2004.02.10 21:19
) 2004.02.10 21:24
üdv!
) 2004.02.10 22:14
2004.02.11 02:05
2004.02.11 05:35
És igaza van

Éppen arról elmélkedtem itt nektek, milyen jó lenne csak egyszálsemmiben elindulni itthonról, erre Te jössz a nyári szerkótokkal. Emma azért tünemény, nagyon szép kreolos böre van. Tudom,hogy irtad,hogy a férjed kiwi (látod,hogy tanulok?
), de azt még sosem kérdezte, hogy az ö böre szinét örökölte Emma? A dokilátogatással detto ugyanaz a helyzet, majdnem 1 kezemen meg tudom számolni hányszor voltunk idáig: 1.hét, 3.hét, 2.hónap, 4.hónap és most 6 hónaposan. A következö 9 hónaposan lesz, szerintem utána meg 1 évesen. Nem a mi dokink hibája ez, egyszerüen itt ez a rendszer.

és csak reménykedek,hogy ezzel végre kihúzzuk a telet. Egyszerüen úgy nö, mint a gomba, fél év alatt 20 cm-t "magasodott". Az elsö overállt kb 2 hónapig, a másodikat szintén 2 hónapig használtuk,most már azt is kinötte. De kitoltam vele, mert olyat vettem, aminek a cipörésze lecsatolható, igy még ott van helye növögetni.

2004.02.11 08:39

2004.02.11 09:49

És mindig a pancsi után jött az üvöltés, szerintem a sok rugdosódás miatt is fájt neki eddig.
Aztán már minden ugyanúgy ment mint normálisan
3kor keltünk, aztán 6kor, 8kor.
Nem győzöm ruhával! Egy nap minimum 2-3 bodyt használunk el, ha gyümölcsöt eszik akkor többet. Pedig előke is van rajta, de állandóan be akarja kapni a kezét, aztán jól szétkeni a kaját. Mondtam hogy céklát, spenótot meg még ami nagyon színes azt nem kap a gyerekem
Olyan nagyfiú már!
2004.02.11 09:50

Látnátok kellene a férjemet, őt borotválkozás után mindig tizenévesnek nézik
Ha van egy kis borostája, akkor már idősebbnek tűnik. Különben régen is mindig nagyon alábecsülték a koromat. Már egyetemre jártam, voltam vagy 21-22, amikor vmelyik hipermarketben jártunk, és lehetett vmilyen likőrt kóstolni. Amúgy nem vagyok oda az alkoholért, de ez megtetszett, kértem belőle. A hostess csaj aranyos volt, láthatóan zavarba jött, és mondta, hogy csak akkor adhat nekem, ha anyukám megengedi, mert hogy még nem vagyok 18...
Az én fiam is szinte mindenben az apjára hasonlít, még a szeme színét is tőle örökölte 
A pulcsis kép nagyon jó, kis nyuszifüle van Ádámnak
És még mindig nagyon tetszenek az ülős képek!
Szóval ne aggódj
Izomláz: nem tudom, én is gondoltam már, hogy annyit mozog a gyerkőc, biztos izomláza lesz! Áááááá! Ha Zsoltikám elfárad, legfeljebb alszik egyet, aztán ugyanolyan virgonc, sőt!
Hogy telt az estétek?
Nagyon gyorsan fejlődik. 2004.02.11 09:57

Örülök, hogy Bence jól viselte az oltást, és tényleg nagyon jó, hogy ez az utolsó! 2004.02.11 10:18
2004.02.11 11:02
2004.02.11 11:18
2004.02.11 11:47

Mi vettünk neki egy 3 hósnak valót (60asat), eleinte elveszett benne, mostmár lassan kibukkan lába a lyukon 

Remélem, kihúzzuk tavaszig, mert 1 hónapra nagyon nincs kedvem overált venni.

2004.02.11 13:58

2004.02.11 14:17
Tamás nagyon szimpatikus!
Mi sosem fürdettünk az oltás napján (most már lehet múlt időben írni
), az elején Gabi még utált fürdeni, és úgy gondoltam, hogy ennyi pozitívum jár neki, ha már fáj a lába, aztán megmaradt a szokás.
). Kíváncsi leszek majd a hozzátápis átöltöztetésekre, lehet, hogy be kell még szereznünk majd ruhát.
Izomláza nem lesz a babáknak a sok mozgástól, hiszen minden nap mozognak. Nekünk is csak azért szokott lenni, mert nem vagyunk hozzászokva a rendszeres mozgáshoz. (Legalábbis én így működöm: ha elkezdek járni valahova, akkor az első pár alkalom után izomlázam van, de aztán már nem.)
Harmadik téli overáll.
Nálatok is jó összevissza az időjárás. Nálunk is 19 fok után most 3. Tripla szuri.
A mi dokinénink nem ad hármat egyszerre, viszont így persze többször kell menni. Ádi cuki a pulcsi alatt, és az ágyban is.

De ugyanezt eljátszották idősebbek is, szóval nem a barátnőben volt a hiba.
Majd teszek fel képet, de még át kell másolnom a gépről. 2004.02.11 16:28
Szed vki cerazette-ét?? Doki mondta, h lehet köztes vérzés, de ennnnnyi??? Úgyhogy holnap megyek hozzá
hogy vártam már ezt
2004.02.11 20:20
.
.természetesen örülök neki
.
.
. Párod is zimpi, olyan jó látni, ahogy szereti Bencit
. Igazi kismenynek való úgy látom
.Üzenem neki, ha eljön hozzánk főzök neki is vacsoját
.Robó is hívja majd hamarosan, de most éppen elaludt.
Igazi jóidő van nálatok, ezér irigykedem egy "kicsit", . Azért jó nézgegetni a képeket amit felteszel, kérünk még többet , többet.Sikerült találni vega-kajás infót?
.Tényleg a dokinak érdemes lenne bemutatni a fotót
.
.De még ez is jóláll neki
.
. 2004.02.11 21:40
2004.02.11 21:48
Szerintem különösebben ne aggódj, de azért természetesen beszéld meg a dokiddal!!! Ha megtudsz valami okosat, írd meg nekem is
2004.02.11 21:59
2004.02.11 23:09
, mert Lizi még csak 6 kiló. Viszont úgy emlékszem van olyan, ami megfelelne nektek, csak nem biztos, hogy Discovery. 2004.02.11 23:22
Emmanak tobb mint 2 honap alatt sikerul 74-et.
Emma is ebred ejjel tobbszor es nem is mindig alszik vissza... szerintem ti jobban alltok, bar gondolom ez nem vigasztal. Sokaig ugy gondoltam, hogy ilyen piciket meg nem lehet elkapatni... Emmanak szerencsere sokfajta sirasa van, ha "csak" almos, vagy valamelyik jatekaval "veszekszik" vagy bosszankodik mert nem sikerul pl. megfordulnia (tehat olyasmit csinalnia amit mar tud), akkor hagyom "kuzdeni". Vegulis kesobb ha vitaja lesz az oviban, akkor sem lehetek ott mellette, nem oldhatom meg mindig a problemajat. Viszont ha tenyleg sir akkor azonnal felveszem.
mi olyankor rossz esetben mar 2. ebredunk. Emma sem tudja hasznalni a cumisuveget, igaz mi csak 1x probaltuk, kb. 1 honaposan, egy kis frissen fejt anyatejcsivel - sikertelenul.
Ezek szerint nem sikerult veglegesen elintezni, hogy ne ejszakazzon? (Latod-latod, en is emlekszek am, hogy dec. korul kivoltal, es akkor valamit sikerult inteznie a ferjednek
) Ez a doki-tema kicsit bosszant, mert mi csak 6 hetesen es 3 honaposan voltunk, meg most megyunk, aztan 15 honaposan legkozelebb. Es a csipon kivul mast nem is neztek meg ha jol emlekszem. Oltashoz drukkolok, mi ebbol is sokkal kevesebbet kapunk, amit nem banok, de azert remelem mindent megkap, amit kell...
olyan mint egy oreg fogatlan nenike
teszek fel en is kepet
nyugizes nalunk is megy, de amint felvesszuk mar vigyorog. Navogas nalunk szerencsere ritkan van, olyankor csak "kismacsek"-nek hivom. Ha nem, akkor almos. En most kaptam "emlekeztetot", hogy menjek rakszuresre.
2004.02.12 00:29

2004.02.12 05:08
Szerencsére ahogy egy harangot megrázott a néni,már el is múlt, jó volt a figyelem-elterelö hadmüvelee

2004.02.12 08:37
Folyamatos jövés-menés van nálunk. Ezt én nagyon élvezem
De holnap ki kell mozdulnunk. Ettől kicsit félek.
Rémes. Ti nem vagytok így vele? Időnként úgy érzem, hgoy teljesen elbutulok itthon, de közben meg nagyon élvezem az itthonlétet, és a vizsgaidőszakban a tanulás sem okozott nagyobb gondot, mint korábban. Valszeg csak a memóriámmal van gond. Na, mindegy.
2004.02.12 09:40
Ha nem lettek volna gázosak, biztos én sem problémáztam volna ennyit
Nem is gondoltam volna hogy már felnőtt lánya van!
De tudom hogy hosszútávon idegesítő, nálunk is gyakorolja néha Bence
, ez nálunk visszafejlődés. Aludt ő már egész éjszakákat is. Bár ma csak 5kor ébredt először
Egész ügyesen ül már! Meddig tartja így meg magát?

Irigyellek!
Olyan pofákat vág közben mint egy öregember aki igazgatja a protkóját
El sem akarta engedni, csupa nyál volt mind a kettő
2004.02.12 10:45
) A többi baba olyan széééép.
)
El kezdtük a hozzátápit is, először almával, egyből ki is köpte, nézett rám nagy szemekkel, szerintem hülyének nézett, hogy mit akarok én azzal a savanyú akármivel. Másnap azért már fél kanállal összejött.
) 2004.02.12 11:51
nálunk is nyügit okoz ezerrel.

Tessék gyakrabban jönni, mert meg nem ismertem volna...
Én is úgy vágyom már moziba, de nálunk pár hónapja azt az egy szem fapados mozit is bezárták!
Nagyon édes egy manó. Mostanában a legfőbb foglalatossága, hogy hangosan kacag különböző dolgokon.
Meg persze, hogy brümög (edzll, ebzlll) és nyáladzik. Tegnap meg fürcsi előtti meztelenkedés során hason próbálta felhúzni a térdeit, mint aki nyomban mászni fog, de még kicsúszott alóla
De azért ügyeskedik! 2004.02.12 13:48
Majdnem belebukott a fejecskéje a tányérba. Úgy elfárad a kanállal evésben. 2004.02.12 14:55
Fannit úgy beöltöztettem/takartam, hogy ki sem látszott. Rajtam volt sapka+kapucni, de az arcomat nem érzem. Borzalmas hideg van. Azaz a szél a baj. Megismerkedtünk egy új kismamival a környékről, így hármasban + gyerekek nyomultunk
Beni gyönyörű. Igazi kis vasgyúró
Nálunk nem jön be a csőrös pohár. Fanni elhajítja jó messzire. Meg sem próbál inni belőle. A sima pohár bejön neki
Ügyesbarbi 

2004.02.12 15:27
ez nálunk szinte minden hami után így van, pedig hát valahogy büfizni kéne
Régen tettél már fel képet a csajról!
micsoda szőke vasgyúród van!
és hogy mi mindent csinál már, nagyon ügyi babóca!!! és azok a szemek...hmmmm
Nekünkis olyan itatónk van, mindjárt teszek is fel fotót
milyen ügyesen fogja, ez nekünk még nem megy
ha Isten is úgy akarja
olyan rossz itt savanyodni bennt, már nagyon várom a nyarat!
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint