2004.02.07 20:33
És a többiek???
Akkor most már Miksa is trónolhat
Hát kb egy vígjátékhoz hasonlított, de bazira élveztem
Corában voltunk, én toltam Mátét a nagy kocsiban (hordozóban volt), apa meg tolta Regit az autós bevásárlókocsival...persze egymás mellett nem fértünk el, úgyhogy elég nagy koncentrációt és koreográfiát igényelt, de jól sikerült
Na persze, azért hetente nem ismétlünk
Máté végig nézelődött vagy aludt, szóval jó fiú volt. Viszont a választékban nagyot csalódtam, alig vettünk valamit
Csak apróságokat...szóval ennyit a baba-mama hetekről
2004.02.07 22:27
Végre összeraktuk emma szekréynsorát, amita corában vettünk, úgyhogy én elégedett vagyok a baba-mama héttel
, és nagyon tetszik nek. Képzeljétek az íróasztalt olyna lacsonyra szeretük a hogy a kis székével épp oda tud ülni, és amint kész lett már hozta is a füzetét mega zsírkrétáját és már ült is le rajzoni. És ma egyszer be is zárkózotta szobájába és benézek, hát ott rajzol
Az akasztós szekrénybe meg bebújik és rá kell csukni az ajtót. teljes siker
Abba lábába nem is kaphatott többet oltást, így ő fenékbe kapta di-per-té-t. 2004.02.08 16:41
Nem írom le mit, nem akarok ennyire off lenni:o
Olyan tündér minden baba
Már alig várom, hogy talizzunk. Irtó kíváncsi vagyok, mit kezdenek majd egymással
De ha altatom, én sem ülhetek le, csak séta, és fenékrázogatás. Én meg azt hittem, túl sokat voltunk terhesen túrázni
De nagyon szépen nő a babó. Te is tehetnél fel képet
Pedig már ki is választottamí
Apa azt mondta, ez nem olyan egyszerű. Még a végén kénytelen leszek magam megtanulni.2004.02.08 23:01
de akengurút utáltam, nagyon nehéz benne és neki sem kénylemes. Másik topicból nagy túrázók a háti hordozót hazsnálják, apuka viszi, ha jól tudo. szerintem az alkalmasabb ilynere. Arról nem beszélve hogy a kengurúnak felső súlyhatára is van, nekem Emam nyáron már a térdemig lógott ha beletettem, alig tudtam lépno tőle. Mondjuk nem vagyok túl magas (160
) 2004.02.09 12:18
De hol van még pl. Hanzika? Hanzikaaaaaaaaaaaaa!!!!
Több mint egy éve nem gyújtottam rá
Milyen érdekes rágondolni, nagyjából ilyenkor derült ki, hogy Miksa beköltözött a pocakba
Félméteres hó volt
2004.02.09 13:54
Na meg a rokonok is nógattak hogy már 6 hetesen hozzátápi kéne
2004.02.09 14:09
Ezen csak azért röhögök, mert Reginek detto ez volt, szóval biztos örökölte
De egyik se probléma, kinövi
Amúgy meg nagyon sok pici baba volt, még kisebbek is, mint Máté. Hanzinak igaza van abban, hogy ekkora területen azért nem vészes a dolog.
De pont valamelyik nap olvastam, hogy állítólag abban se lehet egy-két óránál tovább a baba, és csak akkor lehet már beletenni, ha stabilan ül. Vagyis kb. 8 hónaposan...
2004.02.09 14:15
2004.02.09 14:20
2004.02.09 15:25
Nincs kedvem bedobni őt innen a tömegbe, majd később...
Tavaszra úgyis egyre többen lesznek itt is, nyáron meg kifejezetten sokan. Azért majd viszem emberek közé ám, de itt csak a kocsma a közösségi tér, oda meg nem akarjuk azér még
2004.02.09 16:40

2004.02.09 17:17
2004.02.09 18:01
Olvasgatni olvasok, de mostanában hulla vagyok estére és hát csak akkor van időm írni. Most a babóca zaciban van anyunál, séta közben aludt , aztán meg nem akart, így negyed 5-kor az evésnél beájult
Hát hazarohantam fürdőt takarítani, port törölni, most meg jól megérdemelten itt ülök és írok
Akkor hasonlóan fejlődik, mint Marcus, hisz ő is kis súllyal született (2700g/50 cm). Tegnap 5770g volt és 64 cm (a múltkor a védőnő sokkal többet mért, de akkor pelus és body is volt rajta).
Sejtettem, hogy turpisság van a dologban
Mármint a cicával. Kezdődő méhgyulladása van, a nyálkahártya már nagyobb, így legkésőbb nyárig teljesen ki kell pakolni. Már lassan egy éve szed Ovaridot (cica fogamzásgátló, igaz, hogy a bundájára - mert azzal a pajzsmirigybetegsége miatt van gond). Lehet, hogy az is közrejátszik neki. Én is foltokból vettem észre, hogy gond lehet, meg mostanában sokszor keservesen nyávogott.
Bevallom, kicsit félek az allergiától, mert nekem volt benne részem, tudom, hogy milyen szar
De igazából már nekem is mondogatja doki néni és védőnő, hogy kéne már
De tejterméket szerintem húzni fogom, amíg lehet, mivel nálam az volt.
Olyan mint egy keményebb függőágy, jól körülöleli és ezt szereti a babó
Pénteken voltak először úszni. Babó végigüvöltötte az úszást, mert nagyon meleg volt neki bent. A levegő 30 fokos, és a víz sem hideg, ellenben olyan 15 cm mély
Lehet, hogy egyik nap elmegyek vele, megnézem. Bár bevallom, még mindig sokallom az árát....
Örülök, hogy azért Tomi jól viselte az oltást. Szerintme viszont a kúp nem hathatott, mert hiába olvad el hamar, felszívódáshoz azért több idő kell. De lehet, hogy nélküle sem lesz gond
SzitaagyHanzi.hu
Úgy gondolom, hogy így szokik a szélsőségekhez is, és nem lesz vele gondja (pl. megfázás).
Igaz, mindenhol csak rövid időre. Remélem, hogy megússzuk
2004.02.09 19:25
Tényleg nagyon sok
És nem azért, mert sajnálom rá, hanem, nem ér annyit az egész. Regi soha nem járt, és egy kacsa veszett el benne, soha egy percig nem félt a víztől, reméljük, öcsi is örökli
Úgyhogy nagyon várom már a hétfőt
2004.02.10 11:41
Pedig már nagyon paráztam, de tényleg. Már épp kezdtem a hozzátápi gondolatával barátkozni, pedig még nem szeretném. Csak most meg nem tudom, mi hozta meg az eredményt a lehetséges változatok közül: 1. napok óta szinte egész nap a cicin lóg Miksa, 2. alkoholmentes sör, 3. diós búrkifli, 4. Laktoherb (eddig másik teám volt, Fitolac, de az nem nagyon jött be), 5. és beburkoltam este egy nagy adag stíriai metéltet is
Most kezdtem a homeobogyókat is, mert a múltkor ugyan egyszer már belefogtam, de abban a hülye kis dobozkában alig volt néhány bogyó, én meg nem vettem észre...
Kicsit irigy vagyok ám
2004.02.10 12:55
Ami Hanzinak meg nekünk van, az is tök ilyen szék, csak más a márkája
Úgyhogy nagyon egyforma széke van a három M-betűs skacnak
Képzeld el, ahogy három babakocsi nyomul az úton, ráadásul tök egyformák
Na jó, a mienkének más a színe...Ja, és a múltkor még Hanzi egyik ismerőse is hozzánk csapódott, szóval 4 kocsi tarolt az utakon....
Vicces látvány lehettünk!
2004.02.10 17:44
Már csak mi hiányoznánk onnét a terepjáró babakocsinkkal
2004.02.10 18:34
Nagyon csinos.( Mármint Miksa ) Egészen beleszerettem a hordozóba. Jó reklám lenne
Mondjuk rögtön fel is ébred, mihelyt kikapcsolom
2004.02.10 19:13
Így most megint zaciban, mert anya hazavitte a tejet séta közben, amit Ildi hozott és azt kapta ebédre
Köszi Ildi!
Ahogy ül a székében
Mert nekem arra sem lett sokkal több...
Szégyen tudom! 2004.02.11 17:21
Robi beteg már egy hete, most már az én torkom is kezd fájni, úgyhogy bizti tőle kaptuk el
Remélem, Máté megússza.
De azért vasárnap mindenképp lesz nagy buli itthon
Pinokkiós tortát rendeltem neki, már vettünk neki gyöngyfűzőt, meg egy álomszép kastélyt mindenféle cuccal, de még szombaton megyek ajikat nézni. Ja, és Robinak is lesz szülije, szóval neki is kell néznem....na jó, eldugulok
2004.02.12 11:13
2004.02.12 15:01
Amikor kerestem, kiderült, hogy a párom kidobta egy rendrakás során, mert úgysem használjuk semmire szerinte, és ronda is. Az ész megáll... Most mit találjak ki??
Jó kis pasit csípnétek meg a székkel együtt, de hát sajnálom...
Vele itt merném hagyni Miksabuckót, mással nem nagyon. Így is a víz lever, ha valaki a kezébe veszi őt. Ez alól kivétel a párom, az anyukám, és azok a rokonok, akikről tudom, hogy gondos és jó szülők, és nem felejetették még el, hogyan kell tartani egy ilyen pici manót. 2004.02.12 18:03
Én nem tudok semmi flinci-flancit felrakni.
De nem baj, napközben ma annyit aludt, hogy már ott toporogtam, hogy mikor kel fel, mert úúgy megdajkálnám már.
)) Tényleg, te hogy bírod, hogy egyre nagyobb. Bevallom én egészen félek, hogy milyen lesz, ha nagyobb lesz. MOst annyira imádnivaló, lehet állandóan ölelgetni ringatni. És nem tudom, milyen lesz mikor ez elmúlik, de egészen félek tőle. Most is olyan édes, beszélget apával
))) Olyan kis édes vékony hangja van. Én azt szeretném, ha mindig ilyen maradna
2004.02.12 18:25
2004.02.12 21:44
Megvolt a buli az oviban, nagyon boldog volt a kiscsaj
Meg remélem, az lesz vasárnap is!
Nagyon szívdöglesztő
És ugyanilyen kockásfülű muszink van
És úgy emlékszem mindenre, mintha Mátéval egyszerre születtek volna...Érdekes, amit írtok, hogy ilyen picinek szeretnétek mindig, én megmondom őszintén, mindig arra a korszakra mondtam, hogy ennél cukibb már nem lehet, amiben éppen volt
Mondanom se kell, hogy Reginél ez a kor most a "szerelmem", mert ilyenkor akkora dumájuk van, hogy sokszor könnyesre röhögjük magunkat
Az sajnos tény, hogy már nem hagyja úgy szeretgetni magát, de persze, ha sírás van, azért még mindig bújik
És sokszor én is elgondolkozom, hogy nem akarom soha elengedni majd, és egyre inkább megértem anyukámat
Itthon kapott egy fél kúpot, de nem lett láza, máshogy se viselkedett, ugyanúgy vigyorgott szerencsére egész este, ahogy szokott
Most meg alszik már.
Azt mondta a dokinő, hogy figyeljem, mert lehet, hogy bárányhimlős lesz, annak is lehet köhögés az első tünete, és most az ovikban járvány van
Bár remélem, hogy nem lesz baj, mert mondanom se kell, hogy Regivel szintén ez volt
Mindenesetre, leragasztottuk neki
Nem egy soványalkat
2004.02.12 22:10
2004.02.13 08:22
A babakocsiban kb annyi látszik belőle, mint Mátéból
Gyönyörű baba!!!
A rugikból is kezd már egy-kettő szűkös lenni, de a body már vágja a combját
2004.02.13 09:41
És milyen nagy
Viszont a buksijuk most egyezik Marcussal
Bárányhimlő - lehet és esélyes rá
Gázos!
Milyen nagy és szépséges
Én az unokaöcséimnél ezt a kort imádtam - a másféltől a 3-4 évesig
Talán, amit Kriszti is írt, hogy ekkor indul be igazán a dumagépezet
És nagyon cuki a képen
De ez nem azért van, mert kevesebb a tejed, szerintem. Hanem nőnek az igények
Ja, és most már nem fog annyit gyarapodni, mint eddig.
És neki is jobb lesz, hisz a kisebbik unokaöcsémen láttam, hogy mennyit számít, ha mások is körbeveszik, foglalkoznak vele már ilyen kicsiként is, nemcsak anyuka. A nagyobbik imádott nálunk lenni Pesten kicsiként, a kicsi meg szülei nélkül nem. Most már persze ez változott
Tehát, ha valaki nálunk van és szeretné megfogni, áldásom rá
Krisz, te gyüssssz?
Hát hagytam, hadd csináljon, amit akar
Ja és áttértünk a 150-es igényre
2004.02.13 10:18
Egyik megy ide, a másik oda
Amúgy Reginél is látszik, hogy anyósékat ritkán látja, és jövő hétvégén fog először ott aludni náluk! Eddig nem igényelte egyáltalán, de múltkor már nagyon láttam rajta
2004.02.13 11:39
2004.02.13 13:09
második lépcsőfok: paradicsom, banán, körte, narancs, gesztenye, citrom, cukkini, saláta, brokkoli, fehérrépa, pasztinák, zeller, spárga, tök, uborka sütve vagy főzve, paszírozott zöldborsó, csirke, pulyka. Mi ezeket kb 6 hónapos kortól ettük. 2004.02.13 13:12
, de főziben cska sósat. 2004.02.13 15:06
Én azért ezt a 2 hónapot még inkább anyatejjel szeretném kihúzni, ezért nagyon igyekszem, hogy kövessem a kisfiamat, bár nem könnyű. De tegnap délután már javulni látszottak a dolgok, és eddig ma sem volt gond. Le is kopogom
Hanzika, az a baj ezekkel a furcsa szopisszokásokkal, hogy mire leírok valamit, hogy mi a baj, már vált is, és kitalál valami újat Miksa. Tegnap este óta klasszul kell a jobb mellem is. Szóval lehet, hogy sztrájkolt, de nem hosszan
Kíváncsian várom, mi jöhet még
Ki érti ezeket a kölyköket... Mondjuk szerintem is arról van szó, hogy nőttek az igényei, nekem pedig fel kell zárkóznom ehhez. Én már attól is megrémültem, hogy nem volt elég az egyik mellem egy kajához, pedig tudom, hogy sokan mindig 2 mellből szoptatnak. Hát lehet, hogy majd nekem is úgy kell, ez még nem lenne tragédia, csak legyen elég a tejcsi.
Aranyosak vagytok, hogy így belendültetek
Mondjuk valahol az én fejemben is az volt, hogy majd őszibarackot nyammog Miksabuckó, és ízleni is fog neki, és vigyorog. A doktor meg aszonta, hogy krumplit egyen a főzővízzel vagy anyatejjel pépesítve. Meg azt is, hogy lehet, hogy nem fog sikert aratni, elvégre nem valami fantáziadús eledel
Azért majd azt a Kismamát megkeresem, meg láttam a múltkor egy cikket valahol, ahol Iboly szedte össze a dolgokat, szintén olyan táblázatszerűben. Ez egy olyan oldal, ahol babanetes okosságok vannak összegyűjtve, de most nem emlékszem a címre. Nem tudja valaki véletlenül?
Nem viccel azzal a kajával, hanem teljes erőbedobással koncentrál rá
Gyönyörű, büszke lehetsz rá! 2004.02.13 15:13
2004.02.13 15:22
Többek között ezt találtam az LLL honlapján:
2004.02.13 21:07
Most megy az ágyában gagyarászik a macijának
2004.02.13 21:27