A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 20:06-kor.
pironya

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 20:06-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 20:07-kor.
pironya

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem:rezgős pihenőszéket szeretnék Máténak karácsonyra.Tudtok jó oldalt,ahol olcsón meg lehet rendelni?

Kép
melike

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 20:07-kor.
pironya

Köszi hogy azt nem is vettétek észre, hogy majd meghalok, úgy fáj a fogam.
Na majd én is így .
bszilvi25

.....
pironya

Sziasztok!

Szilvi, remélem tudtál aludni éjszaka a fogad miatt :( Jobban vagy már? Nincs rosszabb a fogfájásnál.
Babák nagyon tündériek!
Melike, nem tudom másnak mi a véleménye, de én már nem vennék pl. Boninak ilyen pihenőszéket, mert kiugrana belőle. De szerintem Máté sem fekszik már egy helyben.
A hintában sem tudom ott hagyni, mert felül benne, meg nem köti le. Vagy bocsi, ha nem is Máténak akartad.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Azt hiszem én most egy időre eltűnök, nem tom meddig. Azaz igazság kicsikét rosszul esett, hogy 2 hét után, még annyit sem írtatok, hogy jó hogy jöttem vagy valami. Tudom nem erről szól ez a topik, csak jól esett volna. Na mindegy.
Nem akarok rossz hangulatot kelteni, így nem is folytatom.
Sziasztok.

Eyi: egyenlőre még nem telefonált a srác, hogy van tv, így még nem tudom mikor megyünk felétek :roll: .

ancsika82

sziasztok!
mosott rongy vagyok.éjjel két óránként kelt a drága és nyolctól nem aludt vissza, :cry: tiszta gáz a fejem, pedig indulunk duán konyhabutoroshoz és utána vendégségbe majd a kocsiban nyomok egy szunyát.
ancsika-várlak titeket és nyugi, nem erről szól a topic.
na megyek mert megint kiabál a törpe

Kép
Kép
eyi

ja melike, én is pont arra gondoltam, h.nem vennék neki már pihenőszéket.vegyél inkább etetőszéket

Kép
Kép
eyi

Jó reggelt!

Ancsika: tényleg ne csináld már!! Gyere!! PÜ!!!

Gyógyszer: nem merek SEMMIT bevenni. Sőt azon parázok hogy a fogászaton mit adnak majd, amit ilyenkor lehet szedni, és a gyulladást lehúzza. Aludni tudok (kopp-kopp-kopp) Csak már a kenyérbe is alig tudtam a reggelinél beleharapni, annyira nem tudom kinyitni a szám. :? :? Mondjuk ezt leszámítva semmi bajom. :lol: :lol:

Én is inkább etetőszéket vennék már egy ekkora babának.....
Karácsonyra nálunk a kicsi azt kap a déditől! :wink:
bszilvi25

Sziasztok!

Szilvi,fogad?

Pironya!
NAGGGGGYON JÓ AZ ISOLÁBA MENET kép :wink:
és persze a Csongis is!

Ancsika!
Én vissza sem olvastam,a Te kérdésedre mégis személy szerint válaszoltam! :roll:

Melike!
Nekünk van rezgős pihiszékünk,de már csak elvétve használjuk,a rezgős részt pedig már kb 2 hónapja nem!te tudod,de szerintem már nem éri meg venni,ugyanis most jön majd a "felüléses" időszak és mindenhonnan kifogja feszíteni magát!jó ötlet a hinta és az etetőszék! :wink: SZERINTEM!!!!
Vendég

Bocsi lehet kicsit túlreagáltam a dolgot. Na azért eltűnni nem fogok, nincs olyan szerencsétek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csiri: Nem is pont rád gondoltam akkor mikor megírtam a hszt. Neked köszi a választ! Zoé láza már lejjebb ment?

Melike: Már én sem vennék pihenőszéket Marcinak, nem tudna megmaradni benne. De te tudod, ez csak egy vélemény volt. Én is inkább az etetőszékre voksolok, vagy járóka :roll: :!:

ancsika82

Lányok, ne csináljuk már ezt!!! Tényleg lassan, mint az oviban. Van ezer hozzászólás, amit SENKI nem reagál le, még sincs sértődés belőle. És ne haragudj Ancsika, de elég sok topic-tag van, aki napokra-hetekre eltűnik. És ha visszatér, akkor sincs a jó, hogy jöttél! felkiáltás. Én örülök neki, ha itt vagy, de komolyan! De mivel én is ritkábban járok már, nekem személy szerint már nem nagyon tűnik fel, hogy az, aki régen volt. Ez az én figyelmetlenségem, tudom...

Pironya, nem répa, mandarin :oops:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Na mire megírtam, már látom, hogy nem tűnsz el!! NAGYON HELYES!!!!

Most én fogok eltűnni, de nem sértődésből, hanem mert holnap megyek anyuékhoz, és csak szerda este jövünk haza. Esténként azért bekukkantok majd, mert akkor fogunk skype-olni is apával :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Szilvi: elfelejtettem írni, hogy ment válasz!!!

Hékás: nem akartam én ennek a dolognak ekkora feneket keríteni, csak megjegyeztem. De felejtsük is inkább el!
Jó mamázást nektek!

ancsika82

Ancsi: igen olvastam, én is válaszoltam :)
bszilvi25

Sziasztok!

Én is kevesebbet vagyok, mert a Dorina elég nyügimügi. Remélem, hogy csak átmeneti és a foga miatt van, de éjszaka is alig alszunk.

Jó hétvégét mindenkinek!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Jó mamázást??? Hááááát. Most 3 napig hallgathatom, hogy milyen a tesóm két gyereke... Én imádom a szüleimet, de ilyen hosszú időt nem tudom, hogy fogok elviselni... Ez csak kényszer utazás, mert apa elutazik, én meg olyan félős vagyok, hogy inkább hazamegyek, minthogy itthon legyek az üres lakásban... :oops:

Ma eljutottunk odáig, hogy mots megint olvasztom fel a dilibogyóit... Már nagyon nyűgös, a dentinox nem igazán használt.

VISZONT!!! ZABÁLT délben!!! almakompótot főztem neki, meg a nekünk készült sült májból turmixoltam bele egyet. És el kell hogy mondjam, de nagyon ízlett neki!!!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok

Rakok képet.

Nem szeretném, ha megszűnne az a topic. Bár tudom, hogy csak nagyon ritkán írok. De imádok visszaolvasni. A való életben sem vagyok valami bőbeszédű. Kitartás lányok ne adjátok fel. Jó ez a topic. Csak átmeneti pangás van remélem. Kép

Kép
Kép
schopin

Helló mindenkinek!

Hamarosan többet jövök,de most alig voltunk itthon.

Szóval köszi a véleményeket a pihenőszékről.
Az a helyzet,hogy voltunk a barátnőmnél,akinek van pihenőszéke és bele tettük Mátét.El volt ájulva tőle,nagyon tetszett neki!
Akkor eldöntöttem,hogy kap egyet és a mama ki is fizeti.Végülis 18 kg.ig használható,később hintaszéknek is jó.

Jön a hideg!Utálom!

Kép
melike

na sziasztok,

most nincs időm visszaolvasni és reagálni, "csak" apa szülinapja is eljött végre, és ezzel a furcsa titkolózásnak is vége..

JÖN A KISTESÓÓÓ! :D

a helyzet ráadásul az, hogy nem a 7. hétben vagyunk, ahogy gondoltam, hanem a 11.-ben. :D

bővebben később, egyelőre csak csinálok egy új vonalzót a nyaralós helyett. :lol:

mia_snow

MIA!
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :lol: :D :P :wink:
Vendég

Mesélj,mit szólt a család?
Gondoltam ám Rád,Rátok! :wink:
Vendég

Mia: akkor mégegyszer GRATULÁLOK Ketteskéhez!!!!!!!!!!!
bszilvi25

Én már gratuláltam!de akkor itt a fórumon is: :lol: :lol: :lol:
Kép
Vendég

Húúúú Mia,ti nem tétlenkdtetek!GRATULÁLOK!
Nem félsz,hogy kicsi a korkülönbség és hogyan boldogulsz?

Kép
melike

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 20:08-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 20:09-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 20:09-kor.
pironya

köszi a gratukat. :)

család: hááát az durva volt, mert pl a sógornőm konkrétan elsápadt, majd közölte hogy milyen nehéz lesz. az anyósom kérdése (úgy negyedóra után mikor először megszólalt), hogy mi lesz ha ez is fiú lesz? :roll:
az én családom sem nagyon tudott köpni-nyelni de szemmel láthatólag azért örültek, csak igenigen meg voltak rökönyödve. :D

kis korkülönbség: hááát ha félek ha nem, mostmár ez van. :D eredetileg 2 évet szerettünk volna, de így jött össze. :) egyébként azt mondják a tapasztaltabbak hogy az első pár hónap kőkemény lesz, viszont utána nagyon jó. köztünk az öcsémmel 5 év van, az túl sok. igazából 20 év felett lettünk igazán jó testvérek. addig vagy nem érdekelt a másik, vagy öltük egymást.

szopi: védőnő szerint lassacskán hagyjam abba, a dokim szerint bátran lehet végig... hát nemtom. Milánon amúgy is látom hogy kevés neki amit nyújtani tudok, ezért csak reggel és este szopizik már, ezt azért szeretném ha megmaradna egy darabig.

Milán a nagy... mivel mindig is 3 gyerkőc volt nálunk szóban, már sokszor emlegettük hogy milyen lehet majd hogy Milán vigyáz majd a kistesóira. :)

levegőn: általában délelőtt egy rövid levegőzés (usziba, ringatóra ha megyünk, vagy boltba, stb) délután pedig 1 órás séta.

pihiszék: Milán kb 5 percig van el benne, utána uncsi neki.

Szilvi: nekem ennyire akkor fájt a fogam amikor nőtt a bölcsesség. még szinte a nyakam is be volt durranva. :?

többire majd később, most megyünk pancsiii :)

Kép
Kép

mia_snow

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 20:10-kor.
pironya

Sziasztok !!

Én is egyre ritkábban jövök, elnézést de tény, hogy olvaslak Benneteket :wink: Kristóf rengeteget hiányol :wink: Aminek azért bevallom örűlök, de persze így most semmire sincs időm. Mág sütni sem :cry: Sebaj :wink: Mostmár mindenhova viszem magammal a babycompjával együtt :wink: Szereti :wink: Nincs sokat benne, csak ha olyan helyre megyek, ahol nem tudom ágyra letenni. Pl: konyha :wink:

Mia: nagyon boldogságos vagyok a hírtől :P :P :P :P Örűlök Nektek :wink: És Apa hogy fogadta a nagy hírt???????? :wink: :wink: :wink: És rohadt sárga vagyok az irígységtől :wink: :wink: Nagyon jó egészséget kívánok Nektek :wink: És természetesen üdvözlöm nagy-nagy szeretettel az új topictagunkat :lol: :lol:
bluebox

Miaaaaaaaaaa! Gratulálok a kistesóhoz :) :) :) :) :) :)
Mondjuk én mondás nélkül is tudtam, hogy ez a nagy titok :) Örülök nagyon :) És olyan irigy vagyok!
Az első év tuti nehéz lesz, dehát ezzel Te is tisztában vagy. Van jó oldala is, látom a tesóméknál, ott 1 év 4 hónap a korkülönbség, nem okozott akkora törést a nagyobnál a kistesó érkezése, gyorsan természetessé vált, hogy ott van egy kisbaba. Aztán meg gyorsan összenőnek.
Boldog Szülinapot Apának!

Kép

Kép
[/url]
stella40

MIAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! Még mindig nagyon örülök a hírnek!!! A családdal ne foglalkozz, csak sokkolta őket a hír :lol: :lol: :lol: De a jelek szerint mégsem rák lesz? :wink: :lol:

Levegő: hát ez változó, de olyan napi 1-1,5 órát vagyunk kint. Ha nem hisztizik annyira, hogy nem merek kivinni :oops: Vagy ha nem töri fel a cipő a lábamat, mint ma. Ezer éves cipő, mégis alig bírtam hazajönni a cukiból...

Piri, nagyon szép a lányod!

Brigi

Kép

Kép
hékás

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 20:11-kor.
pironya

Piri, te vagy kívánós? Mi van itt? Járvány? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Én majd csak akkor, ha már kellően kiünnepeltük magunkat Miáék miatt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

.......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.15 20:11-kor.
pironya

Sziasztok!
Még hogy haldoklik a topik!
Egyszer csak jövök aztán mit olvasok!
Azt a mindenit!
Keményen küldöd a funkyt!!!!!!!!!(unokaöcsém szokta ezt mondani)
Nagyon gratulálok kettecskéhez!
Pont valamelyik nap mondtam a férjemnek,hogy valószinüleg bele is halnék ha most terhes lennék megint!Nagyon vegyesek az érzéseim a szüléssel kapcsolatba!
:lol: :lol: Mi minimum 3 évet várunk még!
Vendég

Még félig alszom! :lol: MIÁNAK IRTAM AZ ELÖZÖ HOZZÁSZOLÁST!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Sziasztok

Miának nagy gratula.
Én is Én is. Mi nekünk is 2 éven belül tervbe van véve.
Enyim a 2010 júniusi topic.

Hajhullás. Pedig nekem is hullik rendesen, csak szerencsére van miből, rengeteg hajam van, észre se lehet venni, hogy hullik. Kép
Ma reggel 8 kor voltunk csípőszűrésen, minden oké. _Végig kacarászta az egészet. Most bevágta a szunyát.

Kép
Kép
schopin

Szép napot!
Nagyon aranyosak a gyerekekről a fotók!
Pironya!Kata igazi kishölgynek tünik a fotókon!A fürdőszobás képen sminkel? :lol:

Schopin!
Helyes család vagytok!

MIA!!!!
Az Uh-s fotó tetszik...rámtörtek az emlékek... :oops: 8) :lol:
Énisénisénisénis!MOST!!!! :wink:

Nálunk úgy tünik,hogy Édi Bédi Zoé Bébi átalussza a "betegségét"...végülis voltunk ügyeleten szombat este...torok vírusos,de3 inkább a hematómájával volt elfoglalva a doki!Úgyhogy valószínű szerdán kérünk beutalót Miskolcra és átvisszük,kivágatjuk vagy fagyasztatjuk neki!

Szó szerint így telt a hétvégénk:
Kép
Vendég

jó reggelt!

ma elmerészkedek a fogászatra!

Babák édesek! (már én sem emelek ki mindenkit külön)

Zoénak mielöbbi jobbulást!
bszilvi25

.....
pironya

na sziasztok,

köszi a sok gratut, nagyon jólesik. megmondom őszintén hogy nem voltam túl feldobott a család reakciója miatt, de a sok kedves szó itt és a blogomon már helyre rakott. ezek szerint tényleg nemcsak mi örülünk a meglepibabának. :)

Csiri: ne nekem szólj, hanem a zuradnak. :D

Szilvi: szurk a fogdokihoz.

csajok, a tortából még van annyi amennyi a képen látszik... ha esetleg... ;) ááh, az ünnepelt le is nyakazna ha eltüntetném. ezt nem lehetne egyszerű kívánóssággal megmagyarázni. :D

hajhullás: nekem megállt. 8)

mia_snow

Helló!

Szóval Mia mikorra vagy kiírva?Hányinger vagy valami?

Mi délutánonként (fél 2-2 körül) megyünk sétálni.Minden nap!4 körül szoktunk haza jönni.Azért ha már nagyon hideg lesz nem hiszem,hogy ennyi lesz,inkább rövidebb.

Kép
melike

Kép

mert már olyan rég volt! :)

a kiírt dátum engem is izgat. és nézzétek már "csak" 200 nap!!!!!!
bszilvi25

Juni 4??? vagy valami ilyesmi ugye???
bszilvi25

[quote]d írta:e milyen hematóma????? vmiről lemaradtam??? Láza lement?

láza lement!Egyszer volt 39,2,utána márcsak kisebb hőemelkedés párszor!

Hematóma:a kiscombján van születésétől fogva 1 vérömleny,ami folyamatosan nől!A mi dokinőnk azt mondta,hogy nincs vele teendő,felfog szívódni!de ránk bízza a döntést,felvisszük-é Pestre a szakranedelésre,ahová minimum 4-5 hó,hanem fél év az előjegyzés!1 teendő van csak vele,vigyázni rá,mertha megsérül,nagyon tud vérezni!Úgydöntöttünk,megvárjuk felszívódik-e magától!
Viszont ez az ügyeletes doki,azt javasolta,sima beutalóval menjünk át Miskolcra,ott rögtön fogadják és mindenképp tegyük amit javasolnak,mert nagyon "kiemelkedik"...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: