A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Laptető! Szuper :D:D:D:D (Mpatr! Behúztam :wink: :D!!!)

Szép napot!
Vica
wicca

sziasztok.

dokinál ok volt minden.. itt annyiból egyszerűbb minden hogy a doki csinál mindent.. nem kell rohangálni külön vérvételre stb.. ő levesz mindent, meghallgattuk babóca szívhangját, megtapizta a hasam, lemérte :lol: , megmérte a súlyom, a vérnyomásom. kellett vizeletminta, meg vett le vért nem baj az ha többször csekkolják :D, eredmény postán érkezik.. tehát ennyivel könnyebb itt. telón keresnek majd mikor kell mennem uhura, meg szülésznővel beszélgetni :D

köszi a gratukat a nagy napra :D Bea.. jó 5let az a mikus ruha :D:D:D hol lehet olyat beszerezni? lenne meglepi :lol: :lol: :lol:

Kukli: örülök Boti lábadozásának :D

KépKép
KépKép
adryn

Adry, az tuti :lol: :lol: fehérneműsben láttam már ilyen összeállítást, nem mintha tapasztalatból beszélnék :oops: :lol: amúgy jól állna, hosszú combok, modell alkat, és még mondják, hogy a kismamák nem szexik :wink:

Vica, a nyitott méhszájnak van valami tünete, mert nekem múlt hónapban néztek méhszájat, tegnap előtt meg nem :? És azzal kórházban kell feküdni?
Mostanában amióta gyengélkedtem, kicsit fóbiás lettem :roll:

Wicca, erre a 25. hétre csak annyit tudok mondani, mint Bridget Jones " basztikuli!!!!!!!" :D :D :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Wicca, de még szerencse, hogy ezzel a topiccal megy a laptető, nem azzal, hogy székrekedéses, hányásos ... volt ma :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Köszi mindenkinek a drukkot, majd du. 3-ra megyek.
Bea, ha valaki sokat keményedik akkor gyakrabban előfordul, hogy idő előtt megnyílik, de ez sem törvényszerű. Nekem inkább az volt a gondom, hogy túl sokat nem keményedtem, legalábbis szerintem :roll: és mégis hamar megnyíltam.
Én igazából arra jutottam, így két szülés után, hogy az orvosok sem tudják, hogy ez mitől van, adottság lehet és hogy milyenek a szövetek.
Amúgy nem minden doki és nem mindenhol nézik meg havonta a méhszájat. Egyszer olvastam hogy valahol, talán Amerikában :roll: nem is nézik csak a legvégén.
Ha nincsenek keményedéseid akkor nem kell aggódnod szerintem :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Bea,

Szerintem ne aggódj. Vannak kismamák, akik hajlamosak erre és minél többedik terhesség ez annál valószínűbb (a súlyt nem bírja a méhszáj és kinyílik). A legrosszabb esetben varrják a méhszájat, hogy ne legyen gond. De jellemzően csak otthon kell vele feküdni... Ami szerintem pont elég nagy teher főleg annak, akinek már nagyobb után kellene szaladnia.
Csak úgy nem fogod elpottyantani a babádat. Hidd el a dokid tudja, hogy mikor mit nézzen.

Viszont a felesleges aggódással csak ártasz Majának. Pozitív gondolatok kellenek szép és kiegyensúlyozott terhességről és akkor így is lesz....

Mostanában keveset olvastam a topicot... Hogy vagytok apukával? Vagy ez túl személyes? :oops: Akkor bocsánat....

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Vica, Értem, hát azok voltak mostanában, de már múlóban, most inkább csak gyengeség van néha, pl nekiindulok főzni, és az ágyban kötök ki, meg nem alszom, stb. de ez ritka, általában egész nap pörgök! De volt hogy stresszes, húzós napom volt, keményedtem egész nap, napi 4 Magne B6 elment, aztán visszaálltam, és volt olyan, hogy semmi bajom nem volt, el is felejtettem még egyet is bevenni. Most orrvérzés, zsibbadás után írt fel valami gyógyszert, vasat+ mondta hogy vegyek 500 g-os C-vitamint is, jó drága lesz, ennyi minden :o :oops:

Katka, apával külön lakunk, vagyunk, de sokmindenben közösen döntünk, összejönni nem fogunk. A kislánya érdekli, és most már igyekszik is, kiságyat vesz, gyógyszerbe segít stb. érzelmileg támogat, biztat, ha kell. Én viszont, Nem bánom, ha így marad!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bea1978 2008.11.12 11:56-kor.

Bea, Maja

Kép
bea1978

A túlpörgéssel vigyázz, ha tudsz, mert aztán pihenőre tesz a szervezeted....
Komolyan. Nekem sem véletlen volt a múlt heti vérzés. Azóta próbálok egy picit jobban figyelni magamra....

Katka

katka22

Igen, a phenés is fontos, válaszoltam apa témára is, csak föléd került :D , és te ? hogy vagy apával? a múltkorit olvastam, azon kívül?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea, mi lett a nagy szerelemmel?
mit szólt a babához? megfutamodott? :)

Kép

Kép
gabka77

Ő már 4 éve nem futamodik meg :lol: , kitart, de nagyon más világ, nagy érzelem volt, de nem tudnám elfogadni a természetét , bár tudom én se vagyok tökéletes, meg hát ez jó bonyolult is, nem igazán passzolunk röviden ennyi:oops: még talán annyi, hogy nem követném az Angelina Joli-t :lol: :lol: (nem tudom helyesen írom e a nevét , beszélni sok nyelven megy, de az írás :lol: ) egy afrikai, egy kínai, és utána még egy szöszi gyerkőc :lol: :lol: , nem mondom, hogy nem örülnék neki, de ááá :shock:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Amúgy régen amikor együtt voltunk, mindig egy édes vágott szemű fiúcskára vágytam, pedig alapból lányos vagyok :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Megyek főzni-sütni, hurka lesz az ebéd, párolt káposztával, meg keksztekercses süti a desszert, remélem sikerül, jó későn :oops: :oops:

Bea, Maja

Kép
bea1978

nem semmi Bea.. az exed kínai? akkor te is international vagy rendesen :D:D:D nekem "csak" európa jutott... görög, norvég, és most dán lesz a férjem :D:D:D

KépKép
KépKép
adryn

Adry: :D :D

Kénytelen voltam visszajönni rákeresni a párolt káposzta receptre, elfelejtettük, hogy kell :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Látom mindenki eltűnt :?
Megjöttem dokitól, egy kicsit elkezdett nyílni a méhszáj. Azt mondta ujjkupnyi, először nem tudtam hogy ez most számokban mit jelent, aztán láttam, hogy először beírt 3000-et és átírta 3100-re :roll: Végülis nem mondta, hogy mennyire pihenjek, vagy gondolta úgy is tudom már :) Meg azt mondta, hogy ha tovább nyílik, akkor leoltást csinál nincs-e vmi fertőzés. Szóval örülök is meg nem is, azt gondoltam, hogy sokáig nem marad zárt, de azért jó hogy nem rosszabb még.
Egyébként nekem a Pannával pont ilyenkor a 22. hetesen kezdett el nyílni, csak akkor így maradt a 35. hétig. Bulcsúval meg 22 hetesen volt 3100.
Felírt diaphyllint meg tovább szedem a Magne B6-ot, és próbálok pihenni. :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica, pihenj sokat!! Amennyit csak tudsz! Biztos nem könnyű pihenni két lurkó mellett :wink: Mind a háromnál kinyilt? hm

Az ebéd fincsi lett, de desszertet nem csináltam, holnap most már bepótólom, édességet ehetnék

Tényleg jól eltűnt mindenki, olyan nyomós ma nekem ez a nap, időjárás változás vagy nem tudom:roll:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Halihóóó,

Én itt vagyok :D. Én is jártam dokinál, a méhszáj maradt a múltkori 3100, csakúgy mint Vicának, viszont nekem a doki nem írt fel semmit és nem javasolt pihenést! Bár Vica Nálad valószínűleg az előzö két terhesség is befolyásolja a doki döntéseit!!! Viszont ezt amit írsz leoltás, ezt nekem a doki pont most mondta, hogy a 30. héten biztos megcsinálja!!!! Azt mondta nem nagyon méricskél most, mert hétfőn úgyis megyünk a 4D-re, azért bekuksiztunk és csak megmérte a koponyát! Teljesen normálisan, korának megfelelően nődögél :D:D! És képzeljétek el !pihent az én drága kicsi fiam :D:D, meg sem mozdult! Remélem a 4D-n aktívabb lesz! Kérdeztem a szülésről illetve az EDA-ról és azt mondta, h itt elég ritka, meg hát kevés az anesztes is, szóval nem sűrűn epidurálnak! Viszont nem szeretik ha anyuka 24 órát vajúdik, úgyhogy segítenek, h mihamarabb meglegyen a kis bébike! Tetszik a hozzáállás és már most elkezdek abban bízni, h normálisan tudok majd tágulni!!!

Szép napot!
Vica
wicca

megint megállt a gépem, bejött pár trójai, elment a net is, azt hittem le kell csupaszítani megint, de elég volt a frissítés, már kész vagyok ettől a sok vírustól, meg ettől az új internettől, csak az a jó benne, hogy korlátlan, eddig nem az volt :P

Akkor neked is pihenned kell Wicca, jaj ettől a vajúdástól...áááá :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok!
köszönöm a hiányolást, aranyosak vagytok! szerencsére már egész jól vagyok, úgyhogy beindultak Fannival a programok :wink: , ezért nem is tudok annyit netezni... :roll:
viszont olvasok folyamatosan, ahogy van egy kis időm, csak az írásra nem mindig jut...

Bea
gratula Majához, vagy akkor már Glória???

Kukli
jajjj. szegény Boti!!! gyógyuljon meg gyorsan! nekem is a legnagyobb parám a láz! olyankor mindig nagyon feszült vagyok. próbálj meg te is pihenni!
pont a befecskendezést akartam javasolni, hogy meglegyen a mennyiség, de mire ideértem, már megoldottad! 8)

Adryn
hát én sem csodálkozom, hogy nem veszik észre, hogy terhes vagy! :lol:
jó kis időpont az esküvőre! :wink:

Katka
te is vigyázz magadra!

most hirtelen más nem is jut eszembe... :oops:

tegnap libát sütöttünk egy barátnőmmel, párolt káposztával és krumplipürével ettük, isteni volt!
ma meg buli volt nálam, két barátnőm jött hozzánk a gyerekeikkel, Fanni ma nem is aludt, úgyhogy jó korán le tudtam fektetni, ezért van egy kis időm!

Tencsi is eltűnt...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Wicca
azért te is vigyázz, annak ellenére, hogy nem mondta a dokid, hogy pihenj!!! :)

érdekes, hogy nekem most semmi ilyen mellékes problémám nincs... nem vérzik sem az ínyem, sem az orrom, nincsenek különösebben keményedéseim sem, legalábbis olyanok nincsenek, amiért bevennék magne b6-ot... :roll: mióta kitaláltam, hogy reggelente Fannival frissen facsart gyümölcslevet iszunk, azóta a kakilással sincsenek gondjaim, és tudom szedni az elevitet.
úgyhogy juhéjjj! :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb, ez a frissen facsart jó ötlet :) , nekem most nehezen megy a dolog :oops:

Majácska természetesen maradt :) ez a teljes neve lesz

Szerintem mindenkinek azért vigyáznia kell, tényleg megváltozott állapot a terhesség, ami figyelmet és óvatosságot igényel. Valami jógát próbálok majd letölteni a légzéstechika miatt, ti gyakoroltok valahogy, vagy még korai?

Ráadásul, alul felül jön a bölcsesség fogam ,nekem az ínyem az folyamatosan vérzik :!:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea
én még nem... valahogy az elsőt is megcsináltam valahogy... nem emlékszem, hogy milyen technikával... :oops:
fogadnak jobbulást!

dobok egy képet Fanniról :oops: bocsi, de nekem úgy tetszik...

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Hát ez tényleg tök cukii!!!! kis drága, mintha azt gondolná, hát te meg mit csinálsz itt fölöttem :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

hú ma mennyit irkáltam :oops: :oops: , látszik, hogy itthon voltam :oops: :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

[quote="csibb"]
írta:
csibbpont a befecskendezést akartam javasolni, hogy meglegyen a mennyiség, de mire ideértem, már megoldottad! 8)

Tencsi is eltűnt...

Hogy megy ez a fecskendezés? mert azt olvastam, hogy Kuklika játszva feckendezett Botinak, és utána jobb lett, de most hova? ez szuri vagy sikerült bevetetni vmi kis gyógyszert? bocsi, de nem tudom :oops:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Jó reggelt :D,

Aranyosak vagytok! Én pihenek viszonylag sokat, biztos nem lesz baj!!!
Csibb:
[quote]t írta:egnap libát sütöttünk egy barátnőmmel, párolt káposztával és krumplipürével ettük, isteni volt!

Fúúúúúúúúúú, NA erre összefutott a nyál a számban rendesen!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fanni nagyon cuki ezen a képen!!! Kis ázott veréb :D!!
Bea: Én még nem gyakorlok, de valami tornát és jógát majd én is tervezek letölteni. Tornát már egyszer letöltöttünk, de a vinyó elszállt amin volt, még azelőtt, h egyszer is nekiállhattam volna!!
Katka:
[quote]H írta:ogy vagytok apukával? Vagy ez túl személyes? Akkor bocsánat....

Szívesen válaszolok :D!! Mi nagyon nagyon jól megvagyunk! Egyre jobban látszik a pocakom és ezt apa nagyon élvezi! Már a kezdetek kezdetén is nagyon figyelt rám, pl.: eleinte ugyanúgy pakolásztam, emelgettem mint amikor épp nem vagyok állapotos ilyenkor mindig kivette a kezemből, rám szólt. Alapból is ilyen szerencsére!! Imádjuk egymást! Mindketten igyekszünk megtenni a másikért amit csak tudunk! A szex viszont nem egy húzóerő sajnos most a kapcsolatunkban, leginkább ugye miattam :(:(:(:(! Van, de ritkábban mint azelőtt!

Szép napot!
Vica
wicca

Sziasztok!

Sajnálom, Bea, nagyon rossz lehet, hogy most nő a bölcsességfogad, ráadásul alul-fölül :x
Én meg már reggelente vért köpök :?

Nah, erre a sex témára kíváncsi vagyok, kinek, h alakul. Nálunk is ritkább :( ,de nem miattam :o

Méhszájosok sokat pihenjenek és amúgy is, mindenki! Én is, de nem megy :oops: jó lesz már nem melózni, ugye Bea? :wink:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Jó reggelt mindenkinek!

Táppénzen vagyok :twisted: :twisted: Csajok ti hogy bírjátok ezt? Én a 9 év alatt egyszer sem voltam táppénzen, már a szakvizsgám mellett is dolgoztam anno 9 éve. Nem mondom, hogy nem tudom lekötni magam, sütés, főzés, stb, de dolgozni akarok :!:
Család megért, anyukám mondta, hogy szívesen megtanít varrni, nálunk csak én vagyok aki nem tud a családban.
Nagynéném mondta, hogy menjek egy hétre gyakorolni új keresztlányomon :wink: Lehet tudnék segíteni, meg még a keresztfiam is kicsi, ilyenkor új testvérnél biztos mellőzve érzi magát, a két nővére meg tini korban van, biztos nem játszanak vele :P , Duna parton is szeretek sétálni (Vácon laknak, Duna 5 perc) most rám is férne, de lehet csak egy nap lesz belőle. Valahogy jobban szeretek itthon, majd valamit kitalálok magamnak.
Most szenvelgek :!: :!: :!:

[quote="wicca"]
írta:
wicca
[quote]H írta:ogy vagytok apukával? Vagy ez túl személyes? Akkor bocsánat....

Szívesen válaszolok :D!! Mi nagyon nagyon jól megvagyunk! Egyre jobban látszik a pocakom és ezt apa nagyon élvezi! Már a kezdetek kezdetén is nagyon figyelt rám, pl.: eleinte ugyanúgy pakolásztam, emelgettem mint amikor épp nem vagyok állapotos ilyenkor mindig kivette a kezemből, rám szólt. Alapból is ilyen szerencsére!! Imádjuk egymást! Mindketten igyekszünk megtenni a másikért amit csak tudunk! A szex viszont nem egy húzóerő sajnos most a kapcsolatunkban, leginkább ugye miattam :(:(:(:(! Van, de ritkábban mint azelőtt!

Wicca, örülök, hogy nektek ilyen jó megy. Ez is férfi függő, van aki megértőbb, van aki nem.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Papillon, ez kiborító, szerintem az összes bölcsesség fogam most jön ki a terhesség alatt, te szedsz C vitamint?
Te önkorinál dolgozol? Szerinted nekünk apaságihoz kell tolmácsot, meg illetéket fizetni?

Szex: nekem míg volt párom, megértette, hál Istennek ezen sose mentünk volna szét. Most meg hát nem tudok nyilatkozni , valakinek meg az a baja, hogy a ffi nem akar :lol: :lol:

Mindig nehéz egy ilyen helyzet, egy állapotos nő csak érzékenyebb :!: :!:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bea1978 2008.11.13 08:14-kor.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nalátod Bea, ki tudsz Te találni magadnak elfoglaltságot!!! :D Én sem nagyon bírom az "itthon ülést", de már sajnos nincs mit tenni, mostmár maradok itthon. Azért van mindig mit csinálni egy kertes házban, szóval ha nagyon akarom akkor nem unatkozom!!!! :wink: :lol:

Szép napot!
Vica
wicca

Kertes az más, ott én is tudtam, de itt panelban :?:
De van egy pár ötletem :idea: ez a varrás lekötne, ha nem nehéz :roll:

Megyek elviszem anyukámat dokihoz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bea1978 2008.11.13 08:17-kor.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Anno nekem szájzáram lett amikor nőtt a bölcsességfogam, remélem Neked Bea nem lesz!!! A szex miatt mi sem mennénk szét soha! :D:D

Szép napot!
Vica
wicca

Mi az a szájzár? :o

Bea, Maja

Kép
bea1978

Tudom, h nem melózol, irigykedek, annyi dolog lenne otthon. Kötelező volt elmenned Bea? Táppénzre? Milyen nyelven tud az apuka? Ha angol, akkor csak tud ott vki angolul, menjtek be, azt csak megoldják vhogy!!!! Nehogymán senki ne tudjon angolúl :lol: és nyugodtan nyilatkozhat írásban is úgy, sztem... Amúgy még mindig nem vili, itthon laki apuka? Mo-on?

Hál'Isten sex miatt mi sem mennénk szét soha.

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Sex témához csak annyit, hogy mi az elején eldöntöttük, hogy a mostani terhesség alatt teljesen mellőzzük :( de csak azért mert így a harmadiknál már mindent megpróbálunk hogy ne legyen gond a méhszájjal. Azok az erős méhösszehúzódások hátha nem tesznek jót nekem :cry: Azért elég nagy volt a kísértés eleinte, de aztán megszoktuk. De már készülök a tavaszra, a nagy visszatérésre :oops: :lol:
Azért azokat irigylem akik ilyenkor is csinálhatják.
De a kapcsolatunk emiatt tényleg nem mehet szét nekünk sem, ennyit ki kell bírnia :wink: Különben is a férfiak ilyenkor feltatalálják magukat, nem? Na nem félrelépésre gondoltam :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Papi, én is néha irigykedtem, aki otthon volt és csinálhatott, amit akart, de nem olyan jó ez, én hozzá voltam szokva, hogy napi 11 órát dolgozom :!:

Persze Apa itt él, Mo-n, Akan és Angol nyelven, de nem hiszem, hogy az Akanra lenne szükség :lol: majd meglássuk mit kérnek akkor :arrow:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Akanul nem hiszem,h sokan tudnának :lol:
Azért az a napi 11 óra dva. Kevesebbet meg neml ehetett, mi? :?
vica: totál sexmentesen??? Azt meg hogy bírod? Nem is kívánod? Én megőrülnék :P

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Papillon, nekem nem volt sok a 11.
Vica, nagynénémnek is nyitott volt, szerintem is ott természetes, hogy nincs.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Most már tényleg megyek, kávé, reggeli, aztán doki :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Szájzár amikor szinte egyáltalán nem tudod kinyitni a szád! Csak levest tudtam enni szívószállal és még a nevetés is nehezemre esett :(!!
Vica: Teljes szexmentesség? Elég rossz lehet :(:(:(, de megértem,, h mindent megtesztek a bébikéért! Én sem tudom, hogy bírnám ki?! Azért Te is tudsz tenni apáért!! :wink: :wink: :lol: :lol:

Szép napot!
Vica
wicca

Hát papillon elég nehéz, főleg az eleje volt durva, de csak a cél lebeg a szemem előtt :D Eleinte nem bírtam megnézni még egy csókjelenetet sem a tv-ben, mert úgy éreztem mindjárt ráugrok a páromra :lol: Most már megszoktam a helyzetet :wink:
Már a Bulcsúnál is visszafogtuk magunkat, meg ott is voltak kényszerpihenők (ott meg a lepény tapadt rossz helyen, meg aztán a végén a méhszáj), úgyhogy már gyakoroltuk, mondjuk tényleg durva belegondolni, hogy 9 hónapig semmi :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Helló!
Csibb örülök, hogy minden ok. Az a libasült kicsit övön aluli volt. Én am sem tudom mit eszem. Tegnap kínomban kacsát sütöttem, de vhogy semmit nem kívánok. Fanni nagyon édes! Imádom a fürcsis képeket! Annyira mások rajta. Olyan szép kis pofija van!
Wicca, Vica, hát kitartás a pihihez. Nem egyszerű, főleg gondolom Bulcsú mellett nem. Reméljük a kinyílás nem jelenti, hogy tovább is nyílik. De várhatóan nem ti lesztek az utccsók a listán márciusban.
Sex: hááát nem tom. Én annyira nem kívánom……… apa megérti, persze ez nem azt jelenti, hogy soha nem kívánom, de amiket olvasok a 2. trimeszterről, nem igazán úgy alakul nálam.
Boti már eszik, iszik,, de tiszta nyűg, ingatag, és sokat alszik. Ma visszük este vissza kontrollra.
Én hétfőn megyek dokihoz. El ne felejtsem az apaságihoz a papaírt elkérni.
Bea el fog repülni az idő, hidd el! Pihizz, olvass, meg csinálj tényleg sok programot. De látom feltalálod magad. Tök jó, hogy ennyi mindent megörökölsz Kamillától!
Csajok nekem reggel óta iszonyatosan viszket a köldököm, és ki akar ugrani a helyéről. Lehet odadőlt a Manó? Irtó zavaró.
Na megnézem a hűtőt, mert Boti előtt nem ehetek most mindent, de diétázni nem akarok.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

[quote="wicca"]
írta:
wicca Azért Te is tudsz tenni apáért!! :wink: :wink: :lol: :lol:

Hát igen Wicca, előfordul néha :oops: csak az is nehéz, mert hát ha akarom ha nem beindulok :lol: és be is keményedek :?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Hát igen, Vica!!! Azért, sztem apának jól esne néha kis kényeztetés :wink: :wink: :P

Én kívánom, de ha arra kerül a sor, akkor vhogy elszáll az ihletem...., ez sem jó :?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Jajj, ha beindulsz, bekeményedsz??? Az télleg nem jó :x sajnálom :cry:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Kukli: Ne is legyek az uccsó!!!!!!!!!!!!! :D
Erről a leoltásról viszont egész tegnapig nem hallottam! Ezt csak akkor csinálják meg ha valamennyire nyitva a méhszáj?

Szép napot!
Vica
wicca

Bulcsúnál is csak akkor csinálták meg a leoltást, amikor 31. hetesen be kellett feküdnöm a kórházba mert nagyon kinyíltam. Pannánál nem is emlékszem, de meg is nézem mindjárt.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica: Na igen, az biztos, h beindul az ember lánya :D! Ha keményedsz az télleg nagyon nem jó és akkor tényleg ne csináljátok :(:(:(!
Na jó! Elmegyek a gép mellől, mert már fórum függő vagyok !!!!! :D:D:D:D
Ma védőnő, kiderül mennyit híztam :? !

Szép napot!
Vica
wicca

Sziasztok,

Nálunk apukával mosoly szünet van most. Én kértem. Teljesen össze vagyok érzelmileg kavarodva. Talán könnyebb rendeznem, ha nincs itt... :( Most 2 hétig nem találkozunk.
Teljes a káosz az életemben minden téren. Egyre inkább úgy érzem, hogy ez a pasi nem az a pasi, akivel élni szeretnék. Így viszont egydül maradok 3 gyerekkel, ami azért nagyon kemény...

Vica, sok kitartást nektek. Nehéz lehet így. De majd bepótoljátok! ;)

Bea: Bölcsesség fog nagyon gáz lehet most... Örülök, hogy apuka támogat. Emlékszem az elején azért ez nem volt még olyan biztos.
Idáig időre dolgoztál, ez egy pici babával főként amíg egy van, egészen más. Ott el kell tölteni a napodat. És ha ilyen munkamániás fajta vagy (nem bántásból, én is az vagyok), akkor azért be lehet depizni, hogy hónapokig csak egy bébi kiszolgálása a feladatot. (És közben elvárják, hogy mindenzt rózsaszín ködben tedd.) Nekem az segített, hogy rengeteg programot szerveztem illetve vettem részt: babaúszás, baba-mama futás, baba-mama klub. Meg ilyenek.
Ha már otthon vagy táppénzen, akkor szerintem járjál jógára meg ilyenekre. Ezek hasznosak. És találkozol más kismamákkal, akikkel aztán babázva is össze lehet járni....
Bocsi, hogy ilyen rengeteget írtam, de az első gyereknél ezzel a gonddal én is megküzdöttem....

Katka

katka22

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: