A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Kike: de jo! ez tetszik!
mutatsz kepeket miket terveztel?
Vendég

Végzettség szerint én élelmiszeripari mérnök vagyok (sütő-malom-édesipari szakon).
20150601134430

fodrasz nincs?

mukormos volt valaki nem?
Vendég

Kata:na igen :roll: kinek van ideje bármire is három lurkó mellett,max kisebb javításokra,néha ezt,azt varrogatok,és ezzel ki is merült az időm.

Andi:az sem rossz-a nővérke :) Persze ha szereti az ember csinálni.

Kép
Kép
Kép
kike

De nyárimunkaként dolgoztam étteremben is, kötelező gyaksziként hotelban, reggeliztatőben, és 9 hónapig Ausztriában egy amerikai kasélyszállóban ott 6 hónap konyha, a többi takarítás, de pincérkedés is.

d.dodó

Ez jó ötlet volt Viki! Magunkról nem is nagyon beszéltünk! Mármint a pocakos kor előttiről.

Tami! Te tényleg mennyi mindennel foglalkoztál!

Én csak az eü-ben voltam, ott is csak 3 helyen. Először Edelényben a szoc. otthonban. Szerettem, de csak nyárom dolgoztam ott. Utána a gyerekosztályon Miskolcon a daganatos gyerekeknél. Onnan a többi nővérke hozzáállása miatt jöttem el, így kerültem az érsebészetre!
Nem egy nagy sztori... :oops:

sz.andi

Anyjuk:azért nem terveztem semmit,csak varrogatok olykor-olykor-nagyon olykor :lol:

Még a Kristinél varrtam huzatot a fotelra,ilyesmi-tulajdonképpen egy normális varrógép is kéne :roll: Aztán meg inkább gipszképeket csinálgattam szabadidőmben-avval van tele a lakásban az összes fal.

Micsoda komoly szakmák vannak itt :D

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 21:14-kor.
Vendég

Kike! Egyébként nagyon szeretem csinálni :oops:

Dodó! Te is mennyi mindennel foglalkoztál. Ez tök jó!

sz.andi

Andi: nem emlekszem :oops:

KAta; nekem ha az eszemmel drukkolok csak az egy csik johet szoba!
Vendég

Látom sokan láttatok világot is :D én nem-sajna,vagy nem sajna?

Csak egyszer voltam olaszban-rokonoknál-még iskolás voltam.10 napig a családdal.De jó volt :D

Kép
Kép
Kép
kike

VKata!
Nem vagy gonosz! Én pl. a mi doktornéninket nagyon szeretem, mindig mosolyog.

Operáltatok is?
20150601134430

Tami! Azért csinálj egy tesztet!

Kata! Nekem meg sem fordult ilyen a fejemben...ez elég rossz ötelt! Ha valami baja van a gyereknek, akkor nem mer majd elindulni és félni fog tőle. Én ilyennel nem ijesztgetném!

sz.andi

Andi: manapság csak az marad meg az eü.-ben aki szereti csinálni! (na kivétel a szülészek és sebészek, azoknak meg is éri) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kikeeeee!
Nekünk van egy varrógépünk, de senki nem tud varrni!
A nagymamáé, de ő már otthonban van, azt mondta adjuk oda valakinek. Én soha nem fogok megtanulni varrni, szívesen neked adom! Nincs baja, kb. két hónapja még varrt vele.
Csak ezt nem hiszem, hogy lehet postázni?!

Kép
Kép
patr

Kata!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Milyen igazad van!! Elmegyek szülésznőnek. Szeretem is csinálni, plusz jó pénz!! :lol: :lol:

sz.andi

Tényleg, ha lenne fodrász, meg műkörmös köztünk, akkor csinálhatnánk szépészeti talit is! :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

Kata; en nemetet ovodas korom ota tanultam, nemet tanar a vegzettsegem, de egesz oszinten bevallom neked ha most nemetul kene egy osszetett mondatot elmondanom, nem menne :oops:
Pedig meg csak 2 ev telt el hogy nem hasznalom a nyelvet!

Nekem mindnnel igy volt. En csak a szorgalmamnak koszonhetem a diplomam.
Eszem sajna nagyon nincs, logikam, memoriam semmi. Szegyen nem szegyen hot hulye vagyok a diplomam ellenere. En valamit megtanultam ra 2 napra ujra kellett tanulnom. Eleg nagy melo volt de megcsinaltam, meg ha semmire nem is emlekszem, raadasul igen jo tanulo voltam.
Erre mondja Alek minidg tuzhetem a kalapom moge az otoseimet mikor semmit nem tudok:(
Vendég

Én sem ijesztetném soha a gyerekeket a doki nénivel!

Kép
Kép
patr

Viki: én csak az egyetem alatt gyakorlaton asszisztáltam (lógtam a kampó végén) de pl a férjem minden nap azt csinálja! :lol: :lol:
Vendég

No fölébredt az én egyetlen szépséges drága tündér hercegnőm! Megyek megetetem és gyííí a posta!

sz.andi

Andi:az a jó hogy szereted csinálni-nincs benne semmi szégyelni való-az tök jó ha az ember olyan helyen dolgozhat,amit szeret!! :D

És a Férjecskék mivel foglalkoznak-ha már itt tartunk?
Én párocskám eredeti szakmája szobafestó-mázoló,tapétázó-de ugye a Flex bekebelezte-itt a kiszállításon dolgozgat-na nem sokat,inkább teng-leng,velem beszél telefonon,vagy a neten! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Viki, Zsuzska jól van, bár Véda jellemzése Lilláról akár Zsuról is szólhatott volna :lol:
Soha nem bír a fenekén ülni, öt percre! Ezt Kata már látta :lol: :lol:
Most épp növeszti a frufruját, hogy jobban látszódjon a szeme :wink:

Kép
Kép
patr

Ferjem szallodai kozgazdasz vegzettsegu, soha nem dolgozott szakmaban, nem is hiszem hogy fog, pedig szeretne. Angliaban egyutt takaritottunk, Irorszagban a dellnel dolgozott, laptopokat szerelt ossze, most meg IT helpdeskes.
Vendég

Patr:hű,de jó lenne!De tényleg nem tudom,lehet-e postázni-ha igen,persze állom!De csak ha tényleg nem kell nektek!

Kép
Kép
Kép
kike

Anyjuk-ez mi?:IT helpdeskes.

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 21:15-kor.
Vendég

Kata!
Apjukod sebész?

Az én uram is minőségügyes, ő egy légrugókat és egyéb műszaki kütyüket gyártó cégnél dolgozik, emellett még angolul fordít a beszállítóknak.
20150601134430

Kata:Mindig a mozgó lép jut az eszembe a mozgó képről :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Az én párom cad-cam programozó, tervező mérnök.

d.dodó

Hogy mennyit tudok itt lógni veletek-pedig sok dolgom lenne :oops: :roll: Irgum-burgum magamnak :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

IT helpdesk: mindenfele orszag mindenfele hulyei felhivja ot mindenfele szamitogepes kerdessel:)
Vendég

Még vagyok, forralom a vizet!

Szülésznő-képzőt el kéne végeznem... Nem tudom, ezen még nem gondolkodtam, poénból mondtam. De most, hogy mondod... :lol:

sz.andi

Anyjuk:így már értem :D

Kép
Kép
Kép
kike

Már meg van a holnapra szánt napi kérdésem is Kép

Kike!
Nekem is kellene vasalnom, de köb gyök kedvem van hozzá. :wink:
20150601134430

hu Viki: felcsigaztal :P
Vendég

merre járhat titi? Már kíváncsi vagyok a hírekre!

ronix!
Tudom, hogy dolgozó nő vagy, de néha bejelentkezhetné mi van veletek!

Csajok, itt olyan sötét van már most, hogy villanyt kell kapcsolni! :(

d.dodó

hogy ez a gyerek milyen viccesen tud kakilni :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Nálunk meg szikrázó napsütés van.

Titicsek!
Bújj elő!!!

és az összes többi zúgolvasó is!
20150601134430

Viki: az a szmájli: KIRÁLY!
Olyanok vagyunk mind!
(ja sebész: baleseti: szóval ő meg összetört embereket szerel össze :lol: :lol: :lol: )

Titi engem is nagyon érdekel! Mi lehet vele!?
Vendég

Dori: nalunk is eg a villany, reggel ota. Olyan kaka ido van, hogy csak aludnek. Es Anna sem viseli tul jol:(
Vendég

Kata: remelem a ferjed tudasara soha nem lesz szuksegem!bar fejemnek mar volt jo par sportbalesete.....
Vendég

Sziasztok,

itt egy zugolvasó!! mai napunk nem volt vmi fényes. Hajnalig oké volt minden, akkor evés és onnantól félóránként felsírás. (én nem vagyok ehhez hozzászokva) 7kor pedig rendesen felkelt a gyerkőc és nem akart aludni, pedig délelőtt szokott egyszer olyan 30-40percet. Aztán 11től 1145ig üvöltés, evés és már evés közben bealvás. Na azóta durmol! Ennyit még napközben sohasem aludt!

Tami: lehet hogy késünk egy kicsit- de küldök smst ha indulunk!!!

Kép
mancsi76

Sziasztok!

Egyik barinőmön túl vagyok. Nagyon édik a babák együtt! Sétáltunk egy nagyot.

Viki! Apunak gyógyulgat a sebe, csak az a gáz, hogy mire meggyógyul, megint felvágják, mert kiszedik a drótokat.
Köszi még egyszer a teát!

Én általános iskolai tanító vagyok. Eddig 3 tanévet tanítottam, mindig osztályom volt. 2. 3. 4. osztály.

Párom eredeti szakmája általános gépszerelő, de most a Penny logisztikában dolgozik, targoncázik. Ezelőtt a Toyotánál szerelt.

Én Anyjukkal ellentétben lusta vagyok. Én csak az eszemnek köszönhetem a diplomámat és akár komolyabb diplomát is szerezhettem volna, ha nem vagyok lusta és nem mindig a könnyebbet választom. Én szeretem a logikai dolgokat és a nyelvtan meg a matek mindig a kedvencem volt. Mert nem kellett tanulni, csak megérteni!

Kép
szly27

NA, MOST KELTÜNK FEL. PONTOSABBAN AZÓTA IMITÁLT EGY EVÉST ÉS PRODUKÁLT EGY NAGY KAKÁT. CSAK TUDNÁM MIBŐL... :roll:

ÉN CSAK MAJDNEM ELVÉGEZTEM AZ EGYETEMET. DE ÖSSZEKÖLTÖZTÜNK APÁVAL ÉS KELLET A PÉNZ EZÉRT BEÜLTEM EGY MŰSZAKI MULTI PÉZTÁRÁBA. AMÚGY KERTÉSZMÉRNÖK NÖVENDÉK VOLNÉK.
APÁCSKA MEG HEGESZTŐ.

ERRŐL JUT ESZEMBE, MÉG MINDIG A KÓRHÁZBAN VAN! :evil: ÉJSZAKÁS UTÁN EGYBŐL ODAMENT.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

én elvileg külkeres vagyok- sokáig ezt csináltam, majd "feljebb" kerültem és cégvezető lettem -vagyis ügyvezető jobbkeze. most is ezt csinálom és sajna nem tudok elszakadni a munkától. itthonról nyomom :? - na nem sokat csak kontrollálok.

apa pedig vállalkozó- autómosó, parkoló és a legújabb fácán/fogoly/marhatenyésztés

Kép
mancsi76

Na bekevertem egy kürtöskalács tésztát.

d.dodó

DODÓ! HA KÉSZ LESZ, KÜLDHETSZ BELŐLE! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

ide is :D :D
húú most nagyon megkívántam... de nekem nincs kedvem sütni... lehet veszek vhol

Kép