A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Hene, küldöm máshonnan!

Kép
Kép
patr

te jó isten :shock: ekkora rotyit még nem hallottam tőle :shock: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Hoztam neketek egy képet a gyermekemről. Hétfőn megszökött a játszószönyegéről. Elindult utánam a konyhába!!!!!!

Kép

KépKép
hene

Muffin!
Absz. igazad van!

Bondi!
Még mindig nem vagy jobban? Oti Manó? Rég láttam már a csacsika családról képet!

Közben haladok, már csak törölgetni kell, meg a konyhát összepakolni. Dundi elaludt.

Bakker! Mióta kap tápis kiegészítést kakija csak 3-4 npaota van, az is sűrű. Ma is itattam vele kamilla teát, na annyira nem csípjük, de a szadista anyja belediktálta, hátha kijön majd.
20150601134430

Még a gyerek pelusában is a hajam van :twisted: le vágatom kopaszra :evil:

Na jó,megyek hammolni valamit.

Kép
Kép
Kép
kike

Gergő nagyon kis ügyi :lol: :lol: :lol:

Kép
csugi

De édes Gergő :!: :!: :P :P :P

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Még nem olvastam vissza!

Viki! Köszi a teát, most kaptam meg!

Kiváltottam az új tápszert és képzeljétek el, zokszó nélkül megette a kisasszony! Pedig biztos voltam benne, hogy nem fogja megenni! Úgy örülök neki! De persze most van tejcsi, úgyhogy nem nagoyn fog belőle kapni, de jó tudni, hogy ha megint válság lesz, nem jutunk el odáig, hogy nem pisil szegénykém!

Anyu elvitte Rolit! Ő akart menni vele, Jázmin alszik, szóval kivételesen ma nyugi van.

Apa tegnap reggel 6-tól este 10-ig dolgozott. Kaptak annyi engedményt, hogy ma csak 9-re kellett mennie. De ma is tuti sokáig lesznek. Viszont apa nem dünnyögött emiatt és még csak meg sem említette, hogy ő ezt nem csinálja tovább. Állítólag megoldják és nem sokáig fog ez így menni. Hivatalosan 6-tól 3 ig dolgoznának. Szombaton is mennek.

Na visszaolvasok, aztán kihasználom, hogy Roli nincs itthon és rendet rakok. Legalább ma rend lesz amíg haza nem jön.

Kép
szly27

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 07:55-kor.
Vendég

Sziasztok! most csak fél óra volt visszaolvasni!! de mi lesz még estére. Dután megyünk nagyizni meg végre megszabadulok a kiszeltündés szemöldökömtől és egyéb szőrzetemtől. Már alig várom :lol: már csak fodrászhoz kellene eljutnom!!!

Anyjuk: nekem okés a hétfő!!

Orsi: mi össze-vissza sétálunk éppen merre indul meg a babakocsi! De megbeszélhetünk egy paskálos randit!!

és az IKEA étterem is jó nekünk! De eszünk is ugye??? :roll: :oops:

Patr: igen én szeretnék kérni hosszú bodykat 74est ! Van még rá lehetőség??

Ronix: pogácsa???? ez nagyon komoly!!! :twisted: :x

muffin: megértelek az öltözéssel kapcsolatban és Eliot amúgy is nagyon sármos pasi lesz meglátod!!!
(ide rendeled Mo-ra a cuccot vagy kintről ismerős küldi?? nem kell vámoltatni??)

viki: alig várom a kérdésed! mikor teszed fel? mi 1 körül megyünk itthonról és csak este leszek újra!

Kép
mancsi76

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 07:56-kor.
Vendég

Szly!
De rendes a magyar posta, h már odaért!

Kike!
Én múltkor a mikróból szedtem ki a hajam. Ne kérdezd h került oda...

Hene!
Milyen ügyi Gergő! Azt hiszem vége az otthoni nyugitoknak!
20150601134430

Viki:mikróból? :roll: Hát mikor az ember a saját bugyogójából is azt huzigálja ki? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

bondi, nem tudom most melyik videóra gondolsz. :oops:

hene, gergő irtó cuki! :)

és örülök hogy nem néztek rám furán. :)

gyerek köhögött egyet és azzal az erővel egy olyat pukizott hogy zengett a ház. Saját magát is megijesztette. :)

mancsi, kinti címre rendelem és elküldik. De van olyan bolt, ahonnan kiszállítanak, csak az általában sokkal többe kerül... meg most egy kicsit vége a jó világnak hogy így felment a dollár ára... de azért még így is sokkal olcsóbb a legtöbb dolog...

KépKép
muffin

én a gyerek pelusából szedem a hajamat!!!

Kép
mancsi76

Muffin:jó az avatárod-cukin vigyorog,vagy inkább nevet Eliot. :D

Kép
Kép
Kép
kike

Mancsi!
Az se rossz!

Szóva a mai napi kultúr kérdés: Hol ismerkedtetek meg Apával?
20150601134430

sziasztok!

anyááááááám, mi ez a tegnapi termés? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
nem sikerült még végigolvasnom, csak gondoltam közben bejelentkezem :wink:

Muffin!
igazad van :lol: :wink:

az újaknak üdv!

bébiképek és videók nagyon szépek. és meghatóak :P

annyira irugyellek a tali miatt :D
legalább örvendeztessetek soksok képpel

Marcsi!
szrintermsemmi komoly, de nézze azért meg a doki

Emcinek a füle mögött százaz hámlós a bőr
mivel kenjem???

foglalkozás:
én zongoraművész-tanár, férjem fuvolaművész-tanár

majd még jövök, csak fejezzük be a szopit Kép

Kép
kimma

szia Viki! :wink:

Suliban

Kép
kimma

Viki, az a mai téma? És mindenkitől várod a választ?

KépKép
hene

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 07:56-kor.
Vendég

Mancsi! Persze, hogy lehet, jövő héten hozok, és felteszem őket!
Kubu, megkaptam a privit!

Viki!
Sos kéne a címed! De itt írd privben, mert rossz a levelezőm!

Kép
Kép
patr

Viki! Interneten :lol:

Kép
Kép
patr

Viki: :D
Minden napra jut egy kérdés?

Mi már mondhatni ezer éve ismerjük egymást:Tizenévesen ismerkedtünk meg,nekem nem tetszett,voltak más barátaim is -ide ságodba a barátnőmhöz szoktam kijárni,és neki volt a haverja.A barátnőmnek tetszett,de Apának ő nem.Hanem mint megtudtam a barátnőmtől,Apa már egy ideje kiszemelt,de bátortalan volt,így csak haverkodtunk,meg haza szokott kísérni,meg ilyenek.Egy nagy bohóc volt! :D Még szilveszteri bulit is tartottak itt a barátnőmék,persze én másik sráccal jöttem-és csak jóval utána tudtam meg hogy kiszemelt.Persze én akkor beszéltem vele,hogy ez,meg az,nem akarom elrontani a barátságunkat,ha esetleg nem jön össze,és ugye nem is tetszett.de az igen hogy futott utánam :P
Így csak húztam az agyát még vagy fél évig-amikor is megunta a dolgot,és kezdett bejönni egy másik csaj a képbe-ééés akkor kaptam észbe hogy hoppá,én féltékeny vagyok rá-akkor írtam neki egy levelet,és azóta együtt vagyunk :D
Bocsi,hosszú lett :oops: És ez a tömörebb változat :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Kimma!
Bővebben? Szerelem volt első látásra?

Hene!
:shock: Ez most kérdés?
20150601134430

kimma: ilyen nekünk is volt! én sudocremmel kentem be!

marcsi: hú szegény emma, de bizti semmi komoly!

viki: mi egy kertipartyn ismerkedtünk össze 5évvel ezelőtt.

Kép
mancsi76

Nekem volt egy pasim, akivel vége lett a kapcsolatnak. Dizsiben voltunk a barátnőimmel, és mivel nem volt rajtam szemüveg, így nem láttam jól messzire. Mondtam a barátnőmnek, hogy itt van a volt pasim. Hol? Ott! Az nem ő! Akkor kicsoda???????????
Rá pár napra egy másik barátnőm bemutatott neki. Két hét múlva már nálam lakott! A nyakamon ragadt! :wink: Ezt szoktuk egymásnak mondani! A nyakamon ragadtál! :wink:

KépKép
hene

Hene:ez jó,tetszik :D

Kép
Kép
Kép
kike

Nekem LaciAput egy barátnőm mutatta meg egy másik sráccal együtt 6,5 éve. Persze a másik sráccal akartak összehozni, de mi máshogy gondoltuk :D
20150601134430

Ugye ugye!!!!! Mindig a NŐ választ!!!!!!!! :lol:

KépKép
hene

Volt még valakinek esetleg 2006. aug. 19.-én az esküvője?

KépKép
hene

Nekünk 2004 júli.3-án volt :D

Kép
Kép
Kép
kike

Muffin! Meg lehet oldani a táblit, csak akkor kérek képeket, meg az újaknak adatokat is, de ha lehet pleaase priviben, mert most is csak felületesen tudtam olvasni és akkor tuti kimarad valaki.

Szóval akkor kéne nekem a táblihoz : kép, születési idő, születési súly, hossz (a születési adatok megvannak, de egyszerűbb nekem, ha elkülditek priviben és együtt lesz minden, nem kell keresgetni) PRIVIBEN!

Ronix! Anyós :shock:

Jó talit lányok!

Babák nagyon cukik!

Viki! Énnem voltam egy diszkóba járós fajta, de amikor egyik barátommal szakítottam, majdnem egy évig nem jöttem össze senkivel. Gondoltam elmegyek diszkóba, hátha találkozok valakivel. Barátnőimmal mentünk és már az első alkalommal kiszúrtam Gyurit. Aztán második vagy harmadik diszkón odatáncolt hozzánk, de nem szólt semmit, így én szólítottam meg és azóta jártunk! Jártunk 3 évet, aztán esküvő, nyáron lesz négy éve, hogy házasok vagyunk.
többet nem is nagyon mentünk dizsibe. Esküvő után pont egy évre született Roli.

Kép
szly27

Viki!
hát az először még a zeneiskolában, én 6.os ő meg 8. os volt, bejártam hozzájuk szolfézsra mert én olyan kis zseni voltam :P :lol: :oops:
és az idegeire mentem :lol:
aztán 9 év után mint tanárkollégák ismekedtünk megint össze, az elején szekáltuk egymást aztán szép lassan love lett a vége :wink: :P

Hene!
Gergő :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
na most már nem lesz nyugtod :lol:
háááááát és ha belegondolunk csajok nemsokára mi is hasonló helyzetben leszünk :lol:

Kép
kimma

Szly:nekem is volt Gyuri nevű barátom,a te Gyurid biztos jobb :D

Kép
Kép
Kép
kike

Viki! A foglalkozásom eredetileg ruházati kereskedő de szerencsére eltévedtem és pár év kereskedelem után a Belügyminisztériumban dolgoztam a Büntetőpontrenszer nyilvántartásban ügyintézőként! Innen már saját magam mentem át az okmányirodába gépjármű ügyintézőnek!
Apa eredeti szakmája ács-állványozó, de kamionozótt, biztonsági örködőt és most már 4 éve a BKV-nál buszt vezet.

Mi Apával az esti gimnáziumban ismerkedtünk meg. Nem kellett sokat tipródnia értem mert nagyon megtetszett Nekem ahogy megláttam. Már 5 éve együtt vagyunk.
Vendég

A következő kérdés lehetne az,hogy kinek mennyi barátja volt,a nagy Ő előtt? :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Jelentem mi az egyik helyi szórakozóhely akkor még koedukált mosdójában találkoztunk először. Nem volt már budipapír se kéztörlő, nálam zsepi sem volt, hát ott volt Ő és kértem tőle. Aznap tök jól elvoltunk, aztán később volt néhány félreértés a részéről, amit nem írnék le, mert oldalakon keresztül írhatnék. De sikerült kibogóznunk. Fél év múlva összeköltöztünk.
És ez már három éve volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára terek.krisztina 2008.11.14 11:29-kor.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Lányok, lakik valaki Alsópáhok közelében?? Dec 1-4-ig megyünk oda a Kolping hotelbe!

KépKép
hene

Kike, ha kérhetném egy napra csak egy kérdés!

Szóval mi az interneten, de személyesen a kosárlabdapályán.

Éppen olyan kaki rotyogás van nálunk, hogy előre félek mit találok a pelusban, és a peluson kívül!
Tényleg, ti mivel szeditek ki ezt a sárga kaki foltot? Most konkrétan az anyatejes kakira gondolok!

Kép
Kép
patr

Hene:innen Alsópáhok:most néztem:36.6km-re van-34 perces út. :D

Kép
Kép
Kép
kike

Hene, de jó nektek! Oda én is szeretnék menni!

Kép
Kép
patr

Pati:ok :wink:

Én Venis-be áztatom.

Kép
Kép
Kép
kike

Na, Kike, hátha te is találkozhatsz valakivel!

Hene! Ti hol laktok? Mert ha össze tudnánk hozni, akkor leküldeném veletek Kikének a varrógépet!

Kép
Kép
patr

Majd mesélek róla ha hazajöttünk!

KépKép
hene

Százhalombatta

KépKép
hene

Ja, akkor nem nyert! :cry:

Kép
Kép
patr

Most írjam le?
akkor azt fogjátok hinni rólam, hogy én egy őskövület vagyok.... :shock:

mi 19 éve ismerkedtünk meg a középiskolában! (hűha... :shock: :shock: ) 16. éve vagyok a felesége.

Amúgy szerelem volt első látásra, de közben még a koleszból is kirúgtak bennünket... 8)
Vendég

Marcsi, te őskövület :evil: , szabad tudni hány évs vagy?

KépKép
hene

a számokhoz képest nagyon kevés...alig több, mint ti... :wink: 35
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: