Tünci, Elhiszem, hogy letargiába vagy!

Egyáltalán nem hangzik jól, és hogy csak most vették észre, egyszerűen felháborít.

Nagyon remélem, hogy mégha veleszületett is, elég jól orvosolható, és rengeteget fog javulni.
Banika, Gondolatban veled vagyunk most is, meg akkor is! Nagyon szorítunk, semmi baj nem lesz!
Fanni, Ez a kiló dolog is minden gyereknél más. Egy ismerősünk 9 hónapos gyereke 11,5 kg. Azt mondják féléves koruk után, meg amikor már jobban mocorognak lelassul a gyarapodás, lesz olyan hónap amikor lehet hogy nem is híznak kilóban.
Nálunk Zsani nemsokára 8 kg, Blanka meg 7,5 kg, nem aggódom, majd lemozogják.

Ja az Ariel folttiszító tényleg nagyon szuper!

Sajnálom hogy ennyire sz..ul vagy!
Tonti, Én mindenképpen ellenőriztetném Alex lábiját.
Binyek, Én nem cseréltem pelust éjjel. Tényleg hős vagy, én ezt nem bírnám!
Anny, Gratula unokanővéred kislányához!
Juci, Nagyon tündériek voltak a csajok! Édesek, milyen jól állt nekik ez a szép ruci! Tesódéknak sok-sok boldogságot kívánok!
Lanyané, Ér panaszkodni!

Sajna nálunk is ez van sokszor.

Én ha látom, hogy nem annyira fáradt, azonnal kihasználom a helyzetet, és van amikor rámenősen nem hagyom magam!
Évi, Nekünk Jane van.

Szerintem nagyon könnyű tolni, nagyon könnyű vele forogni, mivel bolygósított a kereke. Valóban nem könnyű, de pl. én bepakolom egyedül az autóba a kocsit is, meg a hordozókat is, és megyek a picurokkal. Nekünk nincs hozzá külön hordozó, hanem a mátrixos van, ami autósülés és hordozó egyben. A sima hordozója könnyebb és kisebb, mint a mátrixos.