a kukucskálós a kedvencem. Gergővel még nem teszteltettem le, de biztosan ő is odáig lenne érte
Ezek szerint a határérték nem ugyanaz terhesen, és nemterhesen? Az a furi, hogy kaja után mindig normális értékeket mérek. A múltor pl. bevágtam egy tányér tejbegrízt kb. 4 dl tejből jó sok cukorral és kakaóval, és 1.5 órával ezután 5. valamennyi volt.
Úgy látszik, csemetéink között menő szakma lesz az informatikus
2004.02.13 10:42
A Roni = Veronika.
mert nem bírom, hogy nyivog 5 percenként. De nincs fent, csak négykézláb tolat előre a feje lent, elég muris látvány, de nem hajnalban. Vajon hány hónap alatt jön ki a foga???? 2004.02.13 11:00
Báránybőrről nincs tapasztalatom, viszont Gergő is pont ilyen volt ennyi idős korában. Volt néhány hónap, amikor már teljesen kivoltam, hogy napközben nem alszik. Aztán úgy 6-7 hónapos kora körül alakult ki a délelőtt-délután 1,5-2 órás alvási rendje, és ezt most is tartja (kisebb-nagyobb eltérésekkel). Szóval ne add fel! Fog még a te lánykád is aludni napközben, és akkor majd nem tudod, mihez kezdj a nagy szabadsággal
(de legalább az egyik bejött
) 2004.02.13 11:05

De nem baj, Jazi is kiscsaj és boyozza mindenki
Max Roniból is boy lesz (a'la Klár
)
2004.02.13 11:09

Viszont nálunk úgy 8 hónapos koruk körül kialakult egy rend, miszerint azért nappal is szunnyantanak kora délután max 1,5 órát, így azért anya is örülhet
2004.02.13 11:15
szóval szerintem ez egyénenként változ(hat)ik.
azért ilyen korban még sokat számít, hogy majd 2 hónapja nem látták egymást.
Tied Apa újra itthon? Zsombi baba jobban?
- gondos anya
Persze fürcsire itthon leszünk, de már olyan izgatott vagyok!!!

2004.02.13 11:23
Lackoval is emelyegtem egyebkent, de nem emlekszem ra, hogy ennyire rosszul lettem volna. Szal remenykedek
Ja es kepzeld, azt almodtam, hogy talalkoztam veled, volt egy kisfiad es most szulettek ikreid. Hmmmm. Lehet hogy a baratnod kavart be a kepbe akkor
), es a mostani baba is az.....Na majd meglassuk
2004.02.13 11:33
, azt hiszem Washington Dc-ből postával elég drága lenne a dolog, még akkor is ha antikváriumban veszed, vagy akkor még inkább.
Elveszett férjhez jó keresgélést!

. Én egyáltalán nem émelyegtem vele, hányni is csak egyszer "sikerült", amikor teleettem magam ő meg jól megrugdosta a gyomromat belülről.
Pusza, 2004.02.13 11:58
. Kicsit nyomi vagyok, hajnali 1-ig angoloztam, utána fél 5-ig vagy Zsombi nyüszizett, mert elvettem a cicit (hogy tudjak végre aludni), vagy Apa kezdett horkolni. Szóval fél 5-től aludtam fél 9-ig, akkor telefonált Apa, hogy még mindig (!) alszok?
Egyébként is, most ki vagyok rá akadva...
Nagyon gondolkozok, hogy hazaköltözök
Én hamvasztatom és szétszóratom magam, engem ne rágjanak össze
)
mesekönyv aprításra csak azt tudom kérdezni, hogy hol volt az óvó néni??? Mert az nem 3 másodperc... 
Olyan büszke lesz, hogy három csodaszép lánya van 
, na az még szép lenne
És két lány
vagy három?

)
) Kenyérhéjat már csak ha kicsit megpirítottam a kenyeret, akkor kap

De csak szétnézni
Egy volt osztálytársnőm lakik Portland-ben, hívtak, de gyáva vagyok

, de jó, hogy sínen a dolog

Zsombi nem, inkább letérdel, így nem nagyon feszegetem a témát
2004.02.13 12:04
, jó lett, nekem és Apának ízlik, Szandinak nem
. Ha tudom, inkább diósat remekelek, azt jobban szeretem.
, ma viszem dokihoz (úgyis menni kell, Szandinak kell az oviba igazolás, így megnézetem mindkettőt) 2004.02.13 12:14
) Majd a következőről beszámolok, ha útban lesz, érzés + kínai táblázat. 2004.02.13 13:06
Köszi szépen,majd vigyázok ezekkel a darabos cuccokkal. Már alig várom,hogy Artúr velünk ehessen rendes kaját! Ez a pempőzés elég fárasztó.
Már előre tiszta ideg vagyok,pedig csa havonta 1szer megyünk. 2004.02.13 13:09
Egyébként, ha úgy vesszük, akkor lehet, hogy mégis igaz, amit jósol, csak véletlenül felkeverték a nemeket
Sajnso Dani csak kikapcsolni szokta
ÍGy marad mindenki a saját ágyában
Ez most már így lesz 2 éves koráig? Nálatok szépen tűrik a tisztába tevést? 2004.02.13 13:18
2004.02.13 13:19
2004.02.13 13:25
, én meg addig távol tartom magam a nettől. 
2004.02.13 13:25
A törlesztő részletet meg ugye azért nagyban befolyásolja, mennyi kp-tek van indulónak. Mi is csak úgy merünk belevágni, hogy a felét előre kifizetjük. Így is azért havi 45000 körül lesz a törlesztőnk
A peugeot honlapján most az akcióhoz van egy törlesztő számításos táblázat is, nézd meg, hátha nem ráz ki a hideg tőle
Szegény pasi már halálra izgulja magát, nehogy lecsússzon az autóról
A kor meg nem számít, tudod, az én Zsebim 10 hósan már járt
De múltkor a férjem is kitett magáért, Pilistől Bp-ig vittük a kocsi hátulján a tanksapkát egy tankolás után
Viszont ebből kiderült, nagyon óvatosan vezet a lelkem
2004.02.13 13:27
így meg nem tudok vásárolni. Az öltöztetést Artúr se csípi és elég nehézkes is a kocsiban le fel öltöztetni. De hátha jön a jó idő és akkor nem lesz ilyen nagy a hőmérséklet különbség.
2004.02.13 13:36
Nekünk sose okozott gondot, de ha Artúr annyira allergiás rá, inkább hagyjátok ki.
Szerintem én hangosan horkolnék még egy akciófilmen is, ha kis szabadidőmet erre tékozolnám, úgyhogy inkább nem égetem magam
2004.02.13 13:38
Meg mindig nem vilagos nekem, hogy van idod a 4 gyerekre es doktorit csinalni?
Leginkabb a peteeres es az egyuttlet idopontjaval, a pozicioval, az orgazmussal lehet "jatszani" tudomanyosan.
Az autohoz meg kulon gratula!
Megkerdeztem az ismeroseinktol, nekik is ugyanazon a telepen van telkuk, de ok megsem akarnak mar epitkezni.
MAc evesi technikajat nem is lattam, szenzacios lehet!
HA ilyen elozmenyeid voltak, nem tudom, most hogy merhettek ilyen rosszat.
Drukk, hogy rendezodjon Neked is mihamarabb!
Most mar csaladilag szent a beke?
Tipikus pasi logika...Es igy a Valentin napi meglepi vasarlas is elmarad....

Nem ertem, a nagymamik megsütyülődnk oregkorukra? Az en anyosom is...hjaaaa...inkabb nem irok mar semmit rola...
En adok Zsombi kezebe valamit, ha szerencsem van, egy kiscit meg hanyattfekve marad. HA nincs, akkor maszas kozben, röptében varazsolom ra a pelust.
2004.02.13 13:45
Fel a fejjel, "ide" mindig jöhetsz vigaszért! Szerencsére nekünk nagyon jó Apacukánk van! Imádom! Segít szeret minket, és baromi megértö! Persze van, hogy megorrolok rá, de mindent meg lehet vele dumálni! Na befejezem, mert még azt hiszed/hiszitek valahonnan olvasom ezt
irigy-irigy
- szerintem mosd le a játékait, persze nem minden percben, de amit Toffi is mondott, így kisebb az esélye, hogy visszanyeli, hamár egyszer kifele megy belöle.
- tudod mit egészséges lett mint a makk, ez a lényeg!
2004.02.13 14:01
)
. Macnál is volt visszaesés, szerintem ez a kórral jár. Drukkolok, hogy elmúljon gyorsan ez a vacak influ! 

:.
. 2004.02.13 14:04
Erre nem is gondoltam
2004.02.13 14:25
!!!
Nem minden gyerek egyforma! Minket is riogattak, hogy majd meg 10 evesen is ott fog koztunk aludni, stb. 2004.02.13 14:41
de aranyos lehetett
2004.02.13 15:21

2004.02.13 15:33
2004.02.13 15:43
Jobbulást kispajtások!
....nem akarok nagy szavakat használni,de olyan melegséggel jár át...
Még azok a gatyók se,amiket a 4 hónapos pocakomra vettem.
Pedig isten lássa lelkemet nem vagyok tehénke és csak +5kg van rajtam,de a csípőm akkora lett a maga szép kis párnácskáival,hogy ihajjj...
Eddig aggódtam,mert ülni már nagyon szépen ül régóta és féltem,hogy előbb fog felülni,mint mászni....én is úgy hallotam,hogy nem jó,ha felcserélődnek a "mozgáselemek".
Tengerentúli életért egy kicsit irigy vagyok,még sohasem jártam ott,de nagyon vágyom rá,hogy egyszer eljussak.

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint