sziasztok,
anyukák
Tappancs,
az alma hasfogó alapból! Más gyümölcsöt is próbáltál? Mondjuk barackot (más persze nem jut eszembe, ami nem hasfogó

)
És ha te ennél valami olyasmit, ami neki tuti kakit csinál? Valami kicsit csípősebb ízűt, paradicsomost, mittudomén - és átmegy az anyatejbe? Vagy ez már tényleg gonoszság tőlem?
Véda
Lilu egy tündér, látod???? Látszik, hogy imád
Kike,
igazad van, én is állandóan vásárolok Szonjának, mindig csak egy kis "apróságot". De annyira örül neki! És nem többért, mint 500 Ft, még belefér - ez mondjuk hetente egyszer.
Szombaton hazajött Szonja a nagyitól, és kérdezte, hogy mi a meglepetés????

de annak is örült, hogy csináltunk neki a falra zsákvászonból egy kis "kiállítást" azokból, amiket az oviban rajzoltak-alkottak. Nagyon tetszett neki!
De az is igaz, hogy már egy csomó minden vettem neki karácsonyra, főleg kreatív játékokat (cikcakkolló, hullámolló, kivágós-ragasztós-fűzhetős játékok), meg a babaházához néhány kiegészítő nélkülözhetetlen kellék (buszmegálló emberekkel pl. anyuka bébihordozóval és bébivel)
Nándi még nem tudom, mit fog kapni, mert amit addigra használhatónak és jónak találok. De neki is van egy csomó játéka Szonjától, úgyhogy igazából szüksége nincs semmire.
Anyjuk,
gratula Annának a forduláshoz
Nándi is elkezdett próbálkozni, de még csak tekereg a kis kukac
Képzeljétek, a jobb indexem még mindig csak szórványosan működik

persze amikor szerelőhöz vittem, akkor épp működött. Kicserélte az izzót, és totál hülyének nézett. Mondtam, hogy nem az a baj. Türelmesen nézett rám, és kérdezte: Akkor mi a baj? Az index működik.
Háááát - erre mit mondjak. A kocsim idegi alapon nem indexel????