A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Holnap tali lesz???????

Irígykedem............ :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Szóval ismét mindenki megy a dolgára-na de én is,megyek,ágybaparancsolom a kölköket,aztán meg magamat,mert elég fáradt vagyok.
Jóéjt,és szép álmokat mindenkinek!Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Ez nem ér-én is,én is talit :(

Kép
Kép
Kép
kike

jó éjt Kike!

Csak nem maradok egyedül?! :shock:
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 07:59-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 07:59-kor.
Vendég

Na, szép!

Egész nap írogattok, méghozzá annyit, hogy órákba telik visszaolvasni, amikor pedig ráérek, ÉN üldözök el mindenkit... :(
Vendég

Még vagyok,vacsiznak a gyerkőcök :)

Kép
Kép
Kép
kike

nem is mondtam.

A rossmanban vettem akciósan egyb ébijátékot. 990ft, szerintem nagyon jó. No és nem utolsó sorban Emma imádja...

itt van:http://www.rossmann.hu/akciok/magazin/large/14.jpg
Vendég

Vagy még Marcsi?vagy valaki? :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Na,ezt megnézem :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

vagyok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szia Marcsi!
Köszi, érthető voltál, remélem látszik is az eredménye.:)

Szerencsés vagy Emmával, nem elég, hogy gyönyörű (az Emmák már csak ilyenek), de ennyit aludni!!! :D
Az enyém nem egy nagy alvó, bár most elaltattam, szerencsére, de 11-kor már fenn lesz kajálni.

Mancsi!
Örülök, hogy zuglói vagy te is. Én nem ismerek itt senkit, még a környéket is alig. Nem találkozhattunk egyszer oltáson? Egy Zsombi nevű kisfiúra emlékszem, aki folyton ülni akart. Ha göndör a hajad, Te voltál!

VKata!
Nekem is péntek a takarítós nap, akkor itthon van férjuram:)

O.
Vendég

Lehet, hogy Emmának jön a foga... látszólag semmi baja, de mindent eszelősen töm a szájába, és néha sikítva ordít....tipikus tünet... :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.13 19:41-kor.
Vendég

És mit tud a játék?vagy csak rágicsólni lehet?

Kép
Kép
Kép
kike

Marcsi:bizony,akkor lehet hogy jön a foga :)

Kép
Kép
Kép
kike

8)
Vendég

van egy fogantyúja a hátán, olyan, amivel akár a babakocsira is akaszthatod. Ezt ki is lehet nagyon könnyen húzni (Emmának már megy), és olyankor rezeg. (apa szerint horkol az oroszlán), ezen kívül, ha megnyomod, olyan, mint a sípolós gumijáték. van még rajta csörgő és babatükör is.
Vendég

Brékó-brékó! 8)

Segííítsééég! Én is mondtam hogy tudunk menni holnap talira, de nem tudom a pontos címet meg azt se hogy hányra kő menni!!! Valaki privizze már el nekem léccca mert ha ezt a mai termést vissza akarom olvasni kihullik a maradék kevéske hajam is!!! :twisted: :lol: :lol:
Vendég

egyik kalács,a két fonatból elfogyódott,fincsi,fincsi :P
Visszaszedem a pár kilót,ami le ment rólam :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Wera!!! Jó a szöveged! :wink: én sajnos nem tudok segíteni, de nagyon teccik!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Marcsi:ez jól hangzik,vennem kell egyet Mókusomnak :P

Kép
Kép
Kép
kike

Igen Kata, az oroszlánt vettük. Emmának is, ha megdörzsölöm az ínyét, akkor semmi baj...

Dec. 7-én lesz a keresztelő...

A pap alaposan kibabrált velem... :?
Vendég

Kép

Kép
timi1982

Ó, én hülye!
Szilviáknak Nagyon Boldog Névnapot Kívánok!

Marcsi, ezt én is néztem. Nem is tudom miért nem raktam a kosárba. Talán mert ma Levi három játékot is kapott. :oops: Na majd holnap. :oops: :lol:

Nem fogjátok elhinni! Ma a Frutapura alma-banán pépjét ettük, és ahogy kanalaztam, Levi megmarkolta a kanalat és húzta a szája felé! Kép Kép

Majd később hozok képeket, de most bömbi van. :?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Katolikus szertartást szeretnék, mert a lányok is azok, az esküvőnk is ott volt.
A nagyoknak a tesóm a keresztanyja, mert a férjem húga akkor még kicsi volt, és nem akartuk.

Azóta viszont jó sok év telt el, és most az anyósom szerette volna, ha a lánykája lenne a keresztmama... de ő református, így a pap nem kereszteli meg. maradt a tesóm.
Csakhogy a "kedves" mama azt hiszi, hogy rajtam múlt a dolog... :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Hahó!

Vagyok én is egy kicsit!

Sajna még egyedül apa még dolgozik!

Roli megfürdetve, megetetve, én is fürödtem. Már csak Jázmin híja!

Kép
szly27

Szia Szilvi!
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 08:00-kor.
Vendég

Dehogy vágod le!!!!!
Vendég

Mindenkinek köszi a névnapi köszöntéseket!

Marcsi! Hogy hogy nem érti meg? :shock:

Kép
szly27

Ne vágd le!

Kép
szly27

A Frutapura finom! Roli is szerette!

Kép
szly27

Kata:Képne már,csak kilehet fésülni.

Kép
Kép
Kép
kike

Kata!
Bocs, h. így beledumálok, láttalak a képeken.
LE NE VÁGD!!!

Mennyi idős kortól lehet vki keresztmama? Mert én is ahugocskámat akarom, de ő még csak 14 (salala).

Jó éjt mégegyszer.
O.
Vendég

Sziasztok!

Fürcsi, szopi megvolt, babóka alszik. :D

VKata nálam az a helyzet, hogy már igazából meg sem próbálom kifésülni. :cry: Csak hajmosás után sikerül, úgy-ahogy.

Nehogy levágasd!
Vendég

hát mer anyós......

azért nem érti meg!!

A frutapura az milyen? Nem is ismerem... :oops:

Megjött apa, megyek!
Jó éjt!
Vendég

Fütyi ügyben haladtunk! MA fürdés után magának olyan szépen felhúzta Roli, hogy én még ennyire sosem tudtam. Azt mondtam neki, hogy beteg lesz a fütyije, ha nem nézzük meg a kupakját minden este!

Kép
szly27

Nekem is amióta ennyire hullik,csomóban-főleg hajmosás után,egy helyen mindig összekócolódik,és mire kifésülöm egy kiló hajam kijön-útálom.

Kép
Kép
Kép
kike

Na megyek, mindjárt 8 óra! Cihelhetem a kád vizet! :cry:

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
szly27

Szly:ügyes vagy :wink:

Én is megyek,mostmár tényleg,jóéjt nektek.

Kép
Kép
Kép
kike

Orsóanya, én úgy tudom, hogy bérmálkozás után lehet vki keresztszülő.

Marcsi, megmondhatod az anyósodnak, hogy a római kat. dogmák szerint kersztszülő csak róm.kat. szem. lehet, akinek fogadalmat is kell tennie. A keresztelésnél az nem számít, ha az egyik szülő nem kat., ahogy a házasságkötésnél sem, de itt fogadalmat kell tenni a másik vallású félnek, hogy a születendő gyermekeket róm.kat. hitre hagyja nevelni.

Hú, nem tom érthető volt-e?. De nem is, olyan lényeges.
Mennem kell!
Jó éjt Mindenkinek!
Vendég

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 08:00-kor.
Vendég

VKata cask nem tanultál egyházjogot?
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 08:01-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 08:01-kor.
Vendég

Lassan mi is megyünk fürdetni!
Vendég

Marcsi! A Milupa Frutapura gyümipép, 4x100mg-os tartókában. DM-ben vettem, a többi babahaminál volt. Bababónusszal kedvezménnyel vettem.
Megkóstoltam. :oops: Tényleg finom!
És Levi az egyiket be is tolta! 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára terek.krisztina 2008.11.13 20:44-kor.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Na akkor a képek ma estére:
Kép első overálos sétánk előtt még nőhet bele
Kép az új játszószőnyegen
Kép ezt is ma vetem, eredetileg a babakocsira
Kép ujjacskával együtt mégsem olyan jó

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ennyit nem ér írni!!!!!!!!!!!

üdv zugolvasók!!! :)

mav!!!! csokival fogyizni szoktak, mert eltömít és nem bírsz mást enni, meg a kaja sem úgy szívódik fel. Régen én is fogyiztam vele!!! Egyél sok avokádót! Ja, és a tejmennyiség mellett amit termelsz, ne csodálkozz! Amúgy meg lehet hogy érdemes lenne megkeresned egy dietetikust... Azért a 44 kg tényleg kevés.

tita, a visszaolvasással igazad volt... Nem egyszerű... :)

akata, köszi a választ. És a lelkem jobban van. :) Most, hogy már emeli a fejét. :) visszajutottunk kb. oda, ahol a műtét előtt tartottunk... Mostmár remélem csak előre haladunk. :)

És hogy hol is tartottunk egy hónapja: (meg most újra. :)

Kép

KépKép
muffin

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: