A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Szilvi, igazából semmivel sem lettem okosabb!
A pécsi futószalag nem tetszik, de a dokim ezt ajánlja.
Kacsingatok Tapolca felé, a doki szerdánként Pécsen rendel.
Lehet, hogy elmegyünk mindkét helyre és ahol szimpatikusabbak azt választom. Nagyon vívódok!
Jó lenne okosnak lenni, vagy előrelátni a jövőbe. :evil:
Pusszancs mindenkinek leléptem!

Kép
muzsuzska

Sziasztok! Végre vagyok. Elég egy zűrös napom volt ma.

Kép
flóra 11

Azzal kezdődött a napom,hogy reggel már a főtéren baktattam,mikor észrevettem,hogy a táskám otthon maradt. Benne a bábszínház függönye, a kajám és persze a betétek, amire igazán szükségem volt. így mikor az autóhoz értem, szépen megkértem a kollégámat,hogy most akkor vigyen haza. :oops: :lol: Na,tehát táskaügy megoldódott.

Kép
flóra 11

Beértünk a suliba, lerakom a kabátom, megigazítom a pulcsimat és.... megkövültem.... futottam a vécére... Ilyen sem volt még. A pulcsi kifordítva volt rajtam! :shock: :lol: :oops: :lol: :lol: :lol: Őrület,nem? De szerencsére rögtön észrevettem és senki sem látta meg. Nem is láthatta, mert ez egy vékony felső volt és volt felette kardigán is.Tehát az takarta.

Kép
flóra 11

Aztán elég sokat doliztam,átrendeztem az osztályt, megcsináltam a bábszínházat, felújítottam a faliújságot és kitakarítottam a szekrényeket is az osztályban,mindezt tanítás közben. Ügyes vagyok, mi? :lol: És persze közben magyaráztam, csináltuk a dolgokat a gyerekekkel, szünetekben meg ügyeletem is volt. És csak 4 órát voltam ma benn. :wink:

Kép
flóra 11

Na, aztán mikor negyedik óra után indultam volna a kollégámmal haza, akkor kiderült, hogy a nevelőnő, aki bement volna helyettem az 5-dik órára,nem jött munkába, mert megbetegedett a fia. Most akkor hogyan menjek dokihoz?
Futottam a kolléganőmhöz,aki asszisztensként dolgozik nálunk, megkértem őt,hogy menjen be helyettem órára, hogy tudjak elmenni. Volt olyan kedves és átvette az órámat. :wink:

Kép
flóra 11

Az orvosnál szinte azonnal bejutottam. Talán 5 percet ha vártam. :D
Na, a dokinak mondtam, hogy szerintem nekem csak rosszat csinál. Megnézte a hőgörbémet,képzeljétek,azt mondta,lát benne valamit. Na mindegy,megkérdezte,folytatni akarom-e a kúrát,mondtam hogy igen. Tehát ebben a ciklusban emelte az adagot napi 3-ra. Mondtam, hogy most nem volt semmi hasfeszülés,petefészek szurka. Erre azt monta,az jó,mert akkor nem vagyok túlstimulálva és akkor emelheti az adagot. Na ja, nem vagyok túlstimulálva, de nem vagyok egyáltalán,mert valahogy nem indul be a bigyótól a dolog. :evil:

Kép
flóra 11

Na, de kiharcoltam magamnak az uh-t! :wink: Nagyon nem akarta a doki, szerinte az uh nem ad reális képet,mert hogy hazudhat is, mert valami olyat magyarázott,amivel én egyáltalán nem értek egyet, hogy amit ő lát majd esetleg kis petécskét, az nem biztos, hogy nőni is fog, ha meg ott lesz és megnőtt, az nem biztos, hogy az, amelyik épp soros,hogy megérjen, bla bla bla......

Kép
flóra 11

Szia Flóra! :D

Kép
szilzi

Szóval nekem mindegy, fő, hogy megnézi végre a petéimet.
Aztán elértem nála azt is, hogy ha ebben a hónapban sem lesz semmi, akkor a köv hónapban csinál nekem egy teljes hormonképet, beleértve a pajzsmirigyemet is. Végre! Ezt is már rég meg kellett volna csinálnia! :evil: De most legalább valami beindul. Zsuzsi, én még csak most leszek, még nem is vagyok,csak leszek a kezdet kezdetén, mert szerintem ezek a legelső vizsgálatok. Egy hormonkép. Ezzel kellett volna kezdenie,nem pedig végszükség esetén. :evil:

Kép
flóra 11

Szia Szilvi! :D

Kép
flóra 11

Ügyes vagy, hogy ennyi mindent csináltál ma! :D És, hogy elintézted az uh-t! :D

Kép
szilzi

M1-en a Ghymes van. Ez a Tomi a barátunk,és innen való. :D

Kép
flóra 11

Igazad van Flóra, ezt már rég kellett volna! :evil: De legalább most történik valami! :D :D

Zsuzska, szerintem is nézzétek meg mind a két helyet! Azzal nem vesztetek semmit! Bár nem tudom Tapolcán nincs e futószalag. Ott is a kórházban van ez a részleg, ugye?

Kép
szilzi

Hát azt hiszem ennek a dokinak eltart egy darabig,míg megérti, mit akar az ember, de aztán azért csak megcsinálja. most ez után a ciklus után majd jön 3 hónap szünet, aztán folytatjuk a Clostit. Remélem akkorrra majd megfőzöm őt a repesztő szurival is.

Kép
flóra 11

Délután, mikor hazajöttem, ebédeltem,és kicsit pihiztem. Nem tudtam jönni,mert a fiam elvitte a laptopot suliba és csak este fél nyolckor jött haza.

Kép
flóra 11

Aztán telefonált az apu, hogy este jönnek. Gyorsan kimentem még, mert az igazgatónő megkért, hpogy másoltassak kulcsukat a suli részére. Tehát ezt el kellett intéznem. Közben taliztam a szomszédcsajjal, így kicsit sétikáltam vele a és a babájával.

Kép
flóra 11

Szilvi, hová lettél? Remélem itt vagy még. Csak mesélem a napomat. Bocsi, még nem olvastam vissza, de megteszem, aztán reagálok mindenre. :wink:

Kép
flóra 11

Mikor másodszor megjöttem már itthon volt a Flórián. És nemsokára megjöttek az apuék is. Az apu tenyészt nyulakat, hát képzeljétek, hoztak egy jókora nyulat! Nagyon rég nem ettem, de örülök neki. Gyerekkoromban nagyon sok nyulat ettem. Minden héten szinte. Akkor is tenyésztett az apu és majdnem hetente levágott egyet.

Kép
flóra 11

És képzeljétek el, mit hoztak még! Kaptunk karácsonyi ajándékot. Hoztak nekünk egy kenyérsütő gépet. :D Nagyon örülök neki,pont tegnap beszélgettünk a Flóriánnal róla, hogy jó dolog lehet. Erre kapunk egyet ajándékba. :D
Vettek maguknak is és jónak találták, erre vettek nekünk is. Jó nem? Végre kaptunk valami jó ajándékot. Mert csak csipp-csupp dolgokat szoktunk kapni.

Kép
flóra 11

A-val beszélek telefonon, mindjárt jövök!

Kép
szilzi

Zsuzsi, itt egy cikk a klinikáról:

http://209.85.135.104/search?q=cache:lo ... d=11&gl=hu

Kép
szilzi

Na, az apuék valahogy nyolc után mentek el. Ja, közben megkértem őt, hogy vigye el a fiúkat koncertre, mert készülte este hatra egy klasszikusgitár-koncertre. Nagyon messze volt tőlünk, a város másik végén,tök sötét.... Elvitte őket, aztán tovább dumálgattunk. Mikor elmentek,akkor mosogattam, feldaraboltam a nyulat, ettem egy joghurtot és jöttem hozzátok. Na ennyi volt a napom, végre a végére értem. :lol:

Kép
flóra 11

Zsuzsi, ezt mindenképp olvasd el!!!!!

http://209.85.135.104/search?q=cache:Le ... d=12&gl=hu

Kép
szilzi

Ja, még annyi, hogy a koncertet családi akciónak terveztem, de kozbejottek az apuék.így csak a fiúk jutottak el.Nem baj, majd máskor.

Kép
flóra 11

Na, Szilvi, most már mindent leírtam, ha leszel,akkor dumálok veled. Ha még mindig telcsizel,akkor addig visszaolvasok.

Kép
flóra 11

Jó sűrű napod volt! :?

Én már itt vagyok, a Zsuzsinak kerestem egy-két dolgot, remélem elolvassa! Főleg a másodikat! :wink:

Kép
szilzi

Szilvi, nagyon boldog névnapot kívánok neked! Teljesüljön minden vágyaid szerint!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.11.13 21:53-kor.

Kép
flóra 11

Köszönöm Flóra! :D

Kép
szilzi

Na, csak megjelen úgy, ahogy akartam. :lol:

Kép
flóra 11

Hát igen, így sokkal szebb! :D :D

Kép
szilzi

F. mit szól a dokihoz? Beszéltek róla?

Kép
szilzi

Biztos el fogja olvasni.

Látom a Zsuzsi a lombikon gondolkodik, ennyit kivettem, hogy nem tudja eldönteni, hová menjen.Még nem olvastam vissza...

Kép
flóra 11

Annyi történt, hogy elmondtam neki nagyjából mi volt,de még nem is mondtam neki végig és itt voltak az apuék, tehát a téma félbe maradt. Azóta meg most itt ül, vagyis fekszik a Peti is,nézi a tévét.

Kép
flóra 11

Én szívesen megnézetném magam mással is, de csak úgy, ha maradhatnék ennél is.Mert most így már kicsit más,ha tényleg elkezd kezelni. És a másik dolog, hogy végiggondoltam, hogy sok értelme nincs másikhoz átlépnem teljesen, mert ot is csak ezeket a vizsgálatokat csinálnák meg, csak pénzért. És bármi lenne az eredmény, megint mit kapnék rá? Clostit. Mert egyik sem ad mást, mindegyik ezt írja fel végül. Akkor meg mi a fenének menjek át fizetős dokihoz?

Kép
flóra 11

Belenéztél az m1-be? Még mindig Ghymes van.

Kép
flóra 11

Nagyon jó a zenéjük,szeretem hallgatni. Ők mind itt jártak Galántán gimibe. Gimis korom óta ismerem őket,jó barátaink. Ismered ezt az együttest?

Kép
flóra 11

A kész átverést nézem.

Hát igen így nincs értelme átmenni másik orvoshoz! Reméljük összekapja magát a doki! :wink: De ezt nem hiszem el, hogy csak a closti létezik! :shock: Ez hihetetlen! :shock:

Kép
szilzi

Most akartam megnézni, erre már reklám van!

Kép
szilzi

Tancsu, inaska képei gyönyörűek! Ez a gyerek egy kis vasgyúró! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Igen, már vége ltt a műsornak,pedig elég érdekes volt.

Kép
flóra 11

Szilvi, egyszerűen nem találtak ki semmi okosabbat. Persze tudnak adni a hormonszintre ezt-azt, hogy az rendbejöjjön, de ennyi.Ha nem találnak semmit, ha valamit találnak, Closti.

Kép
flóra 11

Nekem ma azt mondta a doki, hogy ez is lutri, próba szerencse, mert hogy nem mindenkinek segít. De ki kell próbálni. Mert ugye egészéges pároknál sem jön létre minden hónapban terhesség.

Kép
flóra 11

Benó, fejed hogy van? Jobb? Remélem,majd még olvasok tovább.

Kép
flóra 11

Ez így van Flóra! Egészséges pároknál sem jön össze minden hónapban, de azért a hormonképet már megcsinálhatta volna mikor a ciklusod össze-vissza volt! Biztos jó a closti, lásd példának Benót :D , de nála megelőzték bizonyos vizsgálatok! Nálam most egyenlőre az a fontos, hogy megjöjjön és a Zsuzsinál is. De nálad most nem erre "játszunk"! Túl nagy hatalom van a dokik kezében! :evil:

Kép
szilzi

Ugye nem voltam durva?? :shock: Bocs ha igen! :oops:

Kép
szilzi

Szilvi, az ilyen piszkos munkákat én is utálom. A főnök is biztos ezért végezteti veled. Hogyan reagált a csaj, hogy el kell mennie? Sejtette? És miért kellett elengedni? Rosszul dolgozott?

Kép
flóra 11

Igazad van Szilvi. De remélem zöldágra vergődök vele. Csak sajna az idő közben jócskán elszaladt. Februárban voltam nála először babaügyben.

Kép
flóra 11

Az a baj, hogy az irodában én vagyok a Csajok főnöke. :oops: Nekem kell ezeket intéznem, de elég kellemetlen. A lány számított rá, a mai napot még ledolgozta, harag nélkül váltunk el. Aranyos lány, de még túl fiatal a felelőséghez!

Kép
szilzi

Hát ez az Flóra, ezt próbáltam én is mondani, csak kicsit másképp! :oops:

Kép
szilzi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: