Sziasztok!
Nemalvóknak
Ronix, nagyon sajnálom, ami Lénával történt!
Velünk az is megtörtént, hogy épp szoptatási időben 3 nővér elvitte Otit egy vizsgálóba, tűcserére az infúziójához, ahol azt lehetett hallani, hogy a gyerek üvöltött, időnként jött egy-két "fenébe", "b@zmeg", aztán kihozták a vörös fejű gyerekemet egy akkora kötéssel a fején, mint az öklöm, mert máshol, máshogy nem tudták rögzíteni neki az infúziót...
Ne aggódjatok a gyerekek mozgása miatt! Barátaink kisfia 7 hónapos koráig SEMMIT nem csinált, de egyévesen már rohangált.
Ottó négy hónapos kora előtt hasra fordult, de majdnem egyéves volt, amikor mászni kezdett, és 15-16 hónaposan járt csak egyedül. Alkat kérdése!
Amúgy néha elgondolom: valamiért a gyerekek fejlődése is gyorsul, gyorsan nőnek-híznak-beszélnek-mozognak, lassan már az lesz a elvárás, hogy négy hónaposan disszertációt írjanak...
Titi, mi még nem megyünk, amíg nem leszek teljesen egészséges! Jó talit-tornát-miegyebet nektek!
IGEEEN! Tudtam, hogy egyszer eljön a mi időnk is, és nem kell a világ másik végére talira mennünk!
Örsös találkához ajánlanám az IKEA éttermét, hétköznap napközben nincsenek sokan, és hátul nagy hely van.
Megyek, szorgoskodni, míg Natibogyó szunyókál. Mániákus lettem, tegnap listát is írtam a teendőimről
de muszáj, különben itt ülök egész nap, hogy utolérjelek benneteket!
Muffin, bőgtem a videón - Eliotra gondolva még jobban...
És köszi Sarah McLachlant is