Csak annyit, hogy húúú csajok! Az óránként jövökkel is itt ülök félórát, míg visszaolvasok.
Szegény Kata, én csak pár napja vagyok így, de már most nagyon hiányzik a sajt meg tejföl, nyamm.
A rizstej sose jutott volna eszembe, azt akkor lehet, mert a kávéhoz kellene a tejcsi, úgyh azt sem ittam eddig. Megyek is a bioboltba.
IKEA étterem jó hely!!!!
Viki,brassóit szeretjük, csak most nincs kedvem (és időm

) vagdalni, mustáros szelet lesz.
Mai kérdésed szimpatikus! Főleg, h én úgy szeretem a mi történetünket!
Próbálom röviden, h ne kelljen majd a talisoknak sokat visszaolvasni.
91-ben Mezőkövesden sátoroztunk, Tibiék voltak a szomszéd sátorban, 4 fiú, mi meg 4 lány, de le se tojták a fejünket, egész nap csak úszkáltak meg fociztak, hiába billegettük magunkat előttük.
Mi meg titokban jól lefényképeztük őket, de ők hazahúztak és nem tudtunk róluk semmit, de akartunk nekik a fényképekből küldeni, ezért a Petőfi rádióban a Reggeli csúcsba írtam egy üzenetet, h keressük őket, akik ekkor és itt és itt sátoroztak, és legjobb barátja anyukája meghallotta, ő szólt nekik, így elkezdtünk levelezni, hol sűrűbben, hol ritkábban, nagyon ritkán találkoztunk is, inkább a Csabi haverjával bulizgattunk, aztán egyszer , 5 éve, Tibi eljött Csabival hozzám és ma már házasok vagyunk és van egy kis mogyorócskánk. Annyi véletlenen múlt, lehet ma még szingli vagyok, ha ez a sok véletlen nem történik meg.