Hát elég benneteket visszaolvasni!
Engem is elkapott a tejfrász. Pár napig Jázmin egyfolytában ordított a cicin. Azt hittem nem elég neki a tejci. Futás be a védőbe hétfőn, mérlegelés...minden rendben, 6 kg 17 dkg. Hízott 26 dkg-ot másfél hét alatt. Azt mondta a védőnéni, ha úgy érzem nem elég a tejcsi, kezdjem el a főzelékeket..(majd meglátjuk). Ma megkóstoltattam vele az almát. Hát volt ám pofavágás rendesen. Fújta ki, mint a gőzmozdony.
Mancsa: nagyon szépek a gyerkőcök! Hagymás vagy kisanyám!
Gégéé: csudiszép a babaszoba. Igen, dokibácsi nagyon óvatosan vizsgál. Le a kalappal. Nekem is volt már szörnyű élményem más dokiknál.
Trundike: sikerült tejcit szerezni?
Én laktoherbet iszom még most is. Én azt olvastam a tájékoztatóján, hogy a babának is megkönnyíti a bélmozgást, mivel kömény meg kamilla van benne. Gondolom átmegy a tejcibe is.
Ja, én is Hunyadis voltam ám! 1998-ba végeztem, és a Lovasné volt az oszifőm. Igazgatás ügyvitel szakon. És te?
Wicca: Igen, Sarmon jól mondja, mi is így szoktuk az eperrel. Épp most múlt héten ültettem át én is őket. Jó meló volt. Te is Hunyadis voltál? És te melyik szakra jártál? Mikor végeztél?
Lara: neten találtam a képet, kinyomtattam,és volt itthon üveg képtartó, abba beletettem. Átküldjem e-mail-ben a képeket? Van pár ilyen mesés!
Sarmon: örülök, hogy minden ok veletek! Szép kismami vagy. Néztem a képet!
Bende: erre is jöhetnétek sétálni Cece felé! Röpke ötven kilométer. Szívesen találkoznék veletek!
Jajj, néha sajnálom, hogy nem Fehérváron lakunk. Ott laktam 20 évig........
Na, ki van hozzánk legközelebb? Sarmon talán te, meg Gégéé. Ha meglesznek a lányok gyertek erre, és irány sétálni. Addígra már Jázminom tolja a babakocsikat!
Anyany: Zsófi nagyon tündér a sütőtökös képen! Nekünk is ugyanilyen előkénk van!

Ez elég vicces? 

[/
[/

Fülessün
vicc helyett: füles sünike