Nekem festett szőke volt kb. 10 évig, azt nagyon szerettem. Aztán hullani kezdett és visszafestettem az eredeti barnára. Kb. olyan, mint a tiéd, talán picit hosszabb.
Kb 2 évig volt olyan 1-2 cm hosszú a hajam mert nagyon elvolt törve és az ilyen hosszút vágattam le.De addig bírtam és elkezdtem növeszteni.Most már tuti hosszú marad,de sajna nekem is nagyon hullik.
Beszélgessetek csajok. Én megyek dolgozni. Eddig semmit sem csináltam,csak a májat csináltam meg ebédre és elmosogattam.
Délután aludtam, fájt a fejem...
Bocsi, hogy ilyen lassú vagyok, csak közben M. telefont néz a neten, mert talált valami jót, és most győzköd, hogy menjünk el megnézni.
De annyira nincs kedvem
Én sajna lüke vagyok a nyelv tanuláshoz.Még suliba tök jól ment a latin de azóta semmi.L.tud németül valamennyit és egész jól angolul őt szoktam nyaggatni ha nem értek valamit.
Ez az angol nehezebb, mint gondoltam. Én németül beszélek, de annak is a nagy részét kinn tanultam meg Ausztriába. Úgy könnyebb, ha az ember rá van kényszerítve.
Nekem a nagyfiam tökéletesen beszél angolul. Érettségizett is belőle. Péter közepesen beszél angolul, a kicsi pedig most tanul. Csak én vagyok ilyen béna,hogy nem tudok...
Nem kéri tőlem senki, csak magammal szemben vannak ilyen igényeim. Mert hülye vagyokés okosodni akarok. Vagy hülye vagyok, hogy gyötröm magam a tanulással. Lehet választani.