A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Kész a tábli! Aki nem küldött képet, annak a nálam meglévő legfrissebb képét tettem be! Ha valamit szeretnétek módosítani, szóljatok!

Újaknak az újszülöttkori hiányzik!

+ még aki be akar kerülni, priviben, ok?

Majd feldobom a 800. oldalra is!

Mostmár írhattok nyugodtan, felrakni nem sok idő, csak megszerkeszteni!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
szly27

még ezt akartam és elmondani nektek hogy a júniusiba is az egyi lány megint babát vár! :lol:

Titi? hogy vagy?

Wera, Ami, Sziszka, Babu........ hol vagytok!
Magdi hogy vagy?
bencuri

Szly, köszönjük nagyon szupi! Olyan jó nézegetni, mennyit változatak a babák! :D
bencuri

Sziasztok! :)

Marcsi!
én megcsináltam a Gynevac kúrát (apával együtt) 2 éve, azóta csak a terhesség alatt volt 2 szer bajom-előtte minden 2. hónapban előjött, akármit csináltam :oops: . ESetleg megpróbálhatod, hátha neked is használ :wink:
Forgás: Emci egyszer fordult meg, egy hete, de azelőtt se, azóta se
majd eljön az ideje :wink:

Patti!
Küldenél nekem is privibe cuccokkal képeket?

Lányok!
a teszvesz-nél ha bankszámlára utalok, mennyi a díja? vagy ingyenes?

voltunk tegnap babaúszáson, élvezte nagyon a kis manóm :lol:

Kép
kimma

Szly!
köszi a táblit!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
kimma

Szly, látom kész a tábli. Pont most küldtem egy friss képet Gergőről!
Ment a pü! Lassú voltam!

KépKép
hene

szupi a tablazat!
Vendég

Szly!
Nagyon jó a tábli!!

d.dodó

Köszi!

Nem baj, hogy most küldtetek képet, majd kicserélem.

Viki! Jók a dalok!

Bencuri! Boldog Szülinapot így utólag Bencének! Nagyon aranyos és szupi a torta.

Véda! Mostmár pöröghetnek! Úgyhogy gyere gyakran :lol:

Kép
szly27

Lányok, ma van Gergő első ünnepe!!!!!!!!!!!!!
Ma van a névnapja!!!!!! :lol: :lol:

KépKép
hene

[quote="bencuri"]
írta:
bencuriha mérges vagyok azt szoktam mondani amit a mesékbe a szereplők pl. ezer szikra és parázs, :oops: 8)

Én csúnyábbat!

Szly!
Köszi a táblát!! Szupi!

Hene!
Isten éltesse Gergőt!
20150601134430

na jó néha csúnyábat is! :oops: de nem szeretném h eltanulja!zért próbálkozom! 8)

Boldog névnapot Gergő!!
bencuri

Gergo ezt a Gergot tartja? Van tobb is nem?
Boldog nevnapot neki!
Vendég

Boldog Névnapot Gergőnek! Lesz buli?

Kép
szly27

Szly nagyon szupi lett a tábli.Köszönjük!!

Hene Boldog Névnapot kívánok Gergőnek!

Kép
linda24

köszi Szly!
bencuri

Szly!
mi nem vagyunk benne :(
pedig elküldtem
most megint, megnéznéd, h megvan-e?
köszi
Vendég

Köszönöm szépem mindenkinek Gergő nevében!!

Én csak erről az egy Gergőről tudok, a másik az Gergely!

Aműgy ma a keresztanyámmal megfejtettük, miért ilyen rossz alvó a fiam!!!!!!
Aneve jelentése: éberen örködő!!!!!!!!

KépKép
hene

Orsi! Most kaptam meg! Az előző nem jött át! Persze,beteszem, majd a 800. o-n rajta lesz!

Kép
szly27

Hene!

A következő gyerek legyen ÁLmos! :lol:

Viki!
Nincs mit! Amúgy meg esztétikát próbálok, de Törpiri nem hagy:)

Evelin!
Sajnálom az időpontot, ez velem sajnos gyakran előfordul. Az ajándék:
Nemrég jelent meg: egy könyv Mesék apákról (van Anyákról párja is), bár én nem ismerem, elég jó lehet. A fülszövegből egy kicsit:

"gondoskodnak az örökség igazságos elosztásáról. A jó apák atyai áldással indítják útnak azokat a gyermekeket, akik „szerencsét próbálni indulnak", és segítenek jó házastársat találni azoknak, akik erre vágynak. Lényeges vonása a mesebeli (és a valóságos) apáknak, hogy mindig a megértés felé egyengetik az , és igyekeznek elejét venni a tévedéseknek. Vagyis az apa a mesében sem más, mint a mérték, a mérce, a tartás, a biztonság és a bizalom hordozója törvény, a kötelesség szimbóluma. Mindaz, amit egy apa a gyermekeire hagyományoz a mesékben, leírható egyetlen szóval: felelősség. Felelősség a bennünk és a rajtunk kívül létező birodalmakért, amelyekből nem hiányozhat egyetlen aranyalma, aranyköles vagy szépen szóló aranymadár sem. "

Szerintem érdekes lehet az apukáknak.

Véda!
Nagyon-nagyon tetszett a love-sztoritok, mint a mesében! :P
Vendég

Szly!

NAgyon-nagyon köszönöm!
Vendég

Akinek még nem forog a gyermeke, örüljön kicsit azért. Az én ördögfiókámat 1 percre nem lehet egyedül hagyni, rögtön nyomja hasra magát. Ott meg elfáradt és leesik a bucija.
20150601134430

Hene!
Gergőnek boldog névnapot!

d.dodó

Viki, nem elég hogy leesik a bucija, mivel még nem tud visszafordulni elkezd nyüszizni, egyre hangosabban. De mivel nem lehet háton tartani, már a fordulás pillanatában jelzi, hogy neki így nem jó! Ja és persze a sok hason tornázástól még a kajcsi is visszajön kicsit. :?

KépKép
hene

erdekes mindenki ezt mondja oruljunk mig nem forog megis milyen boldogok vagyunk mikor megfordul:)
Vendég

Hene nálunk is pont ez van, hogy állandóan hasra fordul,és nemtud visszafordulni, így visszajön a kajcsi, és tiszta olyan alatta. :twisted: És persze ordít ha ráún, ugyhogy mindig rohanhatok be, és így sokszor nem haladok a dolgommal.

Úgyhogy tényleg jó akinek még nem forgolódik. Még egy kicsit élvezheti a nyugit. :D

Kép
linda24

Sziasztok!

Csak kapkodom a fejem, nagyjából visszaolvastam, de hogy mindenre reagáljak, amire szeretnék.... hiába, Ti ebben már profik vagytok, de én még csak kezdő... :)

Dodó! A fahéjas tejberizs szerintem is röhej, bár én az angolok karácsonyi pudingját is elég gyengének tartom (bár még nem kóstoltam). Lehet, hogy ők meg így vannak a mi karácsonyi bejglinkkel? Bár valszeg ők kevésbé ismerik a mi szokásainkat... :?

Viki! A kakihiány ijesztő lehetett. Nálunk még mindig napi 5-6 is van (alig győzzük pelussal, ráadásul minden csere az enyém, mert Bence erre az egyre nem hajlandó). Brúnó szerencsére anyatejes, csak a kórházban kapott első éjszaka tápszert, mert csaszisként nem lehetett akkor velem, de azóta anyatejen kívül még semmit sem kapott.

Marcsi! Nekem ilyen gondjaim a terhesség alatt voltak (előtte és azóta sem szerencsére). A gyógyszerész sógornőm javasolta a cukormentes diétát, valamennyit használt.

Anyjuk! Én is mindig látok valami fura tünetet Brúnón, beszélj a védőnővel!

Bondi! Édik a gyerekeid, Rád hasonlítanak, ugye?

Szly! Küldhetünk mi is adatokat?

Muffin! MAjndem 4 évig a fővárosban voltam ügyvédjelölt és a Gézengúz ügyfelünk volt. Budakalászra mentek?

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

anyjuk ebben teljessen igazad van! :)

Kép
linda24

Zsuzsi! Persze, priviben! (Brúnóanyu, ugye Zsuzsi vagy? :oops: )

Kép
szly27

Szly! Igen, Zsuzsi vagyok! :)

Köszi, mindjárt próbálom küldeni!

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Orsi: ha csutortokon nincs nagyon cudar ido lehet rola szo! Egy setarol!
Vendég

8)
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 07:45-kor.
Vendég

Sziasztok,

nagyon szupi a tábli, köszi szly. Midjárt küldök Zsimiről "kiskori"képet

Tamara: nem baj, jöbő hét is jó! majd kinézem melyik óra lenne a tuti. Azt esetleg tudod hogy mekkora babáat lehet vinni vagy az mndegy?lehet felhivom őket.

Marcsi: a gynevac-ről én is jókat hallottam. Szerecsére ilyen problémám csak a terhesség alatt volt.

Viki: hajrá kaki!!!! ügyi volt Fickó! Nekünk 2naponta van!

Orsi: ma dután merre sétáltok??

Hene: Gergőnek boldog névnapot kivánunk!!!

Bencuri: Szonjának pedig boldog hófordulót!! :wink:

Kép
mancsi76

Sziasztok!

Örülök, hogy héköznap van, legalább kipihenem a hétvégét! Nem tudom más hogy bírja négy gyerekkel, én kipurcantam!

Viki, ne bántsd anyósod, legközelebb inkább a kaját küldd át!
Örülök, hogy tetszenek a bodyk!

Kike, köszönöm, megkaptam a pénzt!

Hene, Gergőnek boldog névnapot!
Most megkaptad a képeket?

Szly, köszi a táblát, majd én is küldök friss képet!

Akiknek ígértem bodyt, csak pénteken tudok menni, utána fotózok.
Kimma, te küldj légyszi priviben egy email címet!

Kép
Kép
patr

Szia Mancsi! Azt nem mondta mekkorat lehet, de mikor mondtam Anna 4 honapos mondta szupi ot mar lehet hurcolaszni. Azert nem az alakformalot babaval ajanlotta, mert a fizikumom nagyon oda van, es az az elmondasa szerint huzosabb, a kovetkezo lepcsofok lenne( de hat majd tan tavasszal)
Es meg jo hogy nem ma megyunk, mert nekem ugy hasogat a fejem:( Anna viszont hallhatoan jol van( ugy suvoltozik, hogy majd megsuketulok, csak panszkodnom kellett hogy mostanaban nem olyan beszedes) . Igaz most is higabb volt a szeklete, de amugy laza nincs, meg jokedvu is. Szpval lehet a fogatol lett tenyleg ilyen hig a szekltet.Bar latvanyosan nem jon!
Vendég

Patti: a borzezes hogymukodik? Kineztel egy kozeli borzet vettel astaljegyet, es ennyi?
szeretnek valahova en is kimenni arulni> Ok hogy szeretnenk majd kistesot, de szeretnek eladni par dolgot, jo lene ha sikerulne, mert akkor abbol a penzbol tudnek Annanak venni "ujakat". Akar milyen sz.r ugy is, de nagyon ossze kell magunk huzni( foleg hogy minden dragul, egyre tobb tapi fogy, Alekonak ki tudja meddig van munkaja, stb..)
A teszveszen semmit nem sikerul eladnom, emiatt gondoltam, hatha a borze bejonne.
Vendég

Tami, tulajdonképpen igen, de nem szoktam menni, csak itt a környéken. Budakeszin, és nálunk Pátyon. Illetve most szervezünk Telkiben is. Tök változó, hogy mit lehet eladni. Én most Zsuzska megunt játékait árulom, főként a csajos játékokat, amikkel Zsolti úgysem játszana. Babákat, pónikat, stb. Meg Zsolti is kinőtt már legalább három méretet! :lol:
Miket akartál eladni a tesz-veszen?

Kép
Kép
patr

Halihó!

Hát megint csak most értem ide...
Babamama klub, piac, etetés, ebéd stb...

Olyan jól aludtam. Adél 5-kor evett és visszaaludt :) 7ig. Hidegben jobban alszik...

Köszi a kérdést, Evelin, Fehérváron vendégségben voltunk igazából a sógorom barátjáéknál, habár már egy kicsit a mienk is. Nagyon jó volt. Sétáltunk majd másfél órát, Adél durmolt, olyan jó volt. Van egy 14 hónapos kisfiúk, igazi ördögfióka, nagyon édes volt, folyamatosan puszit akart adni Adélnak...:)
Adél kis türelmes tündér volt, jól bírta az utat is. Kurjongat és visitozik állandóan :)

Vik, örülök, hogy megoldódott a kaki baj, lehet Laevolacot és glicerin kúpot is adni...

Véda, olyan szép a love story! Akkor Neked is apa az első. Elsőre telitalálat, ahogy Evelin írná...
Adél különben most tért át a 2x-i alvásra, este már nem szoktam lefektetni, ha délután is 2 órát alszik ( plussz délelőtt is annyit szokott kb...)
Lillu most ugyanoda jár ahhoz a pszichiáterhez?

Marcsi, a gomba sajnos tényleg az antibiotikumtól szokott lenni. Normaflore az jót tesz, asszem van valami gynoflor nevű szer is, az még jobb lenne...Kérdezd meg a patikában! Én is most gyógyultam ki belőle, szerintem még a kórházban kapott antibiotikum óta tartott...
Intim mosakodót használsz? Hogy van a kis hétalvó?

Tamara, Anna legutóbb nem tűnt betegnek, de ha ezeket látod, lehet hogy van egy kis vashiánya...Lehet nem lenne rossz egy vérkép.

Pénteken akkor tali?

Viki, Bencének jobbulást! És boldog szülinapot!

Kép
andkata

V.Kata köszönjük! Dóri hogy van? kapunk új képeket róla?

Mancsi köszi!

Anyjuk, örülök h jól va Anna! :D nekem is fáj a fejem, biztos ettől a nagy széltől! :cry:

Patr, majd én is szeretnék sima fehér bodyt, 92-est! és ha van kisruci Szoncának. elő is köszke :lol:
bencuri

Kata, itt is köszi a segítséget textilkönyv ügyben!

Bencuri, ok. Body szerintem lesz, ruhát is próbálok keresni! 68-ast?

Kép
Kép
patr

Patr, szerintem lehet 74es ha van! mert most hordunk 68-asokat és karácsonyra szeretném neki!

A.Kata, nem unatkoztatok ma Adélal, ügyesek vagytok hogy ennyi helyen voltatok már! :D és örülök hogy sikerült éjszaka pihened! Tündérbogyó Adél hogy hagyta anyját pihizni! puszi Neki!
bencuri

Anyjuk!
A héten egyedül a csütörtök nem jó :( Jövő héten valamikor?

Mancsi!
Ma már csak későn jutunk le sétálni, esetleg holnap?

Patr!
Megértem a kipurcanást, el sem tudom képzelni 4 gyerekkel, sokszor még az egyszem jólányom is kipurcant.

Karácsonyi ajándékötletem nem jöt be? vagy már réges-rég ismeritek?
Szép délutánt,
Orsi
Vendég

Akata!

Ezt direkt neked fotóztam!

Így: :lol: :lol: :lol:
Kép

Mindjárt jövök, és mesélek!
Vendég

Mancsi!
Zsömi Uraságnak Boldog Hófordulót!

Ti milyen tápit használtok? Mert kezdem azt hinni h a fincsi Beba tréfál meg minket.

Katáim!
Köszike! Puszi Nektek!

Dundicsek fél 1 óta alszik. 2 órát sétálva, most meg még kint a konyhában.
20150601134430

Emma szívem nagyon szép!
20150601134430

Gyorsan mesélek, mert remélem, hamarosan felébred!
szóval elmentem a dokimhoz, és nem tágítottam, hogy most érjen rám velem foglalkozni, hiába csak úgy beestem két kismami közt.
Igazából rendes volt, de szerinte kizárt az a ping-pong izé, amit én kitaláltam magamnak.
Szerinte kár agyalnom, sajnos alkatilag ilyen vagyok, és kész. Megnézett uh-val is, minden normális, a gyulladás is elég jól múlik, még van néhány napra való gyógyim.
a gomba szerinte is az antibigyótól van, ezen nem is lepődtem meg.
kaptam rá gyógyszert, csak nem szoptathatok mellette.
Persze tejem az gyakorlatilag már így is 0, hiába minden...
Gynazolt és Mycosyst Gyno-t kaptam.
ez utóbbi kettő db pirula, egy apának, egy nekem.. :shock:

Ennyi. Emma pedig 10 óta nem evett, de a fenti kép most készült róla. már kezdek aggódni....
normális ez a gyerek?!?!?!?!?!?!?!? :shock:
Vendég

Viki!

mi is BEBA tápit eszünk, és amikor belekezdtünk, bizony néhány napig Emmának is nehezen ment a kaki.
De mára már rendeződött, minden reggel úgy kel, hogy bef...k... :oops:
Vendég

Marcsi!
Candidára nem vizsgáltatod ki magad?
20150601134430

Ezek a gyógyik direkt arra valók...

De nem vett kenetet... :roll: :x
Vendég

Marcsi!
Mi már lassan 1 hónapja pótolgatunk, és azóta ez megy, 3-4 naponta. Most meg ez az 1 hét.... :roll:
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: