Sziasztok Lányok!
Tengap reggel óta, jó sok minden történt...de nem baj, mert így van mit csinálnom a munkahelyemen.
Benta! Jó kis termésed van! Azért egy gyerek nagy kaland, látom neked bőven kijutott belőle!
Heni, én utorgestant használok. Igaz, hogy bele van írva, hogy 12. hétig lehet használni, de nekem pl. azt mondta a doki, hogy betöltött 12. hétig marad a napi 2x2, utána pedig kb. 1 hét alatt álljak le vele fokozatosan. Az ikres barátnőm a leállás után vérzett, kiderült, hogy burokleválás, és újra kapta a napi 3x3 (!)- at. és kb. a 16. hétig használta is. Szóval szerintem a tájékoztató egy dolog, de a doki mindig mérlegeli az előnyt és a hátrányt!
Csillagtáncos! Ami a gyerekszobát illeti én szívesen tervezgeteném a színeket is, de hely hiány miatt egyenlőre a hálóban lesz. Mi kb. 5 éve költöztünk a jelenlegi lakásunkba. 57 nm-es, úgyhogy bőven jó kettőnknek, ráadásul gyönyörűen felújítottuk. Tudtuk, hogy ha jön a baba, akkor kb. 1 éves koráig elleszünk, utána költözni kell. Most is így tervezzük. Nekem a fehér bútorok tetszenek, és mivel szeretnénk még gyerkőcöt, azt remélem majd őket is kiszolgálja. Persze a kiegészítők a nemének megfelelőek lesznek.
Én Faktum bútorokat néztem. Szerintem jó árban vannak, és elég szép a választék!
Mormota! Gratulálok a lánykéréshez...azért mégiscsak így az igazi!
Mimmi! Gratula az uh-hoz! Ez nagyon nagy öröm! Láttátok, hallottátok, minden a legnagyobb rendben!
Kata2! Köszi a beszámolót a wellnessről! Már éppen kezdem azon keseregni, hogy nem élvezhetek semmit..de meggyőztél, úgyhogy én is keresek majd magamnak valami jó kis csomagot!
Azért nagyon sajnálom, hogy ennyi minden közbeszólt! Remélem a nagyid jobban van, és a gyerek is kimászik a megfázásból!
Nanoemi: Szerintem ha vérzést tapasztalsz menj orvoshoz. Azt mondják, hogy a tervezett mensi időpontjában lehet barnázás..akár vérzés is. Kérdés, hogy neked mi volt. Én mindenképpen javasolnám jobb félni mint megijedni alapon. Ráadásul a doki adhat pl. utrogestant. Egyébként ajánlom neked a magne b6-ot. Akár napi 1000 mg-ot is. Az ikres barátnőm, akiről feljebb írtam szintén azt kapott mikor vérezni kezdett.
Holnap megyek uh-ra! Végül is nem hívtam fel őket, mert mindenképp elmegyek, legfeljebb bekönyörgöm magam! Úgy döntöttem, hogy utána itt a munkahelyemen is bejelentem a dolgot. Igazából nem a munkám szeretete miatt aggódom, hanem a főnököm reakciójától, aki egyébként egy végtelenül jó fej ember!
Remélem nem lesz semmi baj!
Szóval igazából már várom a holnap estét! Addigra túl leszek mindenen, és minden a lehető legnagyobb rendben lesz úgy hiszem!
Mindig a Szinetár Dórával készült interjú jut eszembe. Nem tudom olvastátok e, hogy a jelenlegi terhessége előtt 2x is elvetélt. És írta, hogy mikor megtudta, hogy terhes, akkor boldog volt, de tudta, hogy a színházat ott kell hagynia. A baba mindkétszer elment...aztán mentálisan készítette fel magát, és ugye tudjuk hogy mostanra már meg is született a kislánya!
Ez annyira a fülemben cseng mostanában, hogy emiatt hoztam előrébb a bejelentést. Nem akarom, hogy az én kicsikém emiatt azt érezze, hogy nem is várom igazán. Lehet, hogy hülyeség...de ezt érzem.
Szóval holnap lesz a nagy nap!
Úgy dönöttem bemegyek...megpróbálom oldani a feszültséget azzal, hogy nem is tudom hogy kezdjem, mert nem voltam még ilyen szituban, majd kinyögöm, hogy gyereket várok!
Hülyeség így? Mit gondoltok?
Küldjetek egy kis támogatást!