A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Rana!
Tonhalast vagy kolbászost? :lol: Még sül, úgyhogy csukd be az ablakot, még megfázol! :lol:

Erről jut eszembe. Tegnap délelőtt az emeleten kinyitottam az ablakot. Lejöttem, hogy valamit eltegyek, majd elfelejtettem. :oops: Az uram csukta be, de már nagyon hideg volt. :roll: 8) :lol:

KépKép
zsófikukac

Rana,
a Cvitamint a szervezet nem raktározza el sokáig a szervezet.
Mivel a Cvitamin immunerősitő is így ebben az időben annyira nem jó hatással van szerintem. Hisz pont az a lényeg, hogy kissé gyengébb legyen az immun, mert az segít a beágyazódóknak. :wink:
Szóval én is kontra.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

CSak olvasgatok:
Endometriózisra írták:
Étkezés és étrend-kiegészítők
A felsorolt javaslatok ez átfogó ajánlást tartalmaznak, melyek elemei változtathatók, de vannak benne alapvetően betartandó javaslatok is.

Csak hormonmentes húst fogyasszon, hogy elkerülje a további ösztrogén bevitelt. (Ennek beszerzése nehézkes, de akkor inkább kerüljük a húsokat).
Fogyasszon fermentált szójatermékeket. Csak a fermentált szójából hozzáférhetőek olyan fitoösztrogének (növényi ösztrogénhatású anyagok), melyek ösztrogén-hatása ezrede a normális ösztrogénekének, de az ösztrogén receptorok működését jó irányba befolyásolja.
Kerülje az alkoholt (az ugyanis rontja az ösztrogén lebontását)
Fogyasszon bionövényeket, ha teheti.
Fogyasszon omega3 zsírsavat (kezdetben 1 grammot naponta, majd fokozatosan emelje azt 3-4grammra!)
Próbálja ki a gyógynövény medicína növényeit (dong quai, balck colosh, Uva Ursi, cickafark), melyeket évszázadok óta alkalmaznak női bajokra. Eezek a Fem-Ease nevű készítményben megtalálhatók.
Alkalmazzon relaxációs technikákat, melyek segítenek a görcsök enyhítésében.
Igyon eperlevél teát napi rendszerességgel.
Fogyasszon 250-500mg Magnéziumot és 500mg Calciumot naponta, főleg görcsök idején.
Fogyasszon rengeteg zöldséget és folyadékot. A lúgosítás ugyanis alapvető fontosságú ez esetben is.
Végezetül javasolt a C-vitamin 500-1000mg-os napi rendszerességű bevitele
vizkriszisback

C vitamin pro és kontra:

"Sziasztok!

Mostanaban elkezdtem keresgelni olyan gyogynovenyt, ami segithet a mehnyalkahartya egeszsegenek a megorzeseben, illetve ami esetleg elosegiti a mehnyalkahartya idealis megvastagodasat. Esetleg volna valakinek ilyen jellegu tapasztalata?

Amit mar kideritettem, hogy a C vitamin segithet a fent emlitett ugyletben, 3 havi intenziv kura (napi 1000 mg, termeszetesen csakis azoknak, akiknek nincs veseproblemajukl!!) formajaban. Most ezt tesztelem, de jo lenne tudni, van-e valamilyen ggyogynovenyes megoldas.
"

"Én azt olvastam, hogy a táplálékkiegészítő C vitamin kiszárítja a méhnyálkahártyát, ezért csak multivitamin formájában ajánlják, vagy természetes formában!
A keresztes virágú zöldségek:
brokkoli, kelbimbó, káposzta, kinai kel, leveles kel, karfiol magas C vitamin tartalmúak.
Ezekben a zöldségekben előforduló flavonoidok és a citrusfélék héja elősegíti az egészséges méhnyálkahártya kifejlődését."

"a méhpempő kapszulát ajánlották nekem méhnyálkahártya erősítésre.
Royal Jelly néven kapható minden gyógynövényes boltban, és a Forever Livingnek is van.
A méhkirálynőt táplálják ezzel a méhek, állítólag nagyon jó hatással van a méhnyálkahártyára is."
vizkriszisback

Itt a lényeg:
:shock: :shock: :shock: :shock:
"A C-vitamin bevitele előnyös lehet olyan nőknél, akiknek csökkent progeszteron termelése van, mely miatt a méh nyálkahártya nem fejlődik ki rendesen, hogy befogadja, a megtermékenyítet petesejtet. A zöldségfélékben, a citrusfélékben is van ebből a vitaminból, de a legjobb ter­mészetes forrása a csipkebogyó. Kutatások bizonyították, hogy a zöldségekben és gyümölcsökben lecsökkent a vitamintartalom, így a megfelelő mennyiség beviteléhez táplálék-kiegészítő fogyasztása elengedhetetlen. "
vizkriszisback

Amúgy én nem eszem külön, a propolisban van 50 mg, meg néha szopogatok vita c-t. Minden ellenére amit magamba tömök, kicsit kapar a torkom...szóval az immunrendszerem remélem nem elég erős, hogy kilökje a babókat. :wink:
vizkriszisback

Vizkrisz, honnan szeded mindig ezt a sok infot? :shock:
Amúgy ne aggódj, nem hiszem, hogy csak gyenge immunrendszerű nők esnek teherbe illetve csak nekik sikerül a lombik! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana
Google :lol:

Skrisz
Neked olyan nagy esélyed van azokkal az 5 napos csodaszép embrikkel amiket visszakaptál. :D Ne izgulj!!!
vizkriszisback

Vizkrisz, hogy mik vannak! :shock: :lol: :lol: :lol:

Skrisz, tényleg csodás esélyek, én nagyon irigylem őket! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Mabe! Mi is drukkolunk neked :D

Lola! ja, de örülök, hogy pocódban minden ilyen szépen alakul. Az a fránya megfázás pedig remélem már múlóban! :D

Bogyimai! Rajtatok kívül még senki nem tudja. És ha minde jól megy ez még így is marad egy darabig.

Szezsó, Kukac
! Titokban orvosi egyetemre jártok?

C vitamin! Én a citromban hiszek. Reggelente éhgyomorra egy citrom leve egy nagy pohár langyos vízbe.

Rana! Egész nap a fejembe keringtél, és szugeréltalak. Örülök, hogy ügyes voltam :lol: :lol: , a többi már a Te dolgod!
estike66

egyszerűen nem tudok írni :oops: :oops: :oops:
estike66

Rana, mennek a drukkok.

Kép
petne

Estike! Igen, ügyi voltál, köszi! :wink:
Petne, köszi neked is! :)

Ezt a nagy ölelést küldöm mindenkinek:

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szép napot !

Egy napja jártam erre és olyan sokat írtatok, hogy nem nagyon tudom követni az eseményeket, dez azért igyekszem Kép

szalai heni és zsezso köszi az infot a power track-kal kapcsolatban, majd utánajárok debiben, hogy hol árulnak ilyet, de az az érzésem, hogy nekem nem nagyon lesz jó. A szója az endometriózis miatt, a sok fehérje meg az inzulin miatt.

Kép Kép Küldtem nektek privit a FEM-el kapcsolatosan.

Mabe86: igen T-nek most sikerszériája van, úgyhogy no para. vizkriszisback NEKED IS NO PARA, HISZEN T MOST SIKERSZÉRIÁS :lol:
DE RANÁ-VAL MI IS ELINDITJUK A SIKERSZÉRIÁT B-NÉL.

Akkor neked long protokollod lesz, nekem pedig short.

A C vitamin pro kontrához én is hozzászólnék.
Napi 500-1000 mg C vitamint fogyasztok, corall calciummal, amiből calcium 600 mg, magnézium 300 mg. E vitamint 400 mg-osat szedek és ligetszépeolaj kapszulát is.
Én is olvastam ezek jótékony hatásáról, főleg az endosóknak.
Ja még aloe vera berry nectart is iszom napi egy kupicával.

Rana nagyon bíztam benne, hogy a tüszőcskéd ki fogja bírni hétfőig, és igazad volt, hogy máig nem bírta volna ki. Kép
Tessék egy picit jobban bízni a spontán inszemben, ez is sikerülhet, tudod Rana veled is megtörténhet mostmár a csoda :wink: Jó, hogy mondod a kupakokat viszek be majd én is, hiszen régóta gyűjtögetem.

Kép
brizo

Képzeljétek tegnap este vasalás közben kiborultam teljesen, férjecském felidegesített. A nap folyamán már 3-ra kérdezte meg tőlem, hogy dec 3-án kell- e majd menni a kaáliba, mert neki más programja lenne, és akkor úgy szervezné a dolgait. Én már előtte 2-szer elmagyaráztam neki türelmesen, hogy fogalmam sincs, hogy kell-e menni aznap, lehet, hogy pont akkor lesz a punkció. Hiszen tudjátok ezt nem lehet előre tudni, de hát szegénykémnek hiába magyaráztam. Akkor végre megértette, de akkor már sík ideg voltam, és elkezdtem bőgni, nem győzőtt szegény vigasztalni.
Pedig az elmúlt 1-2 héten nagyon jól éreztem magamat, este óta meg kész ideg vagyok teljesen, ma reggel megyek kineziológushoz hátha az lenyugtat.
Aztán utána megmértem a cukromat, hát az is 7.7 lett, ettől is beparáztam, nyugtatott a párom, hogy biztos csak az idegtől és a napi adagnyi C-vitamintól magas az érték. (Azt olvastuk utána, hogy a nagy adagnyi aszkorbinsav befolyásolhatja az eredményt)
Ma reggelre már lenyugodtam egy picit.
Bocsika, hogy az én kis apró gonjdaimmal fárasztalak benneteket, de úgy érzem, hogy ezzel is kiadom magamból a feszültséget, ha leírom nektek.
A topiknak is ez a címe, hogy beültetés előtti és utáni érzések!

Az vigasztal, hogy ma este megyünk Szolnokra Zséda koncertre.

Kép
brizo

Rana, drukkolok a beágyihoz!

Skrisz, Puszi++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Én kérném a tüszőnövesztő és felfázásgyógyító gyors energiákat.Gyorsan meg kell gyógyulnom a visszatért felfázásomból.

Szezso:pusssszzzz

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,

Vizkrisz, Rana, Skrisz mennek a babaragacsok++++++++++(remélem nem hagytam ki senkit, de jó lenne egy táblázat)

Lola, Estikenek is mennek a tapik, hogy minden rendben legyen. Estike én úgy várom az uh-at :wink: Nagyon kiváncsi vagyok.

Brizó köszi a privit. Femmel kapcsolatban azt felejtettem megkérdezni, hogy mikor érdemes elkezdeni szedni?

Dezsi mi ez a negatív hozzáállás januári lombikodhoz? Sikerülni fog és kész!!!

Nyulasz feléd mi zujs?

Kép

csibe
csibe32

Babaimádónak mennek a gyógyító energiák+++++++++++

Kép

csibe
csibe32

Szép jó reggelt!!! :lol:

Brizo
Remélem még jól beleesek T sikerszériájába! :D Ti pedig indítsátok a B-jét!!! Endo, inzuli???Mennyi kakira kell figyelni?!
A sok fehérje ami t most nyomni kell, savasodást okoz...akkor most nyomjuk mellé legalább ugyanennyi zöldséget, gyümölcsöt? :shock:

Rana
Drukk a spontán inszemhez!!!Nem is halottam még ilyet, hogy így is csinálják. De valóban több az esélye mint a teljes spontánnak. :D

Estikee
A citrom az jó. :D Mi grapefruitot szoktunk eszegetni este vacsi után...de már kellene menni vásárolni, elég üres a hűtő. :?

Babaimádó
Jobbulást!!!Most én is abbahagytam a tőzegáfonyát vagy egy hete mert nem akartam, hogy túl svas legyen a PH-m odabent. :? A propolis is jó rá.

Rólam:
Tegnap már örültem, hogy nem kellett felkelnem pisilni éjjel (punkció óta mindig kellett egyszer...a sok folyadék miatt, meg sztem az utro miatt ), erre ma éjjel 3x voltam kint pisilni és mindannyiszor rengeteget kellett. Pedig próbáltam okosan inni délután, este. Félálomban botorkáltam ki mindannyiszor.
Most fekszem az utroval és mint a mellékelt ábra mutatja, netezek.
Álmos vagyok...vagy csak annak érzem magam ...kávét nem iszok...pedig szoktam napi egy 2 in 1-t vagy 3 in 1-t...de most hanyagolom....

Puszi mindenkinek!!!
vizkriszisback

Rana, Estike, Vkrisz, Puszi ++++++++++++++++++++++++ sok-sok babaragit küldök.

Lányok, az ET+8.napon már láthatok halvány csíkot a teszten? Mert én látok! Vagy csak káprázat?? A blogomra feltettem a képet róla. Annyira izgulok, örülök, félek... :lol: :lol: :roll:

skrisz72

Rana, azért csak hétfőn megyek vérvétere, mert akkor lesz az ET+14.nap.

skrisz72

Vkrisz,
Pontosan, nagyon jól látod.
az nem baj, hogyha most kapar kicsit a torkod, mert a szervezeted akkor arra koncentrál és a babókat békén hagyja és nem fordul ellenük, úgy mintha idegen testek lennének és nem akarja kilökni őket.
Vendég

Krisz,
Te blasztókat kaptál vissza, úgyhogy elvileg az ET+8 nap, már ET+10-nek számolható tudtommal, így szerintem láthatsz. Kaptál hcg szurit beülti után, mert akkor esetlegesen annak lehet még a hatása, ha nem akkor szerintem már igen.

Esti, Lola
++++++ problémamentes babaváráshoz

Vkrisz, Krisz, Puszi, Rana
+++++++++++++++++

Baba,
gyógyulást segítő energiák.

Nekem már megint elmúltak a mensis érzéseim, úgyhogy most már kezdek kiakadni, hogy a lombik teljesen felborította a hormonháztartásom. :oops:
Vendég

Krisz,
én is látom a csíkot, de még nem mondok semmit továbbra is nagyon, nagyon szorítok.
Ha a csík erősödik szerintem, akkor mehetsz már ET+12. napon is nyugodtan. Harcika mindig azt mondja, hogy ET+12-ön már tuti kimutatja a teszt, ha van valami.
Vendég

Sziasztok!
Krissz, miattad néztem most be: határozottan látom a másik csíkot, pedig én egy vakegér vagyok! :lol: Nagyon-nagyon drukkolok neked!

Puszi mindenkinek!
Vendég

Bella, nagyon sajnálom, hogy nálad nem működik a mensis ráolvasásom. :( Babánál mindig sikerül.

Nem kaptam hcg szurit, progi szurit kapok minden nap.

Lola, drága, tudtam, hogy kihagytam valakit! Ugye már szépen szívódik a hematóma? Mikor nézik meg legközelebb?

skrisz72

Krisz,
Akkor meg ...
Leszel szíves valami erősebb ráolvasást alkalmazni nálam.

Tücsök,
de örülök, hogy téged is lehet látni :lol:
Vendég

Köszi, Tücsi! Úgy félek a tesztek megbízhatatlanságától... :roll: Remélem holnap is ott lesz a csík!+++++++++++++++++++

skrisz72

Bella, nem szabadultok tőlem! :P :lol:

Krisz, visszaolvastam a blogodban és látom, hogy eddig minden teszted negatív volt szóval a hcg szuri kilőve, ez bizony baba (ák)!;-) Juhhéj, de még csak halkan! :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Vkrisz: köszi a gyorstalpaló tanfolyamot :-D

C-vitaminnal kapcsolatban: egyik nap feltettem ide egy linket, amiben pont arról volt szó, hogy a hónapokig tartó, nagy dózisú C-vitamin kúra segíthet a teherbeesésben. Erre egy kísérlet során jöttek rá, ez volt a mellékhatás :-D

Estike: az nagyon jó, ha citromlevel iszol, mert a C-vitamin tartalma mellett még lúgosít is. :-D

Rana: úúú, ez tök jó időzítés volt!!! :-D én már útjára indítottam a tizedeket szombaton, remélem ma reggelre megkapod őket :wink: vagy részletekben holnapig :-D

Brizo: van nem szójás fehérjepor is. Én azért ittam, mert rájöttem, annyi fehérjét, ami ennek a napi adagjában van, nem tudok bevinni kajával. 2-3 nap után már undorom volt a hústól, túrótól, így meg ehettem bármit, mert a napi fehérje biztosítva volt.
Amúgy pont Vkrisz másolt be feljebb endós jótanácsokat, és ott az van, hogy a szója jó :wink:
Ismét szeretném Dezsit idézni: " Én ide járok pszichológushoz!" :-D Szerintem mindannyian :wink:
Jó koncertezést! :-D

Zsófika: kérdezz nyugodtan, én sem tettem mást, csak én Vicuskát zaklattam :-D de már lekattantam róla :-D

Babim: nyisd az ablakot - de csak kicsit :-) küldöm a felfázásűzőket!!!

Skrisz: tisztán látszik a csík!!!! :-D Tapolcán ET+11-en van vérvétel, és 3 naposan kaptam vissza az embriókat. Az kb. annyi, mint nálad az ET+8. (Amúgy aznap a tesztem nekem is jól látható pozitív volt) Egy apró hurrát küldök!!! :-)

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

sziasztok!

Skrisz!
nagyon nagyon drukkolok! :D

Rana!
a TB támogat egy bizonyos mennyiségű beültit az intézetben (kb 30, de most csak a hasamra ütöttem) és ha túllépi a keretet a nép, akkor sorszámot kap... igy mindenki sorra kerül .... egyszer :D

Csibe!
már próbálom tuningolni magam! :)
dezsina

SKrisz!!!
Én is LÁTOMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Drukk!!!

Most meló, de később jövök! :wink:

KépKép
zsófikukac

Na itt vagyok, visszaolvastam.

Vizkrisz!
Én úgy tudom, hogy endósoknak szigorúan tilos a szója! :roll: Az endostop.hu-n fent van mit és hogyan lehet enni. Bár én nem hsizem, hogy diétával az endón javítani lehetne.

Brizo!
Megértelek. Enyém uram dettó! Tegnap vacsinál azzal zaklatott, hogy leszíváskor hánykor kell leadni az anyagot, mert ha kedden lesz, akkor neki mindig Pesten kell lennie. Erre tök mérges lettem, mondom és engem meg otthagysz? Mindenkivel ott lesz a férje, csak velem nem? Aztán már biggyedt is a zsám és mondtam, hogy megígérte, hogy végig ott lesz beültikor is. (Tudni kell, hogy nehezen viseli az orvososdis dolgokat, mikor együtt mentünk vizsgálatra, akkor se bírt velem a nőgyogyis vizsgálat előtt órákig várni a váróban. :evil: ) Szóval megígérte, hogy bármelyik nap is lesz szabira megy. :roll:

Szezso!
Köszi! :lol: Van is következő kérdésem. Az előbb hívtam a házidokim, hogy kell ekg. Mire megkérdezte, hogy elég-e a háziorvosos EKG.? Mert, hogy az csak vmi egyszerű. :roll:

Estike!
Azért tudjuk, mert a doki meg szokta mutatni uhun a dolgokat! :lol: Hogy vagy? Vmi babás tünet? Mikor lesz legközelebb uh?

Lola!
Te hogy vagy???

Puszi!
Igen eltűntél! Mikor lesz teszt? Vagy vv? Drukk!!++++++++++++

KépKép
zsófikukac

Segítség! Hol tudom megnézni azt a szép zebrát, én nem találom. :(
estike66

Zsófi,
elég a háziorvos által adott EKG, én is mindig olyat viszek. Az az egyszerű kis pirosas papír, csak annyi, lényeg, hogy a leszíváshoz képest nem lehet két hétnél régebbi.
Vendég

Esti,
Krisz hozzászólása alatt, van egy www arra kell rákattintani.
Vendég

Tücsi: de jó, hogy benéztél :-D jó látni a vidám tücsködet az aláírásodban! Remélem ez tükrözi a Te kedvedet is :wink:

Bella: én úgy szoktam járni, hogy görcsölgetek, aztán 2 napra abbamarad, semmilyen mensis tünetem nincs, majd a 3. nap megjön :shock:
Remélem nálad is ez lesz…

Zsó: igen, elég. Én is olyat vittem. Amúgy T-n csak rápillantottak, aztán visszaadták. :-) Ja, a nyilatkozatot elfelejtettem. Igen, a punkciókor kell leadni, kitöltve (amit tudtok) és aláírva, néhány helyen kellenek tanuk is. Az ICSI-t is kérjétek, biztos ami biztos.

Drukkok mennek mindenkinek természetesen!!!! :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso!
Igen, kérjük, leginkábba za endó miatt! T szerint lehet, hogy túl vastag a burok a petike körül az endó miatt. Majd most kiderül. :roll:

Tücsök!
Nekem is mindig jókedvem lesz a Tücsködtől! :lol:

Bella!
Küldöm pirit, tőlem már úgyis távozik! Kép
Köszi a választ! :lol:

Baba!
Akkor Te most fagyi? Mikor lesz kb. a beültetés?? :lol:

KépKép
zsófikukac

Skrisz,
nagyon drukkolok!
+++++++++++++++++

Estike, Lola, babamegtartó: ++++++++++++

Rana, Puszi, Vkrisz, babaragacs ++++++++++++

Zsófi, Brizo, Mabe, tüszőnövelő +++++++++++

Baba, gyógyulást +++++++++++++++

Dezsi, veled mi van? Hurut elmúlt?

Kép
kisbuta

Én is látom, én is kátom! :lol: :lol: :lol: :lol: (jaj, nagyon-nagyon drukk)

Csibe! Köszi. Veled mi a helyzet?

Bella! Köszi felhomályosítást, figyeld meg ma, de legkésőbb holnap megjön! Mert én így akarom! :lol:

Dezsi! BMC-ben nem tudok sorszámosdiról. :shock:

Zsófi! Az összes babás tünetem elillant. UHU hétfőn.

Egy kolléganőmmel rohantam a korházba 7 órakor, infarktusos tüneteket produkált. Azon imádkoztam az úton, hogy odaérjek vele. De hál Istennek nem az a baj, de nem tudni, hogy mi. Ngyon rosszul van. :cry:
estike66

Szezsokám, Zsófi!:-) Mindig szemmel tartalak benneteket :P , és itt várok ugrásra készen, ha jöhetek gratulálni!;-) :lol: A kedvem, nem túl virágos (ha a www-re kattintotok az írásom alatt akkor elolvashatjátok mi van velem), de küzdök, hogy jobb legyen, mert a párom melettem van és sokat segít...
Vendég

Kisbuta! Ma feladom. Leírást még sem tudom küldeni, de Rana talán megteszi. Úgy-e Rana? :wink:
estike66

Sziasztok!

Skrisz, én is lázom a második csíkot! Szerintem több baba van, azért látszik már most a csík! :wink: De persze nagyon halkan mondom ezt, és közben hangosan drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!

Brizo, nekem is vannak ilyen hangulatingadozásaim (meg sztem mindenkinek), most is épp boszi vagyok. Kép De azért most Apát se sajnálom, azért ő is megéri a pénzét.... :?
Fehérje nem jó az endora??? Meg hogy savasodást okoz??? Ezt nem is tudtam! A C-vit meg hozzájárul a magas cukorhoz?? :shock: Szóját amúgy még valamiért nem szabad ennünk, de már elfelejtettem, miért. A fiúk azért nem ehetnek, mert (tovább) csökkenti a kiskatonák számát.
És mi az a corall calcium? Ökonetes? Kalciumot én is szedek, mert a vérhígító is és a pm gyógyszer is csontritkulást okozhat (együtt meg pláne). :( Aloe berryt meg Forevereset iszol, vagy a Rossmannosat? Már annyi féle kapható, nem bízom mindegyikben.
Jó szórakozást a Zséda-koncerthez!! Attól biztos még jobb kedved lesz majd!
Aranyos a panda meg a csibe! :wink:

Dezsi, értem már a sorszámot, bár ez a rendszer érdekes. Akkor nálatok nem csak 5-öt támogat a TB???? (Ha elfogynak a lehetőségeim itt a Kaáliban, én is feliratkozom oda).

Baba, gyógysugik és tüszőnövi drukkok mennek!!!

Tücsi, gyakrabban is jöhetnél, látod, nem csak beültiről megy itt a duma....

Szezso, igen, olvastam a múltkorit, amit feltettél a C-vitaminról, szedtem is 1000 mg-ot. De mi van beülti UTÁN? Állítólag akkor már nem hasznos. (Vagy igen? Ezt kéne véglegesen eldöntenünk)

Vizkrisz, szted az Utrotol kell többet pisilnünk????? Akkor már értem. Mostanában nem kellett felkelnem megint, de tegnap éjjel kétszer is, és mindkét alkalommal jött rendesen!! (De honnan, miből??? :shock: ) Pedig én is ügyelek, hogy ne este igyam meg a napi folyadékadagomat.
Spontán inszemet most nem terveztük, de a doki tök jófej, abban is benne van, mert a úgy volt, hogy az előző spontán lesz, de végül meggondoltam, és stimus lett.
Amúgy aki a savasodáson aggódik, egyen sok kölest (főve olyasmi, mint a rizs, mi sokszor esszük), mert lúgosít!!! Ráadásul én biot vettem (nem drága), és tele van mindenféle vitaminnal és ásványi anyaggal is. Ja és bor helyett (azt nem lehet inni a met miatt) bio vörösszőlőlét iszunk egy kis kupicával minden nap, plusz gránátalmalét a ciszták ellen.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Estike! Mit küldjek Kisbutának? Lemaradtam vmiről... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana! Emiledet nem olvastad?
estike66

Húúúúúú mennyi info!

Skrisz
Tudtam én, hogy már tesztelhetsz!!! :D Na mindjárt csekkolom is azt a csíkot.

Szezso, Rana, Brizo és akik még részt vettek a gyorstalpalón :lol:
Én is úgy tudom, hogy a szója nem jó az endora mert fitoösztrogén. :?
Lehet az utro vizelethajtó, de mindjárt utánanézek. :shock:
vizkriszisback

Skrisz
Semmi kétség:ez pozitív!!! :D
vizkriszisback

Vkrisz, :D csak erősödjön!!++++++++++++++++++++++++
Jó fej vagyok, mi? Drukkolok magamnak. :oops: :lol:

skrisz72

Sziasztok!

Baba, mennek a tüszőnövesztő, felfázásból kigyógyulós drukkok.

Zsófi, Brizó, Mabe, nektek is nőjenek nagyra a tüszőcskék!

Rana, neked babaragacsokat küldök.

Kismamiknak pedig +++++++++++++++++++++++++++

Vkrisz, szokjad csak a kijárkálást, ez csak rosszabb lesz. Én hónapok óta 3-4x látogatom meg Azt a helységet :evil: . Felkészítő a szoptatásra :wink: . Továbbra is babaragacsok.

Krisz, ott van a 2. csík, ez nem kérdés. Ha tényleg nem kaptál semmi olyan szurit, gyógyszert, ami félrevezethet, akkor bizony lehet örülni. Továbbrfa is drukkolok!
Na lányok, tényleg elkezdődött a babaeső :lol: :lol: :lol: !!!!!!!!!

Csibe, régen voltál. Mi újság veletek?

Dezsi, tessék összeszedni magad. Mindjárt itt a január, addigra egy hihhhhhetetlen pozitív anyukajelöltet kell produkálnod.

Nyulasz, hiányzol!

Tücsi, neked is lelki gyógyulást!!

Kép
petne

Tücsi, olvastam a blogodat. A helyzet nem reménytelen, de sajnos vagy nem sajnos, rajtad múlik. Be kell szugerálnod magadba a pozitív gondolatokat. Nem elég a pirula és a diéta. El is kell hinned, hogy minden jóra fordul. Fel a fejjel, kislány! Gyönyörűen süt a nap. Sétálj egy picit a napfényben és töltődj!

skrisz72

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: