Sziasztok!
Adri oviba, Apa melóba, Timcsi (mármint én aliasz Tigrincs) megfőzve!
Jöttem olvasni és válaszolni.
Aprooka! [b]Gablaty! Sziasztok! 
[/b]
Az őszintét megvallva nem esik nehezemre nem tudni Gyermekem nemét, mert addig is reménykedhetek! Mármint kisfiúban!
Mivel ilyenkor a hormonok és egyéb "állatfajták" jobban dolgoznak a szervezetben, (lástd hangulatingadozás és hasonlók) néha-néha úgy érzem, ha tudnám, hogy kislány lesz kicsit szomorú lennék. És ezzel nem akarom megbántani sem Pocilakót, sem magamat!!! De ezért most ne vessen meg senki!!!!
Aztán majd ha megszülöm és közli a doki bácsi, hogy kislány, hát biztos én leszek a legboldogabb anyuci

a világon. Mert akkor már nem fog érdekelni, hogy miért is nem lett kisfiú! Megértitek?
Egyébként meg azt vallottam Adrinál, hogy az első gyerekem legyen meglepetés, hogy mi lesz. Mert ha már tudom, hogy fiú vagy lány akkor talán nem várnám ennyire izgatottan. Bár a megérzésem lányt súgott....és bejött!
Persze Apa tudta, hogy mi lesz, Ő nem bírta ki, hogy ne tudja, de csak azzal a feltétellel engedtem meg Neki, hogy megtudja, hogy nem mondja el senkinek!

És mivel Ő tényleg nagyon tud titkot tartani, tényleg megtartotta magának!
Meg az az igazság, hogy igazából egy lány név sem tetszik

Adri nevét is Apa választotta. Na persze az én beleegyezésemmel!!!
Mert a fiú nevem az megvan már 17-18 éves korom óta. Ez pedig mint írtam már a
BÁLINT!!!! Ebbe a névbe teljesen bele vagyok esve!!!

Pedig nem ismertem/ismerek senkit, aki ekkora hatással lett volna rám. Ez valahogy jött!
Egyet viszont megfogadtam még siheder koromban

, hogy az az egy biztos, hogy ha lesznek gyerekeim nem fogják sem a szülei, sem a nagyszülei nevét kapni, hogy ne legyen vita. Na persze, ha esetleg a páromat vagy mondjuk az egyik nagypapit Bálintnak hívnák, akkor az lenne a neve, mert ez nálam teljes szerelem!!
Mármint a név. De szerencsére senkit nem hívnak így a környezetünkben.

Legalábbis eddig!
Úgy hogy ebbe az egybe Apának beleszólása.... nincs!
Egyébként Apának az első házasságából van két nagy gyereke, Anita és Ádám. 16-15 évesek és nagyon jó fejek!!!

:D:D
Na látod, pl. Őket sajnálom, mert anno úgy választottak nekik nevet, hogy a szülinapjukhoz közel legyen, na és persze Apa rigolyája, hogy a monogrammjuk AA legyen.
Úgy hogy szegényeket néha elfelejtük megköszönteni névnapjuk alkalmából is.
Mert Ancsi szülinapja: jún. 3-án van névnapja meg 2-án, Ádámnak meg szept. 7-én van a szüli és 9-én a névnapja.
Úgy hogy Adrinak annyiból szerencséje van, hogy szülinap április névnap meg szeptemberben van, ráadásul szept. 8-án Ádi szüli és névnapja között!

Majd mehetnek együtt bulizni, ha Adri nagyobb lesz! Mondtam is Ádinak, ha fel akarsz majd csípni valami jó nőt, akkor vidd magaddal Adrit és tuti nyerő leszel!

A csajszik általában imádják a gyerekeket. Legalább is szerintem.

Na meg tegyük még hozzá, hogy amilyen dumája Adrinak már most 3 és fél évesen van....hát nem semmi!!!!
Na persze azért visszatérve a gyerkőc nemére, nálunk is tudni akarják ám a családban!!! Akkor is tudni akarták, meg most is!
Főleg az én Apukám!

Jön "mindenhonnan", hogy csak neki mondjam meg, ő nem mondja tovább senkinek, meg hasonló szövegek.... De mondtam neki, hogy nem mondom meg, mert én sem tudom. (most sikerült hál'Istennek könnyen meggyőznöm)
De képzeljétek Adrinál még azt is mondták nekem, hogy biztos tudom, csak nem akarom elárulni. Mondtam nekik, hogy tényleg nem tudom, higgyék már el.
Aztán Jánosnak (páromnak) sikerült meggyőznie a többieket valahogy, hogy higgyék már el,hogy tényleg nem tudom, mert neki is a Doki "virág nyelven" mutogatta el

egy UH vizsgálat alkalmával, hogy mi lesz, mert "befenyítettem "

Őt is (mármint a dokit), hogy ha elmondja nekem vagy bárkinek, akkor "csodát" teszek vele!

:D:D
Úgy hogy kb. a 6. hónap körül leszálltak a témáról!

Egyébként meg közöltem velük, hogy eddig minden unokájukról tudták, hogy mi lesz, egyszer legyen már nekik is meglepi!
Na persze mikor Adri megszületett az Apukám oda meg vissza volt a gyönyörtől, hogy végre a 4 fiú unokája mellé, kapott egy csajszit is!

Gondolhatjátok mekkora a szerelem köztük!
De azért Apum most nagyon édi, mert mindig csak azt mondogatja nekem, hogy úgy örülne, ha Ő meg fiú lenne, mert akkor biztos nagyon boldog lennék, mint az Anyukám, mikor megszületett az öcsém!

Mert megkapta amit mindig is szeretett volna egy lány és egy fiú gyereket.
Na ilyenkor pl. mindig kicsit elérzékenyülök, hogy így drukkol nekem az egyszem lányának! Mert egyébként Papi "lánypárti"

Na persze azért ne gondoljátok, hogy jobban szereti Adrit mint a fiúkat!!! Vagy jobban szeretett engem, mint az öcsémet.
De talán ilyenkor szokták azt mondani, hogy az ellentétek vonzzák egymást, meg hogy talán a lányok jobban ragaszkodnak egy idő után apához a fiúk meg anyához...vagy épp fordítva, mert mint tudjuk...kivétel erősíti a szabályt!
Na jó, most már befejezem, mert látom megint kisregényt sikerült fabrikálnom!
Fényképeket nem feljetem csak kis türelmet kérek.
U.i.: Jánoskám

persze most is tudni akarja, hogy mi lesz, de most kemény vagyok!

"Haragszik" is érte rám!
De lesz neki egy meglepi karácsonyra. Ez lesz az ajándéka.
Na menek enni, mert néha azt is kell!
Puszi Mindenkinek!