A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Döme már megnyugodott? Szegény gyerek. Még jó, hogy nem bántották! :?

Kép
flóra 11

Nekem így is nagyon tetszik. :D :D :D

Kép
martik77

Igen, csak rajtam áll hülyén így, hogy lent bővebb. Kövérít. Ha egyenes lesz, sokkal jobb lesz majd. Remélem. De persze így is elhordom,ha esetleg marad. Kellett valami, amit hordhatok munkába is, de ha valahová menni kell,akkor legyen olyan alkalomra is. Mert csak sportos kabátaim vannak.

Kép
flóra 11

Már jól van. :D

Kép
martik77

Ma sokat dolgoztam a gyerekekkel. Az én osztályomban ma munkára nevelésem volt. Mikulás csizmákat varrtunk, kidíszítettük őket, a szélére vatta került,majd kicsit kitömtem őket. Majd kirakim a faliújságra és lefényképezem őket.

Kép
flóra 11

Ennek örülök. Nehogy elbátortalanodjon.

Kép
flóra 11

A negyedikesekkel pedig kollázst csináltam textilből.Virágcsokrot a vázába. Textilből nyírták ki a virágokat és a vázát isés ezt ragasztották rá színes alapra. Végül keretbe foglaltuk. Papírból volt a keret. Nagyon jól néznek ki,mint egy kép. Jól sikerültek a munkák. De szörnyen elfáradtam,mert sokat futkároztam köztük,egyszerre mindig tíznek kellett volna segítenem, mindenki nyávogott körülöttem, hogy ezt hogyan, ezt nem tudom.....
Na, de sikerült. :wink:

Kép
flóra 11

Hat óra. Nem sokára jön a Flórián.

Kép
flóra 11

Mondtam neki,hogy többet ne menjen gyalog.

Kép
martik77

L.is hatig dolgozik.Még főzni is fogok valami makarónis pestós tésztát.

Kép
martik77

Hú, tényleg,nekem sincs már kajám vacsira. Elfogyott minden.De talán még egy adag levesés egy adag karfiol van.Pont a Flóriánnak. A fiúknak kell valamit csinálnom.

Kép
flóra 11

Még én se ettem ilyen pessto szószt ma kaptam egy barátnőmtől ő, ilyen olasz kajcsi mániás.Meg bazsalikom van benne,az illata nagyon jó,kíváncsi vagyok az ízére.

Kép
martik77

Megyek főzöm ki a tésztát mire L.jön kész lesz.

Kép
martik77

Tudod mit? Ez jó ötlet. Csinálok vacsira spagettit. Az 15 perc alatt kész. :wink:

Kép
flóra 11

Van itthon friss bazsalikomom. Teszek a szószba.

Kép
flóra 11

Szeretem a tésztás kajcsikat nem gy pepecs meló,hamar megvan és finom.Kivéve a grízes tésztát,azt nemszeretem.

Kép
martik77

Rájöttem, hogy mégsem kell főznöm. Maradt tegnaptól aranygaluska is. :D

Kép
flóra 11

Flóra, nagyon tetszik a vonalzód. Mégiscsak jó a dokid, csak rá kellett vezetni a dolgokra!Hurrá!!!!!!
Jó a kabátod, az egyenest én is jobban szeretem.

Benó, klassz az ikres képed. Az íráselemzés engem is érdekelne, tök jó.

Márti,itt a városban ez már rendszeres,hogy elveszik a pénzt a gyerekektől.

Tancsu, olyan édes kis dögönyözni való a Gergőd!!!!!!!

Szilvi, félek! A tapolcai intézet reprodukciós magán intézet. Mindkét cikket olvastam a neten, Lívia esetét végigbőgtem, kísérteties a hasonlóság!!!!!!

Kép
muzsuzska

Én is most fogok főzni, királyfi éjszakás. 3kor bebújtam mellé az ágyba és jól elaludtam, fél 7 kor ébredtünk!

Most mutatták a híradóban,Pesten 4-es ikrek!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Szilvi, bárhol leszek szilveszterkor, igérem talizunk és nagyon várlak!

Kép
muzsuzska

Hali. :D
Borzaszt íze van pesstonak,úgyhogy marad a kifli és a rio mare. :?
Csak a tésztát sajnálom :(

Kép
martik77

Nem tudod valamivel feldobni?

Kép
muzsuzska

Szia Zsuzsi. :D
Fel nem,csak ki a kukába :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Mindegy mert L. se és a gyerek se akar belőle enni.Akartam hozzá keverni tejfölt,de sajnálom rá.Inkább kidobom. :(
Csak úgy rákészültem a tésztára. :(
Egy egész zacskó oda lett :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
martik77

Ti mit vacsiztok?

Kép
martik77

Sziasztok! :D

Ma itthon voltam, de úgy elcse....tem a napot, hogy szinte semmivel nem haladtam! :oops: Én csináltam húsos káposztát és krumplispogácsát. Mindegyik nagyon finom lett! :D
A. még mindig nincs itthon, bár most már én mondtam, hogy akkor maradjon holnapig, mert holnapra minden meglesz az auton! :D De olyan aranyos volt, megkérdezte, hogy "te, nem kéne nekem most otthon lenni?" Én először nem értettem, hát a pé-re gondolt! :wink: :D

Kép
szilzi

Szia Szilzi!
Látod azért csak próbálkozik az A.Ez már ígéretes! :wink: :wink:

Kép
martik77

Most pirul a tarhonya. Sül a csirkemáj. Szóval finom lesz. Ja és Zsuzskám pár perc múlva jön. :D

Kép
muzsuzska

Szilzi:Talán csak egy kicsit az A.nak is szükség volt nyalogatni a sebeit és most kezdi összeszedni magát.

Kép
martik77

Kicsit távol van ,annál jobban hiányzol neki!!!!!!!!!! :D :D :D

Szaladok, mert megég a tarhonyám-..................

Kép
muzsuzska

Flóra, nagyon tuti a kabát, nekem is van egy ilyen, de én csak "ünnepre" hordom. :wink: Szerintem nem is kell átalakítanod!

Benó, az ikres kép nagyon király! Én a migrént gyógyszerrel elviselem, bár tegnap az sem segített! Én nem is értem Te hogy bírod gyógyszermentesen! :shock: Én nem kínzom magam, ha annyira fáj, jön a gyógyszer :oops:

Márti, nagyon gáz ami Dömével történt! De sajnos ez már mindennapos :evil: "Laptopolj" ha úgy kényelmesebb! :wink:

Tancsu, tegnap veled álmodta, az álmomban megint terhes voltál és ott voltam nálad. Nyár volt, meleg vold és én dajkáltam Gergőt és simiztem a hasad. :D Biztos azért mert tegnap este rád gondoltam, mert az egyik barátnőmnek meséltem a szülésedet és Gergő csodát! :D

Kép
szilzi

Zsuzska, közlöm veled, a Királyfi garázdálkodik a gépen! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Zsuzska, én megértem, hogy félsz! :( Én is fo...nék, nagyon! Én is elsírtam magam a hasonlóságon a Lívia történetén, de látod happy end lett! :D Neked is így kell hogy legyen! És akkor még nem is támogatták úgy a lombikot mint most. Na jó, most is horror ára van, de nem annyira mint akkor! Az a baj, hogy ehhez k. nagy erő kell.... Én sok helyen olvastam, hogy az első után feladják.... Pedig tényleg sokszor csak a sokadik sikerül. Na de annyi türelmet honnan vegyen az ember???????????????????????

Kép
szilzi

Zsuzska, én megértem, hogy félsz! :( Én is fo...nék, nagyon! Én is elsírtam magam a hasonlóságon a Lívia történetén, de látod happy end lett! :D Neked is így kell hogy legyen! És akkor még nem is támogatták úgy a lombikot mint most. Na jó, most is horror ára van, de nem annyira mint akkor! Az a baj, hogy ehhez k. nagy erő kell.... Én sok helyen olvastam, hogy az első után feladják.... Pedig tényleg sokszor csak a sokadik sikerül. Na de annyi türelmet honnan vegyen az ember???????????????????????

Kép
szilzi

Kép
szilzi

Lassul a netem, nem enged frissíteni!

Ki tudja, hátha kész van már Gergő testvére! :wink:

Kép
muzsuzska

Ezek szerint nem csak nálam szarakodott a babanet!!!!!!!!

Szilvi, ez olyan lesz mint a narkó, elkezdjük és nem tudjuk abbahagyni még célba nem érünk! Vagy elfogy a pénzünk!!!!!!

Kép
muzsuzska

Sziasztok

Bocsika hogy eltüntem hirtelen,de inaska nagyon nyügös,nem tudom mi van vele...sir mindenen..:(

Ugye csak vicceltek hogy már kész Gergő testvére?????
Meg sem vártuk a 6 hetet,máris egymásnak estünk,bezzeg azóta sem többet.... :oops: :oops: :oops:
Sem energiám,sem időm,de még csak kedvem sem.... :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép[/
tancsu

Eltüntem fürdeni,most éppen alszik babám... :wink:

Ha tudok akkor még benézek,ha nem,akkor jóéjt mindenkinek!!!

Cupp...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Na a csiga most tuti gyorsabb volt mint ez a net.
Nálunk most jött helyre. :?

Kép
martik77

Az L. vacsora közbe átment természetvédőnek.Most már ott tart,hogy utálja az összes kínait!!!!(és közben tonhalas szendvicset eszik) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Helló! Nézem a dominó napot!

Kép
flóra 11

Szerinte ők tehetnek a cápák és az orrszarvúak kihalásának veszélyéről :? Túl sokat dolgozik.Szerintem ki van merülve. :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

L. nem akarja nézni,helyszínelőket néz én meg itt akartam veletek dumcsizni. :D

Kép
martik77

Királyfim elment dolgozni, tehát szalma vagyok! :cry:

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, örülök, hogy tetszik a kabátom.

Most reklám van.

Kép
flóra 11

Először csak az oldalát varrd le ,aztán meglátod a hátsó sliccet.

Kép
muzsuzska

Szilvi,látom neked is tetszik a kabát. :lol:

Milyen aranyos az A.,látod! Észben tartja a dolgokat.Sok múlik neki rajtad és ababán is. :wink:

Kép
flóra 11

Megint szarakodik az oldal!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Elment a babanet.Most jött vissza. :evil:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: