A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Lanyok!

Koszonom mindenkinek a drukkokat, jokivansagokat. Hat egyelore azert meg nincs annyira jo hirem, ma reggel meg feloldalas volt a teszt. DE NEM ESUNK KETSEGBE!!!!!
Szoval meg nagyon remenykedem, hogy nem csak bekepzeltem a tuneteket, hanem volt/van alapja is. A hom meg ma regegl is 37,0 volt, ugyhogy remelem ez eleg hozza.
Ma pont ket hete volt a masodik inszem (ahol mar meg is repedt a tuszo) ugyhogy lehet hogy meg tul koran van. De ugye a HCG masfel naponta megduplazodik a szervezetben, holnap reggel mar majdnem ketszer annyi lesz! Szoval holnap reggel meglatjuk vagy csutortokon.
Lenne azert egy kerdesem itt a friss kismamikhoz (vagy barkihez), ha tudnatok segiteni. Ugy erzem, hogy a tunetek mintha hullamokban jelentkeznenek. Tegnap reggel eros hanyingerem volt, meg ebed korul, elott, alatt, utan is, es ma reggel nem annyira, sot ma reggel nem is volt.
Van valakinek ilyen tapasztalata? Egyebkent szobmaton is jobban ereztem e tuneteket aztan vasarnap megint nem annyira, hetfon megint erosebben, aztan ma mintha nem annyira. Kicsit furcsa, de lehet hogy ez a termeszetes.

Zita!

En Aloe termekek kozul a kovetkezoket szedem (ezek amiket terjesztoknek lehet beszerezni):
Aloe gel, aloe tea, joyal bee jelly tabletta, gin-chia tabletta, a beta care tabletta, c vitamin tabletta, es meg az elevitet, azt a doki mondta ugye.

Moncsi!

Nagyon sajnalom ami veled tortent es en is azt mondom, hogy olyan helyre ahol igy bannak veled nem szabad visszamenni. Es olyan orvost kell kereseni aki komolyan foglalkozik veled, nem kinevet, mert miert is nevetne ki, szegyelje magat, ha kinevetne...
Az orvosnak a szolgalat a kotelessege, a betegek szolgalata, nem a kritizalas es okoskodas/kinevetes.

Cat!!!
Neked meg megint nagyon sok boldogsagot ma is es remelem megyek veled nemsokara!!

dodo
dodo1

Dodó!

Amit érzel egyénektől függ. Én csak azt hittem, hogy késik, mert semmi tünetem nem volt. SEMMI!
Egyedül a hőmérséklet. A teszt értékelhetetlen lett. Ne stresszeld magad egy csomó tessztel. A hőmérséklet mindent megmutat! A 2004. nyári topikban megtalálsz, ha esetleg tudok segíteni valamiben.( vagy emailen).
Bizakodj, és rendben lesz minden!
Mucska

Andi
Kép
mucska

BogárKép,MucskaKép,KrisztaKép,IldikóKép,SzösziKép,LeoneKép,GombócKép,VicaKép,BarbiKép
Nagyon-nagyon köszönöm a gratulációkat, és annyira örülök, hogy meg tudom ezt a boldogságot osztani veletek. Még el sem merem hinni. De a tegnapi borzalmas időt is szépnek láttam, és a sok depis ember között a munkahelyemen vigyorogva járkáltam. Biztos lükének néztek.KépKép
A párom is nagyon örül, de a maga módján persze, olyan férfi módra. Nem újjongva, hanem büszkeséggel, hogy apa leszKépKép

DodoKép
Nem szabad hinni a teszteknek. A 20-as érzékenységű sem mutatott nekem semmit, pedig akkor már 90 lehetett a HCG-m. Ennyit ezekről.
A vérvétel ad egzakt eredményt. Ha én ezt előre tudtam volna, nem kapok "kis-idegösszeomlást" a hétvégén. A hővel se törődj. Megmértem ma reggel kíváncsiságból, és csak 37 volt. Pedig a hormonszintem magas. 37-es hőt gyógyszerek nélkül is produkáltam. Én nagyon bízom benne, hogy a tünetek nem véletlenek, és X-be áll kezem-lábam. Ja és hullámokban jönnek a tünetek, nem folyamatosak. Én tegnap este éreztem az első tüneteket. Kuruttyolt a gyomrom/hasam, mintha elrontottam volna, és éjjel elkezdett hasogatni a mellem. Az most is néha belehasít.

LányokKép
Rettenetesen izgatott vagyok, mert úgy érzem, hogy kiürül a topik ebben az évben. Most nagyon-nagyon szorítok a következő lombikos ménesünknek: OrsiKép,VirágKép,BeaKép Nem akarok egyedül pocakosodni!!!!!

Cat
Kép
cateye

ZitaKép,DodoKép
Még valami. EditKép is szedte decembertől az Aloe termékeket. Valahol korábban le is írta, hogy miket szed. Neki is bejöttKépKépKép Nem olcsó, de megéri.

Cat
Kép
cateye

Cat!Kép
Lattam az oszi topikban a kerdesed.Nekunk a nyariaknal van egy lombikosunk,Vali,ugyanott,ugyanazok csinaltak a beultetest,talan ot kellene megkerdezned a HCG szintrol.Neki 2 babaja van....Kép

Ugye,meg ma is szep a vilag korulotted...Utolagos engedelmeddel Alicenak is megirtam tegnap(o most betegacsiban van otthon).O is gratulal es keri,hogy nagyon vigyazz magatokra.
szoszi
szoszi

Draga Cat!

Anyukáméknál voltunk néhány napig, tegnap késő délután jöttünk haza, de az első szabad 5 percemben ültem le a gép elé gyorsan megnézni, hogy mi van veled. Kép Először nagyon szomorú lettem, aztán véletlenül tovább lapoztam, s akkor olvastam! Kép És örültem, és sírtam. Kép Hatalmas gratula! Kép És csodák tényleg mindig vannak! Én egyébként akartam irni, hogy mi a fenének stresszeled magad a tesztekkel! De a lényeg a végeredmény! Kép Kép
UH mikor? Kép

Rohanok. Jó volt a néhány napos pihi, de most teljesen le vagyok maradva itthon. Mosás, vasalás, takarítás, és még oltást is kapott ma a Babócám. Kép De úgy viselte, mint egy igazi hős férfi. Éppen csak megnyekkent.
Várunk a babásoknál, gyere gyorsan. Kép

Puszi!
Andi
andi28

Mucska, Cat!

Koszi a biztatast. Igen, en is olvastam, hallottam, hogy sem a teszt, sem a ho nem ad 100%-os pontossaggal infot az allapotomrol, de most meg jobban megnyugtattatok, es nem izgulok egyaltalan.
Holnap reggel megint csinalok tesztet, aztan csutortokon is ha meg kell. Remelem egyszer csak pozitiv lesz!!!

Remelem en meg hamarosan a 2004 oszi topicban kotok ki Cattal egyutt!!!!!
Egyebkent en reggel 25-os erzekenyseguvel csinaltam a tesztet. Holnapra is olyan van.

Igen, talan epp Edit irta le ezeket a termekeket, akit erdekel, leirom meg egyszer pontosan mennyit kell szedni es mennyibe kerul. Tenyleg nagyon draga, de ha bejon????? Meger minden penzt!!!!

dodo
dodo1

Cat,

nagyon gratulálok és nagyon nagyon orulok Nektek!
Vasárnap reggel én is mittad néztem be aztán meg csak gondolkodtam, hogy mit is írhatnék erre...

De minden mindegy mostmár, fo, hogy nyugodt légy, ne idegeskedj.

Felhívom a figyelmet, hogy az én utsó Profasim szerencsét hozott!

Orsi- hol tartasz már?

bella
bella2

Dodo!,

nekem a teszt csak a menszi kimaradása után 5 nappal mutatott pozitív eredményt. Addig én is tesztelgettem, és mind negatív lett, csak pénzkidobás volt!:-)) Hányadik napon vagy most?

Kata
csillagocska

Kata!

Koszi, rendes vagy, hogy irtal ide is, beneztel a mi topicunkba is.
Mindig segitessz ha bizonytalan vagyok...
En most vagyok a 31. napon, de a 16 es a 17. napon volt az inszeminacio ugyhogy 2-3 nap kesesben voltunk, tehat mintha a 28 napon lennek.
Igy azert meg csak van remeny???!!!!

dodo
dodo1

Sziasztok!
Fura, de még lefekvés előtt is az jár a kobakomban, hogy mi lehet Veletek? ... és vajon milyen új hírrel fogtok szolgálni legközelebb, és már alig várom, hogy jöhessek!
Örülök, hogy most nagy meglepetés várt és Cat módosította a korábbi szomorkás üzenetét, mert a sors vagy valami így akarta?!
GRATULÁLOK!!! Na és ráadásul kettő baba?! Ez nem semmi! Remélem szétterjedt már itt a sorok között a pozitív töltés és mindenkinek jutott belőle!!!
HAJRÁ MINDENKINEK!

Képzeljétek túl vagyok az inszemen és alig éreztem, csak egy kis szúrást. Sikerült!!! De most nem ez a legnagyobb dolog itt!

Puszi mindenkinek!

Niki
angel

NikiKép
Elég nagy dolog ez is hidd el. Nagyon szurkolok, hogy javítsd az inszemes statisztikát.KépKép

Andi28Kép
Látod, megyek utánnatok, csak 1 év késésselKépKép Pont januárban a síelés után teszteltél egy pozitívat, emlékszem.KépKép

BellaKép
Köszönöm szépen a gartulációt. Igen a szerencse Profasival jött össze a babó. Na de azért picik mi is kellettünk hozzáKépKép

DodoKép
Nekem a 28. napon negatív lett a tesztemKépKép

SzösziKép
Köszönöm a gartulációkat, neked és Alice-nek is. Remélem nincs baj vele, nem azért van betegácsiban!!!!! Megyek a nyári topikba kérdezősködni.KépKép

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép
Végre sikerült feljelentkeznem. Szóval itt is kívánok nagyon boldog pocakosodást!!!
Lujza
lujza

Lányok!
Mitől szúrkálhat a bal petefészkem? 21. napon vagyok és a mikroszkópom 13-14 napon volt nagyon páfrányos, akkor is nagyon szúrkált. Akkor rádolgoztunk Kép és azóta nem fájt, ma megint elkezdődött. A nyálminta alapján azonban ma nincs peteérés. Ja és nem vagyok felfázva sem. Határozottan egy ponton szúrkál.
Lujza
lujza

Sziasztok!
Örülök ennek az örörmmámornak itt! Azt hittem már nekem senki nem válaszol!

Niki, Vica - köszönöm a figyelmet és a tájékoztatást! Azért ha tud valaki az IVF - ről is írhatna valamit - az igaz, hogy ott elaltatnak?
Egyébként gratulálok a sikereseknek és sok sikert a többieknek!
Hópihe
hópihe

Dodo - NAGYON SZURKOLOK NEKED!!! Remélem Te is ilyen örömmámort gerjesztessz itt, mint Cat!

Cat - köszönöm, és hidd el annyira örülök a boldogságodnak, hogy ez most biztosan rám is és szerintem mindenkire jó hatással lesz! Most nem is tudok magamon aggódni és semmi rossz nem jut eszembe és ez olyan jó!!!! Még egyszer sok boldogságot Nektek és gyönyörű babákat!!!

Hópihe - most nagy itt a nyüzsgés biztosan nem sokan olvastak el és ezért írtunk csak ketten Neked, de ha újra felteszed a kérdéseid aki tud válaszolni fog! Nekem nincs tapasztalatom az IVF-ről, jó lenne ha nem is lenne, ezért nem írtam róla. Egyébként most hogy van Nálad ez a dolog, hogy erről is arról is érdeklődsz? Milyen a helyzeted, mert arról nem írtál. Az inszeminációt kérdezted hol végzik Kecskeméten, ha arra kell menned, lehet, hogy nem is fog sor kerülni IVF-re! Úgy legyen!!! Ámen!!!

Lujza - Ez a páfrányos teszt szerintem és úgy láttam mások szerint sem mindig megbízható. Nekem is volt ilyen szúró fájdalom a jobb oldalon éppen ott ahol a tüszőm növekedett, a legközelebbi uh-on kérdezte az orvos miután azt mondta szerinte megrepedt, hogy fájt-e a hasam. Szóval a lényeg, hogy a tüszőrepedést lehet érezni állítólag ilyen szúró fájdalom szerűen!

SOK SIKERT, JÓ KEDVET ÉS ARANYOS BÉBIKÉKET MINDENKINEK!!!

Niki
angel

Lányok!

Nem akarok reklámot csinálni az Aloenak, mert nem köt hozzá semmi, de mi is teljesen reménytelen eset voltunk orvosilag. Teljesen más okból kezdtük inni mind a ketten az Aloe géljét, és igazából másra nem tudunk gondolni,mint hogy az segített. 7 sikertelen inszemináció, utána méhnyakrák műtét , szünet, Aloe és most már az is biztos, hogy Annánk lesz júniusban!
Próbáljátok ki aki teheti, a rengeteg gyógyszer mellett már nem kerül olyan iszonyatos összegbe. Sajnos akik ide írnak azokat ezek a kezelések jelentősen terhelik anyagilag, de ha van mód csak ajánlani tudom.

Szeretettel: Mucska

Andi
Kép
mucska

Bella Kép
Köszi kérdésed Kép Még 6 db Marvelon van hátra, csütörtökön megyek a Kaáliba, egy utolsó megbeszélésre, és Krizsa doki akkor írja fel a gyógyszereket is. Ha minden OK, akkor a jövő hét közepe fele indulnak a szurik Kép Már úúúúúúgy várom, hogx tűpárna legyen a popóm Kép (na annyira azért nem kicsi, hogy popónak lehessen nevezni, de ez így szalonképes)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat, Kép
Sok boldogságot nektek! Nagyon örülök, hogy ilyen hosszú idő és megpróbáltatás után babát vársz!

Tinka
Tinka

SziasztokKép

Nahát, ez igen!

CatKép

Látod mondtam én tegnap, amit te is mondani szoktál: Amíg meg nem jön nem sírunk, nem szomorkodunk! Nagyon gratulálok, sok boldogságot kívánok!

Lányok Kép

Na ki a következő?Kép Valami megint készül.....

Ma voltam kontrollon, és nem hiszitek el, de minden a legnagyobb rendben: Sperma jó, hormon jó, mostmár akadály sincs, úgyhogy hajrá van csak...Kép Három hónapot kaptam, hogy összehozzuk a babát!Kép

Csutka
csutka

Niki!

Nagy dolog, hogyne lenne nagy dolog, hogy nem fajt es hogy tul vagy rajta!!!! Nagyon orulok, hogy nem fajt, mert amikor belegondoltam mit szenvedhetsz egeszen osszeszorult a gyomrom is...
Nagyon nagy dolog! Nem szabad ilyet mondani! A kis dolgok is nagyon fontosak!

Csutka!

Neked meg hajra! Harom honap sok ido, biztos sikerul, ha minden jo, fiuk is lyanyok is!!!
Remeljuk lelkileg is fel vagy keszulve es akkor indulhat a parade!!!

Lujza!

Neked meg lehet hogy agyazodik befele a kicsike??????
Juj, de jo lenne!!!!
Nekem is volt ilyen valamilyen szurkalas aztan lehet hogy ossze is jott???? Majd meglatjuk!

Egyebkent az aloe sok masban is tenyleg nagyon jo, ugyhogy en nagyon hiszek benne!!!!

Orsi!

Akkor majd erted is izgulhatunk hamarosan, addig meg jo szurkalodast!!!

dodo
dodo1

CAT !!!!
Most kaptam sms hírt Krissitől, el is sírtam magam.
Sajna a mh körülményeim olyanok hogy csak nagyon néha tudok benézni de drukkolok ezerrel.
Vigyázz magadra !
Mindenkit puszilok bár sokakat nem ismerek.
Zsé
zsé

CatKép
Nagyon örülök a jó hírnek, kellett neked kétségbeejteni a kismamatársadat!Kép Mégiscsak megkaptam a szülinapi ajándékomat!Kép Felhőtlen babavárást!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Drága EgcsiKép,ZséKép,KrissiKép,CsutkaKép,TinkaKép,LujzaKép
Nagyon édesek vagytok és köszönöm. Higyjétek el, én is mindenkinek rettenetesen szorítok, és mindig megríkatnak a babás hírek. Olyan megható, hogy így velem voltatok, sosem felejtem el.

ZséKép
Szívesen olvasnék sűrűbben rólad. Krissi bejelentkezett nemrég, de Te is hiányzol. Na nem ebből a topikból, csak a "régi csatalovak" közül.KépKépKép

LujzaKép
Te a Maybe Babyt használod ugye ? Az jól mutatja az ovulációt az tuti. Valami hormontermelés indulhatott be. csak nem a HCG ????

HópiheKép
Az IVF punkció része, amikor leszívják a tüszőket az altatásban van, de az embrió transzfer az katéteren keresztül megy, ébren. Utánna meg is mutatják ultrahangon a picikéket. Egyébként a punkció nagyon kellemes, mindenki nagyon jót alszik, és 20 perc alatt kipiheni minden fáradalmát. És biztos valami kokot is tesznek bele, mert olyan boldogan ébred az ember. KépKépKép

CsutkaKép
Tudod az ember mindig csak a más esetében nagy okos a sajátjában gyáva nyusziKépKép
De jó, hogy nyitott az ajtó nektek. 3 hónap elég lesz a sikerhez. Hajrá lepedő akrobaták!KépKép

NikiKép
Lujza nem a PG53-at használja. Az egy kalap sz*r. Nekem is volt, és ha picit több nyálat teszel rá, mindig páfrányos lesz. A vizeletsugaras LH tesztek sokkal jobbak, ill. Lujza Maybe Baby-je, de az 10.000 Ft körül van.

