szociologian es nemet ( bolcsesz plussz tanari) szakon vegeztem , szocot be is fejeztem , nemetbol meg nincs szakdogam, allamvizsgam, es a diplomahoz kell meg egy nyelvvizsga.
Magyarorszagon soha egy nap bejelentett munkam nem volt
baby sitter es kozvelemeny kutato voltam.
Nemetorszagban konyhan es etteremben dolgoztam, Olaszorszagban sitterkedtem, Angliaban takaritotam, irorszagban nem volt munkam( meg a mekibe sem vettek fel

).
Szoval igazabol mindent megcsinalok, alt. minden rambizott munkat 100%osan probalok csinalni, kicist maximalista vagyok, es nagyon tudom szeretni a munkaimat( mindben volt valami szep, de a sitterkedes volt a leges legjobb), szeretnek majd valami hasznlahatot is tanulni( mondjuk majd mig gyesen vagyok) es a ketkezi munkakat dijjazom igazan, mikor latszata van hogy csinlatam valamit!
De ha az a kerdes milyen munkat keresnek( ha most kene): nem tudom, sehova nem vennenek fel mert palayakezdonek szamitok, minden gyakorlat nelkul.
Es ha almodozom mit tudok elkepzelni magamnak? egy magan bolcsit, ovit vagy sulit!
Ha az a kerdes miben tudok segiteni: barmiben, festestol kezdve a a csirkefosztasig es a nemettanitasig....mindenre nyitott vagyok( na ez akar eg parkereso rovat hirdetese is lehetne, de olyan teren nem vagyok mindenre nyitott

)