A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Zsó, MINDENKI rajta lesz, aki itt van, sztem, hogyne! :D

Zsofesz, Marcival tényleg bevállaljátok? Ügyik. :wink:
vbea

Zsófi
oké :lol:
Csak azért említettem meg, mert A/3-ig ki tudtuk volna itthon is nyomtatni :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

sziasztok

gyorsan mert mingyá " fürdés

szóval mai nap 4-5 pisis bugyi,harisnya...se előtte nem szólt hogy pisilni kell, se utána hogy bepisilt :evil: ( nem akartam a pisis cuccban hagyni, kivárni amig szól, mert megvan fázva )szóval a mai nap nem haladtunk.... :? de kitartás!!lesz ez még így se... :lol:

na majd még jövök talán

Kép
gablaty

Sziasztok!

Karácsony: nálunk Benének dominó (valami képes), könyvek, kisebb ajándékként autók, vonatkiegészítő (nálunk is ikeás-tescos van, és a Wesselényi utcai fakopáncsban is ezerféle kiegészítő van hozzá), legóból pedig annyit kapott tavaly, hogy idénre csak a repülő, meg a tartálykocsi maradt, ami érdekli, de a repülőt már nem lehet idén kapni. :( Ja, és könyvekből már érdeklik az olyan: nyisd, ki, nézd meg, hogyan működik, stb. Meg kinézett az egyik könyvesboltan egy felnőtt képesalbumot, amiben markolók vannak. :)
Villőnek meg nem nagyon tudok mit, mert minden van. De Montessori torony, az ikeás golyós játék (kisebb van nekünk, az tényleg nem olyan jó), és BABÁK.

Nálunk is az van, hogy inkább kisebbeket. Már szülinapjára is ez volt, és néha meg is lepődtek, amikor mondtam, hogy mit, és mennyiért. Mármint hogy olcsóbb, mint gondolták, de nem szeretem a túl drága, és nagy dolgokat, amikkel aztán 3 nap múlva nem játszik. Nálunk is már évek óta az van, hogy én megveszem, ők kifizetik. Tavaly még én is csomagoltam az ajándékokat. :) DE így legalább tuti azt kapja, ami szerintünk jó.

Gabi
, ezek a napok simán beleférnek még! Sőt.

Aprooka
, örülök, hogy ilyen megható élmény lett a keresztelő.

mtunde

Gabi
nálunk olyan is volt, hogy már stabilan szólt Jankó hosszú ideje, egyszer csak belefeledkezett a játékba és akár többször(egy-két napig is folyamatosan) bepisilt-szóval lehetnek ún. visszaesések is...türelem, nálatok is rendben lesz minden.

Karácsony: idén nálunk is csak egy nagyobb ajándék van+könyv-okulva abból, hogy tavaly csak kapkodta szegény kölyök a fejét, alig bírta feldolgozni, hogy mi történik :oops: ...
Flórka tőlünk egy zenélős, nyomkodós Simba játékot kap(majd keresek képet), Jankó egy távirányítós Roary versenyautót, Nagyiékhoz érkezik egy autópálya, Flórkának meg egy Fifi-s autó.
Jankónak könyv: Pöttyös Panni(óvódás beszoktatós projektkor vettem meg az elsőt, nagyon bejött-ha nem zavar Benneteket,hogy időnként eluralkodik az úttörőnyakkendő propaganda,akkor nagyon ajánlom) meg egy Tesz-Vesz ABC, Flórinak helyes keménylapos kiskönyv színekről meg formákról.

Tigrincs,
olvasás nálunk is!!!Írok, persze.

Kép
Kép
paklincs

na itt vagyok gyorsan

Enci hihetetlen rafkós :shock: most hogy aludni kéne 1/2 10 kor 2er szól, Anyu pisilni kell! szabályosan ki a wc-re és pisil.Na erre varjak gombot! napközbe tojik rá, bezzeg este amikor aludni kell,akkor ki tudja találni hogy pisilni kell.... :lol: amúgy megzabálom

na ajándékok terén nálunk is alapvetően az a helyzet,hogy elmondom mi lenne jó a gyereknek...mit lehetne venni...
és a többség azért betartja....kivétel azért van. :evil:
De én most vettem Fifis házikót, 15 db-os puzzlekat, rajztáblát, /ezek jó áron vannak a corába/meg azt a fa vonatot pályával amit írtatok, de én 7 e-ért :shock: de arra a fakopáncsra kiváncsi vagyok amit Tünde írt,majd megnézem alkalomadtán...
most ezt elküldöm

Kép
gablaty

ez a fifis házikó

Kép

Kép
gablaty

ez meg a vonat

Kép

de ezt Anyuéktól kapja, a Fifis házat anyóstól, énmeg babakocsit akarok venni neki..... szóval nálunk is úgy van,hogy vagy én megveszem , aztán ők adják, vagy elmondom hogy mit vegyenek...
a játék babakocsik meg olyan áron vannak :shock: amennyiért egy rendes babakocsit vehetsz...
szóval azt még keresem...
Veronikuszasszem nálatok volt ilyen babakocsi szett? ugye?
hol vettétek?

Kép
gablaty

na már csak 1ül vagyok....

Ancsa! ha tudsz gyere és írj!!! mi van veletek? hiányzol!!!!

sziasztok

Kép

Kép
gablaty

Gabi
én még vagyok :lol:

Ancsa
tényleg gyere!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Gabi,
Flórka is Fififan! A Tesz-veszen láttam egy tök jó Fifis szettet(babakocsi, mobilágy, pihenőszék)-nagyon aranyos tízezerért-én megvettem volna, ha nem tartanám korainak. Meg szuper Fifis fotel és ágynemű is van-ez utóbbi mondjuk elég horror(hétezer pénz)áron szerintem-de nyálat csorgatni azért lehet, ha érdekel...
ezt viszont nem tudtam otthagyni:
Kép
pusz

Kép
Kép
paklincs

Gabi!
Cora volt azt hiszem ahol vettem. :roll: Vagy lehet hogy KIKA volt???? jaj de lüke vagyok ... :oops: :oops: de a KIKÁ-ban már töbször vettem nekik ajándékot. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!!!

Mi tegnap Budaörsön voltunk a Régióban - először. Nemigen szoktunk játékboltokba járni. Nekem bejött, Bencinek is. Amúgy 10 perc alatt gallyra vágta a villamost, amit vettünk most neki. :lol: Amiért írom, vettünk Jankunak is egy babát. Benének anno nem vettünk semmit, amíg meg nem született... :roll: De Janka más. Tudjátok, simba baba, pamuthajjal. :D
vbea

Hahooo Lányok!

Én is itt időnként, próbálok olvasni legalább esténként, de tényleg nehéz bekapcsolódni, ha az ember nincs Veletek folyamatosan. :P

Szuper ajándékötletek! Kösziii! Jól megerősítettetek pár dologban megint. A kis favonatért én vagyok nagyon oda, de azt gondoltam, hogy nagyon korai, de lehet, hogy mégse…. ???!! :wink: :lol: :lol:
Viszont találtam egy tök jó oldalt, (nem szoktam interneten vásárolni, így lehet, h újszülöttnek új csak a vicc ) de ez az, hátha : www.jateknet.hu

Amúgy mi jóóól, csinálom a kutyasulit és naggggyon élvezem, Kristóf is jól van, szerencsére hiába az őszi hűvösebb idő semmi taknyi/kórság (pedig sokszor bizonytalan vagyok, hogy mit is adjak rá/vegyek le róla :roll: ) de jól tűri. Megkapta végre a 15 hós oltást meg a Prevenart is egyszerre, én nagyon izgultam és féltettem, beszélgettünk is róla előtte, hogy jön Doki néni és megszúr, de csak kicsit és gyorsan… :wink: szóval tudjátok, próbáltam magamat felkészíteni, de minden esetre Őt sikerült mert épp lebiggyedt a szája a második szuri végére és ennyi volt. Én meg örültem, mint kismajom és izzadt a tenyerem, Doki néni meg jóóól kinevetett… 8)
Reakció semmi, még hőemelkedés se, el ne kiabáljam, mert ugye egy hét múlva is lehet, ha jól tudom.

Úgyhogy minden tiszteletem Nektek, akik valami betegség miatt „elviselitek”, hogy a gyereket orvosok „macerálják”, szurkálják… Nem tudom, hogy lehet erre felkészülni, de nekem ez most egy új érzés és nagyon rossz. Valószínű, onnan jön, hogy mostanában sokat foglalkoztat ez.

Sokat gondolok Eni Rátok és Jankára! Eszméletlenül jóóó csaj vagy!

Na lépek, próbálok azért jönni,

Kati időnként megyünk „felétek”, mert ugye a játccci sötétben is játcci… de nálunk sétálni se szeretek este, mert elég „elhagyatott”, kutyaugatós és büdi füstös ha nem fúj a szél, viszont ha mehetnék van, menni kell. :lol: :lol:
Szóval egy tali végre?

Pocakos újak üdv itt!
Tigrincs nem is tudtam, hogy van olyan, aki tőlem is képes többet beszélni. :lol: :lol: :lol: Várom a fotókat!

B

Kép
vkbrigi

Tigrincs, Judit, Adri,
üdv Nektek itt!! :lol:

jó olvasni a leszoktatós-pisilős sztorikat! megerősít, hogy ez is majd magától fog megoldódni :wink:

Reni, Ivánt én is megzabáltam volna!!!! sok puszi a hősnek!!!!

Memme, édesek a csajok!!! annyira kiegyensúlyozottak a képeken!!! ügyesek vagytok!!! le a kalappal!!

Zsófi, tablóért előre is örök hála Marcinak!!!
mi is voltunk csütörtökön hordozós héten, volt hordozós bemutató, Miklós egy kölcsön podegiben vonult fel :)
találkoztunk Linocsékkal is :lol:, akkora Fruzsi!!!!!!!!!!! hogy csak na!!!!!!
meg szerdát tervezzük, akkor kerekasztal-beszélgetés lesz, addigra próbálom összeszedni magam egészségileg is..

nekünk bamberoonk van, a hugipakk.blog.hu-ról származik, nem olcsó, de örök darab és iszonyú kényelmes (11 kg-os gyereknél elsőszámú szempont!!)
Maja még kicsi hozzá (4 hótól ajánlott) :lol: , de Léna élvezheti még mostanában is! :wink:
a mamami.hu-n lehet sok hordozós cuccot venni használtan is!! meg olvasni sokat róluk :lol:

MSE,
privit küldtem a bőrgyogyival, remélem, megérkezett!! Fifis cuccok: :lol: :lol:

Tünde,
fülecske gyógyul? drukkolunk Értetek!!!!!

Aproo,
micsoda ügyes nagyfiú Levi!!!! fotót tessék küldeni!!!

mi corában 3e körüli összegért vettünk Miklósnak műanyag csavarhúzóval darabokra szedhteő tűzoltóautót és motort :lol:
aki ismeri picit a családunkat, tudja, hogy miért :lol: :lol:
Mamáméktól távirányítós chicco autó, egyszerű kezelni, kicsiknek való (bár gyanítom, az Apuka fogja tesztelni :lol: :lol: )
de én is az 1 ajándék híve vagyok!! lesz adventi kalendárium is idén Micának, szép anyagból készült: pici könyvek, dominó, pici autó, egészséges nasik lesznek a zsebekben..

olvasva Reni listáját, 2 adventi kalendáriumra elegendő ötletet merítettem!!! kösssszi!!!

egy fotó: épp kötöm a podot, így belőlem szerencsére nem sok láccik, de az Ifiúr szöszi feje annál inkább :lol: :wink:

Kép

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzso: még egyszer bocs a bizonytalanságomért, hogy nem ugrott be azonnal, ki is vagy :oops: nagyon-nagyon pocsék az arcmemóriám... bocsánat!!! (és ez úton kérek bocsánatot mindenkitől előre, és utólag, ha nem ismer(t)em fel)
Viszont szerdán lehet, hogy megint találkozunk. Majd ahogy a kisasszony akarja ;)

Lányok! olyan jó olvasni az ajándékötleteket! egy-kettőn én is elgondolkodtam!
linocs

Sziasztok,

Micsoda aktiv fórum lett, anno mikor itt kezdtem még Fannival akkor szinte semmi mozgás nem volt. Úgyhogy egyenlőre csak kapkodom a fejemet a sok hozzászólás olvasásakor. Még nem tudom teljesen követni, hogy kinek melyik a gyönyörűséges Babája.

Aproo: lányomnak sajnos tavaly ilyenkor eltört a lába, ráadásul nyilt töréssel, igy 2 hétig élveztük a Jánsokórház szeretetét. :cry: Borzalmas volt, én ahogy irtam még mindig nem hevertem ki.

Ajándékötletek jók, legalább én is meritek belőlük, nem könnyű dolog, de pl. a fa vonat nálunk is játszik, főként apa örülne neki. :lol: :lol:

[/i]

Kép
Kép
johanna1975

Paklincs: én nagyon buta vagyok, de mi az a Fifi? :lol: Bár lányom van, de eddig "megúsztam", de helyes nagyon. :lol:

Kép
Kép
johanna1975

Johanna a Fifi az egy aranyos mese a Minimaxon megy....
ha többre is kiváncsi vagy
http://www.fifiviragoskertje.hu
innen lehet letölteni színezőket is stb...

Emese!! ez a szett!!!!!!!!!!! :lol: :lol: nekem is ! megyek a vaterára
vagy hol nézted..? Enci teljesen oda meg vissza lenne....
tényleg vki volt mostanában a Rákoczi úti turiban? vannak már jó téli cuccok? (ja tesz vesz,mindjárt megnézem)

Veronikusz! asszem a Kikában kell megnéznem.... corában tegnap nem láttam ilyesmit :? mondjuk a netet böngészem 1000rel, csak találok vmi jópofát....micimackósat, vagy ilyesmit...

Gyuzso! azért rád is kiváncsiak vagyunk!!!!!!!!!!!!amúgy szöszke legény nagyon aranyos!!!
pont most voltam vérvételen és jött egy kismama de olyan babahordóval amit még nem láttam, de nagyon jó pofa volt.
valahogy elől lógott a hasán, de a gyerek vízszintesen volt....
na majd megpróbálom megkeresni mi lehetett...

Kép
gablaty

Sziasztok!

Ez a Mica legény óriási, és nagyon helyes!!!

Gabi,
ha jól emlékszem, a fakopáncsban is eichorn favonatok vannak, csak sokféle csomagban, választékban, kiegészítők, stb. És szerintem ált. olcsóbban, mint a hiperekben.

Vica, tegnap elfelejtettem, pedig sürgős választ kértél: Rennie-t nyugodtan szedhetsz. De ha sokat ég a gyomrod, akkor érdemes elmenni orvoshoz, mert vannak olyan gyógyszerek, amik helyrerakják, de szoptatás mellett is szedheted, ha kell. A rennie csak savkötő, és tüneti kezelés, rövid időre jó, de ha hosszabb távú a probléma, akkor jobb a gyökerét kezelni.

mtunde

Sziasztok,

Próbálok mindenkinek reagálni!

Gabi: Micimackós babakocsis szett (hordozó, etetőszék, babakocsi, utazóágy) van a Kikában 10e a szett ára. Fent van a katalógusuk, abban a 33. oldalon van, sajnos nem tudom belinkelni rendesen, de itt: http://www.kika.hu/db/content/prospekte ... kt1493.pdf

Reni: örülök, hogy napról napra jobban van kisfiad és remélem a Te lelked is!!! Köszönjünk a sok finomság ötletet.

Aprooka: örülök, hogy a keresztelő szép és megható volt, képeket várjuk.

Memme: lányok nagyon édesek és tényleg kezdenek "összenőni" olyan lesz, mint Veronikuszéknál, hogy ugye ikrek?

Karácsony: Mikulásra nálunk csak csomag van, nem szeretnék játékot. Karácsonyra tőlünk kisházat kap Tünde, egyik nagyitől kis széket asztallal, másiktól pedig ugrálós gumilovat (csiri-biri tornán van ilyen). Nővéreméktől és öcsémtől pedig hintalovat. Így is sok, de mi is csak egy ajándékot akarunk mindenkitől. Maximum még könyvet veszek neki, mert imádja őket "olvasgatni".

Gyuzsó: mihamarabbi gyógyulást, Mica még mindig nagyon szép, remélem Emmus nem haragszik meg, hogy kimondtam :oops:

Tünde is szereti Fifit, de mi még csak nézzük, azt sem minden nap, de azért próbáljuk elkapni. Pl.: hétvégén most mondta reggel, hogy fifi meg tévé, de mondtam, hogy fifi csak akkor van, ha apa megy dolgozni, azaz hétközben, mire odament az apjához lenyomott neki egy puszit és közölte, hogy pápá :) hát férj arcán nem volt őszinte a mosoly... Kaptok egy 21 hetes pocakfotót.
Üdv: Dori
Kép

KépKép

KépKép
snowwhite

Még egy kérdés, akinek hozott a tesó ajándékot mikor hozta? a kórházban, vagy amikor hazajött? Mert azt már kitaláltam, hogy Tünde mit kap, de hogy mikor azt még nem...

KépKép

KépKép
snowwhite

Dóri!
szépen növögettek! :D

Xmas:
nekem a lányok "HERCEGNŐK" ÖRÜLTEK. :lol: Talán főleg Hamupipőke. Van valakinek ilyen jellegű jó ötlete??? készségfejlesztő, vagy valami ami 2 percnél tovább is leköti őket. Ja! és persze nekem mindenből kettő, UGYANOLYANT kell vennem. :oops: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Zsu
Micu míg mindig dögös kis pasi :wink: :lol: Én mostanság kezdtem bevezetni a kevésbé egészséges nasikat, de csak különleges alkalmakkor, mint vérvétel, műtét, családi ünnepek...
Én is inkább a "csináld magad" mozgalom híve vagyok :lol: Jobban szeretem én összeválogatni a mikicsomag tartlamát, mert így az lesz benne, amit az illető tényleg szeret, azaz a kedvencek. Apa, a nagyfiam :lol: is kap mindig. És ugyan melyik mikicsomag van tele ropival és mogyoróval :wink:

Dóri
Nagyon helyes a pocid!

Memme
csajok cukik, a nacis kép.... :lol:

Karácsony
Nálunk a favonat még árat magára. Majd jövő szülinapra talán.
Vedd meg fizetem.... Én ezt nem nagyon csípem. HA bizonytalan, akkor menjünk együtt!!! De mi abban a vicc, hogy kitalálom, megveszem, becsomagolom, más odaadja, aztán a sutyiban a zsebembe csúsztatja a lóvét? :roll: Anyós tavaly nem is fizette ki :? Nem volt tétel, csak az elv.... Persze a végeredmény a fonots, hogy gyerkőc örüljön, de sokszor ez a felnőtteknél is így van. sztem ennyi fáradtságot mindenki vehet, ha pedig nehezére esik, akkor minek erőltetni 8)

Andi
Kormányról sajna nem találtam képet, ahol mi vettük, ott most nincs...
Az autót azért szeretem, mert nehéz, így nem borul fel, mikor százzal csavarja a kanyart, nagyobb és kisebb gyerek is kényelmesen ül rajta. A szomszéd éves is vígan nyomja :D Inkább lakásba vagy kertbe való, mert cipelni nem olyan jó, ha gyerkő megunja, bár lehet rá madzagot tenni....
Iván imádja. Azért is vettük neki, mert mindenhol kiszúrta, ahol volt és le sem lehetett róla robbantani :lol:
Kép
Ja és itt találtam rá, bár több helyen is kapható, de inkább neten keresztül....
http://www.tulli.hu/index.php?cPath=2_592_1748

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Andi
A szomszéd kissrác 4 éves :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Dóriköszi megnéztem ,igen jó áron van :lol:
eddig is a netet bujtam már fáj a hátam,meg kifolyik a szemem...
de tényleg ezek a szaros játékbabakocsik 5-25000 ig vannak :shock: elképesztő!

Eni! én is vettem Encinek játkbabát amikor még a hasamban volt, te is vegyél nyugodtan!!! már tudja hogy az az övé lesz amikor kibújik :lol:( Érdekes hogy tavaly nem vettem semmit Fruzsinak :oops: lehet hogy kellett volna........-akkor babonás voltam, előtte meg nem? )

Kép
gablaty

jaj pedálos kisautót most kapott Enci anyóstól (csak úgy) pedig mondtam hogy legalább akkor karira adja, mert nem szeretem csak úgy elkényeztetné...de hát pofázhatok én... :evil:

Kép
gablaty

Sziasztok!

Csak beugrodtam,mert hétvégén nem voltunk itthon és úgy érzem le maradtam, még visszaolvasni nem volt időm. :oops:

Ajándék: Viktor egy összerakható garázst kap tölünk, Dédi pizsit vett neki meg kockákat. Anyósék elvileg /,mert náluk sose biztos/ rajztáblát vesznek. A többiek még nem számoltak be. 8)
Na rohanok mert fel kellt a kis zsivány :lol:
Szép napot mindenkinek.

Üdv az újaknak :lol:
V

valentina

Sziasztok!
Csak nagyjából visszaolvasni volt időm nekem is...
Dóri!
Jó nagy pocak :lol: Mi akkor adtuk oda a testvérajit amikor beléptünk az ajtón...Berke itthon várta a hugit....nekünk bejött...a mai napig meg tudj amutatni, hogy mit hozott neki a hugi...

Veronikusz!
Hogy vagytok??
letti is az újját szopizza, vagyis pontosabban az öklét :lol: A cumitól öklendezik....Milyenek az éjszakáitok???Fürtöskék????Lelked???

Reni!
Gyógypuszi Ivánnak!!!

Zsu!
Mica nagyon édes :lol: :lol: Irígyelem azokat akik kendőznek , de nekem annyira fáj a hátam , ha még azt is magamra kötném........ :oops:

Aproo!
keresztelős képeket várjuk.Olyan irígy vagyok, mert Berke sincs még megkereztelve, de már úgy voltunk vele, hogy megvárjuk a Lettit...mostmár lassan kezdjük szervezni.....biztos nagyon gyönyörű volt a mise :oops: képekeket tegyél majd fel, hogy kicsit étélhessük mi is :lol: :lol: bagó :twisted:

Gabi!
olyan babahordót már én is láttam.....a brendonban láttam, ha az az amire gondolok......nekem is tetszett :lol:

Kari aji!
Nálunk a duplo lego a favorit.....szülinapjára kapott duplo vonatot....ahoz kap még alkatrészeket, meg helikopter meg ilyesmiket......Lettit még nem tudjuk mivel lepjük meg..... :lol: :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka, hja, nem könnyű meglepni egy 2 hónapos csajt... :wink: Anno én "ráerőltettem" Benedekre egy csomó kedvencet. Így voltam a zsiráffal, persze ma le sem bagózza a zsiráfot, ellenben odavan a traktorért, buszért, villamosért... :lol: Megkérdezhetem, mit kapott Berke hugitól? Benedek is 2 éves körül lesz majd.

Keresztelő... nálunk is várat magára. :oops:
vbea

Eni!
Duplo Lego autómentő szettet ..........meg egy pici motort, mert motormániás volt még amikor megvettem.....mire megszületett addigra nem izgatta annyira....de a legonak nagyon örült :lol: Majd keresztelkedtek Ti is tavasszal....szép napos időben...akkor még úgyis csak 2-3 hónapos lesz Jankuc :lol: :lol: :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok Anyócák! :)

Brigi! :)

Köszönöm, ezt dícséretnek veszem!!!! :lol: :lol: :lol: Ha van még kérdésed csak nyugodtan!!! :D:D:D

Paklincs Drága! :)

Hogyan szólíthatlak? :) :oops: Epedve várom soraid...nagyon érdekel a "bukta", hogy mi a francot ronthatott el ennyire. :( Megkérdezhetem, hogy akkor most ki a dokid? Maradtál a Kút-ba?

Gabi Drága! :)

Még csak most jutottam el a "pisiügyig"...... :oops: Elnézést kérek, látom már sokan írtak, de ha nem haragszol, akkor én is mesélek, de csak röviden. :)
Szóval: Adri igen hamar rászokott a bilire. Megmondom neked őszintén, hogy 9. hónaposan, mikor már stabilan tudott ülni én már akkor elkezdtem a biliztetést. Persze azért tegyük hozzá, hogy abból a szempontból "könnyű" dolgom volt, hogy mióta megszületett, mindig "ugyan abban az időben pisilt-kakilt" vagyis szopi illetve kajálás után 15 perccel. Ezt komolyan mondom!!!! Órát lehetett hozzá igazítani.!!!! Mondjuk a szopizással is így volt, 4 óránként evett, szinte kelteni sem kellett. :) Úgy hogy Ő már másfél évesen csak éjszakára kapott pelust , az éjszakait meg 2 és fél évesen hagytuk el. Neki is voltak "pisibalesetei" :), de meg kell, hogy mondjam, a "pepecségét" Apától örökölte és nem bírja, a mai napig sem, ha piszkos lesz a keze vagy az arca!! :D:D:D
De azt mondom, hogy gyereke válogatja és eröltetni tényleg nem szabad, előbb-utóbb úgy is rájön, hogy jobb neki szárazon!! :)
Meg még az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy Adri igen korán érő típus, mindent nagyon korán csinált.. A védőnők (mert volt vagy neki 5!) 8) meg a doki bácsink is mindig rácsodálkozott, hogy mennyi mindent tud. :oops:
Egyébként uuuuuutááááálom "fényezni" a Gyerekemet, meg azt sem szeretem, ha mások csinálják :twisted: ....de ez van. Bár szerintem az is nagyon sokat számított nála, hogy van két nagytesója (most 15-16 évesek), akikktől azért sokat látott. Bár az is igaz, hogy csak minden 2. hétvégén jönnek, de higgyétek el sokat számított. És egyébként most, hogy oviba jár, beigazolódni látszik ez a "gondolatom", mert az óvó nénik is mondják, hogy látszik rajta, hogy nagyokkal volt/van körülvéve.
Na ennyi voltam "röviden" !!! :lol: 8) :lol:

Valentina! :)

Köszi az üdvöt.....viszont küldöm! :)

Reni Drága! :)

Millió gyógypuszi Ivánnak!!!! Kemény fickó Ő!!!! :oops:
Meg a Te és Apa lelkének is soksok erőtadó puszi! :oops:

Dóri! :)

Csinos kis pocak!!! :D:D És tudjátok már, hogy Babó kisfiú vagy kislány? Vagy meglepi lesz? :)
Bár nálunk is most jön a kistesó, de én úgy gondolom, hogy akkor kapja meg Adri az ajándékot, ha hazajöttünk a kórházból. Előre összekészítem a motyót és majd szólok Apának, hogy amikor majd jön értünk a kórházba, hogy hazavigyen, hozza el a csomit és amikor hazaértünk akkor kapja meg.
Egyébként én (vagyis bocsánat, ÖcsiHugi!! :lol: ) nem vettem nagy dolgot Adrinak "csak" Hercegnős füzetet meg tollakat. Ugyanis, ha olvastad előző irományomat, Adrit mostanság a rajzoláson kívül nem nagyon érdekli más! :)
Az ötlet meg onnan jött, hogy mikor sulikezdés előtt elárasztották a hipereket mindenféle sulikezdős dolgokkal, lehetett kapni (szerintem talán most is) mindenféle csiri-biri füzetet, tollat (lásd: Verdák, Micimacis, Hercegnős stb.) na Adri akkor szeretett volna ilyen füzetet, de nem vettem Neki, viszont két nap múlva visszamentem egyedül :D és akkor megvettem. :)
Persze jól eldugtam , de beírtam a telómba, hogy hova, hogy tudjam hol keressem a megfelelő időben. :D :D

Na most már menek vacsiztatni. :) Aztán vagy visszatérék még ma vagy nem! :)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Eni!

Majd elfelejtettem! :lol: 8) Ha a vbea a monogramod, akkor nem sajnálták anno a nevet Tőled!!! :oops: :lol:
Vagy ebben már benne van a "férjesneved" is?
Bocsi, ha kicsit "pofátlan" voltam!!! :oops:

Nagy puszi!!!! :)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tigrincs,
már tegnap írtam, nem kaptad meg? Emese, Dejákné, egyiklegjobbnőőrbottyánban-szólíthatsz bárhogy, mindegyikre hallgatok :)

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

Veronikusz!
Hamupipőke 1-2-3 már megvan dvd-n??????
Nekem a 3. rész a favoritom...egyszerűen imádom.
De hát nem lesz nehéz dolfgod, mert manapság már mindent meg lehet venni hamupipőkés változatban is :D

Gabi!
Micimackós szett KIKAban található...mi is azt vettünk tavaly, de sajna nem jött be a dolog.
A babakocsi nem túl strapabíró...nem bírta, hogy cipeltük játszótérre, kertbe,stb...kerekei megadták magukat...kiságy állandóan összeesett ha babát raktunk bele...etetőszék meg nem érdekelte Orsit.
Azért vettük most ezt a babkocsit, mert a lényeg az volt, hogy mélykocsi legyen és az első kereke bolygosítható legyen...

Dóri!
Ti vettétek Tündinek azt a dechatlonos kabit, ugye?????
Na csak akartam írni, hogy Orsinak mi minden évben ott vettünk anorákot meg kabátot és utána mindíg eladtam a teszveszen...végülis 12ezerért adtam a kettőt együtt és simán megvették...szóval jól el lehet adni ha majd el akarjátok :D :D :D

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Zsófi: Tabló! Jó ötlett. Meddig kell a képet elküldeni neked?

Csak gyors visszaolvi volt :) Mert a fiúk már alszanak és nekem is van még dolgom... :(

Rólunk csak annyi, hogy meggyógyultunk, de nagyon hisztisek vagyuk :oops: Meddig tart a hiszti korszak lányok?
Mert néha nagyon ki tud borítani. :oops:

Jó éjt mindenkinek.
V

valentina

Sziasztok!

Nagyon régen nem voltam bár azért néha bekukkantottam és ha mást nem, de a képeket megnéztem! :D
Nagyon sok baba érkezett hozzánk, akik jöveteléhez GRATULÁLOK MINDEN MAMÁNAK ÉS PAPÁNAK!!!
Amikor utoljára itt jártam még Dorkáért és Veronikuszért izgultunk most pedig már mekkorák a kis csöppségek :) .....hihetetlen, hogy szalad az idő.... :roll:

Itt is szeretnék gratulálni Steffiéknek!Nagyon szép már most a kiscsajszi, de hát a gének ugyebár... :wink:

Dóri, Eni Nektek is Gratula!!! :D
Dóri nem lehetséges, hogy Téged és Tündért láttunk Áronnal a XII. kerület felső részén pár hete?

Gabi
Nagyon sajnálom.... :cry:

Orsi
Tündér Emmus, mint mindíg :D :wink:

Andi
Szombaton itthon vagyunk, ha erre jártok...

Gabi
Enci igazi kis eleven rosszcsont...kitől örökölte? :lol:

Zsu
Telitalálat Micu ajándék :D Önálló szuterént mikor kap? :lol:

Dorka, Vica, Kriszta
Ne haragudjatok, de már olyan régen volt, hogy böngésztem a képeket...nem emlékszem.....nem tennétek fel a kedvemért párat:roll:

Említettétek a hordozókat, nekünk Ergobaby van és szerintem nagyszerű. A mai napig használjuk (kutyasétáltatás a patakparton)
http://www.happy-baby.hu/index.php?cPat ... 02806cb202
de túrázásra is a legjobb, legkényelmesebb.

Márcsak egy pár képre van időm a kis szösziről :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Hanna

Kép
hanna09

Hajni!!!!végre te is itt+!!!!!!!!

[b]Áron baba Isten éltessen nagyon sokáig[color=blue][/color][/b]

Kép

Kép
gablaty

Hajni!!! tényleg rég voltál,hiányoltalak is!!!!hogy vagytok?? mesélj!!! szülinapi zsúrról is tegyél képeket!!!!!
Tesómnak is ma van a szülinapja!! :lol: :lol: :lol:
neki ezt a képet küldtük....
Kép

Kép
gablaty

Hajrá Gabi és Encike!! Kitartás a pisis bugyikhoz! Jó, hogy már itt tartotok! És persze minden más „bugyisra” is irigykedünk! (Én főleg, ma például, mikor az autópálya pihenőben a kocsiban cseréltem a kakás pelust…brr. az a szag…)

Veronikusz,
ne ijesztgess minket (rossz hír)!!! Már azt hittem, baj van!
Na jó, ne hari, hogy nem veszem elég komolyan az ujjszopást.
(Bogi is ujjszopó, már régóta, de nem „kényszeres”, szerintem nem lesz gond vele. Alváskor szopizik, és én akkor örülök, mert látom, hogy megnyugtatja, elaltatja)
Másik két csajnál hogy volt?

MSE,
Flórka képek, meg persze Jankós képek is, csúcs!!!!
Ja és még nem nyaltam..
… a parkettát..

Szia Judit!
Üdv ’újra’ itt. Mi még nem találkoztunk. Várom a babás képeket! És a pocakos élményeket!

Johanna,
neked is üdv!

Adri,
Bogi megkapta az első prevanart (a kokuszos oltás), már lassan esedékes a második. Semmi gond nem volt vele, utána sem. (egyszerre kapta a rotarix-szel) Drukk holnap!! Matyi, ügyi légy!
Vendég

Képzeljétek! Ma lefekvés előtt egyedül cseréltem ki a kötést!!!!! Persze magyaráztam folyamatosan, de sikerült! Olyan boldog vagyok!

Keresztelő: Én nem vagyok megkeresztelve, tehát templomi esküvőnk sem volt, ezért Ivánt sem vállalta a körzeti pap és nem is volt hajlandó kiadni más körzetnek. Pedig úgy gondoltam, ártani biztos nem fog neki, a nagyszülők meg örülnének ( majd' szívrohamot kaptak, mikor megtudták, hogy "pogány" vagyok :lol: ), aztán majd később eldönti, hogy mit kezd a dologgal. De hát naívak voltunk.... Számomra kissé pénz szaga volt, miután megláttam, hogy mibe kerülne megkeresztelkedni+esküvő könyvekkel és szertartással együtt.... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Reni,
édes kicsi pisilő Iván! :lol:
Egyszerű de igényes fa építőkockát hol lehet vajon venni (nem vagyonokért?)

Vica,
jobban vagy?

Cukipofa,
micsoda szupi ajándékok!!

Memme,
Melinda ’átáztam’ megszólalása tündéri!!! :lol:
Jó, hogy jössz, mert gondoltam Rátok: jól emlékszem, hogy ti vágtatok neki lakókocsival? Megvan még a link, ahonnan béreltétek? esetleg tanácsok? Jövőre szervezkedek.. Ha nem jól emlékszem, akkor elnézést!
Jó tornázgatást!
Csajok gyönyörűek!

Vali,
merre vagytok? Sportos ősz? :lol:

Tigrincs,
nem haragszom egyáltalán! A korkülönbség nekem is dilemmám, erről már régóta rinyálok itt :oops: :lol:
a csajoknak, nem kezdeném előlről. Igen én is kb 3 évet szeretnék köztük, mert most tuti nem
lenne időm egy nagyra is a pici mellett. Aztán lehet, hogy a végén ő lesz egyedül, ki tudja. De
azért szerintem nem kell olyan nagy bátorság a több gyerekhez. Nem vagyunk
milliomosok, de szerintem ne mondja senki, aki a kútvölgyiben magándokinál szül (és
szült már eddig x-szer), hogy az anyagiak miatt nem tud következő gyereket vállalni.
Érted! :lol: A sok gyerek pedig inkább önzés a részemről (az öreg napjaimról
gondoskodom előre).. nem ilyen „mutassuk meg az embereknek, hogy mi az igazi érték” vagy
„a fogamzásgátlás bűn” üzenet, vagy ehhez hasonló!! Te mit értesz azon, hogy a „mai
világba”? Én csípem ezt a világot! :lol:

Aprooka,
hát a bagózós sztori nagyon szomorú.. :(
Na ez egy nagy negatívum manapság – ezt elismerem kacsint, kacsint Tigrincs.
Nem is értem azokat akik az éttermi bagózás mellet érvelnek, hogy milyen jogon…? :?

Brigi,
Kristóf csudaügyes! És akkor Te is, ha ilyen jól felkészítetted!!
Látom, olvasod a blogot!!
Én is megyek, megnézem a Tieteket! Meglessük, hogy takarít mostanában Kristóf. Meg persze a kutyusokat is!

Dori,
hajrá pocak!!

Na, Bogi most öntötte az ölembe a pohár mustot, mennem kell!!
Vendég

Kati voltunk Auchanban, vettem babakocsit babával együtt 11e Ft ért...jónak tűnik...remélem strapás lesz...mert írtad hogy az a szett nem volt az...mondjuk az elég gáz...mert tényleg azért veszem hogy azért egy darabig hadd gyűrje a csajszi..egyébként a Quellétől is pont ma rendeltem aztán töröltettem...meg azt mondta a csaj hogy lehet meg sem érkezik Karira. mondom jó,mert ajiba lenne... :evil:

Andi!! ANyukáddal mi van?eredmény??

Borsa? Ancsa???

Kép
gablaty

Hú, minden ragad.. a laptop is..
Emese,
na mostmá nyalom!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

sziasztok, en is benezek gyorsan, mi ma voltunk orvosnal, es megkaptuk a masodik prevanart, kicsit varatlanul ert a dolog, aszittem, majd kesobb jon, na mindegy, szegeny Zsofinak van egy kis hoemelkedese tole, remelem, nem megy feljebb!

Babahordozo het jo volt, hehe, vicces, h pont Zsofiek asztalahoz keredzkedtunk oda, aztan neztem oket, h valahonnan nagyon ismerosek, hat a blogjukbol....:) en mei tait keszultem venni, de ott addig probalgattuk ezeket a csatos hordozokat, mig vegul meggyoztek, hehe, ugyhogy most vacillalok a liliputi, az ergo es a beco kozott, az utobbibol az ebayen vannak egesz szepek jo aron...

ajandekok, hat en allandoan annyi mindent veszek Zsofinak, szegenykem nem is tudja, mihez nyuljon...elont minket a jatek...meg a ruha...

ez a hideg, ami ma jott, nagyon rosszul esett, rohantunk az orvoshoz es jol leizzadtam, aztan meg rafaztam, felek, agynak fogok dolni, megyek is teazni....

banana

Sziasztok!
vagyok ám

Anyunak nem tudják mi a baja, mert ma a ct teljesen mást mutatott, mint az UH!CT szerint hasnyálmirigy teljesen OKÉ!!!itt a hasánál nincs valami rendbe :shock:
Így 26án befekszik a sebészetre és 27én megműtik(laparoszkópia+szövettan)!Ez fogja megállapítani mi a baja!!!DE NEM DAGANAT!!!(ezt az orvos mondta)
Lelkileg kész vagyok...... :oops:

Hajni
a szombatról még beszéljünk!!!!Lehet, hogy Bálint dolgozik!!!
Nektek mikor lenne jó????(írjál telszámot, léccciiiii)

Reni
köszi az ajándék tippet

Gyuzsó
Mica nagyon édes

Brigi
email?? :wink: :lol:

szép estét

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Hanna, de jó, hogy jöttél! Látom, majomőrület van nálatok! Ilyen majmos pólónk nekünk is van!

Dóri
, nagyon helyes a pocakod!!!

Muszáj vagyok néhány képet feltenni.

Kép
Kép
Kép
Kép

mtunde

TÜnde
szépek vagytok :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Emano, nagyon megértem, hogy nem bírjátok ezt a hülye bizonytalanságot, na meg hogy emiatt fel kell nyitni... :(

mtunde

Még gyorsan annyit, hogy
Reni,
én is pogány :lol: És nálunk se lesz szerintem keresztelő, mert apjuk se támogatja az ötletet. Csak az ő szülei.. na hát ha ezen múlik a családi béke, hát legyen.. de egyelőre nem forszírozzák szerencsére. Szerintem is majd a gyerek eldönti, ha felnő.
Én nem is tudtam, hogy pénzbe kerül?? :shock: :shock: Na ne már!! Az én adómból ők is kapnak!!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: