A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Meg aztán én hagyom,hadd csússzon be nekipár rossz jegy, attól aztán általában észhez szokott térniés összeszedi magát.Mert ugye nem hagyom szó nélkül a dolgot. A nagyobbiknak a szlovák rettenetesen nem ment. Végül kiegyeztem vele, hogy jó, abból nem lesz sose jó jegye, de legalább a többiből igyekezzen. Aztán valahogy ez bejött nála. Mert nem lehet mindenki mindenből kitűnő. Mindenkinek van gyenge pontja. Nálunk ez a szlovák,mind a háromnál....

Kép
flóra 11

Nem lényeges,csak dühös voltam és leírtam.Ennyi.Mindig így felhúz aztán másnap már lenyugszok.De nagy bünti nincs.

Kép
martik77

Na, Zsuzsi, most én rádupláztam aTe előbbi laptetődre. :lol: :lol: :lol: Még valaki azt hiszi, ha beleolvas, hogy ez valami nevelési tanácsadó. :lol:

Kép
flóra 11

Ő már feladta a rajzolást,oké de azért mert lusta( mert az a baj)azért ne csessze már el az életét.

Kép
martik77

SZILVI nagyon boldog névnapot kívánok neked!

Tudom, hogy holnap lesz, de én dolgozom! :wink:

Kép
muzsuzska

Lányok,én ma még szeretném megvarrni az osztályomba a bábszínház függönyét,ami ugye naponta elmarad.... Pedig mindig készülök. De ma már kerestem ki anyagot hozzá,már itt a centi is, a suliban lemértem,mekkora kell,tehát már haladok. :lol:

Kép
flóra 11

Flóra, avval mi már rég nem törődünk ki mit olvas ki a mondatainkból!!!!!!!! Ez a puszta élet, szépítés nélkül. :D

Kép
muzsuzska

Lassan én is lelépek, mert fürcsi lesz és szundi. 4kor kelek, kér valaki telefonos ébresztőt 4re? :roll:

Kép
muzsuzska

Kép így rajzolt hat évesen most már egy bábut se tud lerajzolni,mert feladta.

Kép
martik77

Na jó nem dühöngök mert mindenkit elüldözök. :oops:

Kép
martik77

Hát tényleg jól rajzolt, alapos volt,jó megfigyelő. De semmit sem lehet erőltetni.
Az én fiam is évekig azt mondta, hogy csak a kedvemért jár gitárra. Most meg örül, hogy vagánykodhat a gitárjával. :wink:

Kép
flóra 11

Megyek csajokén is. Legalább szabjam ki még BK előtt azt a fránya függönyt. A gyerekek már nagyon várják.

Kép
flóra 11

Köszi azért,de tényleg befejezem a nyávogást. :D

Kép
martik77

Na, kiszabtam a függönyt. De még meg is kell varrni. :(

Kép
flóra 11

Megvarrtam a függönyt. Most fejeztem be. Megyek zuhanyozni és az ágyikóba. Fáj a hasam a menzitől. :(

Kép
flóra 11

Ja,és holnap megyek dokihoz.

Pá....
Jó éjt!

Kép
flóra 11

jó reggelt,sziasztok bocsi 1 kezezek...

Kép

Kép[/
tancsu

Kép Kép Kép Kép

ezek hétvégi képek,amikor anyóséknál voltunk....

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztok, én is itt vagyok.
Tegnap nagyon szarul voltam (fájt a fejem), és 7-re értem haza a tanfolyamról, azonnal aludtam. :twisted: :twisted: Éjszaka is fájt a fejem, tegnapelőtt éjszaka is, most már jobban vagyok. :wink: Egy fokkal.

Boldog névnapot, Szilzi!
Nekem nem Szilvi, Szilzi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Ó, helló Tancsu, fantasztikusak a képek! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Visszaolvastam.

Szerintem nem kell elkeseredni a tanuláson és a rajzoláson sem, a rajzolásra lehet, hogy később majd visszatér, most más érdekli, a tanulásra pedig szerintem a finom feddés a megoldás, nem a túlzott szigor, mert akkor dacból se fog tanulni.

KépKép
benó

Éhen halok lányok, alig várom, hogy kicsöngessenek.

KépKép
benó

Cupp Benó...:)

Kép

Kép[/
tancsu

BOLDOG NÉVNAPOT SZILZI!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Inaska alszik,robogok reggelizni,meg követmosni,meg elinditom a mosógépet,stb....

Jah és Márti:igenis pihenek!!!!
Tegnap is ültem veled 20 percet a konyhában nem?????? :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztok!!!

BOLDOG NÉVNAPOT SZILVI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Bocsi Tacsu mindig elfelejtem,hogy olyan vagy mint a telefon egy kicsit feltöltöm és működik! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Ma pihenőre fogom,mert az elmúlt napokba nagyon beindultam és érzem is,hogy nem jó.

Sajnálom Benó,hogy így fáj a fejed,de legalább 1 szem bogyót vegyél be ilyenkor nyugodtan.Lefekvés előtt meg főleg.
Ma már jobban vagy??

Bocsi a tegnapiért mindenkitől csak ilyenkor mindig elkeseredek és úgy érzem kudarcot vallottam,mert nem ezt érdemlem Dömétől.Csak ennyi,és többet nem mondok erről. :)

Kép
martik77

Sziasztok! :D

Köszönöm mindenkinek a jó kívánságokat! :D Aranyosak vagytok!

Ma is bolondokháza van, ráadásul elkellett küldenem az új lányt és én nem szeretem ezeket a feladtatokat! :( De ami a legrosszabb, hogy görcsöl a fejem mint az állat és nem segít a gyógyszer sem! :evil: :evil: :evil: :evil:

Na majd jövök!

Kép
szilzi

Tancsu aranyosak a képek! :D :D Nagyon! :D :D :D :D :D :D

Márti, nyugodtan írd le ami bánt, az már nem belülről mérgez! :wink:

Kép
szilzi

szilvi: boldog névnapot. miért kellett elküldened a kiscsajt?

tancsu: aranyos a fiad és milyen nagy már /habár születésekor is az volt :lol: /

zsuzska: te komolyan 39 éves vagy :?: :?: :shock: :shock:

benó: nekem is fájt tegnap is meg ma is a fejem. szerintem valami front közeleg. nem?

marti: én is gyönyörüen rajzoltam 6,7 éves koromban, abba hagytam és azóta már én se tudok :? :? :?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Tegnap meglátogattuk mamát a kórházba. sokkal jobb szinbe van és a kedve is jobb.
aztán átmentünk bevásárolni a Tescóba meg a DM-be. Törpének vettem Sudocrémet, mert szegénykémnek az ágyékánál a bört kiette a pisi és ami popóra van krémünk az erre nem jó.
Tancsu nálatok volt ilyen? mit használtál rá?

holnap megyünk vele tanácsadásra a gyerekorvoshoz. kiváncsi vagyok, hogy mennyit hizott.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Halihó!!!!!!!
Timi:Nekem Döme ugyan ilyen pelenka allergiás,pisi érzékeny volt.A legjobb a Sudocrem vagy a Neugranormon.Mi a betegeknek is ezt használtuk a kórházba amelyik érzékeny volt.

Kép
martik77

Halihó!!!

Van már valaki???

Kép
martik77

Merre vagytok Csajok? :shock: Én egy órája úgy unatkozom, hogy mindjárt elalszom! :( Nagyon gáz! Szinte félek tőle, hogy elalszom! :lol:

Zsuzsi mindjárt ott kell lenned a dokinál.... Utána gyere ám!

Kép
szilzi

Vagyok! :D

Kép
martik77

Szia Márti! Végre élet! :lol:

Kép
szilzi

Mi zu van?
Hogy-hogy uncsizol?

Kép
martik77

Pihentél ma? Lenyugodtál Döme miatt?

Kép
szilzi

Délelőtt sokan is voltak, meg ugye itt volt a kiscsaj felmondása, volt mit csinálnom. De délután nem is jönnek, szól a karácsonyi zene, én meg szépen kidőlök és elalszom. :?

Kép
szilzi

Pihentem,de nem nyugodtam le.Most inkább nem szólok hozzá nagyon dühös vagyok.De ilyenkor ezt ő is tudja.Hagy furdalja egy kicsit a lelkiismeret.Hátha észhez tér.Gondoltam majd bemegyek a suliba,beszélek a matek tanárral,hogy ő hogy látja ez csak egyszeri figyelmetlenség vagy vannak már jelek.

Na de erről ennyit :D :D :D :D

Kép
martik77

Miért kellett elküldeni?Én szeretem a karit,csak azt nem,hogy mindenhol mindent rád akarnak sózni,és ha nem veszed meg még neked legyen lelkiismeret furdalásod.

Kép
martik77

Ne írd, hogy erről ennyit, én szívesen "meghallgatlak"! Tanácsot adni nem tudok, de írj nugodtan! :wink: Itt mindenki leírja minden búját baját, ahogy látod! Hát így Te sem vagy kivétel! :lol:
Menj be a tanárhoz, legalább megtudod mi a helyzet! :shock: De azért ne idegeskedj! Ő is látja milyen dolgos anyukája van, a párod is ilyen, jó példa van előtte, lehet, hogy tényleg csak elkalandozott kicsit! :?

Kép
szilzi

A karácsonyt én is szeretem, bár idén olyan rossz érzés, hogy már itt van, mert én már vagy babázni, de legalább pocakosan szerettem volna ünnepelni! :cry: De tudom, ezzel nem vagyok egyedül! :wink:
Azért hidd el elég idegesítő, hogy már novemberbe mennyből az angyalt hallgatsz! :evil: Egy pár szám ok, de szinte edész nap az megy! :evil: Kicsit sok(kkkkkk)!

Kép
szilzi

Nem vagyok én amúgy ilyen negatív ember,csak úgy érzem most minden összejött és nem látom a kiutat.Ilyenkor a legapróbb dolog is nagynak tűnik. :?

Kép
martik77

Ja igen és L.úgy gondolja,hogy amiről nem beszélünk az nincs,vagy hogy csak én látom tragikusan.Így most nem mondok semmit.

Kép
martik77

Azért kellett elküldeni, mert kellett volna valutaváltó vizsga is a munkához, de nem sikerült neki és nagyon sokára lesz pótvizsga, addig meg elég nhéz lenne megoldani a munkát és ez konfliktusokat szül a másik két lánynál, hogy Ők kétféle munkát végeznek, míg Ő csak egyet ugyanazért a pénzért. Sajnos annyira nem is ügyes, hogy mindenáron ragaszkodjak hozzá! :( De ez va, csak olyan szarul fizet a cég, hogy nem is tudom kit találunk helyette! :( És főleg, hogy mikor! :shock:

Kép
szilzi

De mi a baj még a Dömén kívül?? :shock: Az én párom is ilyen, amiről nem beszélünk az nincs! :( De én egy idő után robbanok! :oops:

Kép
szilzi

Azt én se szeretem,hogy halottak napja után egy nappal már kari akciók,ajándékok zenék mennek mindenhol.Korainak tartom. :evil:
Ráadásul az újságok is tele játékokkal és magyarázd meg a gyereknek,hogy az ajándékot a Jézuska hozza.

Kép
martik77

Döme még hisz Jézuskában? Nagy karácsonyfátok szokott lenni?

Kép
szilzi

Nálunk is úgy van a kórházba,hogy 3 hónap alatt kell betanulnod(viziten referálni,infúziózni,katéterezni ilyenek)és ha béna vagy vagy lassú akkor viszlát.

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: