Sziasztok!
Tegnap nem volt kedvem benyomni a gépet... erre ma többezer oldalnyi hozzászólás várt... de ahogy látom még mindenki egyben!
Mennek a szurkok, hogy ez így is maradjon mindenkinél a kiírás időpontjáig...
Vera:

(( Fel a fejjel!!!!!!!!!!!!
Mush: A lényeg, hogy végre szabad vagy!!!!!!!!!!!!
Kati: Jobbulást az egész családnak!!!! (A hagymateát úgy tudtam, hogy inni kell... szerintem ha rákeresel a neten tutira megtalálod a receptjét!!!! Nagyon jó, karamelizált cukorral szokták inni)... Remélem szülésig teljesen rendbe tudsz jönni!!! (Plusz még mindig mennek a szurkok, hogy irányba forduljon a kistesó!!!!).
Jaaa... aki szült az pont a közvetlen kollégám volt úgyhogy anno ciki is volt bejelenteni a megkeresés után, hogy izé, én biztos, hogy nem fogok visszamenni a helyére mert futok még egy 2. kört.... (úgyhogy most egy teljesen új csapat ül a helyünkön)
Láttam egy szép kandallót is:)))))
Mági: A teljes kiörlésű liszt nem keserű, ott valami más gond volt. Ha lejárt a liszt attól a süti állaga lesz rosszabb, szerintem sem befolyásolja az ízét.
Mindenki más: Boooocsi... nem jegyzeteltem, de mindenkivel együttéreztem a hátfájások, pénzügyi problémák stb. miatt...
Rólam annyit, hogy úgy döntöttem, nem szeretném hátfájósan végezni úgyhogy végre hetente 3* elkezdtem jógára járni. ÁÁÁLLLAT!!!!! Ég és föld. Sokkal jobban érzem magam a bőrömben, a hátam már csak akkor fáj ha sokáig hülyén tartom magam. Egyszóval mindenkinek csak ajánlani tudom még most, a finisben is!!!! Én legalábbis semmi hátrányát nem érzem annak, hogy csak most kezdtem el és nem korábban. (Egyetlen fura dolog van csak, méghozzá, hogy sokkal nehezebben alszom el, jobban pörög este az agyam... viszont éjjel sokkal jobban alszom, max. pisilni kelek fel utána simán visszaalszom). Ha Lilla nem ébresztene 7:20-kor akkor most jól ki is pihenném magam:)
Nevünk még nincs, kórházi csomag sincs viszont összeírtam, hogy mi kell... Első lépés:))))
Ma egész délután babaruhákat válogattam. Négy kupacba: 1. kapott cuccok amiket soha nem adnék a gyerekre, vissza a feladónak. 2. Babaruhák max. 3 hónapos korig - na ezeket kellene kimosnom (3 hatalmas púposra tömött Ikeás papírzacskó). 3. Babaruhák 3 hós kortól napjainkig - ezek elfekvőben maradnak (egy hatalmas Ikeás költöztetődobozzal) 4. Iszonyú foltos 3hó + babaruhák - na ezekkel kéne valamit trükköznöm (hatalmas púposra tömött Ikeás papírzacskó).
Iszonyú. Nem tudom hol fér majd el ennyi ruha.. valszeg kénytelenek leszünk az egyik komódot szekrényre cserélni.. csak így már 2 szekrény lesz a szobában én meg nem szeretem a szekrényeket. Na mindegy.
Jaaa... Van egy 5. zacskó is amiben olyan cuccok vannak amik tök jók, jellemzően vadiújak de már nem akarom őket befogni így majd eladom... Megpróbálom őket lefényképezni. (Van állat jó csokornyakkendős/mellényes plüss 56-os kispasis rugdalózó is - Tökéletes karácsonyi szerelés:) Na azt lefényképezem és bepakolom:) (kaptuk csak nem mertem elpasszolni hátha kisfiú lesz a kistesó)
Na szóval gyűlölöm a ruhaválogatást de legalább belekezdtem...
Most jön majd az MP3 válogatás...