estike, skrisz köszi a pharmafutáros infót, neten megnéztem a honlapjukat. Az 50 euró hány db ampullát jelent?
Lexa, heni: megnéztem a pharmaexpresszt is.
Napi 2 porgi szurit javasolt a doki, volt a kaáliban valamennyi, így 28 db-ot (14 napra való) félre is raktak nekem elvileg. Produkálok majd egy szép magas Hcg-t és akkor biztosan aktuális lesz a futártól való beszerzés is
vizkriszisback
Nem tudom, hogy jobb e a szuri, mint a golyó, de még pluszban rásegít. Db-ben alapból nem írják fel senkinek, én is úgy kérdeztem rá, lehetne-e. Csak itt a fórumon olvastam, hogy többen ezt is kaptok még plusszba.
De, nyugodj meg ettől függetlenül is sikeres lesz a beültid és mind a kettő megtapad
Mabe: üdv a fórumon, te is a db-i kaáliba jársz - tartózkodási helyedből gondolom
Vagyunk itt 3-an akik odajárunk.
szalai heni: mi a fehérjepor neve, hol lehet ilyet venni?
Rana: ma akkor mentek spontán inszemeszni ugye, drukkoltam neked egész hétvégén, hogy ne repedjen meg idő előtt az a szép tüszi
nekem is szokott néha fájni a szemem a gép előtt, vagyis inkább picit szúródik, a melóhelyen is egész nap ott ülök előtte, de nekem van, monitorvédő szemüvegem
Puszedli: örülünk, hogy jól telt a csajos hétvégéd, és feltöltötted magad pozítivan is, ez a legfontosabb szerintem