igen mav, nekünk is van, de a képeken az a nagybátyámék kertje...

és a sapit is köszi, de olyanunk már van.
én meg lenyomtam egy dupla órát és mire vége lett mindkét pasim az ágyban nyomta a szunyát. És azóta is...

csak sajna menni kell megint masszázsra, úgyhogy hamarosan fel kell ébresztenem őket...
akata, nagyon sajnálom az éjszakádat... lehet hogy ma arra járunk, de akkor lehet hogy inkább hagylak pihenni.
vkata, remélem dóri hamarosan jobban lesz! (annyira tetszett ez a felírtam neki és már ki is váltottuk...
anyjuk, én is így vagyok a márkás cuccokkal. Az a vicces, hogy pl. amik most jönnek Calvin Klein body-k, 500 Ft volt darabja, de itthon a tescosat sem kapom meg ennyiért. Akkor meg miért ne?

AMúgy Anna a talis képeken megint tiszta Adél...
Tita, Levi hihetetlen ügyes! Szerintem simán kinéz vagy fél évesnek amiket csinál.
Viki, köszi a privit, de nem ment. Majd én is gondolkozom valami megoldáson. Pedig a toldacuccot eddig nekünk bejött...
ági, tényleg szépen írtad le a sztorit

a naplemente-napfelkelte dologról meg az jutott eszembe, hogy tinédzser koromban én is tetőtéri szobában laktam, és az ágyam fölött volt pont az ablak, és minden este úgy aludtam el, hogy a csillagos eget néztem (persze amikor nem volt felhős) amikor meg csillaghullás volt augusztusban, kimásztam a tetőre, és a meleg cserepeken feküdtem és úgy néztem. Én is nagyon szerettem!
Na megyek felkeltem a bagázst... Bár ahogy apa horkol, csodálom hogy a törpe még nem ébredt fel mellette...
Kike, szerintem is aranyosak az ovis képek (bár nekem a puszis nem tetszik annyira, mert kicsit olyan mintha egy szerelmes pár lenne, ami amúgy cuki ötlet, csak nem tesóknak, viszont az ölelkezés az nagyon édes!
orsóanya, ne irigykedj, mi sem emeljük, meg ahogy engem próbáltak nyugtatni, elég sokan írták. Úgyhogy fogd úgy fel, hogy nem mi vagyunk lemaradva, hanem ők járnak elöl...
MIndenkinek szép napot!