A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Hello!

Nagy gratula Milánnak!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Na csajok!Szép ez a mai nap!
Megjött!Hihetetlen,hogy ennyire érezte a szervezetem az idegességet.
Máténak kibújt az első fogacskája!

Kép
melike

köszi Bogi.

gratu Melike. na nem ahhoz hogy megjött. :lol: hanem a fogacskához.

MIlán 2 napja intenzíven nyújtogatja a nyelvét. ez jelent valamit fog-ügyben, vagy csak ki akar gúnyolni? :roll:

mia_snow

Mia: gratulálok!

Melike: nektek is. Nem is panaszkodtál hogy nyűgi lett volna tőle Máté.... ugye jól emlékszem??
bszilvi25

Ja?
és nem tőlem kérdezted Eyi, de izgatott és megnéztem az usa dollárt.
211 ft a közép árfolyam.

pl:
http://www.valutaweb.extra.hu/otp.html
bszilvi25

Mia szerintem köze van hozzá,Máté is csinálja.
Szilvi:igaz,hogy nem panaszkodtam,de nyűgi volt.De egyáltalán nem volt vészes és nem is gondoltam,hogy ennyire közel van a "dolog".Visszagondolva tegnap este elég bágyadt volt,de nem volt lázas,így nem gondoltam semmire.

Kép
melike

Nálunk is elkezdődött a nyelvnyujtogatás......
Remélem, tényleg kibújik az a fránya fogcsaka :cry: Emlékeztek, mióta szenvedünk vele???????? Mióta Csiri írta, hogy Zoé elkezdett fogzani :cry: És még mindig nem bújt ki :cry: Ha az összes fogacskával ennyit fogunk szenvedni, akkor én beleőszülök, de szerintem Kristófom is :cry:

Melike: gratula Máténak :wink:

Mia: látod, Milán már a kistesónak produkál :P

Szilvi: segített valamit a kamilla????
bluebox

Szia Eyi!
vagyok,vagyis a gép van,írj,néha idekukk!!!!!!

A napi árfolyamnak ehhez semmi köze! :roll:
Vendég

Sziasztok!

[quote]v írta:ikianyuja írta:
Szilvi
Te mikor voltál utoljára fogászaton? Az iskolában? (ezt nem rosszindulatból kérdezem!!!)

PEDIG EZEN MEG IS SÉRTŐDHETNÉK!!!!!!!!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Basszus Szilvi remélem nincs harag, tényleg nem úgy értettem ahogy értelmezni lehet! Rosszul fogalmaztam bocsánat! A lényeg hogy arra akartam kilyukadni, hogy Nekem az iskolafogászatról vannak rossz élményeim. Mindig megkínoztak, egy tömés miatt is, ami 2 hét múlva kiesett! :cry:
Hát És tényleg nem vagyunk egyformák! Én mióta magándokihoz járok nem félek, és a gyerkőcöket is rá kéne szoktatni már most hogy járjunk rendszeresen, hogy minden rendben legyen, ne féljenek, és ne akkor menjünk csak ha baj van! :lol:
Szóval remélem nincs harag!
Amúgy remélem javul már a fájdalom!

Csiri: szia! :lol:

Fogacska: nálunk is puklisodik nagyon, szerintem napok kérdése! :) Nem nyűglődik miatta, de ez Vikinél is így volt! Kopp-Kopp

Melike: grat a kucihoz! :lol:

Jajj rohanok, ezer a dolgom! :shock: :shock:

Pusza mindenkinek!!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Sziasztok!

Mi most értünk haza a sétából. Milyen hideg lett??? :shock: :shock:
Mire felmásztam a hegyre, a torkom lefagyott :twisted: Mert ugye nem elég, hogy dagadt vagyok, még a babakocsit is tolom magam elött....... így a levegőt is jobban szedem a számon...ááááááá (az sem lesz csoda, ha beteg leszek)

Anna: nincs harag.

Kamillatea: hát, megvallom, hogy most vettem a patikában, mert este nem találtam itthon. (ezek szerint a költözésnél kidobtam) De mindjárt főzők. Különben az ecsetelés is olyan jó volt, hogy ha nem gondolok rá, szinte eszembe sem jut, hogy fájt még tegnap :P :D
bszilvi25

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 19:59-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 20:00-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 20:00-kor.
pironya

köszi a gratukat. (ezt mostmár beírom az aláírásba, lassan lehet hogy minden nap lesz miért... :D)

Pironya: decukiiiiiiiiii :D annyira édik a gyerekek beöltöztetve...
mondjuk én jobban szeretema nyarat. így:
Kép

mia_snow

.....
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 20:01-kor.
pironya

Nálunk MA volt ilyen hideg! :?

Kép
bszilvi25

Sziasztok!

Mia-Pironya!Nagyon édik!
Csongi jól tűri az ötöztetést?Zoé már nyűgi a végére kellőképpen,és Én is!...és most a legújjabb,hogy feszíti ki magát a babakocsiból!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Mercike is édi!

holnap megyünk 6 hós vizsgálatra!
Kíváncsi leszek a (kis)nagys'asszony mit produkál!
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 20:01-kor.
pironya

Én is visszaolvasok elég sűrűn...legutóbb amikor Mia felrakta az Uh-s képet a piciről.... :oops: 8)
Vendég

Sziasztok!
uh közbe felébred Milán 3 órát aludt. addig én sajtott paniroztam. hát mi pöcsölés ez??????? :shock: :shock: :shock: :shock:
Most beszélget,de nagyon. Ki lestem épp most a zokniját szedi lefelé.
Már az egyiket sikerült. Milán még csak most csinálta ezt elöször.
csiri! találtál fürdetőkarikát??? Mit bizniszeltek,ténleg.
:lol: :lol: :lol: :lol: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
csongi és Mercike is édesek. de Milán is a pci baba foton. Mert már ugye bár nagyobb fiu már. :lol: :lol: :lol: :lol:
Megnézem már ki van még a kis ágyba,mert Milán annyit beszél meg kacag,csak nem tudom kihez.
Csiri,rég raktál a hercegnőről fotot.Holnap kérek.

Kata&Milán

oszman777

Nosztalgia, nosztalgia?????????????? :lol: :lol:
De szép is volt :lol: Én is vissza szoktam olvasni. De én a tök elejétől. Amikor még Zölddisznó, meg Annus is volt. Tényleg Annus-nak épp ma gratuláltam :wink: Jövő májusára várja a picit :wink:
bluebox

Sziasztok!

Megjöttünk a nagy családi sétából.Hideg van!
Sütiztünk is egyet.Annyira jó volt nyugisan együtt!

De cukik a beöltöztetett babócák!
Én is visszaolvastam pocakos korunkra nemrég.Nagggyon jó volt!!

Kép
melike

írtam csiri.elment?

Kép
Kép
eyi

Nálunk is nagyon hideg volt
Kép

Kép
Kép
schopin

Kép
ezt még muszáj volt. :oops: :oops: :oops:
bszilvi25

Átjött Eyi!

Válaszoltam is!
Mi 4kor lementünk sétálni,mama,dédi,bolt és most értünk haza!Jó hideg lett időközben! :?
Holnap dokinő...remélem nem lesznek ezren!
:roll:

Majdmég késöbb bekukk!
Vendég

Na sziasztok újra!

Oszmi-Pironya!
Az e-bay-ről rendelgetjük a kari ajándékokat,bár anyós nagyobb hal ebben!

:roll: :wink:

Oszmi!
Nem találtam fürdetőkarikát,bár nem is kerestem!Csak láttam a fotón és tetszett,jónak tünt!Demost visszakerestem és megmutattam a páromnak is,ráálunk a "fürdetőkarikaprojektre" :wink:
És holnap fakítok valami fotót Édi bédikémről is doki után!

Babák édik a képen!

1 kérdés....
Kicsit "gondban" vagyok és kiváncsi vagyok,Ti hogy csináljátok!Fognak kapni Tőletek a kicsik ajándékot karácsonyra,mikulásra????
Nekem az a "gondom",hogy amire most szüksége van,az megvan!A nagyszülők,rokonság megveszi azt karira ami "nagyobb" és szerintünk használható!Ugyhogy valószínű mi nem veszünk csak jelképes ajándékot Zoénak a nagyobbak "bővebben" kapnak!Szerintem Öt még eléggé leköti a sok csilli-villi a karácsonyfán!
Ugyis menet közben derül ki,mi köti le és folyamatában jönnek ugye a homokozó,kismotor,mesekönyvek (bár az már rengeteg van) stb!
Vagy nem jól gondolom????
Vendég

.....
pironya

hűűű tökjó képek. :)

csiri én is így gondolom a karácsonyt. én egy kelj fel jancsit szeretnék neki, de lehet hogy fog kapni egy távirányítós subaru wrc-t. :D ez az ötlet onnan jött hogy az az autó a szívem csücske, apa meg csípi a távirányítósokat. múltkor egy vendégségben tök lelkesen figyelt egy ilyet Milán, vigyorgott, aztán nevetett nagyokat. :D

mikulás sztem idén nem jön hozzánk, szerintem nincs értelme. apával meglepjük egymást vmi minőségi (!) csokival, azt meg Milán még úgyem ehet. bár néha úgy kinézi a szánkból, hogy egy kicsit hagyjuk rajta cuppogni. :oops:

mia_snow

Köszi csajok!

Megnyugodtam...akkor nem csak én vagyok így ezzel...! :wink:

Mi írtunk listát a nagyiknak,rokonságnak,mert mindenki tőlünk kérdezi,mit vegyenek!Kejfeljancsi,búgócsiga,készségfejlesztőjátékok...RUHÁT NE!!!!!!! :wink:
Vendég

Mostanában csak szinte bekukkantani van időm, elolvasom mit írtatok, aztán elfelejtem mire akartam reagálni :)
Téliesített bébik nagyon cukik :)
Mia, Milánnak gratula a forduláshoz!
Melike Mátéjának meg a fogacskához!
Mia, a nyelvnyújtogatás nálunk a fog kibújása előtt volt, de eltartott egy hétig is :) Boninak most jön valamelyik foga, szerintem alul a 3-as 4-es, de majd kiderül melyik. Tegnap éjjel volt sírás rívás :( Irigylem Melikét, hogy Máténál nem okozott nagy nyafit a fognövesztés.
Karácsonyra mi sem fogunk Boninak nagy ajándékozással készülni, amire szüksége van megkapja időközben is, most elég lesz neki csodálkozni a csillogó villogó karácsonyfán. Majd jövőre :) Rokonok meg úgyis adnak nálunk is :)
Holnap mi is megyünk tanácsadásra meg szurit kap, most kapja meg az agyhártyagyulladás ellenit.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Jó reggelt :wink:
bluebox

Csiri: majd jelentkezz, hogy mit mondott a dokinéni :wink:
bluebox

Sziasztok, Jó reggelt!

[quote="stella40"]M írta:stella40ostanában csak szinte bekukkantani van időm, elolvasom mit írtatok, aztán elfelejtem mire akartam reagálni :)

ezzel én is teljesen így vagyok, minden nap olvasok, van úgy, hogy nem tudok jönni 1-2 napig (főleg hétvégén), aztán annyi mindenre kellene reagálnom, hogy kimegy a fejemből. :cry:

Szóval nem tüntem el, vagyok!

Nagyon édesek a babó képek!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Ma, evett fél 6-kor a Kicsikém és jól visszaaludt, tehát átaludta az éjszakát :)
Persze én 7-kor már fenn voltam, mert sógorom reggel bevásárolt nekem és akkor már jött a cuccal. :( Persze máskor olyankor már rég fenn vagyunk a csibészkémmel :) Na mindegy, bízzunk benne, hátha lesz még ilyen sokáig alvás sokszor :)
Ma főzök Apának, mert jön haza és csak 2 gyerekem van. Tiszta Hawai :)
Ruhát, én sem szeretnék, ha Boninak vennének se Karira se egyébként, mert idáig ami ruhát kapott a kisfiam, általában minden vagy kicsi volt Rá vagy nagyon nagy :evil:

Kép

Kép
[/url]
stella40

Csiri, és a többiek: milyen ajándékot kértek karácsonyra? Mármint nem tőlem :lol: :D jó vicces vagyok, hanem a gyerkőcöknek.

Szerintetek a babycompot lehet használni panel lakásban? Mert én már azon töröm a fejem, hogyha Kitti elkezd mászni, akkor hova fogom tenni, amig főzök, mosogatok, teregetek stb. Szerintetek erre jó a babycomp? Vagy ti hogy fogjátok ezt megoldani?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

így úszunk mi:

Kép

Kép

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Andóca: már jó, hogy jöttél, hiányoltalak!!!! Nagyon jók a képek.
Bettit is és Krisztát is. Ők a keménymagból rég voltak.
Remélem nem hagytam ki mást. :oops:

Merci megint felkiabált most reggel.
A monitorom alig kapcsolt be, remélem nem adja meg magát.
bszilvi25

köszi Szilvi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Andóca: nagyon jó képek!

Hasonló lesz a karácsonyi ajándékozás nálunk is.

Na,tegnap elszóltam magam!Olyan nyűgös volt Máté,hogy alig bírtam vele!Mindenért sírt!(nem nyöszörgött,sírt!)

Kép
melike

Hello!

Pironya, köszi az érdeklődést. Hétfőn voltunk a neurológián, most keresek gyógytornászt. Ma hívom ezügyben a dokit.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Kérdés:

én már a vastag orkán kezeslábast adtam a manóra tegnap, de úgylátom ti még vékonyabbakat. Jól látom?

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Szilvi:gyönyörű Mercike a képen!

Bogi:kb. egy hete már én is a télit adom Mátéra csak nem öltöztetem alá nagyon. Kép Igy aludt el tegnap.

Kép
melike

Sziasztok!

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

A doktornőnk 11-1-ig tart ma egészséges tanácsadást és 1-től van betegrendelésre!
Ugye mi 11 re készültünk ma!Ebből sajna 1 óra lesz!Köhög a drágám,de nincs semmi baj,csak szerintem meglincselnének egészséges rendelésen!Ugyhogy a mai proginknak is lőttek!

Melike!Ari Máté...lassan le kell tenni a fekvőfelületet lentre,úgy látom! :wink:

Bogi!Mi is már a "téli" szekónkat hordjuk...mondjuk az overállt kinőtte mire kellett volna,úgyhogy bélelt naci,kiskabát!

Andóca!Búgócsiga,egymásbapakolóskocka,masszív mesekönyv,fürdetőjátékok,kejfeljancsi és igazi klasszikus játékokat kérünk és szeretnénk kapni Zoénak karira!

Bébikomp!Nekem nincs jó véleményem róla,de már kifejtettem!Ez nem jelenti azt,hogy másnak ne jönne be! :wink:

Mi konkrétan a szobája ajtajára rakunk majd egy kis kapuszerű rácsot!
Vendég

Andóca: amikor Tomi kicsi volt, mi is Óbudán laktunk egy kétszobás panellakásban, és volt babycompunk én nagyon szerettem :P Nem késleltette a járását, sem a mozgását. Nem használtuk sokáig, csak amíg teljesen biztonságban lehetett tudni benne :wink: Nagyon jók a képek :wink:

Kristófnál is csak addig akarom használni :wink: Bár olyan nagy, hogy már szinte az utolsó fokozatban van a járgány, de leér a lába és ácsorog. Ha elfárad, akkor ráhasal a tálcára :wink: Nincs benne sokat, de néha nagyon jó szolgálatot tesz nekünk :wink: Aranyos, mert ami ruhadarabokat talál a lakásba, azt összeszedegeti és hozza :wink:

Csiri: jobbulás Zoébabynek :wi
bluebox

Melike: köszi! :wink:

Milyen édesen alszik Máté. Kapaszkodik a kiságyába :D

Én is akarok majd rácsot az ajtóra, csak én a nappali és konyha köztire, aztán a nappaliban korzózhat majd. Lesz tere neki.
bszilvi25

sziasztok,

megjöttünk az usziról. mondtam az oktató csajnak hogy jön a kistesó, na egyből mondta hogy úúúú de ugye azért még járunk úszni? és hogy volt egy anyuka aki még kedden jött hozzá és ma szült meg. :D és majd az első 6 hétben is jöjjek nyugodtan két gyerekkel, és majd ő úsztatja Milánt, míg én a kicsivel kint várok. :D tökrendi. :)

én bébikomp-ellenes vagyok úgyhogy nem lesz, erre nemtok mást írni :)

nagyon jók a képek! andóca, a hátúszás nektek milyen jól megy... Milán nem csípi, mert egyrészt nem látja a többieket, másrészt meg állandóan a szájába veszi a lábát, de akkor meg lesüllyed a feneke. :D

kútfejűségről meg ne is beszéljünk. így hogy a rendes gépnél írok, legalább az aktuális oldalt látom, de ha este a pda-ról írok, akkor SEMMIT! még az legutobbi hozzászólást sem jeleníti meg, csak ezt a kis ablakot ha írni akarok.

mia_snow

Sziasztok!

Rég jártam felétek, pöttöm épp elaludt, van egy lopott fél órám :lol:
Ezek a babócák úgy nőnek mint a kender :D egyik édesebb mint a másik.

egy kis fotójelentés :lol:

kis vasgyúró
Kép Kép a komp még nagy neki, bár a játék az nyerő :D
csipisz

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: