A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Silvi, nálam nem lesz már vizsgálat, minden megvan, ez volt az utolsó ami kellett! Az AIDS és hepatitísz vizsgálatom is megvan a véradóban.

Kép
muzsuzska

Ma már egész nap karácsonyi zenék szólnak a Tescoban :shock: Már két hete kezdték, de akkor még "csak" napi pár szám volt, hát most belehúztek! Nem normálisak! :evil: Megfogok bolondulni karácsonyig! :evil:

Kép
szilzi

Szilvi a gyógyszer ár 100-300ezer Ft között van. A hormonoktól függően. 1havi.

Kép
muzsuzska

Megyek én is még jövök.Puszi.
Szilvi igen mint minden nő mi csak tökéletesek lehetünk!! :lol:

Kép
martik77

Megértelek!!!!!!!!!!!!!!!! Ki nem állhatom a karácsonyi felhajtást!!! Sőt depressziós leszek a karácsonytól. :evil:

Kép
muzsuzska

Az jó Zsuzsi, akkor fog ez menni gyorsan! :wink:
Nagyon kíváncsi vagyok és nagyon örülök, hogy Te legalább egy normális dokit fogtál ki! Gyógyszerárakról nem beszéltetek? :shock:
Királyfi mit szól?

Kép
szilzi

Márti jó csavizást!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Múltkor felmentem a Kaáli oldalára és ott az van fenn, hogy öt beültetés "ingyenes"! Tehát lehet, hogy az ismerősöm mégiscsak rosszul tudja! :shock: Remélem, mert nagy kiba....s lenne, ha tényleg csak kettőt finanszíroznának! :evil:

Kép
szilzi

Királyfi azt mondja a hátam mögött, hogy megpróbáljuk, igyekszik beleadni apait! :D

Kép
muzsuzska

Reméljük, Te nem a felső határt fogod ki a gyógyszerárakból! :wink:

Csak ügyesen Királyfi! :D

Kép
szilzi

5 ingyenes most s.
A dokim a pesti kaáliba küldött pácienst! Tapolcairól lebeszélt.
Pécsen a Mánfaihoz kell mennem.

Kép
muzsuzska

Gyorsan kell jelentkeznem mert márciusig csak 39 éves vagyok, sokkal jobban hangzik!!!!!!!!! Vannak 43 éves lombikosok is! :D

Kép
muzsuzska

Akkor jó, hogy 5!

Ez Pécsen a kórházban van? Vagy valami klinika? Miért beszélt le a Tapolcairól?

Kép
szilzi

Persze, hogy vannak! Én is olvastam sokat, akik negyven felett vannak! De igazad van, a 39 valahogy jobban cseng :D :lol:

Kép
szilzi

A pécsi pote-szülészeti klinika. Édesanyák útjai.
Mert a pécsi állítólag jobban felszerelt ilyen maceráns beteghez mint én vagyok. A pécsi orvos elfogadja a dokim minden vizsgálatát. Ismerik egymást, dolgoztak együtt. :wink:

Kép
muzsuzska

Na ez is egy jó hír, hogy elfogad minden vizsgálatot! Te ma csak jó dolgokkal szolgálsz! Ha legközelebb megyek én is megkérdezem, hogy ajánl e majd valakit, vagy valamilyen intézményt... Ha nem, akkor szerintem maradunk a Kaáli-nál.
Mi a menete? Nem kérdezted a dokit? Hányszor kell menni? Mennyit kell bennt lenni?

Kép
szilzi

Látod nem találtak semmit és mégsem jön össze,ez nagyon idegesítő!!!!!!!! Jobban örültem volna ha letapadt volna a vezetékem.
Most azért szedem a clostyt,hogy legyen pirim.

Kép
muzsuzska

Nálam azt mondta,hogy hosszú protokoll lesz, teljessen leállítja a saját hormonjaimat már az előtte levő ciklusban és utána adagolják mesterségesen. Ez minimum 3 hét és állandó laborvizsgálatok és uh.

Kép
muzsuzska

Szedd is, én is szedem! :lol: Sőt Flóra is, Edina is.... Ez tényleg ennyire jó gyogyi lehet? Vagy jól "fizetnek" az orvosoknak érte? :roll:

Ne mondj ilyet, hogy jobban örültél volna! :( Így még van esélyed a lombikig. Sokat gondolkoztam Füreden, de nem lehet értelmes okokat találni arra miért nem jön össze. Szerencse... Én is olvastam olyat is akinek csak 2-3m volt a katonák száma, mégis sikerült! Nekünk miért nem? Nem érdemes ezen rágódni, kikell szenvedni!

Kép
szilzi

De majd kiderül ha ott leszek, igérem minden másodpercről beszámolok neked! Azért fossok rendesen és reménykedem hátha addig összejönne, bár kétlem. De eddig két stimus hónapom volt, az egyikbe nem volt nyálkahártya, a másiknál a másik oldali petefészek dolgozott. Tehát semmi sem jött össze!!!!!!!! :D :D :D
Mivel ma volt a pé-m nagyon finoman egy adag sűritett kiskatonát felküldtünk. :D :D :D Erről a dokit nem tájékoztattam.
Vágni nem vágtak, fájni nem fáj, frissen van pucolva, hátha......... :wink: :wink: :wink:

Kép
muzsuzska

Olvastam a lombikos táblázatokat, 4-5-6 lombik semmi utána spontán terhesség.............

Tényleg a fene se tudja mitől miért nem!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Nem ennyire jó a closty, épp a dokim mondta, hogy sok orvos nem mer erősebbekkel próbálkozni, 10 nőből 2nél bejön. Benónál bejött!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Ezt mindenkinél így csinálják? :shock: Elég durván hangzik, hogy lenullázzák először a szervezetedet! :shock:

Kép
szilzi

Én úgy tudtam, most "koplalni" kéne Nektek pár napig... :wink: Képzeld hogy meglepődne a doki! :D Mennél két-három hét múlva és .... :D

Én most a 15. napra tartogatok mindent! Elvileg a 16-on van pém, de ha mégis a 15-en lenne, akkor is adjuk meg az esélyt! Nálam az a baj, hogy én már nem bízok...

Kép
szilzi

Koplaltunk pár napot, hétfő délután. kedd! Ez pont pár nap!!!!!Nem? :D :D :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Zsuzska, ez pár óra, nem pár nap! :lol: :lol: :lol: :lol: De szerintem, ha nem fájt és jólesett, baj nem lehet! :wink:

Kép
szilzi

De pé-m volt! :oops: :oops: :oops: Tiszta nyúlékony hüvelyváladékkal!!!!!!!!! Nem volt szívem kihagyni.......Annyira nem esett jól, mert féltem a fájdalomtól, de most önző voltam és kellettek a kiskatonák!!!!!! :oops: :oops: :oops:

Kép
muzsuzska

Te kis önző :wink: Én megértelek, minden esélyt megkell adni! :D Én is voltam már a cél érdekében együtt az A-val, úgy, hogy közben nagyon haragudtam rá! :oops: De állítólag nem kell élvezni is a dolgot! :? A fő a tudat, hogy Te mindent megtettél! :D

Kép
szilzi

Köszönöm a megértést!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Hahó!!!!!!!!!! Lányok merre vagytok????????????

Kép
muzsuzska

Halihóóóóóóóóó :D :D :D

Kép
martik77

Voltam Tancsunál. :D
Még mindig eléggé rekedtes a hangja.
És nem pihen!!!!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
martik77

Húúú, látom senki nem ért rá délután. Én is lassan befejezem az elmaradt dolgokat!

Márti, milyen volt a csavargás? Tancsu?

Kép
szilzi

Jó volt csavarogni,de Dömének így is sikerült rögtön felhúznia ahogy hazaértem.
Most nyugodok lefele. :x

Kép
martik77

Tancsu nem is tud pihenni! Szerintem nem is tudja mi az!

Kép
szilzi

Tancsu most Charlie-nak hiszi magát! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

MIt tett a kisfiad?? :shock:

Kép
szilzi

Ja azt hiszi ringlispír :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Csak nyugi Márti! :D

Kép
muzsuzska

Hozott egy kettes matekdolgozatot(amúgy4-5 matekból meg mindenből)és úgy akarta beállítani,hogy de egy feladatot teljesen tudott,tehát ő megtett mindent! :evil:

Kép
martik77

Zsuzska, Te mi jót csináltál délután?

Kép
szilzi

Szegény gyerek!!!!!!!! Hülye matek!

Kép
muzsuzska

Ja és e mellé L.fürdőszobába csapot szerel egész délután!De hát ő betegápoló!!!!!!!!!! :evil:

Kép
martik77

Amíg párom a hokimeccset nézte a sport tv-ben jól elaludtam!!!!!!!!! :D :D :D

Az előbb meg csináltam mákos gubát, de megállapítottuk, mi nem szeretjük annyira! :wink:

Kép
muzsuzska

Húúú Márti, ez nem egyszerű dolog! Én a tesómat és a keresztlányomat látom, ahogy sokszor harcolnak, pedig csak ötöse van a kiscsajnak, de az a baj, hogy Ő is olyan, hogha nem kell is szól még egy szót! De azért ne idegeskedj! Mindegyikünknek volt kettese! Bocsánat :oops: nekem legalábbis volt! :oops:

Kép
szilzi

Nem lehet mindenki vízvezeték szerelő! :wink: Mi két napig szereltük a szennyvíz vezetéket a szerelő után és mi oldottuk meg!!!!!!!!! :D

Kép
muzsuzska

Tudod Zsuzsi nem akarom hogy amiatt legyen rossz jegye mert lusta,ha nem értené az más lenne,de nem így van.
Mindegy ha neki így jó akkor egész tanévben büntetésben lesz ha ez kell neki.

Kép
martik77

Nekem is volt,sőt egyesem is :oops: de azt szeretném ha többre vinné nem 80ezer forintér meghajolni mindenki előtt.
Mert meg van hozzá az esze!!!!! :evil:

Kép
martik77

Márti megértelek, de beszélgess vele miért történt így! Kis bünti kell, de nagyot ne adj! Majd Flóra ad tanácsot, hisz ő a szakember!

Kép
muzsuzska

Nyugi, Márti ne húzd fel magad! Ezt mond el neki is!

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: