A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Orsi! Nagyon édes a kislányod! Milyen göndör haja van! :lol:

Kép
szly27

húúú. elkezdtem én is képeket visszanézni... :) annyi van amit szívesen megmutatnék nektek... majd mindjárt teszek fel egy párat. :)

KépKép
muffin

Köszi!
Igen, szép göndör, ami még nem hullott ki.
:P
Vendég

dodó, viki, kike, nagyon szépek vagytok a képeken!

orsóanya, emmád egy tündérbogár. :)

KépKép
muffin

Kép kiccsalád

Kép a csokrom, amiben az volt az extra, hogy egy tengeri csigában volt. ezt jól kitaláltam, csak arra nem gondoltam, hogy annak azért súlya is van... vagy egy hétig izomláz volt az egész karomban (meg indenki kérdezte, hogy ugye nem azt akarom eldobni... :)

Kép imádom ahogy rám néz

Kép mi

KépKép
muffin

Jaj, nagyon szépek vagytok a képeken és a ruhák is gyönyörűségesek!:lol:

Jó látni is, hogy kinek irogat az ember. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.05 15:52-kor.
Vendég

Jaj lányok én is akarok feltölteni, de apa leszedte a gépről és meg kellene keresnem a dvd-t. a fejem meg megint fáj....pedig már ittam kávét.

Evelin, azt akartam kérdezni, hogy 370 ml jött le egyszerre? Akkor még mindig tök eredményes a fejés! Persze gondolom hogy unod már.

Már akartam mesélni Nektek, leány édesbogár volt tegnap. Kurjongatott és visított egész este, apa felvett egy kis részletet és fürdés előtt visszajátszotta neki. Addigra már fáradt volt, meghallotta magát, megijed és sírni kezdett. :lol: :roll:
Hiába még mindig meg tud ijedni egy hapcitól is...

Kép
andkata

Sziasztok!

Újabb "zugolvasó" fedi fel a kilétét! Bár én már voltam egyszer rég, amikor a légzésfigyelőről kérdeztelek Titeket és kaptam is hasznos tanácsokat. Akkor és most is úgy látom, hogy nagyszerű csapat verbuválódott itt, de már annyira összeszoktatok, hogy nem tudom, én mennyire tudnék csatlakozni, ezért valszeg maradok továbbra is olvasó üzemmódban (már ha bírom ilyen tempó mellett :D)

Ha nem baj, néha azért lehet, hogy jövök kérdezni is, mert nagyon profi anyukák vagytok!

Küldök 2 fotót is kisfiamról (hűek vagyunk a nevünkhöz), a képeken 2ésfél hónapos kb (most már elmúlt 3).

Kép Kép

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Evelin, olyan szépségesek vagytok! Személyesen még szebbek! :) Az első képen, a kedvenc amcsi házaspár?

Jaja, Kubu Ti is! Ugye Nelli a keresztneved, Te írtad azt? Miért nem szereted a képeket???

Kép
andkata

kubu, nem csodálom, hogy apának tetszik a kép.

brúnó mama, el ne tűnj! simán be tudsz illeszkedni. Nagyon befogadós kis társaság vagyunk!!! brúnó pedig irtó cuki! :)

KépKép
muffin

Brunomama üdv! Édes a kisfiad!

Emma is irtó cuki! Reméljük felnőttkorban is ilyen szép göndör haja lesz!

Kép
andkata

találtam egy nászutast is... csokiék nyaralni voltak... :) annnnnnnnyira jó volt!!! tök jó lenne megint ott tartani (bár sokmindent nem csinálnék újra azóta...)

Kép na így nem valószínű hogy mégegyszer kinézek majd... :)

KépKép
muffin

Evelin, nagyon jól mutattok! Én nem mertem fürdőrucisat feltenni, szégyenlős vagyok. :oops:
Vendég

Jaj, mindenki nagyon szép az esküvői képeken! Bocs, hogy most nem sorolom külön fel!

Brúnó mama!
Én emlékszem rád! :) Gyere bátran, és irjál többet.....magatokról, meg bármiről!

d.dodó

Brunómama, cuki a fiacskád a sok mackó közt. Szerintem, Te is írogass bátran, én is nem rég kezdtem, és a többiek bánatára, azóta abba se hagyom! :wink:
Vendég

Evelin!Kubu!
Nagyon csinosak vagytok!

