Sziasztok

!
Élünk és virulunk, csak még mindig egyedül

.
Niki, nagyon nagy gratula kistesóhoz

!++++
Vindo, nem semmi vagy, nagyon ügyes vagy

. Én az angoltanulásra is képtelen vagyok rávenni magam Panka mellett, pedig egyre fogy az időm

...
Tesco, nekem nincs sok választási lehetőségem, nálunk csak ez van, ez sem túl nagy, de nekem semmi bajom vele. Oda kell figyelni, mert megszívathatják az embert, az tuti. Auchanba Kecskemétre jártunk, de szerintem semmivel nem jobb, mint a Tecsó. Én egyébként úúúútálok vásárolni (kivéve ruhákat, de azokat meg turizni szeretem

), úgyhogy mindegy, hol, csak gyorsan intézzem el, és a lehető legolcsóbban

.
Budapest, kamaszként arról ábrándoztam, milyen jó lenne Pesten élni, aztán felnőttem, dolgoztam is Pesten, és gyökeresen változott a véleményem: annyi önelégült, nagyképű bunkóval sosem találkoztam

. Bár lehet, hogy ők is vidékről kerültek fel, és ettől hitték, hogy császárok

. Persze nem panaszkodom, itt vidéken is össze-összefut az ember egy-egy ritka nagy
paraszttal...
Panka szinte már egész nap sétál a lakásban

. És szinte mindent megért

, már vannak feladatai, amihez ragszkodik: pl. fürdés után csak ő adhatja oda Bencének a törölközőjét

. Ki tudja fejezni az akaratát, ha sétálni akar, hozza a cipőjét stb.
Vettem a piacon "zsibeseknél" egy Römer Jockey Comfort biciklis, dönthető háttámlájú gyerekülést 3000 Ft-ért (új ára 27 E Ft

), asszem jól jártam. Azóta sokat bicajozunk, imádja, sokszor repeta köröket kell mennem a ház körül, mert sikít, és nem akar kiszállni

.