A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Tontica!
Étvágya milyen a fiadnak? Nincs esetleg hőemelkedése? Manó nekem húgyuti fertőzéssel produkált ilyeneket.
vovanda

Vovanda: etvagya az van, mast se csinal csak eszik meg hisztizik. :lol:

Megsem a fogacska a ludas mert Anna is belazasodott igy valami fertozo betegseg, gondolom virus. Anna nagyon jol viseli, Alex pedig mar most igazi ferfi, kicsit meg van fazva es mar a halalan van. :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
Jobbulást nektek!
vovanda

Tonti!
Jobbulást!Gyógypuszik mennek.... :wink:

De jó,hogy már nincs ekkora hasunk,csajok!Én nagyon szenvedtem a végén... :cry:

Demoniq!
Ha baj van a bébik légzésével,orrával,akkor miért nincs légzésfigyelőtök???Ezen már kár spórolni szerintem... :oops:
Tápot szerintem megmelegítheted egyszer,én is szoktam.
Mi utazásnál azt csináltuk,hogy a bébivizet megmelegítettük bárhol(benzinkút shop,kávézó,stb) és utána tettük bele a tápszert.
Amúgy szerintem nyugodtan fordítgasd őket,amikor alszanak,mert nekem se volt szivem hozzá,most meg szenvedünk,mert éjjel már sokszor elfekszik magukat hason,de hiába fordítom őket hanyattra,úgy nem tudnak aludni,hanem felébrednek. :roll:

Nyomjátok az adatokat,mert már nagyon megy a feltöltés! :wink: 1226603601.1082.htm

binyek

Sziasztok!
Szamy!
Gratula Nektek!Nagyon édik a babák,remélem már Dóra otthon van!!
Mi is együtt mentünk haza,Nóri még csak 2,3kg volt.Nálunk nem is súlyhatár volt hanem így volt megfogalmazva:”egyenletesen növekvő súlygörbe” :roll:
Dóri!
Örülök,hogy jelentkeztél!!!Nagyon szépek a lányok, azt gondolom,hogy bírnak adni egész napra melót!!!
Lanyané!
Gyönyörűek a csajok!!!
Komoly pocak!! :lol: :lol:
Én már nem is nagyon emlékszem rá,milyen volt terhesnek lenni.
Banika!
Ilyen hamar kinőtték a ruhákat a fiúk(34-36-os)
Kép Még nekem is van egy motivációs szekrényem :D
Tonti!
Jobbulást Nektek!!!!!
Rebe!
Örülök,hogy megbeszéltétek a dolgokat és jobban érzed magad!!!Annyira husi a kis nőci!!!!
Binyek!
Nálunk is volt ilyen „félős”korszak,főleg Nórinál.Nekem azt mondta a doki,hogy legyek nyugodt,mert az azt mutatja,hogy normálisan fejlődik a gyerek idegrendszere.Már tud különbséget tenni ismerős és idegen között.Én mindig szóltam,hogy ne rohanják le a gyereket,mert nem szereti.
Demoniq!
Gratula Nektek!Belestem a webalbumba,szépek vagytok!
Én is jól elkaptam valami vírust,remélem a csajok megússzák! :evil:
Jó éjszakát!

bognartundi0727

Jó reggelt Mindenkinek!

Demoniq! Én nagyon sokszor adtam a gyerekeknek melegített tápszert, de mindig csak egyszer melegítettem, ha nem ették meg kiöntöttem. Fontos, hogy a kész kihült tápszert hűtőben tárold, akkor egyszer még meg lehet melegíteni. Nálunk a kórházben is melegtett tápszert kaptak, mert valahol előre megcsinálták az osztály napi adagját, elhozták hűtőtáskában, és utána azt adták a gyerkőcöknek.
Az elvásról! Nekem csak hason alaszanak, eddig még szerncsére nem volt bajuk, de van alattuk légzésfigyelő. Szerintem azt érdemes beszerezned.

Binyek! Itt vannak az adatok:

Születés: 2008. 02. 13.
Adrienn: 8020 gr és 74 cm
Zsófia: 5940 gr és 66 cm
Kaja: napi 5x esznek : reggel 7-8 között tápi, 11-1/2 12 gyümi, 1-1/2 2 főzelék, 5-1/2 6 tápi, tejpép, 1/2 9-9 tápi
Éjjel 9-7-ig alszanak
Nappal 2 1-1,5 óra alvás de, du
Adri 4 hótól, Zsófi 5 és fél hós korátol alussza át az éjszakát.

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Fél évesek lettünk 8) 8) 8)

És,már csak 40 nap van karácsonyig :wink:
Vendég

Jó reggelt Eszti!

Boldog fél szülinapot a csajoknak!

És hála a vonalzódnak, csajok ajándéka már megvan, tesóméké is, páromnak és anyuéknak tudom mit szeretnék, ebből anyuékét lesz húzósabb megvalósítani, de már dolgozom rajta. Szóval alakul a dolog :wink:
Anyósoméknak nincs sajnos még ötletünk sem, mert nem mennek sehova, nem csinálnak semmit :( így elég nehéz ajándékozni...

Judit

jucicuki

Jaj, Ancsi, szia!

Most látom csak, Te is fent vagy már :lol:

Judit

jucicuki

Sziasztok Lányok!
Tegnap estére begyulladt a gerincem :( Este már nem tudtam menni, s egészen hajnalig az ágyban sem tudtam megfordulni. Persze volt itthon mindenféle gyógyszer,úgyhogy a 2. szteroid óta sokkal jobb, pl. menni már tudok -és van egy gyógylabdám, azon ülök-, de azért emelgetni pár napig nem merem a fiúkat... Mondjuk nem tudom, mennyire fog menni... Anyu csak 10-re jön, de mintha valamit tudnának, alszanak...
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Mariann :P Rebe :P
Ujjszopizós képek királyak! Nekem pótolnom kell a hiányosságunkat, mert nekünk nincs ilyen képünk!

Dóri :P
Gyöngyörű 3 lányod van!

Eszti :P
Gratulálok a fél éveseknek!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
Köszi!
Nagyon sajnálom a gerinced :( Jobbulást!

Juci
Köszi :lol:
Vendég

Fanni!

Jobbulást!

Judit

jucicuki

Sotske!
Boldog félszülinapot!

Fanni!
Jobbulást! Remélem, anyukád gond nélkül befutott és van segítséged.
vovanda

Vanda :P
Köszi! Tündériek voltak, egészen 5 perccel az előttig, hogy Anyu befutott. Akkor már nagyon lekívánkoztak (nappaliba). De hamar jött is a segítség :D

Eszti :P Judit :P
Köszönöm!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Dóri, Nagyon szépek a lányok! :D

Tonti, Tünci, Jobbulást mindenkinek! Baciűző, hátha beválik :lol: :lol: :lol: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Demoniq, Nálunk már az elejétől fogva aludtak hason is, habár van légzésfigyelőnk! Én így sokkal nyugodtabb voltam/vagyok, mert hiába vannak velünk egy szobában, ha baj van, azt azért nehéz enélkül észrevenni. Szerintem nyugodtan forgasd őket éjszaka, legalábbis én forgattam. Most is pl. sokszor azt csinálom, hogy leteszem őket aludni háton, majd amikor én is megyek lefeküdni átfordítom őket hasra. Mi egész napos túrán termoszban vittük a vizet, meg külön a tápot.

Eszti, Boldog félévességet! :wink:

Fanni, Te szegény, jobbulást neked! Jól megszenvedsz ezzel a gerinc dologgal!

Kép
rebe
Dunaharaszti

binyek, ancsi, rebe, az ejjel Mattiat parszor forditottam, nem hiztizet :D , igen talan jobb lenne a legzesfigyelo, nyugodtabban tudnek aludni en is, utana nezek hatha talalok hasznaltat :wink:

sotske! boldok 1/2 szulinapot!

jobbulast a babaknak meg mamiknak :!:

tuncsi! en mar neztelek beneteket, szep nagyok vagytok!

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Sziasztok!
Fanni!
Sajnálom,jobbulást!!!
Sotske!
Boldog fél szülinapot!!Már ketten kaphatnának egy tortát!
Csajok!
Tiszta letargiába vagyok egész nap!Ma voltunk szemészeten és úgy néz ki,hogy Nóri szinte semmit nem lát a bal szemére :cry: :cry: :cry: Ráadásul azt mondta a doki,hogy veleszületett dolog és nem is nagyon lehet rajta javítani :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Jól lecseszett,hogy miért csak most mentünk.Mondtam neki,hogy eddig kétszer voltunk(kicsit szétkancsalított Nóri a bal szemével) és mindegyik kollégája azt mondta,hogy nincs vele különösebb gond,jöjjünk vissza fél év múlva,mert addig még alakul :evil: :evil: Azért még szeretném,ha másik doki is látná,hátha tudna javítani valamit a helyzeten!!!Ha tudtok jó gyerekszemészetet vagy jó dokit szívesen venném!!!!!BINYEK!Bajáról hallottam,hogy nagyon jó... esetleg tudsz valami infót!!!Előre is köszi!!!

bognartundi0727

Tünci :( :( :(
Ez nagyon szomorú... lenne... De hátha elnézte. Drukkolok érte nagyon! Szerintem ha ti nem vettétek észre, akkor azért nagy esély van rá, hogy ez nem így van! Akkor pl. csak 2 dimenzióban látna... De figyelj csak, azért 2 és fél évesen már tudnak kommunikálni a lányok, nem? Ha az egyik szemét letakarod, lát a másikkal??? Tehát ha a "rossz" szemével néz csak -a másikat letakarod- követi a tárgyat amit a szeme elé tartasz?
Bocs, hogy így okoskodok, nem értek hozzá, de én így próbálnám!

Rebe :?
Igen. Utálom a hülye gerincem. De nekem ez jutott. Legalább a gyerekek szuper egészségesek 8)

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

jajjj most néztem a négyesikreket a tévében,hogy ezzel a csajjal eggyütt voltunk a máv kórházban csak akkor még pici pocija volt ő szinte az egész terhességet bent feküdte,és ott voltunk a lányokkal a picen és az a dokibácsi olyan aranyos volt.
sotske boldog félévest :D
fanni a derekadnak gyógyulást
tünci remélem nórika szeme jó lesz lehet eddíg volt jó a diagnózis és ez a doki nézte félre és túlzott
tontika mennek a gyógyulókák :arrow: :arrow: :arrow:
lányok hát az én csajaimat nehéz főzivel kanállal etetni mert amíg a másiknak adom az aki vár örjöng majd mind a kettő örjöng észre se veszik hogy a püre a szájukban aztán kudarcba fullad a kanalas evés
úgyhogy ma cumisüvegből ették a sütötök almát amit én főztem szerintem finomabb lett mint a bóti és nekik is begyütt 160ml bezabáztak gondoltam kínálok utána tápot egy 30ml-t de nem is kelett nekik,
ti menni krumpit raktok hozzá vagy milyen arányban :?: :?: és hogy készítitek hogy ne menjen :?: ki a vitaminy belőle :?: :D és szerintetek nem gáz hogy cumiból eszik :?: őszinte véleményeket meghalgatok aztán úgyis úgy csinálom ahogy lesz,de nem sértődök :oops: :lol: :D :wink: pusss

lanyané

és most nézem őket a fókuszba és ugyan ebbe a kitakaróba volt amirám is tekerve amibe a csaj fogja a babáját :cry: :cry: :cry: jajj de furi ott voltunk nemrég mi is most meg itt énekel épp jázmin rájött a hangjára ő is :D

lanyané

Tündi!

GYermekszemész:

Dr. Szamosi Anna

Dob utca 48
3421197

Ez a magánrendelése.

A Mária utcai szemklinikán rendel egyébként
az ottani telószámát is meg tudom adni, ha kell!

Üdv: Dóri
Vendég

Fanni!
Nem okoskodás!!!!!Örülök,hogy írtok!!!!Sajnos az a baj,hogy azért is vittük előbb(január 15-re volt időpontunk),mert észrevettük,hogy a papírtörölköző gurigájával kukucskált és csak a jobb szemével.Utána olyat játszottunk,hogy letakartuk a szemét és pár méterről mutogattunk neki állatfigurákat és nem tudta megmondani mik azok a vége hiszti lett,hogy ő nem akar ilyet játszani :cry: Gyanús volt mindig a bal szeme,mert érzékeny a fényre+néha szétkancsalít vele és azért is vittem legelőször,de mint írtam mindig megnyugtattak,hogy még alakul+még azt is mondták,hogy általában aki szét kancsalít nincs dioptria problémája :evil: :evil: Az a gáz,hogy a mai vizsgálatot látva senki nem vizsgálta még meg ilyen alaposan.Pedig a 3 vizsgálatból 2 magánrendelés volt.Sajnos nem volt tapasztalatom ebben,ha tudtam volna vittem volna bárhova,bármennyiért....... most már csak okolom magam (meg 5 percenként bőgök),hogy lehetett volna több eszem.....

bognartundi0727

Tünci
Ez nem hangzik jól :( Azért az nyugtasson, hogy ha ez tényleg veleszületett, akkor ha 1 éve már tudod, akkor sem tudtak volna vele semmit csinálni. Hát persze, hogy nem számít ilyenkor a pénz. Ha megnyugtatják az embert, akkor nem jut eszébe, hogy továbbmenjen, hanem örül a "jó" diagnózisnak. De én még mindig azt gondolom, hogy 3-ból 1 orvos, az még egyáltalán nem biztos! Még ha alaposnak tűnt, akkor sem. S abból amit írtál, nekem nem az jön át, hogy nem lát, talán gyengébben, de ha arra néz, akkor azért valamit kell, hogy lásson, az meg talán mégis orvosolható... Remélem... Tényleg nagyon drukkolok a gyönyörű kis Nóriért! Bár ha mégis baj van, akkor is gyönyörű :wink:

Mariann
Köszi!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tünci!
Nekem is velemszületett szembajom van. Baromi későn vették észre, 4 éves voltam, akkor plusz 7-8 dioptriás szemüveget kaptam és azt mondták, nem sok javulás várható. Jelenleg 1,5 dioprtriám van és jól elvagyok szemüveg nélkül is. Ennyit a jóslatokról. Sokat javulhat, bármi is a gond. Alaposan utána kell járni, kár hogy nem itt vagytok a közelben, tudnék nagyon jó szemészdokit.
Ne okold magad, babakorban még elég nehéz messzemenő következtetéseket levonni.
vovanda

Tunci!
Baján tényleg jó a szemészet,sőt én a főorvosasszonnyal is nagyon jóban vagyok,imádja a törpjeimet.
Ha kell segítség hozzá,akkor szólj!Nagyon alapos,lelkiismeretes, nagytudású és mindent mindig elmagyaráz.

Fanni!
Gyógyulj! :wink: Hol lehet ennyi idősen ilyet összeszedni,mert akkor arra nem megyek... :lol: :lol: :lol:

Mariann!
Meg kéne szokniuk előbb-utóbb a kanállal evést!Próbáld úgy,hogy a felét odaadod cumisüvegből és utána,amikor már nem olyan éhesek,akkor "játszotok" kanalasdit. :wink:

binyek

Ja,a táblázat lemaradt... 1226692726.9358.htm

binyek

Szép estét!

Az ember nincs egy napig és szomorú dolgokra kell hogy "hazatérjen"

Tüncikém
Nagyon sajnálom ezt a szemészetes dolgot a kis boszival.Nem is igazán tudok mit írni.Én speci rövidlátó vagyok ami gimnazista koromban alakult ki,de azóta nem romlott.Hol voltatok szemészeten?Drukkolok nagyon a kis gyönyörűségnek.

Fanni
Sajnálom a te derekad is nagyon.Szinte isteni csoda,hogy eddig nem volt gond vele ismerve ugyebár az előéleted.Mit csináltak a kis drágák 10-ig?Érezték hogy aludniuk kell?

Lanyané
Enyémek is óbégattak amikor egyszerre kaptak,mert türelmetlenek voltak.Aztán szép lassan összeszoktunk.Volt,hogy külön-külön etettem őket egymás után.Én nem vártam meg amíg nagyon éhesek lettek,kicsit előbb kezdtük a kaját.Gyorsan belejönnek hidd el.
1 krumpli,1 alma,pár "falat" brokkoli ez volt a heti menü.ÉS NEM TUDJÁK MEGUNNI :lol: :lol: :lol: :lol:

Ha valamire,valakire nem reagáltam,bocs.Kicsit sűrű a program.Bercus szinte le sem száll rólam,mintha érezné hogy pár napig nem leszünk itthon a Marcival.Olyan mint egy kicsi sakál.Komoly harcaink vannak. :cry:
Viszont dokibácsi ma azt mondta,kb 1-1,5 órás lesz a műtét,ami valószínűleg engem jobban meg fog viselni mint a Marcit.Ha minden rendben lesz,akkor 2-3 napig kell maradni a műtét után,kb 3 hét a teljes gyógyulása magának a műtétnek.Két vágása lesz valószínűleg és az sem biztos még,hogy be kell csövezni.Ez közben derül majd ki.
Szóval van min agyalnom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Banika :?
Jajj, közeleg a nap. Hányadikán lesz a műtét? Becsövezni akkor kell, ha gyanús, hogy genny jöhet rajta, nem? Akkor meg talán inkább mégis jobb, ha becsövezik... (Okoskodom... Apától szoktam ilyesmiket hallani, de most nincs itthon, nem tudom megkérdezni.)
Egyébként tényleg csoda, hogy eddig megúsztam. Pláne a terhességem utolsó harmadát. Azt biztos fejben manipuláltam :lol:
Egyik 8.15-kor, másik 9.15-kor kelt. Így volt 1 órám egyedül az egyikkel. Aztán fél órát kettecskén voltak, majd végignéztük az összes videot a telefonomban :lol:

Most amúgy ez az új heppem, hogy reggelente összerakom őket, mert nem-igen foglalkoznak egymással még mindig. Ha én ott vagyok, csak engem néznek. Ilyenkor hallgatózom, meg kukucskálok, s legalább egymás felé néznek... Lassan csak kénytelenek lesznek észrevenni egymást...

Binyek :P
10 év torna. Aztán még 3 atlétika - távolugrás... Szerintem már lecsúsztál róla :wink:

Mariann :P
Kanalazásra elfelejtettem reagálni :oops:
Enyémek is beidegesednek, mert lassú vagyok :D A tápi jobban jön a cumiból... Így én is úgy próbálkozom, mint Banika. Ha a kanalas kaja jön, igyekszem egy negyed órával korábban adni... De olykor ez sem jön be... akkor meg a tápi után még adok kanalast is.
Ma etettem őket először egyszerre. Rémes volt. Az egyik visított, amíg a másiknak adtam és fordítva.
Én krumplit csak sütőtökkel adok, így kb. 3 ujjnyi karika sütőtök, felvágom pici kockákra, 1 kis/közepes krumpli, azt is, utóbbit még össze is nyomogatom főzés után -mert először nem tettem és darabos maradt- és összeturmixolom. Ja és teszek bele a léből, amiben főztem, ugyanis anélkül túlságosan tömör lesz. Enyémek még csak ilyet ettek, meg almapépet. (HIPP-est...)

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
Én is úgy tudtam,hogy minden műtéténél csövezenek.Nekem a laparnál is,a méhenkívülinél is volt discotáskám,a császárnál nem :shock:
Azt mondta a sebész,hogy akkor csöveznek ha felmerül bármiféle (genny,vizelet.......) váladék.Egyik felem örülne a csőnek( a tisztulás miatt),a másik meg nem.A két vágás miatt meg pláne nem.
Én szenvedő alany vagyok aMarcussal,dokibácsié a döntés.
Ja!26-án veszik fel és másnap műtik ha minden vizsgálata rendben lesz.
Vendég

Én sem megyek be reggel hozzájuk ha csak dumálnak. L alakban van most az ágyuk és úgy teszem le őket aludni,hogy lássák egymást ha felébrednek.Talán 2 hete vartyognak egymásnak.
Vendég

Banika!
Hajrá! Szorítok nektek. Nyugi, a kismanót tényleg kevésbé fogja megviselni. Téged lesz, aki ápoljon?

Lanyané!
Este elfelejtettem írni: próbáljátok a kanalat, mert ha rákapnak a főzelékkel a cumisüvegre, akkor később iszonyat nehéz dolgod lesz.

Fanni!
Beszakad a hátam, annyira fáj... :(
vovanda

köszi csajok jó ötletek :D
banika mindannyin fogunk energyket küldeni a kis hősnek és minden rendben lesz :wink:
vavda derékűző megy-fanni használt övet azt mondta jó vót :D még az is lehet eladja

lanyané

Sziasztok!
Képzeljétek, a gerincem miatt Márkó Apával alszik -vagyis ma Anyuval-, de lényeg, hogy külön szobában Milántól. Tegnap Milán 7, ma 8 órát aludt evés nélkül :shock: Összességében pedig Milán 11 órája alszik, Márkó 9-et aludt szintén nyikk nélkül, 1 órát fent volt és alszik újra. (4 napja figyelem a "bioritmusukat" és Márkónál ez már jó ideje így van!) Eddig Milán 4-5 órákat aludt evés nélkül, mert Márkó nyöszörgésére felébredt -aki amúgy hasra fordítása után simán visszaaludt- és akkor már enni is kért, biztos ami biztos alapon.
Csajok, több, mint 7 órát aludtam egyhuzamban :shock: :shock:
A gerincem még nem gyógyult meg, de tényleg sokkal jobb és hát a kedvem :lol: :lol: :lol:

Más is panaszkodik a derekára, olyan is, akinek csak nagyon ritkán fáj. Biztos, hogy a takony idő miatt van...
Olcsón megszámítom a pocaktartó övem, ha gondolod. Én az utolsó 5-6 hétben már csak azzal tudtam közlekedni és előtte is nagy áldás volt már.

:wink:
Ja és nem írtam, de szerintem is próbáld erőltetni a kanalazást. Elvileg lehet olyan cumisüveget kapni, aminek kanál a vége, ha semmiképp nem megy, talán olyannal próbáld. Enyémek nem egyszerre esznek többnyire, így nekem könnyebb...

Banika :P
26-a szerencsenap (nov. 26-án lesz 8 éve, hogy megismerkedtün a férjemmel), a 27 meg a szerencse számom. Szóval minden +++ energiát felétek fogok irányítani aznap! Én is halálra izgulnám magam. Te, mint Anya nagy feladat előtt állsz, Marcus észre sem fogja venni, tényleg! Vele aludhatsz a műtét után?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Csajok!
Köszi! :lol: Van pocaktartó, most éjjel kb. a hátam közepénél fájt egy csíkban. De azt mondom magamnak: ennyi bajom legyen a terhesség végéig és befogom a szám.
vovanda

Nagy már a pocid. Én otthon nem hordtam a pocitartót és ülésnél sem, csak járásnál. Akkor viszont tényleg megváltás volt. Szerintem már bizony kezdheted hordani :wink:
Igazából szeretnék majd még1 kislányt... vagy kisfiút, úgyhogy nem is baj, hogy nem kell :lol:
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tünci
Köszönjük!
Sajnálom,hogy ilyen rossz híreket kaptatok Nóri szeméről,mindenképp utána járnék én is.De ne hibáztasd magad,erről te nem tehetsz és eddig is mindent megtettél értük és biztos vagyok benne,hogy ez ezután is így lesz.

Lanyané
Én nem adnám cumisüvegből ezt a fajta kaját.Egyrészt a foguknak sem jó,másrészt,ha megszokják,akkor később pláne nem fognak kanalazni.Türelem!Próbáld szép lassan,fokozatosan,minden nap pár kanállal többet és belejönnek.Próbáld kicsit előbb elkezdeni az etetést és akkor még nem lesznek olyan türelmetlenek.Én,ha egyedül vagyok,egymás után etetem őket és mindig azzal kezdem,amelyik éhesebb.A másikat lerakom a játékok közé vagy a másik hordozóba és addig jól elvan.Dumálok,énekelek neki,vagy a kezébe adok egy kanalat vagy játékot,hagy kalimpáljon addig :wink:
Én nem nagyon sűrítek krumplival,mert a csajok ugyan megeszik,de nem annyira vannak oda érte.Én inkább sütőtököt szoktam beletenni,attól is jó sűrű,a gyümis kajákba pedig picivel több banánt,mert attól is jó sűrű lesz,de ez csak az én vélemyényem.

Banika
Drukkolunk Marcinak a csajokkal!!!!!!!!!!!

Vovanda
Sajnálom,hogy nehéznek éled meg a terhességet,így azt kívánom,hogy minél hamarabb teljen el a hátra lévő idő,és a kezedben tarthasd az egészséges gyermekeidet :wink:

Fanni
Tök jó,hogy ilyen ügyik a fiúk és végre sokat alhattál!Ez olyan jó érzés,nem?
Vendég

Tonti
Hogy vagytok?

Binyek
És ti Majával?
Vendég

Igen, Eszti :P , fantasztikusan jó! Kipihent vagyok :lol: :lol: :lol:
Banánt mikortól lehet adni? Nekem fonos a nagyon sűrű kaja, Milcsi bukása miatt. A besűrített sütőtököt nem bukja ki és az almapürét sem. Hígabban ezt is azt is...

Tett már valaki tápszerbe krumplit? Az iható???

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lányok :P
Jó ez a Binyek-tábla, mert sokan pontosakat írtatok az alvással kapcsolatban, s én el is szégyelltem magam, hogy nem tudom, mikor alszanak nap közben. Elkezdtem figyelni és bizony az alvásuk úgy tűnik, eléggé kiszámítható :D Ráadásul ha mindkét gyerek addig alszik, amíg ő akar -külön szoba...-, akkor lényegében egyszerre alszanak nap közben is :shock: Mint pl. most :lol:
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

fanni én még azért nem írtam binyeknek a táblához az adatainkat mert nem tudom,hogy alszanak :oops:
meg az éjszaka is most alakul pl éjfélkor ettek aztán 6.30 nálunk eddíg ez a rekord :lol: velem most egy picit szórakoznak felváltva nyomják

lanyané

Lányok :P
12 kg-t kb. mikorra szokták elérni a gyerekek? Mi most ugyebár havonat 1 kg-t hízunk, de ez le fog lassulni, ugye?
Veszek egy másik hintát is... -vagyis Anyósomtól kapják a gyerekek karira- nekünk nagyon bejött, de az új 12 kg-t bír, 9 kilósat már nem akartam...

Bocsbánat, kicsit sok vagyok ma... :oops: De alapból ilyen vagyok, ha kialszom magam :lol:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Szerintem egyelőre tippeld meg mennyit alszanak, aztán ha pontosabban tudod, Binyeket megkérjük, javítson. Én is várok még 4-5 napot, hogy pontosítsak :wink:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
Szerintem megpróbálhatod már a sütőtököt,nagyon szokták a gyerekek szeretni,enyémek is imádják,de azért kérdezz meg mást is,nehogy rosszat mondjak :wink:
Tápszerbe még nem tettem krumplit...
És nem vagy sok,én örülök,ha zajlik a topicban az élet!

Mi most 7,5 kg-sak vagyunk,tesóm kislánya 8 éves és 19 kg,úgyhogy szerintem sokáig jó lesz az a hinta,bár tudom,ti fiúk vagytok,ők nagyobb étkűek :wink: Tonti is írta múltkor Alex súlyát,nézd meg a "Binyek-táblában".

Látod Binyek milyen híres lettél?Elneveztünk rólad egy táblát :wink:
Vendég

basszus a csajaim 7kg-osak mi lesz ?óriásbébyk lesznek?fogyóztassam őket :D

lanyané

Márkó 7,5 kg :lol:

Eszti :P
Banánt kérdeztem :wink: Sütőtököt már eszünk :D Jó kimoshatatlan... Vagy akinek kijön, azonnal mondja meg, hogy csinálja :D

Őőőő, szerintem nem a topik pörög, csak én :oops: :roll:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
Banán 7 hónapos kortól mehet, általában minden gyerek szereti (kivéve az enyémet).

Súly: párom kislánya a kétéves státuszvizsgálaton volt 12 kiló 25 deka.

Lanyané!
Nem lesznek óriásbabák. Ahogy elkezdenek kúszni-mászni, belassul a hízás.
vovanda

Fanni
Te c&a-s overált vettél a fiúknak,ugye?Mekkora méretet,Mérnél nekem egy hosszúságot nyaktól talpig,
köszi
Vendég

Banika!
A 62-es 50 cm, a 68-as pedig 59-60 cm.

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Köszi, Vanda :D

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Vissza: Várandósság