Köszi a dicséreteket!

Akata!
A göndör haja valószínűleg megmarad, nekem is nagyon göndör hajam volt/van.

Csajok!
Aki zuglói, nem hallott még a Nagy Lajoson a Mini Manó melletti tornáról? Állítólag vab baba-mama torna, jár valaki, vagy tudtok róla infót?

O.
Vendég

Imádok fényképeket nézegetni!

Köszönöm a dicséretet, de ha most látnátok ebben a hacukában biztos visszaszívnátok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.05 15:52-kor.
Vendég

akata, igen, ők azok. :) és igen, annyi jött le egyszerre. :) irtó mázlim van, hogy napi 3 fejéssel (igaz hogy az mindegyik horror... :) sikerül így fenntartani... :) remélem a fejed hamar jobb lesz. :)

ma a masszőr jött és nem mi mentünk kivételesen. Olyan jó volt! :)
Csináltam is cuki képeket, majd teszek fel. :) Csak én sem akarok túl sok lenni. Amúgy tegnap nem tudom mi volt, szerintem mindenki besokallt hogy mennyit kellett olvasni, úgyhogy nem nagyon írtunk, mert ma csak 4 oldal lett. :) (eddig... :)

KépKép
muffin

hát igen, rajtam is valószínű szétesne az a fürdőruha... :)
megjött apa! :) :) :) majd jövök. :)

KépKép
muffin

Orsóanya, tündéri a kislánykád a kis fürtjeivel!
Vendég

Majd én is teszek fel nászutast, de párom majd elő kell keresse valahonnan!

d.dodó

Na, és kinek milyen esküvője volt?
Kicsi, nagy, stb?
Vendég

kubu!
Mi kb 75-en voltunk a vacsin!

d.dodó

nem tudom, hogy a miénk minek számít, de szerintem inkább nagynak. Mondjuk mi ezren vagyunk a családban... nagymamámnak 9 gyereke van, és 29 unokája. És mivel elég összetartó a család, ezért szinte mindenki ott is volt. És ugye a 29 unokából már elég soknak gyereke is van... Úgyhogy kb. 80-an voltak az én családomból, vagy 10-en a férjeméből és volt vagy 10 barát emiatt... Mondjuk volt egy állófogadás, ahol 300-an voltunk, és utána a vacsira jött csak '100' ember. Mindenesetre nekem az a nap meg az előtte és utána lévő pár hét volt a legeslegjobb időszak az életemben (eddig. :)

KépKép
muffin

Na hát sziasztok!

Tudtaok termelni rendesen!

Milyen jó történeteket olvastam!! ÚÚÚÚgy szeretem olvasni ezeket!! Meg a képeket is szeretem nézegetni!
Gyönyörűek vagytok!!!

Nekünk nem volt esküvő, nem vagyunk házasok...

A tábla sztem is jó ötlet! Főleg a papa-mama-gyerek!! Az nagyon tuti lenne!!!!! :lol: :lol:

Vikinek a nyaka nem javul, pedig olajozom neki és szárazra törlöm előtte! Hétfőn elviszem az orvoshoz. De váltani akarok, csak olyan ciki...Mindegy, muszáj lesz!

Úgy irigylem a szoptatós anyukákat!!! Ma reggel magam mellé vettem Tündérkémet az ágyba és felém fordult, majdnem megharapta a cicit.(tetszett neki a majom a pólón) És úgy össze szorult a szívem! Fenébe! Na már mindegy!

Annyit írtatok, hogy mennem is kell, felébredt Viki!

sz.andi

Muffin szép nagy család vagytok!
Mi 100-an voltunk.
És egyetértek Evelinnel, a gyermekünk születése nálam is az első ranghelyre került! Igazából míg nem szültem nem akartam csak 1 gyereket, se most már akár 5 is jöhetne, annyira jó volt.

Tényleg szüléstörténeteiteket kb hanyadik oldalnál találhatom meg?
Vendég

kubu!
Itt van egy külön oldalunk, ahol születéstörténetek vannak......de még nem mindenki irta meg
http://nyaribabak2008.freeblog.hu/

d.dodó

megint itt vagyok, erre sehol senki........

sz.andi

Andi!
Én vagyok.....

d.dodó

ÓÓó, Dodó!4 Mire jelentkeztél, hogy vagy, Viki elkezdett nyafogni, mennem kell etetni!
De jövök még!!

Azért ez tényleg fura, és lehet, hogy nem is vagyok paranoiás, de egy pár napja, ha jövök, itt mindenki eltűnik. Pedig egész nap 7-8 oldalakat írtatok...Fura! :?

sz.andi

nagyon csini képeket láttam :D :D :D :D :D
főleg az esküvői képeket imádom nézegetni :D
a baba-mama-papa táblicsku nem is rossz ötlet :wink:

Lányok!
4 napja minden délután nekifog iszonyatosan fájni a fejem és hányingerem van.és eltart kb.2 órát
mitől lehet???esetleg megy el a tej? :roll:
eddig mondjuk van rendesen...kizárólag szoptatok.
lázam nincs
milyen gyogyit szabad szednem???

Kép
kimma

itt vagyok Andi :wink:

Kép
kimma

Jaj Andi! Nehogy azt hidd, hogy miattad nem jönnek.
Amugy rég láttunk Vikiről képet.

d.dodó

hordozókendősok: milyen pozíciót használtok?
még mindig elölkereszt?
megpróbálnám a hátit, van valamelyikőtöknek tapasztalata?

Kép
kimma

kimma!
paracetamol tartalmút....Algopyrin, asszem Panadol is.

d.dodó

Dodó!
köszi szépen, mwgpróbálom asszem

Kép
kimma

csak hogy ne unatkozzatok, hoztam egy pár mai képet. :)

Kép masszírozzák a hátamat én meg a kókuszfejemet mutogatom. :)

Kép itt meg az államat gyúrják...

Kép egyszer majdcsak megtanulom ezt a támasz dolgot...

Kép te csúnya arcú mit akarsz már megint??? :)

KépKép
muffin

andi paranoiás vagy! :)

KépKép
muffin

visszaolvasni majd idovel fogok, ha sikerul...
addig is: jo volt Titaeknal :P
Vendég

jaj én még csak a 787. oldalnál tartok... de kár is volt idegördítenem hogy leirjam hogy mi hogy taliztunk... mert közben meg láttam a fényképeket... de nem néztem meg... azért is visszaolvasok!!!!
de már izgulok értük.

láttam hogy van aki már mászik anya után :oops: nem semmi....

jah igen! ismerkedés...
szóval mi interneten ismerkedtünk meg.
és ugy veszem észre hogy mi is az "őskövületek közé tartozunk".
nah jó most nem minősítem ezzel le kikét mert asszem kb. vele leszünk egy időben kb. meg hát a marcsi aki elhuzott...

szóval 2001-ben ismerkedtünk meg. aztán 2004-ben költöztünk össze, és hát most vállaltuk be a törpét. vagyis már év elején lett volna, de... nah szóval ezt már tudjátok. :(
jah és mi csak lakótársak vagyunk :D :D :D még élettársi papirunk sincs, nem hogy eski!! nah jó eljegyzési gyűrűnk van, de azt meg meg se ünnepeltük még a családdal. meg már nem is fogjuk mert az meg 2005-ben volt ;)

most megyek vissza a 787. oldalra

Kép

Kép
timi1982

már csak ezt az oldalt kell elolvasni! és megnézni;)

jaj olyan jó képek voltak!!!

kike! már nem azért de kristi tisztára olyan mint domi... vagyis domi olyan mint kristi volt kicsinek!!!! első ránézésre én még azt is mondanám hogy ugyan az a gyerek :shock: :shock:
és észrevettem hogy rád hasonlítanak kicsiként4!!

Kép

Kép
timi1982

Timi!

Lehet, hogy nincs róla papírotok, de a közös gyermek és az együttélés miatt élettársi kapcsolatban éltek a hat. polg.jog és családjogi tv-ek értelmében. (ill. term. öröklésjogilag, bár az élettársnak egyenlőre még nincsenek özvegyi jogai, de módosítani akarják).

Eliot nagyooon ügyi! Mi is ilyen játszószőnyeget kaptunk!
Andi sajnálom, nem úgy van ahogy gondolod!

Várjuk a képeket mindenkitől! :D

Én búcsúzom, a hétvégén sem fogok jönni, tehát mindenkinek jó pihit a 7végére!
Vendég

Viki: izgis voolt a mai kerdesed:)

Mi is neten ismerkedtunk meg szemelyesen meg a jegpalyan:)
en aznap tudtam o kell nekem, de o kb 2 het utan bevallotta csak baratok lehetunk, mert nem jovok be neki, mint no. De en nem adtam fel, ha baratkent is, de vele akartam lenni, mindig.Es egyszer csak epp nem vooltam Pesten mikor kaptam tole egy smst, ami egy matemetikai kepletben( o aki 2x 2-ot nem tudja kiszamitani) leirta mi osszetartozunk. Aztan igen hamar osszekoltoztunk, tavaly marciusban eljegyzes, most szeptemberben eskovo.
Vendég

Ikeas tali IGEN!

Muffin: tok ertheto, hogy igy oltozteted, es ezzel az indokkal. Amugy meg en is nagyon szeretem markas ruhakba oltoztetni. Nagyon nincs penzunk, de turiba vasarolok neki, es akkor ott meg miert ne valasztanam mar a minosegi markasat....
Nem erzem felvagasnak, vagy luxusnak, mert nem ettol valaki jol oltozott, eg ilyenek, magam alig veszek markast( azt is turiba) csak ha mar van ra lehetosegem miert ne...
A szam nagyon szep!
Vendég

Tita: nagyon szupi volt! Koszonjuk!
Es ok, hogy Levi sokszor kiidegel, de egy tunder kisfiu!

Es minden baba szupi jo gyerkoc volt! Elen NORIVAL! Megcafolta nagyon onmagat!
Eljen Nori a gyonyoru szemu, sokat alvo!

KAta: remelem Dorika nem lesz beteg! Annyira jo kislany! Egy igazi kisangyal!
Te pedig ne erzd magad frusztralva! Jovo heten akar milyen naciba is de nyomunk egy 30-40 perces tornat!
En nem hagyom annyiban!
Es notazunk is!
Koszonjuk a mostaniakat!
Az az ez a szemeset is leirtam, azt nem ismertem, de angyon aranyos.

Annam hazafele aludt egyet, es igy 1es vilivel igen hamar hazaertunk, legkozelebb mar menni is igy fogunk.

Ks tunder bogy kislanyom azert latvanyosan orul hogy itthon lehet, oke hogy Levi jatekai is szuperek, de az igazi az o pillangoja:)
Hiaba, o ilyen. Bar agyon vissza dicsertem mert ma nagyon jol viselkedett Titaeknal is.
Vendég

jajj es Tita: drukkolok ne legyen gaz azzal a szamitogepes micsodaval! :oops: :!: :idea:
Vendég

Na, vagyok újra!

Csudaszép esküvői képeket láttam!
És irígylésre méltó bikiniseket is. :oops:

Mi nem vagyunk házasok. Apa 9 évvel idősebb nálam. Idén lett 30 éves.

Levi hogy tegnap benyomta azt a százas frutapurát, meg ma is megevett ugyanannyi általam trutymákoltat, tegnap délben volt kaka utoljára...hát, gondolhatjátok! Sokat, sűrűt, sötétet és pottyantósbudi-szagút kakált. :shock: :roll: :lol:

Az előbb nagyon nyűgös volt, hát lekaptam róla a rugit (amúgyis ki kell mosni) és kapott helyette egy rövidujjú bodyt zoknival, azóta tök jól elvan. A hideget szereti. Úgy tűnik pingvinnek készült.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Muffin!
Latom ujabb muveszi fotok Eliotrol :wink:
Szereti a masszazst?
Tok jo otlet volt a csokor,megerte cipelni szerintem :wink: :D
Azt ne mondd h van medencetek? Koltozom hozzatok nyarra :lol:

Hat en se tudok eskuvos kepekkel buszkelkedni,furdorucis naszutasrol pedig sztem sose fogok mar :cry:
Vendég

Képek is készültek a talin?

d.dodó

Én mág adós vagyok, ha valakit érdekel a dolog!

Lánybúcsú: együtt tartottuk a barátnőmmel, nekik utánunk egy héttel volt az esküvőjük!
Kép

Esküvő:
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hene 2008.11.14 18:02-kor.

KépKép
hene

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: