A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Szép napot!

Újabb próbálkozásom következik a vonalzóval, köszi a tippeket Kike és Andi, talán most sikerül...

Aztán uzsgyi, mert kisfiam ébredezik az udvaron a babakocsiban... :twisted:

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Laptető... De legalább sikerült a vonalzó! 8)

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

(Gyermek ébredezése egyelőre vaklárma... :lol: )

Desviki! Én tegnap egy éve teszteltem pozitívat! Néztem is még zugolvasó korszakomban, hogy Te talán júli 24-re voltál kiírva és meg 22-re, LackóFickó mégis vagy két héttel előbb jött Brúnómnál (irigyeltelek is akkor egy iciripicirit... :oops: )

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Sziasztok!
Bejelentkezek én is. Ma kicsit tovább lustálkodtunk. Az ebéd nagyrészt még ugyis van. Apa tegnap csinált babgulyást. Még sütök majd hozzá egy pár db palacsintát.
Az éjszaka most nem volt olyan vészes.

d.dodó

Sziasztok!

Mi szerencsére jól aludtunk, a szokásos két keléssel.

Akata!
Nagy szerencséd van az erős szociális háló miatt :P
Bár én sem panaszkodhatok. Nekem a kulcsemberem a 14 éves hugom, Emma imádja. Anno Hugi is imádott engem, ugyanis köztünk is épp ennyi a korkülönbség.

Kike!
Ne izgulj a fiúk miatt, szerintem a jó példa minden másnál fontosabb, nem lesz velük baj.

Egyik ismerősünk (óvónő) mesélte, hogy egy kiscsoportosta farsangon a szülei HÓHÉRnak öltöztettek. Ez milyen már! Az ilyen szülő!

Evelin: örülök, hogy Eliot próbálkozik. (Tényleg, a nevének nincs köze esetleg T.S. Eliothoz, mert te angolos vagy). Az én ksibabómnál még semmi.

karácsonyi aji: mi hasznos dolgokat kérünk: fülbedugós lázmérő, etetőszék. Anyu holdkompot akar, de én hülyeségnek tartom.
Szerintetek?

Szép napot!
Orsi
Vendég

Hat nalunk eleg gaz ejszaka volt,ezert most kompenzalok egy vidam keppel:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Én hétvégi üzemmódban vagyok, cserébe viszont hoztam a 4 hós adatokat:

Kép
Emma 7002g és 65 cm

minden rendben itthon, holnap jövök.
most még gyorsan megnézem mit írtatok, aztán vár a vasalás... :? Főznöm szerencsére nem kell, mert anyósoméknál tegnap disznótor volt, így kaja van bőven... :wink:
Vendég

Sziasztok!

Maverick! Köszi a NOD-ot! Megcsináltam! Honnan tudom, hogy jól csináltam-e? Ki kell várnom, míg lejárna a licencem, vagy megtudom nézni valahogy hamarabb?
Köszi!
Nagyon cukik a fiúk!

MArcsi! Emma is édi! Elmentettem!

Látom senkinek nem kell ma főnzni! Nekem sem:-) Megyünk anyósomékhoz ebédre! Persze Jázmin most aludt el, szegény fel kell keltenem, pedig elég kis nyűgin aludt el!

Brúnóanyu! Ügyi agy a vonalzóval!

Kép
szly27

Nem nagoyn jönnek a privik! Nem tudom hogy lesz így a 800. oldalon tábli! :?

Kép
szly27

Szly!
Szivesen!!!
szerintem ha nem irja ki h hany napod van hatra akkor jo.
de ha kiderul h megse,majd szolsz es segitek. Nalam mukodik,tuti h ott is jo lett :D

Marcsi!
Szuper-ul nez ki Emma :D

Engem a karacsony kiakaszt,sose tudom mit vegyek es ez ugy fel tud idegelni. Gyerekeknek ok h vmi jatek de felnotteknek,foleg pasiknak :roll:
Vendég

szly!
milyen adatok is kellenek hozza?
Vendég

Csak egy mostani képe, egy születési idő és egy születési súly, hossz

Kép
szly27

halihó anyukák és babócák!!!

mav!
azt a bodyt, azaz bodykat csináltattátok??? nagyon édes!!!! :lol: 8)

marcsi!
emma nagyon tüneményes. szép sulya van.

szly!
mi még nem töltöttük be a 4 hónapot ;)
vagy ez most másik táblicsku?????

lányok mi megint aludtunk fél6-ig :D mostanában keltünk 4-fél5 körül. sőt inkább fél4-4 között.
már nagyon régóta 200-akat ettünk. most gondoltam hogy megemelem (magától nem igazán reklamál) és csináltam neki 220-at.
és lám aludt tegnap is meg ma is... ugyhogy estére 220-at eszünk és ebédre is.
mivel mi 8-9 között eszünk és utána fél2-2 körül igy gondoltam hogy arra a kajára is inkább 220-at adok. ugyhogy most igy tesztelem, hogy mit szól hozzá.
jah és még annyit, este megevett 220-at és még egy fél üveg alma-barackot is elnyammogott 8) :lol:

Kép

Kép
timi1982

kari:

huha... én inkább hanyagolom is a témát... fogalmam sincs hogy kinek mit. szerintem apával mi egymást nem ajándékozzuk. a törpének veszünk valamit, mi meg örülünk annak ahogy a törpe örül ;)
mi ugyis megveszünk mindig majdnem mindent ami kell függetlenül az ünnepektől... most nem kell semmi :D :D :D

szülőknek szoktunk még vásárolni, meg sógoromnak... nekik még nem tudjuk mit veszünk...

Kép

Kép
timi1982

Milyen tábláról is van most szó? :oops: :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Csaba: 2550g 49cm
Bence: 2710g 46cm
2008.06.30.
Kép
Vendég

Emlékeztek még mit írtam Apáról,meg az elköltendő pénzről?Hát most ismét beigazolódott-elküldtem a tescoba,hozzon egy nagyobb tepsit,mint amik vannak nekem,mert nagy adag rakottkrumpli a mai menü-adtam neki 10 ezret,és elköltötte :twisted: egy ezrest hozott csak vissza belőle :evil:

Mav:olyan édesek az ikrek-néha irigykedek ám rájuk,mivel én is mindig ikreket szerettem volna :roll: :wink:

Emma is nagyon édes! :P

Kép
Kép
Kép
kike

Szly csnalna tablit a 800.oldalra h ott megtalaljuk mindig.
Kep kell mostani,kell a szuletesi hossz suly ido. Es az ujak is benne lesznek.
Mindenki gyorsan,mert lemaradunk a 800.oldalrol
Vendég

Mav!
Az ikrek tüneményesek! Azok a bodyk!!!!

Brúnó Anyuja!
Kapunk egy keresztnevet? Igen, Dundi 1 héttel hamarabb jött, pedig esküdni mertem volna h túlhordás lesz belőle, amilyen kis Lusta Dick volt.

Timi!

Gratula a későbbi keléshez!

A mi szociális hálónk is jó. Anyósék kisnyugdíjasok, így ő azzal segít, h sokat főz nekünk.
20150601134430

Timi!
en csinaltam nekik a bodykat.
Vendég

Karácsonyra még nekünk sincs ötlet. Inkább a szülőkkel vagyunk bajba. Dundinak sztem vmi jó kis készségfejlesztő játékot veszünk.

Várom a szülőknek való ajándékötleteket.
20150601134430

es priviben dobjatok at neki.
amit en elb...tam,bocsi!
Vendég

Mav!
Oszd meg titkot!
20150601134430

Dominik
2008.07.07 3780gr. 52cm
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

ó,akkor elküldönm neki priviben :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
Hú az nem jó! Bár én párom is vásárolni ment..... :roll:

szly!
Hoztam 4 hós képet a tábliba......asszem adatokat irtam már...de amugy 5100g és 61cm

Kép

d.dodó

Kike!
Mit vett a pénzpazarlós csávód?
20150601134430

Viki:vette ugye a tepsit,két barack konzervet,ezt is én mondtam neki,meg ilyen gesztenyés-habos deszertet-hármat,meeeeeeeeg a telcsijébe memóriakártyát :evil: Mintha az annyira kellene bele. :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

De nem volt kisebb manim,mint 10 ezresek,így csak azt tudtam neki adni-hát,már megbántam :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

74-es ez a rugi,amiben a képen van Domi,és épp hogy jó rá :? És hármat vettem ebből a méretből :?

Kép
Kép
Kép
kike

Nekem sajnos kellett főznöm!
Idáig vártam Viki anyósát de nem ért ide! Biztos eltévedt útközben! :evil:

Kép
Kép
patr

Viki!
titkot???
Vendég

Mav:szerintem arra gondol Viki,amire én is kiváncsi vagyok:hogy hogyan csináltad a neves badykat??

Kép
Kép
Kép
kike

en is foztem, mar meg is ettuk:)

hurka, kapi, krumpli, husi leves:)

Viki: Mav szerintem ilyen ruhara fogo tollal csinalta.
Amyg Annanak ugy sikerult az akcio, hogy a papaja pelusozta, es nem szamolt azzal, hogy szabadon kakilni a legtutibb, es ot is eltalata, plussz ki a szonyegre, mindenre :twisted: jot rohogtem :lol:

Kike: ez ismeros szindroma, ketto dolgot mondok es 5 lesz belole:)Azert en rendesen le tudom teremteni egy ilyen akcio utan igy elegge elmegy tole a kedve :oops:
Vendég

Viki! Kike!
Textilfestekkel csinaltam,tubusos es van benne a kupakjahoz erositve ecset is. Meg sima tescos body. A szinesek sajna mind mintasak is voltak :(
Vendég

Persze én is jól leszidtam.

Ez a gyerek:nem igaz,ma háromszor aludt,és mind a háromszor mikor felvettem csupa hugy volt mindene-persze bakakált,és úgy psilt,így háromszor teljes ruhacsere,és lepedőcsere volt :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

Mav:nagyon jók a badyk:egy közeli képet csinálnál esetleg?meg hogy konkrétan mivel csináltad?Köszi :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Kép

2008.07.20. 3850gramm 51cm

Kép
linda24

jaj privibe akartam, csak ide jött! :oops: :oops:

Kép
linda24

Sziasztok!

Szly!

2008.07.23
Kép

köszi

Kép
kimma

Sziasztok!

Bocsi csajok,nincs időm visszaolvasni sem,segítséget szeretnék kérni!
A legjobb barinőm ma pozitívat tesztelt,de pajzsmirigy gondjai vannak és nagyon izgul emiatt.
2 fajta gyógyszert szed és úgy emlékszem valaki van itt közöttünk pajzsmirigyes,de kb. 1 éve beszéltünk róla így nehari de elfelejtettem ki volt! :oops:
Megköszönném ha dobna egy privit!
Köszike

Szly! Ment pü.!

Most rohanok tovább,amúgy minden ok.,nemtudom mikor leszek holnap Anyós nap van!

Pussz mindenkinek!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

SZIASZTOK

én ma fözetem irigylem azokat akinek nem kellett

látom jo sok mindent kiveséztetek
sajna nekünk nincs esküvöi képünk és szerintem nem is lesz
jo ez igy egyenlöre

mi egy borozoban ismerkedtünk meg a történet pedig:
én már rég nézegettem öt .és egyszer ott állt a pult mellett piát kért és is mentem az asztaltáraságnak piáért .nézett és én is néztem de nem lépett semmit
gondoltam majd én direket mellé álltam és szándékosan több piát kértem mint ammennyit eltudtam vinni ,kértem segitene e hát persze jött a válasz
onnantol kezdve már mi külön ültünk le és beszélgettünk
pár óra után csokoloztunk és hajnal felé hazajöttünk hozzám..... :oops: :oops:

ez augusztus 8-án volt elég sürün taliztunk eleinte csak éjjel aztán oktober végén ideköltözött és azota együtt vagyunk

ennyi a történetünk

Képimg][/url]
Kép
ronix

a mi éjszakáink jol telnek este 9 töl alszik reggel 5-6ig akkor van egy kaja és alvás megint reggel 8-9 ig
a kaja immel -ámmal megy
ma adtam krumplit sárgarépát naná hogy nem kellett igy maradt a sütötök -almával az nagyon bejön neki

Képimg][/url]
Kép
ronix

Lányok, én nem tudom, hogy tudtok mindig mindenre reagálni ilyen tempó mellett! Nem hiszem, hogy ez nekem valaha is menni fog, de azért igyekszem...

Szóval:

Szly! Köszi a dicséretet! Szép menyasszony voltál, nagyon tetszik a ruhád!

Mav! Ikreid kétpetéjűek? Csodállak, hogy ilyen jól bírod velük, és még fórumozni is van időd (meg a súlyod miatt irigykedem is... :oops: )

TMaria! Emma tüneményes! Hogy lehet ilyen sok haja?! Az én Brúnóm hozzá képest kis kopaszka, pedig neki is van haja... Ahogy az övé sűrűsödik, úgy fogy az enyém, elárasztottam a lakást a hajammal (pfujj). Revalidot próbált már valaki? Megnéztem a betegtájékoztatót és azt írták a szoptatásra, hogy kérdezzen szakembert... :evil:

D.Dodó! Milyen a karácsony svédeknél? Meg egyáltalán milyen népek élnek ottan? Nekem a svédekről egyetlen tapasztalatom az Ikea, azon belül is a kaviárkrém, pirítóssal isteni... :oops:

Desviki! Zsuzsanna a becsületes nevem, bármilyen formában tetszés szerint rövidíthető!

[/b]

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

bruno anyukája!
Nem tudom igazából milyen a karácsony a svédeknél, mert tavaly májusban költöztünk ki, és első hazautunk karácsonykor volt, azaz karácsonyra mentünk haza. És idén ugyanígy lesz, dec 13-án megyünk haza. Csak amiket a suliban tanultunk róla, azokat tudom, hogy a Jultompt - karácsonyi manó, azaz még jobban magyarra fordítva a télapó hozza itt karácsonykor az ajándékokat. És a karácsonyi menüjükben a főtt sonka és sok féle hal, leginkább ruszli (savanyú hal) különböző szószokban szerepel. Meg a glögg- ami valami puncsféle. És a karácsonyi desszert (ezen akkorát röhögtem mikor elmondták) a TEJBERIZS fahéjjal. :lol: :lol: :lol: :roll:

Amugy ma még nem is volt egyáltalán nagy tempó itt, mert hétvége van! 8)

d.dodó

Sziasztok!

Nézegetem itt a képeket. Amíg nem volt babaám, nem is gondoltam, hogy egy 4 hós már ilyen nagy, babaforma, kicsit csecsemősnek képzeltem. De látom, nem csak az én lányom ilyen "érett".

Mav! Sokszor gondolok az ikres anyukákra, mikor úgy érzem, hogy nm boldogulok. Tényleg minden tiszteletem a tiéd! Nagymamaámnak is vannak ikerei (nagynénéim-egypetéjűek) és mamám nem is tudta előre, otthon szült és akkor derült ki, hogy ikrek, mikor jött még egy. :P Közben meg már volt egy egyéves. Hogy hogy bírta? (Aztán 1,5 év múlva az én anyukám) Szegény, sajnos idén halt meg.

A férjem meg székely, az ő nagymamája 14-szer szült, ebből sajnos csak 12 nőtt fel, de azért képzeljétek el! Minden második évben szült.
Mindig erre gondolok, ha nyavajoghatnékom van :P

Sziasztok
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 07:47-kor.
Vendég

Kaptam egy csomó képet! Holnap megszerkesztem a táblit! Még várom ám priviben a többit!

Ha lehet holnap délelőtt ne nagyon pörögjetek, mert aput vinnem kell kötözésre és nehogy lemaradjak a 800. oldalról!

Tündériek a babák!

Köszi Zsuzsi!

Kép
szly27

Rajtam nem fog múlni,egész délelőtt nem leszek itthon,csak valamikor délután.

Kép
Kép
Kép
kike

Szly nem fogunk pörögni, tényleg nehogy túlhaladjuk a 800-dik oldalt. :)

Én ma már nem is jövök, jó éjszakát mindenkinek!

Kép
linda24

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: