A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Szly, én is boldog szülinapot kívánok, mert holnapra úgyis elfelejtem! :oops:

A műzliről annyit, hogy pehely formátumu, gyümibe, főzibe lehet tenni. Megtaláltam a neten. De ahogy olvasom glutén tartalmú. Mindenki döntse el saját maga, hogy szeretné e adni a babájának. Nálunk bevált.

Kép

Termékleírás:

A Holle müzli babáknak sokoldalúan felhasználható.
Gyermeke korának és ízlésének megfelelően
- jóízű pépként
- tejmentes gyümölcspépként
- friss tejjel

Gluténtartalmú, tej nélkül, édesítés nélkül. Teljes kiőrlésű gabona, kifejezetten csecsemőknek.
Főzés nélkül, egyszerűen elkészíthető.

Összetevők:
Demeter-teljes kiőrlésű liszt (zab 38 %), Demeter-mazsola (21 %), sűrített bio-almalé (4%), Bio-szezámmag (3%), B1 vitamin.

Gyümölcspép hat hónapos kortól:
Keverjen el 70 ml frissen forralt és kb. 50 Celsius fokra lehűlt vízben 2 evőkanál Bio-müzlit. (kb. 10 gr).

Adjon hozzá 100 gr (6-7 evőkanál) gyümölcspürét (alma, körte, banán, őszibarack) vagy üveges gyümölcsöt, és máris kész!

Tejpép 1 éves kortól:
100 ml tejet és 100 ml vizet forraljon fel, és hagyja kb. 50 Celsius fokra lehűlni.
Keverje össze egy tányérban 5 evőkanál bio müzlivel (kb. 25 gr).
Hűtse le étkezési hőmérsékletre (kb. 37 Celsius fok)

Kérjük, vegye figyelembe az elkészítési utasításokat. A helyes adagolási arány biztosítja, hogy gyermeke a szükséges tápanyagokhoz mindig a megfelelő mennyiségben jusson hozzá.
Az ételt mindig frissen készítse el. Maradékokat ne használjon újra!

Lehetőség szerint ne a mikrohullámú sütőben melegítse az ételt (úgy könnyen túl forró lesz).

Száraz, hűvös helyen tartandó. A megkezdett csomagot 3-4 héten belül el kell fogyasztani.

KépKép
hene

Ma már a második lapos tetőm! :oops:
Megyek is aludni!

KépKép
hene

Patr, megjöttek a képek! 74-es ujjatlan rugikhoz írnál nekem árakat? Pasira valók érdekelnének! :lol:

KépKép
hene

Katus, hánykor ez a program?

Én tényleg nem értem a férfiakat....Tényleg a kilogrammokon és a külsőn múlik a szeretet? Az együtt töltött idő, közös gyerekek, másik tisztelete? Komolyan és tényleg ilyen :twisted: leszek az ilyen pasiktól...

Wera, kitartás? Tényleg lehet hogy már ki kellene próbálnotok valamin homeopathiásat, mert soha nem tudod elengedni magad, kipihenni...

Kép
andkata

11.kor
Vendég

Hene!
Holnap lefotózom ami itthon van még, és árral együtt átküldöm őket.

Kata, köszi, már istenien tudok aludni úgy is, hogy a cicimen alszik a gyerek. De most egész jó éjszakánk volt, ébredt éjfélkor, fél kettőkor, fél négykor, fél hétkor. :lol: Onnan tudom, hogy aludtam is kicsit, hogy emlékszem reggel, hogy mikor keltett!
Nekem a péntek necces, mert Szabolcs szabadságon lesz. Legfeljebb jön ő is, de azt megnézném, hogy tornázna velünk!
Viszont énekelni tud! :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

Tappancs!
lehet most hülyeséget kérdezek, de a szoptanít nem segítene? akkor kapna cict és igazágól folyhatna mondjuk tápi vagy más :oops: :roll:

Kép
kimma

kimma, szerintem is jó ötlet lenne tappancsnak a szoptanít. :)

NAGY HÍREM VAN!!! Eliot ma háromszor hasra fordult! :) Az én kicsi fiam! :) Igaz, hogy a kezével még nem mindig sikerül mit kezdeni, bár volt, hogy azt is ki tudta húzni, de elképzelni nem tudjátok mennyire örültem neki!!! :) Már csak azt nem tudom, hogy a fejét mikor fogja végre megtartani... :) De most ennek örülök nagyon! :) Minden nap bebizonyítja hogy nem kellene ennyit paráznom. De olyan nehéz. Mindenesetre ez most jót tett a lelkemnek. :) És ha most egy hónapig nem is ismétli meg, akkor is tudom, hogy meg tudja csinálni. :)

Akartam még másoknak is reagálni de jól elfelejtettem.

Szly, boldog szülinapot!

Hozzátápit mi nem kezdünk, amíg van annyi tej hogy nem kell pótolni. Márpedig a fagyó még mindig eléggé tele van szerencsére. Szerintem mostmár a 6 hó sikerülni fog. :) Büszke is vagyok magamra miatta... :oops: :oops: :oops:

Sütöttem este buktát. Fincsi lett. :)

Na most megyek, mindenkinek jó éjt!

KépKép
muffin

Muffin ennek nagyon örülök. Mindig is tudtuk hogy Eliot nagyon de nagyon ügyes. És látod, ő is mindig bizonyít, szóval semmi okod az aggodalomra. :)

Szly nagyon sok boldog születésnapot.

Szép álmokat mindenkinek!

Kép
linda24

Sziasztok!!

Hene! Boldog névnapot Gergőnek!!!Jó, hogy jöttetek!

Szly! Isten éltessen sokáig!!!

Wera! Hát Te ilyeneket is számolsz? De aranyos!! Sok boldog ...és fél szülinapot!!

Jóéccakát!!

sz.andi

Sziasztok!
4 óra óta nem tudok aludni :? Bár a gyerkőc se nagyon,evett 4-kor-5-kor,és most megint nyavalyog.

Muffin:nagyon örülök,hogy Eliot ilyen ügyes! :D Amúgy büszke is lehetsz a tejci miatt!!

Szly:nagyon,nagyon boldog születésnapot kívánok!! :D

A tábla nagyon jó,bár ahogy nézem,a következő oldalon ismét fenn lesz,reméljük,most már teljes pompájában. :)

Domi,tegnap ota hogy megjöttünk délben,hiába rakom le a hátára a földre játszani,egy pillanat,és már hason van,és összenyálaz mindent :lol: Nem szeret a hátán lenni.Talán lassan már kúszni is fog-aztán akkor még kevesebbet leszek itt,az tuti :roll:
Most még jól elvan a hasán-begyüjtögeti a játékokat,és ha elfárad,vagy megfordul,vagy nyavalyog,hogy cici,és alvás.

Patr:tegnap megjöttek a badyk:köszi :D

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Szly Szilvi!

Isten éltessen!

Kép
20150601134430

Szóval visszaolvasva...

AKatus!
VMivel több lett a teától, de sajnos nem annyi h kimaradjon a táp. Ált. napi 200 ml tápi pótlás kell, de tegnap ügyik voltunk, és elég volt 100 ml is.

Én is azt akarom h egy étkezése csak főzi legyen (az táplálóbb, mint a gyümi), és akkor nem kell pótlás. MErt nekem is alig marad estére tejcsi. És ahogy fejés után néztem sajnos már annyi tejzsír sincs rajta, mint anno volt.

Timi!
A füstjeled baromi jó volt! Édes a hóembered!

Roni!

Sztem próbálgasd a saját főztöt.

VKatus!

Örülök h minden rendben volt az ortopédián! Egy kis gyümikét sem akarsz kóstoltatni a szép Dórikával?

Szly!

Neked hat a tea?

Mancsi!
Totál durva, amit írtál.
:shock:

Tappancs!
Sajnálom a tejcsi dolgot! DEEEEEEEEEEEE! Olyat még a végső elkeseredésből se írjál, hogy felkötöd magad!

Ági!

[quote]A írta: kocsim idegi alapon nem indexel????
Imádom a humorodat! Nándi bébi hogy van?

VKata!
[quote]M írta:ost csak azért írok hogy megelőzzem vikit:

Kép Kép Kép Kép Kép

Titi!
Oli macinak jobbuslát! Tamásnak Kép

Zsuzsa!

Brúnó milyen cukipofi!!!Azok a szemek!

Wera!
Buksisimi neked! Kép

Evelin!

Nagy nagy gratula a mi kis Hőscincérünknek! Kép

Kike!
Nálunk is állandóan hasrafordulás van. Még éjjel is amikor megébredt, kepesztett hasra.
20150601134430

Boldog szülinapot Szilvi!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt!

SOS, ha van itt valaki!

A lányom nem hajlandó iskolába menni így, mert azt állítja ronda!
Véleményt kérek! Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára patr 2008.11.18 07:28-kor.

Kép
Kép
patr

Jó reggelt!

Há, csajok..... baromi hideg van............brbrbrbrbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Süt a nap, és fehér minden a dértől...
Voltam már odakinn is, mert kikísértem a leányzót....jujj...majd megfagytam!

Muffin!
Látod, nem kell aggódni!
Ügyes kisfickód van neked is!

Az én kislányom még csak az oldalra forduláshoz tesz meg bátortalanul az első mozdulatait... :roll:

Anyjuk!
Tegnap kérdezted, én meg nem válaszoltam... :oops: Emma nem tudom, szereti e a textil könyvecskéket, mert ez lesz neki az első. Fürdős van, de azért nem rajong, viszont mindent, ami ruhából van, szívesen töm két kézzel a szájába. :roll: :P

Titi!
Jobbulást Olivérnek!
Tamásra én sem tudok mit mondani, vagyis inkább nem akarok. :x
Csak egy kérdés mégis felvetődik bennem... :roll: most még "fiatalok " vagyunk, most éljük (szerintem) életünk legszebb időszakát... gyerekeink születnek. Ennél szebb és nagyobb dolog számomra nincs az életben... ő ezt teszi tönkre. a kg mániájával...
És ha öregek lesztek, akkor majd azt fogja mondani fiatalodj meg?!
(bocsi, de már kikívánkozott... :oops: )

Elnézést, hogy másnak nem reagáok, gyorsan rendbeszedem magam, aztán még jövök!

Mindenki vigyázzon magára, öltözzetek fel melegen!!! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.18 07:32-kor.
Vendég

Szia Patr!

Jó reggelt szépszemű Zsuzska!

Én csak egy csodaszép kislányt látok a képen!!!! (Nekem elhiheted, nagyon csini vagy!!!) :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Patti!
Ha nem akar így menni, akkor ne menjen! Pedig olyan SZÉP KISLÁNY VAGY ZSUZSKA!

Marcsi!
Jól szóltál! UFF!!!!!!!!!!!!
20150601134430

Jujj, fél 8! Futás a suliba!!! 8)
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 07:38-kor.
Vendég

Köszi csajok nem jött be! :cry:
Levette a hajpántot, pedig szerintem neki is tetszett, csak hát ugye mit gondolnak majd a többiek :?
Na mindegy, azért legalább suliba elment :lol:

Izgi éjszakánk volt, Zsolti tizenegykor felébredt, én azt sem tudtam hány óra van, csípőből megszoptattam. Na olyan jól túlette magát, hogy kihányt mindent. :cry:

Kép
Kép
patr

Kata!
Lalóci sem kap önálló étkezésre gyümit, csak 2 tejcsizés között. Azt hiszem ő kb. fél kg gyümiből lakna jól Kép
20150601134430

Pattikám!
Édes csillag Zsolesz!
20150601134430

Jó reggelt!

Szilvi!
Nagyon boldog születésnapot!!!

Evelin!

Gratulálok Eliotnak, látod, megmondtam én, hogy leelőz minket :P Emma továbbra sem gyötri magát ilyesmivel. (Pedig én már mutogatom neki, hogyan kellene)

Mancsi!
Elég durva a verekedős történet, én is utálom, mikor a gyerekek előtt csinálják, sajnos előfordult, hogy én is láttam ilyet gyerekkoeomban.

Patr!
A lányod nagyon szép, bár már későn szólok, biztos elindult a suliba. (Azt meg már írtam, hogy a kis koromfekete hajú, -szemű gyerekek a kedvenceim)

Lányok!
Kérdésem volna: Emma nem szeret már hanyatt babakocsizni. Árt-e a gerincének, ha az első fokozatba állítom (ez olyan 30 fokos), vagy inkább hagyjam a gerince miatt? Mit javasoltok?

Mi kétszer keltünk éjszaka, most épp a játszószőnyegen kukorékol itt mellettem, de csak kurjongat, forogni nem akar. Azért kezdek aggódni :(
Szép napot
Vendég

Ja és hozzátápi!
Egyszer kapott alma-banánt, de irtó hasfájása volt másnap. Így mi továbbra is cicizünk.(Szerencsére van tej)
Vendég

Jó Reggelt!

Megvagyunk de Apa itthon volt velünk ezért nem jöttem!

Szerda óta Szabi is kevesebbet eszik így egy kicsit Én is paráztam de mindenki mondta, hogy amíg nem fogy addig nincs baj! Gyümit már Mi is kostolgatunk mert a tejcsi hiány miatt kell tápi!

Szly!
Kép
Szupi lett a tábli! :D

Tappancs! Nagyon sajnálom a tejcsi gondot! Kitartás és DRUKK!

Muffin! Eliot nagyon ügyes fiú! Óriási buksisimi Neki!

A babák tündériek az esküvős képek nagyon szépek! :D

Betegeknek Jobbulást!

Ma 11-re megyünk baba-mama tornára kiváncsi leszek, hogy Szabi mit szól majd hozzá!
Vendég

Orsi!
Sztem attól függ h mennyi ideig tartana a séta. Mert én azt olvastam h a kis hordozóban is max. 45 percet lehet a babó.

Hű! Szegény Emma. Úgy látom a alma-banán kombó jó kis hasfogással párosult nála.

Én ma megpróáblok a zöldségesnél barackot venni, ha nem sikerül marad az üveg bébipapi.
20150601134430

Orsóanya! Ne aggódj még Szabi sem forog és idősebb Emmánál! :D
Vendég

Lackónak Boldog Hófordulót! :D

Szabi is kap már alma levet és egy kicist reszeléket is!

Tegnap este Apa evett almát és Szabi abból is kért! Apa letört egy darabot Szabi meg szopogatta! :D
Vendég

Viki!

Boldog hófordulót! Igen, a hordozóról én is ezt hallottam, így nem vágtunk neki meglátogatni a nagypapát Székelyföldön (majd tavasszal)

Babuli!

köszi, ez megnyugtat kissé.
:lol:

na, a capo betrottyantott, megyek is.

orsi
Vendég

Orsi, Babukám!
Köszönjük!

Szabit puszilom, és kérünk képeket!

Orsi!
Székelyföldön merre?
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 07:39-kor.
Vendég

köszi a dícséreteket. a kis hős újra alszik. :) Ma csak az oldaláig jutott el egy párszor, de nem érdekel, tudom hogy mit tud. :)

orsóanya, elképzeltelek ahogy mutogatod Emmának a fordulást. :lol: :lol: :lol: ÉS szerintem se aggódj, mert azért a mi fordulásunk sem olyan még, hogy bármikor megcsinálja, és a kezével nem tud mit kezdeni, az ott marad alatta. :) Ja, és ő meg hason nem támaszt egyáltalán... Ahogy hason van, kéz a szájba és szunya. :)

Babu, miért vetted le a karácsonyos vonalzót? Pont ma reggel gondoltam rá, hogy tök jó, ha jössz megnézem hány nap van még. Erre jöttél, de vonalzó sehol... :)

Patti, Zsuzska is kicsit lüke mint Lillu. :) Sok lány szeretne úgy kinézni mint ők... Dehát ez már csak ilyen. Kiskamaszkor... Mi lesz még, ha jön a nagy... :)

Viki, neked csak jó reggelt akarok kívánni. :) Hirtelen más nem jut eszembe, és te is mindig mindenkinek írsz. :)

KépKép
muffin

Jó reggelt minden anyukának és babának!

Orsóanya, Gergő már kb 3 hónapos kora óta nem hajlandó megmaradni a babakocsiba, csa akkor, ha meg van emelve a háttámla. Különben üvölt. Mivel nem ülteted derékszögben, és nem a gerincére nehezedik az össze súly, szerintem nem lesz semmi baja. Ilyen korban már elég kíváncsiak a világ felé. Én véleményem!

KépKép
hene

Viki!

A férjem odavaló, Csíkszeredaiak.
És a közeli Máréfalván van egy kis házuk, ott szoktunk tölteni nyaranta egy hónapot!
Bár nincs sok látnivaló, "csak" a természet, én imádom!
(az egyetlen gát a medve-parám, én az erdőben ott mindig medvét látok). Ja és Udvarhely is közel van, azt ált. sokan ismerik, mert az szinte teljesen magyarlakta.

Tényleg!
A Te örökmozgód mennyi ideig van el magában? Mert az enyém max. 5 percig, s nyakamon a vizsgaidőszak, nem lesz könnyű :(

Jó fickándozást Lackónak!
Vendég

Vkata!

Emma átlag 11-12szer eszik naponta (éjszakát is beszámítva) :lol:
Vendég

Viki! Friss most készült!:D

Kép
Kép
Kép
Vendég

Muffin! Mindjárt csinálok újra! Csak most megyek mert mindjárt eszünk! :D
Vendég

vidokata, le a kalappal hogy 2 óránként etetsz... Azért lassan csökkennie kell az evések számának, nem? És akkor lesz egy kis időd is. :)

HOrdozó... Hát mi amikor mentünk pécsre mindig abban ült, 3 órát. Meg mi elég sokat megyünk (az a ritka ha nem...) és abban van. De én nem akarok még ezen is parázni. Inkább legyen abban biztonságban. :)

ja, kata a képek gyönyörűek amiket feltettél. :) Apa meglátta őket és mondta, hogy nem ér ilyen képeket mutogatni. Ő is nagy fotós de beépült a házba a fényképezője... Úgyhogy most ha letudtuk a felújításos kifizetnivalókat, az lesz az első hogy kap egy másikat. Bár szerintem olyan komoly gépe nem lesz megint...

nem akarom magam fényezni, de a tegnap esti bukta annyira jól sikerült, hogy nem bírom abbahagyni... :oops: :oops: :oops:

ja, tita, neked akartam még írni, hogy tamásnak egy kicsit fel van borulva az értékrendje... Mi az hogy most is tornázhatnál??? PErsze, meg még mit nem!!! Öt hónapja szültél, két hónapos kismami vagy és ezt várja el tőled????????? Hát szerintem ha megyünk majd hozzád és esetleg hazatéved, nem sok marad belőle mert cafatjaira szedjük hogy térjen már észhez! Van egy aranyos, csinos felesége (akinek kismami teste van, és ez benne a szép) és ő meg ennyire sötét??? :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép
muffin

Evelin!
Neked is jó reggelt Drága!

Orsi!
Laci max. 10 percet hajlandó egyedül elmradni. Most éppen a játszószőnyegen küzd.

Ő már tegnap megfordult a másik irányba is. edig éppen abban bíztam hogy 1-2 hétig még nem csinálja, mert így mindig a bal oldalára feküdtem megpihenni és őt is "lenyugtatni". Erre tegnap mire letusoltam, az uram "megtanította" neki. :shock:

Hene!
Dundim nem kiváncsi a világra, mert ő 100 m toligálás után bealszik.
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 07:39-kor.
Vendég

Szabi nagyon édes!!!! Kép
20150601134430

semmi kedvem ma kimozdulni... :( tök fáradt vagyok... Szerintem megyek is és odabújok a kis zsiványhoz...

KépKép
muffin

Muffin! :D
Vendég

Egy kis frissítő:

Kép
20150601134430

Viki! Köszi!
Vendég

Hene!
Köszi a véleeményedet, én is ehhez az állásponthoz vagyok közel, de mindig hezitálok.

Viki!
Örülök, hogy nem csak én töltöm a napomat játszószőnyegen :P

Szabi nagyon cuki!!!

Megyek, mert kezdősik az olvasás. Egy nagyon szupi mesekönyvet kaptam a régi diákjaimtól és már a felénél tartunk. :lol:

Szép napot nektek lányok, este még benézek.

Orsi
Vendég

Jó reggelt!

Köszönöm mindenkinek a szülinapi köszöntéseket! :lol:

Viki! Boldog hófordulót Lacusnak! Nekem nem nagyon használt a tea, így visszatértem egy teakeverékre, amit barinőmtől kaptam. Debrecenben készítik. Meg az íze is elég fura volt ennek a kecskerutának, de ha a mostani már nem használ, újra fogom inni a kecskerutát.

Muffin! Gratula a forduláshoz!

Orsi! Jázmin sem fordul még csak oldalra. Majd megfordul, látom,hogy egészséges, nincs semmi baja.

Most mennem kell, mert ordítás van!

Kép
szly27

Sziasztok!

A picit sikerült hagynom visszaaludni, a nagy meg magától is alszik még.
Tegnap elvittük Anyukámat este 7-re a belvárosba egy misére, ahol a kórus (Apával együtt, persze) a Tolcsvay-Magyar Misét énekelte, aztán ottragadtunk.
Oti összevissza rohangált egy kisfiúval, és jól megfázott szegénykém, este azért sírt, mert folyt az orra - meg persze nagyon fáradt volt, úgyhogy mára szabit vettünk ki az oviból.
Nati is cuki volt, jól bírta. Amikor elkezdett nyekeregni, bekéredzkedtem a sekrestyébe etetni, és akkor láttam az órán, hogy 3/4 9 van :oops: ő olyankor már rég aludni szokott. Sajna nem tudtam nyugiban etetni, mert a sekrestyés néni nem engedett be papokat meg fiúkat, pedig semmi sem látszott, így egy cici után inkább abbahagytuk. Aztán szegénykém végigüvöltötte a hazautat, de amint hazaértünk és kicsomagoltam, teli torokból kacarászott egész este Kép

Szly, BOLDOG SZÜLINAPOT!!! És köszönjük a táblit!
Képzeljétek, azt álmodtam, hogy valami éppen bekukkantó "külsősé" lett a 800. oldal laptető... :D

Bencuri, Isten éltesse Bencét!
Édes vagy a mesebeli káromkodásokkal :D :D

Mancsi, verekedős család :x szegény gyerekek....
bár néha nekem sem sikerül megállnom, hogy ne vitázzam Apával Oti előtt, de asszem elég jól érti a dolgokat, utána megbeszéljük, ha már az anyja ilyen bugyuta...

Ági, autó-poén :lol:

Muffin, GRATULÁLOK ELIOTNAK! Annyira ügyes!!!!! :D :D

Wera, sajnálom a nemalvást! Asszem, ebben a korban már előfordulhat, h annyi minden történik velük napközben, h nehezen dolgozzák fel.
Boldog feledik szülinapot neked! :D

Tappancs, nagyon sajnálom az etetős-kakilós gondokat! Nem lehetne a többi folyadékot is kicsi fecskendővel vagy gyógszeradagolóval beadni? Tudom, nem a legbarátságosabb módszer, de ha egyszer létfontosságú...
Rémes lehet ezt megélni - mint Titának Levi nemevését -, együttérzek veletek!

Jajj, ezek az Apák! Nem írom le, mit gondolok.... :evil:

Titi, kitartást a 2 gyerkőchöz mára! Te jól vagy?

Kike, remélem, Domi legalább napközben hagy kibontakozni :) vagy pihenni...

Patti, remélem, tényleg sikerül pihenned! Sajnálom, hogy gyönyörű Zsuzska végül nem vette fel a hajpántot :(

Hene, utólag is boldog névnapot Gergőnek! És nagyon ügyes!

Orsi, hát, mi voltunk Ausztriában a három hónapossal, és nem lett baja a hátának... gondolom, nem órákat tolnád babakocsiban... meg aztán előfordul, hogy az autóval órákig megy a totyorgás a dugóban - a múltkor pl. Potykáékhoz másfél óráig mentünk.

Viki, boldog hófordulót Lackónak!

Megyek, megfőzöm a borsófőzeléket, amíg még alszanak.

Szép napot nektek!

Kép
Kép
bondi

Muffin, karácsonyellenőrzésre:
http://www.isitchristmas.com/

Orsi, már biztosan írtad, csak átsiklottam fölötte: mit tanulsz?
Hú, egy hónap a Székelyföldön, gyönyörű lehet!

Babuli, Szabi csudaszép!

Ja, mi is köszönjük a bókokat!

Mamik a játszószőnyegen - olyan édes :lol:

Kép
Kép
bondi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: