A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

gabka, ne keseredj el! Meg kell vele szoktatni, szeretettni, mert finom és egészséges! :lol:
Már tőlem is mindenki kérdezgeti, mármint kollegák. Kabátban még nem látszik

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok!

Bea, gratulálok a kiscsajhoz! :)
Tényleg rózsaszínesedik a tábla, nagyon remélem, hogy nálam is hamarosan egyértelmű lesz a kék vagy a rózsaszín. Szombaton megyek 4D-re, ha ott sem mutatja meg magát, akkor sehol...

Gabka, nem biztos ám, hogy a szopi alatt sem ehetsz hagymát. Azért a hagyma elég könnyen csinál savat és a mostanra kissé összenyomodott gyomor, pláne ha eleve tele volt, lehet hogy nem bírta a munkát. Szóval még ne mondj le teljesen a jóról!

Nemlajos, jó pihenést anyudéknál!

Kukli, örülök, hogy Boti javul és ropizik :) És hogy a fogaid rendben vannak. Fogorvoshoz nekem is hamarosan el kell mennem.

Csajok, ti hogy mentetek EKG-ra? Adott oda valaki beutalót nektek? Vagy csak úgy be lehet állítani, hogy a terhesgondozás része, oszt csinálja meg valaki...
Nekem legutóbb a házidoki adott beutalót, de most pl. azt kérdezte, hogy hoztam-e már magammal az EKG eredményét? (nyilván nem, mert még nem voltam...) És aztán nem is adott beutalót, én meg jól elfelejtettem kérni. Persze nem igazán akarok potyára menni a járóbetegrendelőbe, szóval előtte közvéleménykutatok :) Védőnőt is felhívom.

Megyek, munka van.

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Sziasztok,

Köszönöm a biztatást. Rám is fér... Voltam dokinál. Jót beszélgettünk és megnyugtatott minden téren, hogy minden rendben van. Jó a vérkép, vizelet stb...
Sokat gondolkodtam rajta, hogy mi volt ez a beijesztés.... Mert ugye igazából nem lett semmi bajunk, inkább olyan volt, mint egy figyelmeztetés... Azt hiszem túl sok a teher rajtam, de egyenlőre nem látom, hogy mit tehetnék le belőle....

Gabka: Én még most is sokat hányok, de nekem nem a kajától függ, hanem fáradtságtól, lelkiállapottól. És ehhez kellene cukordiétáznom. Szerintetetek, hogy lehet kiszámolni, hogy mennyit ettem, ha nem tudom mennyi jön vissza???
Ne aggódj a hagyma miatt. Lehet, hogy anyatejben már ízleni fog a Picúrnak... :)

Bea: Gratula Majához! Biztos gyönyörű kislány lesz.

Őssejt téma: Én hiszek a gondolatok teremtő erejében... Szóval, ha eleve arra készülünk, hogy majd baj lesz, akkor szerintem lesz is... Én inkább arra készülök, hogy mindegyik gyerekem egészséges lesz és ennél nagyobb kincset nem is kérek az élettől....
Gyakorlatiasan közelítve: Akinek őssejtre van szüksége, annak másé is jó... Ez inkább egy nagy pénzlehúzás.... Szerintem mocskosul drága azért, hogy tároljanak valamit hűtve....

Katka

katka22

Sziasztok,

Erpé: Nálunk az EKG, beutaló (és bejelentkezés) köteles rendelés és a háziorvos adta a beutalót.
Kukli: Végre jó hírek Botiról!!! :D:D:D:D
Bea: Nagyon csinos vagy! Neked is alig van pocakod, bár már azért látszik!!! :D
Gabka: Na a hagymával nekem is vannak hasonló gondjaim, de sajnos nekem alapból is, mert sok a a savam, akkor is amikor épp nem vagyok terhes :(:(:(.
Nemlajos: Pihizz otthon és Te is vigyázz magatokra!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Nekem nem kellett beutaló az ekgra. előzővel bementem a rendelőbe, mondtam terhesség miatti ekgra jöttem, megcsinálták. most meg felhívtam az üzemorvost és megcsinálta ő.

én még annó Levivel figyeltem meg azt, hogy amit nem türt a gyomrom a terhesség alatt, azt a gyerek sem bírta anyatejből sem.
pl nyugodtan ehettem fokhagmát, paprikát (amit alapból nem bír a gyomrom), de nem ehettem hagymát és gombát (amit sajnos nagyon szeretek).
most ehetek gombát és fokhagymát, paprikát és hagymát nem :(
kíváncsi leszek, majd óvatosan kísérletezek :)

Kép

Kép
gabka77

nekem az ekg-t még 10 hetesen megcsinálták. A terhesgondozótól kaptam beutalót :)

a hagyma és a gomba király dolog!!!! :P

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

bea gratulálok a csajszihoz :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

na végre itt vagy Moncsi!!! Hogy vagy?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok!!

Köszi jól vagyok/vagyunk... valami karbantartás miatt nem volt internet egy kis ideig, hétvégén meg a rokonoknál voltunk. Mostmár mindenki tudja hogy babát várunk :)

Látom egy pár dologról lemaradtam itt :) de mostmár ittleszek :D

Remélem azért mindenki jól van :wink:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Nagyjából igen, de sokan betegeskednek :?

Jah, Bea: nekem kb 3-4 hónapja vérzik a orrom, nem dől, de minig véres a cucc :o

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

az orrom nekem is elég sűrűn vérzik. Néha elég erőteljesen ... :S

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

És mit szólnak Lviához??? Anyud enyhült?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Mindenki nagyon örült neki !! :)

Anyum már tervezgeti hogy miket fog venni a babának :) Szerintem nagy fordulatot vett , ugyhogy örülök neki :)

Az első ajándék babaruhát már meg is kaptuk a párom húgáéktól :) beleszerettem nagyon mindjárt meg is mutatom :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Nah:-) királyság!!!! Várjuk a fotót!!! Nekem is van már 3 zsáknyi, főleg kisfiú ruha, de a kék is nagyon jól tud állni egy kislánynak is :wink:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Kép

Ezt kaptuk!! :):):)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

hát világoskék nekünk is van... kislányon az is szép... de fiún a rózsaszín elég furcsán nézne ki:)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

cukkki, na, majd én is fotózok, írtó cuki rucikat kaptunk :P

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

na ez az!! Fordítva sokkal gázabb :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

akkor várom a képeket :D

rózsaszínt én nem is nagyon vásárolok, mert tudom hogy a rokonok karácsonykor úgyis rózsaszin kis ruhácskákkal fognak elhalmozni :D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

téllleg! Erre is gondolni kell!!! Max hétvégen lesz ruhafotó :? sok a dolog :cry:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Bea gratula az uh-hoz, nagyon csini vagy!
Kukli örülök, hogy Boti jobban van :D
Moncsi tök jó, hogy anyukád végül megbékélt, biztos nagyon várja a kiscsajt :)

Mi meg elmentünk a vásárba Bulcsúval, mire hazaértünk bealudt, úgyhogy most utcai ruhában, pulcsiban alszik az ágyában :) Képzeljétek 1000 Ft-ért vettem magamnak egy hálóinget, meg ugyanennyiért egy pizsamát :shock: Gondoltam majd szoptatásnál meg a kórházban jó lesz, és még az anyaga is tiszta pamut. Azért a bolti 5000-hez képest nem rossz az ára :wink:

Erpé nálunk az EKG-t a háziorvos csinálta meg, így tök jó mert nem kell plussz kört futnom miatta, de úgy látom ez is mindenhol másképp működik :roll:

Nemlajos neked meg jó pihenést!

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Az én kicsi fiacskámon volt annó rózsaszin macikkal telenyomott rugi, mert annyira édes volt :) :lol: :oops:
de ő annyira pasi volt már akkor is, hogy a rózsaszin macik ellenére sem néztél lánynak :wink:
Azt hiszem csak egyszer volt egy pasi, aki a neve hallatán sem tudta a nemét :)
Amíg annyira picik olyan mindegy, hogy milyen színü az a ruhácska amit lebukik, belekakil stb :)
a minősége inkább a fontos, hogy pamut legyen.

Kép

Kép
gabka77

Az én lányomat nézték mindig kisfiúnak, mert eleinte kölcsönkapott ruhákban járt és inkább unisex színűk volt. Még nem volt egy éves mikor úgy gondoltam most már ideje valami csajosat ráadni, vettem neki egy rózsaszín melegítőt, rózsaszín sapkát és egy bácsi megjegyezte hogy milyen aranyos, és kisfiú ugye? :shock: :shock: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Szegény Panna :oops:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok!
Csak egy perce, nincs időm visszaolvasni.
Botin délben kijöttek a rota tünetek. Hasmenés erősen, nem iszik annyit mint kéne továbbra sem, és közben tiszta kiütés lett. Most aslzik, de elég sanszos, hogy kh lesz infúzióval. Este vissza kell vinni, ha 6-ig nem iszik emg 2 dl vmit. 15 ml-nél tartunk. :cry:
Dnő szerint a 3 napos láz közben elkapta a rota. :?

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Ajjaj, Kukli!

De egy kis infúzió nem a világ vége... Komolyan. Persze rosszak körülmények, de legalább biztonságban lesz és nem szárad ki.

Ha menni kell, akkor vigyetek polifómot és hálózsákot. Nekem egyzser máshol nem jutott hely és a gyerekágy alatt aludtam, de így én is tudtam kicsit pihenni....

Nem elkenődni! Nem lesz baj! Ha be is kell menni, akkor is 2 nap múlva már itthon lesztek és legalább megnyugszik a gyomra...

Ha meg maradhattok, akkor kanalanként adni neki 5 percenként hideg vizet vagy teát vagy amit javasoltak és nem lesz baj.

Katka

katka22

Szegény Boti! jobbulást neki

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Bea: gratula Majához :D az iwiwre nemtom hogy kell feltenni, viszont nagyon aranyos videó :D köszi

Kukli: jobbulást Botinak... ne ijedj meg az infúziótól.. én majdnem kiszáradtam mikor 3 éves voltam.. a doki túl lassúfelfogású volt.. jó hogy anyu egészségügyis és nem hülye.. szaladt velem a kh-ba.. mondták jó hogy nem késett fél órát.. na szóval infúzió csodákra képes.. de az a kanalas gyógyszer télleg jó.. ha nem hányja ki..

KépKép
KépKép
adryn

hol van Csibb? :?

KépKép
KépKép
adryn

[quote="nemlajos"]
írta:
nemlajosHűha, lányok, nekem még mindig nincs meg az afp eredményem...

Nemlajos! Még nem olvastam tovább, de mindjárt megteszem és akkor megtudom, hogy megtudtad-e már.
Viszont még én sem tudom az eredményt, bár az igazat megvallva nem is izgat. Múlt hét végefelé telefonáltam a dokim rendelőjébe, hogy megtudjam, erre az asszisztens azt mondja, bekapcsol, kérdezzem meg a doktor úrtól... ő meg elmondta, hogy most nyomozásba fog kezdeni, mert ahol levették a vért, oda sem érkezett vissza még az eredmény, és sejtése szerint esetleg rossz helyre küldték vissza. Szóval elvileg hívnom kellene ezen a héten is (bár gondolom, ha gond lenne, azért szólnának), de jövő héten meg úgyis megyek hozzá, szóval legkésőbb akkor úgyis beszélünk. :) A genetikai uh-n meg mindent rendben találtak, szóval nagy gond nem lehet.

Masut
masut

Katka! Nem csodálom, hogy megijedtél...a lényeg, hogy elérhető volt a dokid, tudott tanácsot adni és azóta jobban is vagy. Bele is borzongtam...phh

Bea! Gratulálok a kisleánykádhoz. :)

Kukli! Botinak minél gyorsabb jobbulást! Sikerült itatni vele még valamit?

Masut
masut

Szegény Boti :(, sok puszika neki!!! Erről a rotavírusról viszont hallottam, barátnőméknek is rohanni kellett kh-ba, nehogy kiszáradjon a pöttöm, főleg, h a gyerekorvos benézte és hazaküldte azzal, h "anyuka nem kéne túlparázni a dolgokat!!!" :shock: :shock: :shock: ... 1 óra múlva a kh-ban infúzión volt a gyerek ... Mennek a drukkok Kukli!!!! +++++++++++
Moncsi: De jó, h hallunk végre Rólad és h otthonról ilyen nagyon szupi híreket hozol!!!! A ruci nagyon aranyos!!!! :lol:
Vica: Nagyon ügyesen vásároltál!! :D

Mi ma vettünk megint egy babaruhát, igaz ez már 6-9 hós gyereknek lesz, de nem bírtuk otthagyni!! :)

Tényleg Csibb merre vagy??? Heheni pedig már nem is tudom mikor járt itt utoljára :(!!

Szép napot!
Vica
wicca

Ja igen! Holnap doki, bekuksizunk babámhoz :D! Megint eltelt 4 hét!!! Hihhetetlen!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Csajok, köszi a gratut! Már el is képzeltem az én kis drágámat! :D
Nekem az orvérzéssel csak az volt a gond, hogy nem akart elállni, és kézzsibbadással járt. Most amúgy jobb!!

Katka neked is jobbulást! És sok sok erőt, kitartást!

Kuklika, remélem minnél hamarabb jobban lesz Boti!!

Adry, pedig egyszerű az iwiw-re csak az embed kódot kell, másolás, beillesztés!! a kódot ki is másoltam ide. Amúgy tök pipa voltam mindenem eltűnt a gépről, még szerencse, hogy a te videod legalább ott megvan:-)

Én is már többször hiányoltam Hehenit, ő ikres, és jól eltűnt :?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Vettem is me a leányzónak cuki fehér plüss rugit, pedig nagynéném azt mondta ne vegyek semmit, mert ő majd ad, pont hat hónap lesz a kis Kamilla meg Maja között :D , és mivel 4. gyerek , szerencsés vagyok, enyém az örökség. :D

Moncsi, vagány kis ruci!!!

Bea, Maja

Kép
bea1978

sziasztok

hát nekem még senki nem vette észre hogy babát várok :? csak az tudja akinek elmondom :)

ma megyek itt dokihoz, kíváncsi vagyok milyen lesz....

ja.. és még nem is mondtam.. tegnap végre kiderült hogy dec. 06.-án lesz az esküvőnk :D:D:D mikulásos :lol: :lol: lehet pirosban kéne lennem? :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Azt inkább otthon, esküvő után, tudod, mikulás-sapka és... :lol: Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

Hogy van Boti??? Remélem nem kellett kórházba menni!!!!

Adryn gratu az időponthoz :)
Majd kérünk képeket a nagy eseményről! :)

Én tegnap túlestem az első szülőin a bölcsiben :9
Isteni volt, majdnem két órát tartott és lényegében 5 perc szólt a hasznos infókról :)
Viszont felháborít, hogy valaki a bölcsibe jár be lopni :(
Zárni fogják a bölcsit, (ami mondjuk nem annyira nagy baj) mert eltüntek szekrényekből ruhák, pénz és ki tudja még mi minden

Kép

Kép
gabka77

Sziasztok,

Adryn: Itt azért többen is írtuk Neked, h nem igazán látszik még a pocakod, szóval ne csodálkozz ha mindenki azt hiszi,h csak nagyon jól laktál!! :wink: :wink: :D:D:D:D:D A feszülős kismama poló azért lehet, h segít ezen!!! :wink: Majd írj mi volt a dokinál!!

Szép napot!
Vica
wicca

Gabka: A szülői mindenhol 2 óra és a lényeges infók valóban 5 perc alatt elhangzanak :cry: :cry: !! Nálunk tavaly csak az tartott fél óráig,h megválassszuk a szülői munkaközösséget ... soha nem tudtam édesanya miért utál szülőire járni, mostmár tudom :D!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Kuklika, ne felejts el értesíteni minket Botikáról, remélem jobban van már a kis tökmag

Bea, Maja

Kép
bea1978

Átírtam a nevet, apának kellett a Gloria vagy anyukám második nevét szerette volna(ezen még gondolkodunk Zsuzsanna) addig is......, én meg mondtam, jó akkor egyet te, egyet én, szerinte Isten áldása lesz a gyermekünkön, mert áldást jelent a név:

"
glória
dicsfény; az angyalok feje fölött lévő korong vagy karika formájú fényesség
"

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea: Sztem nagyon szép és különleges neve lesz ennek a leányzónak :D!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Wicca: köszönöm :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok!
Köszi a drukkokat, itthon vagyunk. Tegnap 2-3 óra alatt 5 ml nurofenes fecskendővel kergetve betoltunk lövöldözőset játszva 1,5 dl folyadékot, utána tápizott kicsit.
Ma evett egy fél szelet kenyeret, ivott1,5 dl innit, és most alszik. Tiszta pötty, sztem jobban van, de ezt péntek óta asszem 4x mondtam, úgyhogy nem kiabálom el. Zsolti délig itthon van, ez kifejezetten jót tesz Bobónak, aztán jön anyu. Nem mintha ennyire béna lennék, de kicsit érzékenyebb vagyok asszem a kelleténél.
Adryn kíváncsi leszek, mesélj majd a dokiról. Azon meg ne csodálkozz, hogy bombakismamin nem látják a kis fészket. Gratula az időponthoz! Jó készülődést asszony/anyuka!
Nemlajos jó pihit, ah olvasol!
Gabka akkor szülői= lakóházi közgyűlés? Legalább nem mini széken kellett ülni?
Bea gyönyörű a választás, át fogom írni, ne haragudj ha esetleg csak délután.
Moncsi örülök, hogy ilyen jól alakul minden.
Édes a ruha, várjuk többiek képét is.
Én vaterán olyan áron adtam el (végre vmit) Boti ágyneműjét, rácsvédővel, hogy abból veszek Bobónak és Katának is új zebrás brendonos ágyneműt. Hihihihihi!!!!!!!!!!!!
NA lépek, mert ezer elmaradásom van, hasam is keményedik ezekben a napokban, de legalább irtó nagyot alszom 2 napja.
Köszi mindenkinek az aggódást! Remélem már csak jó hírekkel jövök! ÉS bocsi, hogy ide írok ilyenek, hiszen ez mégiscsak egy terhes topic.
Kata üdvözöl titeket, ha ez amit kaptam azt jelenti.
pusza
Kukli
Kép
Ezt tegnap csináltuk, de sztem nekem most nem nőtt sokat.
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kuklika, örülök hogy Boti jobban van, biztos nagyon kimerült vagy.

Csini poci Katka-lak:wink:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Kukli örülök hogy Boti jobban van, most már reméljük tényleg így is marad :wink:
Ügyes voltál az eladással, de akkor a vevő drágán vette meg? :roll: :D

Gabka, ez jó hosszú szülői volt. Nálunk azért mindig törekednek rövidre fogni, max 1 óra, és szerencse lényegretörőek. :)

Én ma megyek a magándokihoz, már elég ideges vagyok, hogy minden rendben lesz-e a méhszájjal :roll: Lassan beérek a kritikus hetekbe, mármint az előző terhességeimből kiindulva.
Nem akarok még feküdni :( , legalább karácsonyig nem.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok,

Kukli: Örülök, hogy Boti túl van a kritikus ponton. Gondolom megkönnyebbűltetek egy kicsit.

Vica: Nagyon rossz lehet feküdni.... Egyáltalán, hogy oldod meg 2 csibész mellett??? Szerintem egy másfél éves gyerek mellett nem is lehet feküdni...
Remélem most majd azt mondják, hogy hosszú zárt méhszáj és nem lesz ilyen gondod....

Katka

katka22

Vica: Megy a drukk a zárt méhszájnak!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kukli: Tényleg ügyi vagy, ha így tudtad eladni, de akkor bennem is felmerül a kérdés, mint Vicában ?!?! :shock: Milyen szép pocid van Neked is!!! :):):)

Szép napot!
Vica
wicca

Csajok! Megkezdtem a 25. hetet!!! Hogy tellik az idő?!?!? :shock: :shock: :shock:

Szép napot!
Vica
wicca

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: