2004.02.10 14:36
2004.02.10 15:24
Hát ez nagyon jó.
Én nem vagyok válogatós,de a finomfőzelékkel ki lehetne kergetni a világból
Dokinéni mit mondott?
Ha szénhidrátot nem lehet,akkor legalább húsokat,tejterméket ehetnél,vagy ezeket nem szereted?
2004.02.10 16:27
2004.02.10 16:43
A múltkor megcsodáltam ám frissen nyírt Julcsit! Olyan kis nőci már! Te meg tök tehetséges fodrász vagy. Ha esetleg pályát módosítani lesz kedved egyszer,nyithatnál egy gyerekfodrászatot
És akkor majd visszasírod a viszonylag csendes időszakot
Hát aki csak ennyit vacsorázik az biztos nem fog elhízni
Eszembe jutott,mikor írtad,hogy azt javasolta a múltkor,hogy a cipősszekrényből csináljatok könyvespolcot vagy valami hasonló
Az én apósjelöltem (nem vagyunk házasok a barátommal) is szereti osztani az észt
2004.02.10 16:58
A krupp gyanús helyzetekbena legfontosabb. Emma se köhögött, csak sírás közben volt kruppos hangja és a fluimuciltól 2-3 nap múlva nagyon sok váladékot köhögött fel. A másik ami jó ilyenkor aza hidegpárásítás, ha nincs készülék akkor egy nagy fürdőlepedőt vagy lepedőt vizezz be és azt terítsd a szobába az ágya fölé. Lehet még szedni kálciumot ilyenkor, vagy fenistil cseppeket. Ha ezeket használod akkor nem lesz rosszabba helyzet. 2004.02.10 17:36
ŰZsombi is jól össze tud nyálazni, de ő a végén már harap

Türelem, nemsokára profin fog menni minden

Enyém Apát is ki lehetne üldözni a világból a grízestésztával, pedig én is szeretem
Apát is
(éhes vagyok) 2004.02.10 17:47
Timit muszaj otthagyni
Nalunk is tabu, csak sajna Nekunk Apanal az osszes fozelek tiltolistan van, es bar nem tud fozni ha ez van teriteken rogton konyhatunderre valtozik
)
Karogas csucs lehet.
Tudod az a miert korszak elobb-utobb eljon
2004.02.10 18:18
Ronit nem érdekli a formadobáló
2004.02.10 21:15
Reggel voltam vérvételen, ami a terhelés miatt 1/2 8-tól 11-ig tartott (hát ez a cukros lötty továbbra sem tartozik a kedvenceim közé). Még szerncse, hogy itt a MÁV-ban ügyesek a laborosok, és megtalálják még az én vékonyka, ügyesen rejtőzködő vénámat
Csütörtökön kell telefonálnom a dokinak az eredményért. Remélem nincsen semmi komoly gond. A két vérvétel közti szünetben átvettem az új bankkártyámat az IEB-nél. Mostanában rengeteg gondunk volt velük, miért ez a nap lett volna kivétel
Szóval mondták, hogy most már más rendszer van, és a bankkártyáknak csinálnak külön egy kártyafedezeti számlát. Semmi teendő nincs vele, blabla. Ja, és aktiválták a kártyát, amit este 6 után lehet használni. 7-kor le is mentem, az autómata meg kiköpte, hogy kerek 0 forint van a kártyán. Telefon IEB helpdesknek, ahol kiderítették, hogy elcsesztek valamit a fedezeti számla megnyitásakor, így nincs összekapcsolva a folyószámlával, tehát nem tudok levenni pénzt. De ezt persze nekik nincs jogosultságuk javítani, úgyhogy holnap reggel hívjam fel akinél átvettem a kártyát. A gáz csak az a dologban, hogy a hugomék pénze érkezett meg, és nekik kellett volna odaadnom, ráadásul napok óta ezt várják, mert tök le vannak égve
Azóta itt dühöngök.
Sebaj, majd holnap
2004.02.10 22:06
)
2004.02.10 22:43
, nem tudom, hogy élnék túl egy ilyet. 2004.02.10 23:22
Végigolvastam.
Isten éltesse Jázit!
Tündéri a sárga-bíbor ruhájában+bíbor harisnyában
AZTAA
Ezek szerint már megvolt a pocilakó, amikor az újabb pocilakó előtt esedékes fogyásról beszéltünk?
GRATULA
émelygés
, de már csak 4-5 hét.
nagyon szépek a fényképek. És a rajtalevő személyek
és még a férjed is férjednek néz ki, és nem Dani bátyjának
Zsombi betegség. A f..c a sógórnődbe. Akkor van nagy gáz, ha a gyerek még a dokinénire sem vidul fel
Julka Ferrum phosphoricumot és Calcium phosphoricumot kapott, de ezek alkatiak, bár lehet, hogy egyezik az alkatuk
Calcium fiolát szokott írni a dokinénid? A miénk-mármint a hivatalos-nagyon pártolja, még felnőttnek is. És sűrű orrváladékra is szokott köptetőt írni. Szandi hogy van? Te megelőzésképpen beszedhetnéd az Oscillo....t, nehogy lerobbanj, mint ápolószemélyzet.
nagyon örvendek, hogy Marci ilyen ügyes
és hogy csak 1x kell még mennetek a Svábhegyre
ügyes Artúr
örvendek, hogy Roni ilyen jól viseli a cicitlenséget. Szerencsére könnyebben felejt, mint te. De te is vigasztalódj, muszáj magadra vigyáznod.
károgás szenzációs lehet. A görkoris kocsikázást kipróbáljuk, csak legyen megint szép idő! Én+a 2 nagy
Febr.16 nálunk Zsuzsi febr. 19.-i névnapjához van közel, de az nem olyan baj. Csak nem tudtam, melyik a "nagy" névnap. Nálunk is Juliska jár, amikor kutyálkodik
A szombati bálon kínosan vigyáznom kellett arra, hogy behúzzam a hájas hasam. De csak 12-ig, akkor ui telefonált anyukám, hogy Julka nagyon bömböl és nem tudja megnyugtatni. Átölelt, mint aki éppen megmenekült a gonosztól, kettőt hüppögött, hármat szopizott, és aludt is. Hiába, anya csak egy van
2004.02.10 23:36

lehet, hogy nekem is ilyeneket kéne főznöm és akkor tán nem igényelné a férjem naponta a meleg ételt
már én is kivagyok a bankoktól, egyszerűen semmi sem úgy működik, ahogyan kellene, és folyton csak plusz utánajárással lehet elintézni vmit normálisan
remélem azért most már hamar meggyógyul. Az Ech. immunerősítő, azzal biztosan nem árthatsz és lehet szedni rendes gyógyszerrel együtt. Azt nem tudom, hogy több homeos mehet-e egyszerre? 2004.02.10 23:37
Klonozando Momo.
Bejott a gasztro hadviseles?
Hova koltoztetek pontosabban? Drukk a mielobbi ADSL-ert.

ZSombi se dumal meg (ill. dumal, de en nem ertem
), es a formakat se dobalja be a megfelelo lukakon, vszont imadja a porszivo csovet huzigalni, fiokokat nyitogatni, kipakolni...akkor o most fiu vagy lanygenekkel rendelkezik?
Majd holnap jobb lesz, ennel rosszabb mar ugyse lehet...
) jelentkeznek a keszulo zenekarhoz! Es nem kell aggodni, semmilyen fals hang miatt nem leszek kritikus, leven botfulem.
)... Egyszoval jo volt, Zsombi is elvezte a nyuzsgest maga korul. 

Igy most a tápszer, turo rudi, papir, parizsi melle felvettuk az abonettet is az etlapra.
2004.02.10 23:49

)
2004.02.11 02:18
Budapest Klezmeréket nem ismerem....
Megjegyzem, igencsak ráfér erre a mostani magyar popzenének nevezett nívótlan, dallamtalan, koncepciót nélkülöző szemétdombra.
Ja... egyébként zeneileg akkor te vagy a legrokonabb, ugyanis a bőgő kvázi elforgatott basszusgitár..
Legalább nem lenne gondod egy bundozatlan példánnyal

Lecsaptam rá... most fogat mosok vele egy darabig, a maradékot meg majd elfogyasztom szép lassan, mint gyerekkoromban. Hiába no, vannak dolgok, amiket nem lehet kinőni
2004.02.11 07:28
). Es persze sajatver-terapiat, amihez ugy vettek vert, hogy Miki az olemben feszitette magat, aztan meg megprobalta kitepni a tut. Aztan amit levettek mindjart vissza is kaptam a fenekembe. Doki megbeszelte Gyurival, ha az oviban bantjak, adjon egy jo nagy pofont az illetonek.
2004.02.11 07:57
2004.02.11 08:22
Fluimucil vagy Acc vagy mucopront. Mert kruppnál az kell hogy felszagssa a váladékot ami ott lent összegyűlt. Ha enélkül is múlik az ugatása, akkor szerintem az szerencsére nem krupp
Emmának amikor ilyen hangja vlt egészen beesett amellkasa pl levegővételnél mikor sírt.
elkezdtem adni neki a köptetőt (m,ert nem javult neki pár nap alatt sem) és annyi váladék jött fel nekipedig nem is gondoltam hogy van. 2 nap múlva már hurutosan köhögött
Mondjuk nekünk nagyon nehezen múlt el, kb 2 hétig vettek így a levegőt, de aköptető után már legalább nem esett be a melleksa. 2004.02.11 09:26
Szerintem tudta, hogy erősen orrolok rá

Nekem az még nagggyon messze van, főleg, ha ilyen tempóban termelek
2004.02.11 09:36
2004.02.11 10:26
komolyan
. Viszont a felsorolásban a leges legjobb az utolsó "munka"
2004.02.11 11:40

Sőt, a tapskísérethez sem feltétlenül szükséges a jó hang és fül, inkább a ritmusérzék
És legalább szeretsz kint lenni ? Úgy őszintén...
2004.02.11 12:01
Jobbulást!
Tényelg hasonló ízű
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint