Kata:
pelusokat ott nem vettem, nekünk a DM-es vált be, asszem megint ennél maradunk (a többit nem bírta a bőrük...)
Csöre: gratula a karfiolhoz (én még sosem csináltam, de majd kipróbálom) én szeretem és Apa is, de attól tartok, a gyerekek fellázadnak majd... Recept?
Asszem én juhtúrós puliszkát fogok csinálni a családnak (nekem iszonyatosan sok savam lesz tőle a pocakosságom óta), én meg tejes puliszkaként fogom leküldeni Pötiykének...
Ha nem kívánják a puliszkát a büdös kölkek, akkor kapnak félbevágott krumplit sütőben megsütve, kaukázusi kefírrel, juhtúróval, vajjal.
(Ezt úgyis évek óta nem csináltam már...)
Lassan összeszedem magam, és elmegyek a Lurdyba, apának holnapra megveszem az egyik szülinapi ajándékát - kap 40 perc hátmasszázst (én már ne férek hozzá

), a maraton után úgyis ráfér.
A másik ajándéka egy jegy lesz a Beugró című műsor nyilvános felvételére. Képzeljétek, akkora mázlim volt, mert most hétfőre csak egyetlen szólójegy volt már, azt is október 10 körül vettem meg...
A harmadik ajándéka egy könyv lesz a gyerekeitől (Szeretlek, papa a címe)
Szeretlek, papa
Ja, és kap még 1-2 szelet tortát is, este pedig tésztapartit rendezünk, mert a maratonok előestéjén azt kell enni állítólag...
Én nem értem Pötyit! Most nem is csörög a kulcs - és Julcsi sem visít!!!
Akkorát kaptam tőle, hogy elállt a lélegzetem! És még van 10 hét!!! MI lesz még itt?!
Apropó: ti nem szoktatok attól félni, hogy kipukkad a pocitok?