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat
Igen én a Maybe Baby-t használom. Nekem is megfordult a fejemben, hogy a petefészkem elkezdett dolgozni és termelni a progit. Ugye a petefészek termeli? Valamit biztos csinál, mert páfrány nuku, mégis olyan érzés, mint peteéréskor. Hasonló volt a 13-14. napon is, csak sokkal erősebben fájt. Annyira, mint stimulációkor leszívás előtt 1-2 nappal.
Nem reménykedek...bár csodák vannak KépKépKép
Lujza
lujza

Én is erre gondoltam, hogy progi hormon, amit a megrepedt tüszőből átalakulő sárgatest termel.

Neked mikor volt HSG-d utoljára ? Amikor a hiszterod volt átjárhatóságot néztek ? Tuti azzal nincs gond ?

Csodák mindig vannak!!!!KépKépKép
Cat

Cat
Kép
cateye

Zsé!Kép
Nahát, te is megvagy? Jó lenne ha néha írnál pár sort magadról és KrissirőlKép! Mi van veletek?

Lujza!Kép
Ez jól hangzik! Nem biztos, hogy jelent valamit, de akár beágyazódás is lehet! Drukkolok!!!!!
Igen, a petefészekben a tüsző sárgatestté alakul, ez termeli a progeszteront, ami a beágyazódáshoz szükséges. (Pont ez a szakterületem.Kép)

Orsi!Kép
Ez nagyon jó, akkor már nektek sem kell sokat várni! Juj, de izgalmas! Nagyon várom a híreket!

Csutka!Kép
Akkor most ne görcsölj, próbáld lazán venni, hogy lelki tényezők se gátoljanak! Neked is nagyon szorítok!

Leone

KépKép
leone

CatKép
HSG-m úgy másfél éve volt, de lehet hogy van az már kettő is. Nem volt ilyen gond, teljesen átjárható volt. A hisztero-kor szerintem ezt nem nézték. Ha eddig nem volt ilyen gond, akkor nem hiszem, hogy azóta kialakult volna...
LeoneKép
A próféta szóljon belőled.Kép
Lujza
lujza

CAT:nagyon sokat gondolok RÁTOK amióta megtudtam a nagy hírt! Látod a csodák velünk is megtörténnek! Nagyon szeretnék veled együtt gömbölyödni, úgyhogy belehúzok!KépKép
DODÓ:nagyon drukkolok!!!!Ha bab lennék igyekeznék egy ilyen aloe-vitaminbomba anyuci pocijábaKép!
LUJZA:úúúgy szeretném ha beelőznél!Ez a mi évünk lesz!Kép
NIKI:már csak két hét és minden kiderül!Addig is drukk-drukk!
ORSI:mégiscsak fej-fej mellett fogunk haladni, mert én is várhatóan hétfőn vagy az azt követő napokban kezdem kapni a lószurikat. Most vagyok a hormonfüggés 10. napján és hétfőn már pontosabbat tudunk.
ZSÉ,KRISSI:nálatok hogy áll a bébi project?
BOGÁR,LEONE,NIKIE,ALICE,EGCSI:szép kis babazáport indítottatok be!
Pusszancs!
Virág
virag

CSUTKA:húzzatok bele!!!Úgy tűnik most kedvezőek a körülmények a babásodáshoz!
VICA:mikor lesz a következő és egyben utolsó inszemetek? Kibírjátok tényleg, amit elhatároztatok??
LEONE:Borsókának üzenem, hogy szép nagyra nőljön!És énekelj neki el egy dalt a nevemben (lehet, hogy jobban is jár, mintha személyesen tenném...)
Virág
virag

Cat!

Várjuk a kérdéseidet a nyári topikban. Ritka jó hangulatú topik és szívesen látunk ott is!

Mucska

Andi
Kép
mucska

SziasztokKép

CatKép
Nagyon nagy gratula!!!!!!! Hej, de nagyon örülök nektek!!! (A háttérből szorítottam ám) Látom, Zsé már beelőzött... Annyira jó!KépKépKépKépKépKépKép

És látom, hogy van egy topik csak babás megint megjöttösöknek, ez aztán inspiráció! Mostmár tuti, hogy megyünk mi is oda!
Mi is babások leszünk ám idén Zsével, bizony!

P-hez már nem járunk. Kissé csalódtunk benne.

VicaKép
Nem nagyon írsz! Mi újság! Várom a méledet!

Pusza:
Krissi
krissi

Virág Kép
Akkor tényleg nagyon egyszerre kezdünk. Kép De jó! Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

ViragKép
Ug nez ki, hogy nem lesz tobb inszem. Most egyezkedtem a biztositoval, mert az utolsot sem akarta mar kifizetni. Januar 1-vel megvaltozott a biztositasunk es nem teriti tobbet az inszemeket, igy sajat zsebbol nem vallajuk, akkor inkabb a lombik, hamar igyis-ugyis mi fizetjuk. De penteken megyunk az orvoshoz es mindent megbeszelunk vele.

KrissiKép
Jo hogy neha Te is benezelKép
Az az igazsag, hogy most pihenosre fogtam magamKép Felesleges energiamat most a kanape athuzasaba fektetem, hatha hasznalKépKép De irni fogok megigeremKép

Vica
vica72

MucskaKép
Köszönöm a kedves invitálást. Én őszi eresztés leszek szerintem, de korábban is sokat voltam ám nálatok. Ugyanis Chellot személyesen is ismerem, és szívemen viselem a sorsát. Ő is lombikos volt. Meg persze még sok embert figyelek, akik innen indultak. Olyan jó mindenkiről hallani, és megosztani az örömüket.Kép Különösen az ilyen történetek hatnak meg, mint a Tied is.

Na meg azért sem megyek még, mert ki kell tanulnom a szülészetet is most a meddőségi kezelés mellé. Olyan rossz tudatlannak lenniKépKép

VirágKép
Mikulás járt már feléd ? Akkor hétfőn tuti indul a stimu. Amilyen jól stimulálható vagy, már hétvégére cipeled a szőlőfürtöket. Tudod nekem is ez a injekció-csomag hozta meg a sikert.KépKép

KrissiKép
Köszönöm szépen a gratulációt. Húzlak ám magammal. És ha jó orvos kell, akkor csak szólj. Most elfogult vagyok a bmc-vel, érthető okokbólKépKépKép

LujzaKép
Akkor tuti nincsenek átjárhatósági gondok. Nekem sokat segített a megtapadásban napi egy pohár vörösbor esténként. Én nagyon bízom benne, hogy a hormonok jelzik a babót.Kép

OrsiKép
Hármas fogatunk most izgalmas 2 hét elé néz. Én végig mellettetek leszek szorosanKépKép

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép

Figyelgetem a topicot mindig és vártam a hírt nagyon, sokat gondoltam rád. Kép
Óriási gratula és tiszta szívből kívánom, hogy nagyon szép legyen ez a 9 hónapod és egy egészséges kismanónak adj majd életet.

Puszi
Noémi
noémi

Cat Kép
Már szeretnék olyan 3 hét múlva lenni, amikor már mindenen túl vagyunk és "csak" várakozni kell. Bár most a csütörtököt várom a legjobban, mert izgulok, hogy mit talál ki Krizsa doki Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat!

Az lehet, hogy az őszibe tartozol, de nyugodtan látogass meg minket is. Nincsennek korlátok!
Van amit az "idősebb kismamák" esetleg tudhatnak. Pont úgy mint itt.
Szóval, ha van kedved gyere, a mienk elég aktív topik, csak győzzed olvasni! Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska

NoémiKép
Köszönöm szépen. És Ti hogy vagytok ? Gyönyörű a kislányod a profilodban. Úgy meggyomroznámKépKépKép

OrsiKép
Most olvastam a barnázást az Indexen. Nem kérdezted meg a Krizsát ? Nekem sosem volt fogigátló mellett ilyen.

A legrosszabb az egész lombikban a várakozás. Azt ne várd. Az életem legrosszabb 2 hete volt, tele aggódással. A stimu az pörög, mondhatni élveztem is, mert sok emberrel megismerkedtem a bmc-ben. A szurizás sem rossz, a beavatkozások is örömteli izgalommal telnek. A transzfer után 3-4 nap könnyen elmegy, na de utánna, az nagyon gáz....
Tudod te is mert végigcsináltad velem, hogy győzködi az ember magát, hogy ott vannak, tuti semmi baj, de közben minden rezzenésre figyel, és ki van hegyezve. Na de túl leszel rajta, és utánna, már csak a hányingerrel kell küszködni. KépKépKép

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat:KépKép
Ha hiszed ha nem egésznap rád gondoltam hogy milyen jóhirket irtál KépKépmég egyszer kivánok nektek minden jót és egészséges 9 hónapotKépKép

Mi most stagnálunk orvosi szempontbol mert Március 9re van a párom bejegyezve addig marad a szorakozás és a pihenésKépKép

Mindenkinek kivánok minden jót pusziak Kép
Ildikó
ildikó_4

Cat Kép
most este vettem észre, egész nap nem volt semmi. Ezért is lepődtem meg... Persze minden fogigátlón rajtavan, hogy lehet köztes vérzés, de ilyennel életemben nem találkoztam.
Ha holnapra nem változik a helyzet, akkor hívom Krizsát, ma este nem akarom nyaggatni ezzel.

A hányingert ezek után már olyan könnyen fogjuk venni, hogy újjongunk is minden reggel, hogy végre van okunk ölelgetni a wccsészét Kép Kép

puszi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Én már hónapok óta ismerlek titeket, de eddig nem volt miért írnom. Most valakinek ki kellett önteni a szívemet, és Ti olyan megértőek vagytok mindenkivel Kép Én szeptember óta vártam, hogy "ne jöjjön meg". Januárban középidőben kicsit barnáztam, így nem is igazán reménykedtem, erre mégis lett egy két csíkos tesztem! A vérezgetés miatt csütörtökön el is mentem dokihoz, aki ultrahanggal megvizsgált. Ott persze nem egészen azt hallottam, amire vártam. Az elmondhatatlan öröm volt, hogy láttam a kis lüktető pontocskát, de emellett még ott volt egy üres petezsák és egy mióma is! Ez a hír így együtt kicsit sokkoló volt. Egyrészt nem tudom, hogy egy mióma okozhat-e gondot majd a babával, másrészt az üres petezsákot sem tudom mire vélni: lehet, hogy pl. meleg fürdővel vagy valami mással én tehetek róla, hogy abban nincs élő baba? Egyáltalán mikor alakul ki a petezsák? Abban biztos volt egy megtermékenyített kis petécske, ami később aztán mégse fejlődött valami miatt? Ha nem is válaszoltok ezekre, de nagyon ki kellett írnom magamból, köszi, hogy nektek megtehettem.
Cat, teljes szívemből gratulálok Neked, nagyon szorítottam!
Dodo, Neked is megy a milliónyi drukk!

Puszi: Nikolla
Nikolla

Cat ! Kép
En regebben olvastalak titeket es azota is folyamatosan figyelem az esemenyeket.
Nagyon gratulalok, mar tenyleg itt volt az ideje, hogy ez osszejojjon !! Annyit dolgoztatok erte es meg is lett az eredmenye !!! Kép Kép
Nagyon jo dolog pocakosnak lenni (rosszuletekkel egyutt), remelem minden napjat elvezni fogod !
Mindenkinek drukkolok tovabbra is es szerintem meg nagyon sokan rajtam kivul, akik nem irnak, de olvasnak titeket.
Dorki + 3 honapos Niki
dorki

Jo reggelt Lanyok!

Meg mindig negativ vagyok, de kitartas, nem csuggedunk. Annyit eszem, mint egy lo, pedig mindig madarétkű voltam, ugyhogy ez azert jo hir. Meg remenykedem. Ja, es a hom 36.9 ma reggelre. Az meg jo, vagy nagy tragedia?

A lombik elott alloknak, Orsi, Virag nagyon megy a drukk, tenyleg! A varakozas, Orsi tenyleg nem tul jo, Catnak igaza van. Ne nagyon vard. Tenyleg jobb a szuris idoszak, az elso ket het, akkor porog az elet, de a masodik ket het, az nagyon kemeny. Folyton figyeled magad, mit erzem, mit nem, mikozben tudod, hogy nem szabadna ennyire figyelned, mert a tunetek meg meg sem jelenhettek, tul koran van!!!

Vica!
Neked meg hajra a biztositoval. Azert lehet hogy van am remeny az utolso inszemmel is. Nalunk, multkor mondta a noverke, hogy egy lanynak az utolso, hatodik inszemje jott be!!!!

Pusz

dodo
dodo1

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a bíztatást, rajta vagyunk az ügyön...Kép Valószínű, mostmár lesz értelme egy Maca Vibe kúrának is....Kép

DodoKép

Hajrá Nektek is, irány a következő topic!Kép

Csutka
csutka

Hat nagyon remelem, hogy Cattal egyutt futunk az alattunk levo topicba!!!!

Aztan gyertek am ti is!!!!
Lombikosok, meg spontanosok egyarant!!!!

dodo
dodo1

Sziasztok!

Csak gyorsan írok, mert rohanok dolgozni! Majd jövök este is!
Csak egy napig tartott a mensim, de ezen kívül nem érzek semmit, úgyhogíy próba tovább...

Dodo!

Írd meg légyszi, miből mennyit szedsz! Megvettem szinte mindent amit írtál!

Puszi, este még jövök! akkor majd kicsit bővebb leszek!

Zita

Kép
Kép
zituska28

Cat , Leone, Virág , Orsi és mindenk !!!
:::
nagyon hiányoztok de a mh. körülményeim olyanok, hogy nem tudok sűrűn jönni.
Én egy picit leálltam." Késbe döltem " hogy a családban a sógornőm az első hónapban a másik rokon a harmadikban terhes lett mi meg már lassan 3 éve küzdünk. Mindent kipróbáltam, doki. természetgyógyász stb, s eredmény meg az ablakban.
Semmit nem találtak, szedtem Clostit, Utrót , kaptam Gynevacot s ugyanúgy barnáztam. Az egész már olyan görcsös volt úgyhogy elhatároztam leállok. Ha jön a baba jön ha nem nem , semmi érteme az állandó idegbajnak. Igaz nekem viszonylag könnyű hiszen ott a nagylányom aki kárpótol .
Röviden ennyi.
Nektek nagyon nagyon drukkolok s ha tudok jövök.
( Elfelejtettem a vigyorgó fejet hogy kell csinálni, hiába a kor .. )
Puszi :
Zsé
zsé

VicaKép
Nem akartok hazajönni lombikolni ? Sokkal olcsóbb lenne. Amikor most voltam, volt egy erdélyi lány, akinek a punkció előtt ki kellett fizetnie a teljes kezelést. Ötszáz valahányezer volt a számlán rajta, plussz a gyógyszerek. Szerintem ez még összeszedhető, mert elsőre sikerülni fog!!!!!

NikollaKép
Gratulálok a pici babádhoz. A miómára legjobb gyógyír a terhesség állítólag, fel szokott a terhességi hormonoktól szívódni, vagy a császármetszésnél kivágják azt is, egy kalap alatt. A mióma a megtapadást nehezíti, de ha már kapaszkodik a picur, akkor nincs gond. Az üres petezsákkal ne törőd, valószínűleg életképtelen volt. Ilyenkor a természet ezt elrendezi. De az új jövevényre kell koncentrálnod, mert az a lényeg!!!! Szedtál valami gyógyszert ?

DodoKép
Ne törtődj a tesztekkel. Ha nem jött meg, akkor tuti baba van a dologban.KépKépKép Én ma teszteltem, Discovery nevű teszttel. Hozzáteszem 3 napja maradt el a mensim, és kb. 600 lehet a HCG-m, és alig halvány rózsaszín volt a csík. A párom lefotózta, majd beteszem a képet.

DorkiKép
Nagyon szépen köszönöm, és sok boldogságot kívánok a bébivel.

ZséKép
A leállás meghozza majd a gyümölcsét. Én 2 évig végig barnáztam/véreztem mensi előtt. És amikor babás lettem, akkor sem úsztam meg. A hormonok teszik. Van olyan akinek amikor babás lesz, már nincs barnásozás, de mindenkinél másképp van.
Én nagyon drukkolok, hogy ne kelljen már orvoshoz járnod, és hamar legyen kistesóKépKépKép

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

VirágKép
Lehet, hogy megdobná a statisztikát egy tali, a legutóbbi után hárman is babásak lettünk két hónapon belül!Kép/Alice,Edit és jómagam/ Néztem a képeket, mindenki az asztal ugyanazon oldalán ült!Kép Valami titkos fuvallat érhetett bennünket.Kép Nagyon szorítok nektek! Hajrá!Kép

OrsiKép
Nektek is megy a drukk!Kép

CatKép
Mikor lesz UH? Kíváncsi vagyok hány baba van a pocidban.Kép Gondolom te is.Kép

VicaKép
Hát Amnerika lehet, hogy az ígéret földje, de a biztosítók megkeserítik az ember életét.Kép Ez az egyetlen dolog amit utáltam ott.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: