A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

lehet egyes tapot kapni, dm rossmann, sot hippbol ha-t is,siman a polcon
Vendég

de Katanak igaza van!
Vendég

Szly-én nem látom a vonalzódat,de Andkatáét sem.

Kép
Kép
Kép
kike

estefelé megnézem, Tamarám, csak most nemsoká itt a vendégem!

Kép
andkata

jo persze, nem gond!
nem surgos!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

sziasztok!

Beszéltem Magdival, csak közben Emma is megéhezett, úgyhogy csak most vagyok...
Azóta pedig már Magdi is van...

Nálunk semmi különös...

emma szegénykém nyűgös...
Meg meleg, de nem akartam a lázmérővel zaklatni..
egy idő után anya keze =lázmérő, és érzem, hogy meleg.

mivel a lábija is fáj, és Kata is mondta, ezért adtam neki kúpot.

remélem, el tud aludni.

Szilvi!
A többiek vonalzóját látom, de a tiédet nem... :roll:

Apával most minden rendben, remélem, marad is így a dolog. Tudom, hogy szeret minket, csak sok a gondja...
(Mellesleg azok az én gondjaim is...) Na mindegy..

Megyek, emrt ma még nem ettem, és így a maradék tejcsi is elfogy, úgyhogy bekapok valamit.

Meg ma még nem csináltam semmit... :shock: Amikor Emma nem raplizott, akkor itt voltam... :oops:
Vendég

nagyon innovativ kedvemben voltam itt a migrenemben szenvedve, toltott zsomit csinaltam ,tolteleke csak ugy kipattant a fejembl, most meg sul a silvas dios kalacs ugyancsak ugy magamtol osszedobva.
mire nem jo ha anyos elol a konyhaba menekulok :P
na jo a migren elmaradhatott vona...
Vendég

Sziasztok!

Végigolvastam becsülettel, de nem hiszem, hogy mindenre tudok reagálni.( tudjátok, kismamaagy :lol: :wink: )

Dóra: teljesen fel vagyok háborodva a pszichológuson!!! :evil: :evil: :evil:
Az ilyet ki kéne rúgni!!! Hogy jön ő ahhoz, hogy ismeretlenűl vádaskodjon. Miért adnak mindenkinek diplomát.....
Nem csak magolni kéne az anyagot, hanem fel is kéne fogni és meg is kéne érteni, hogy tudja valaki alkalmazni :evil: :evil: :evil:
Na de hagyjuk, szót sem érdemel az ilyen!
Ne is törödj vele, te jól csinálod!!! Nyugodtan menj el az alapítványhoz ott többet tudnak neked segíteni szerintem!!!
Néztem az iwiw-en a képeket nagyon szépek vagytok!!! Olyan cukik a gyerkőcök!!!

Evelin: NO KOMMENT!!!! :evil: :evil: :evil: (csak egy kicsit)
Én már rég felrúgtam volna azt a doki..... :evil: :evil: :evil:
Egy csöppet sem zavarja, hogy te laikus lévén többet tuszd a témáról mint ő?
nem tudsz esetleg dokit váltani? én kisebb dologért is váltottam. Sajnos nem mindig jön be az első....
Képzeld itt volt a mosógépszerelő "megjavította a mosógépet" elindítottam a mosást és megint ugyanaz a baja. Holnap jön és megint megnézi, most ruhákkal együtt....
Most már, ha fizettem neki akkor megvárom, hogy holnap mit csinál vele. Azt hiszem legközelebb apósodat hívom!!!

Kike szerintem sem gáz, ha csak a hétvégén mondod meg a gyerkőcöknek a rossz hírt!!! nagyon édes Domi!

Magdi: Én is ezerrel szorítok neked!!!
Mostmár csak jó jöhet!!! :wink:

Szly: nekünk éjszakára küld az álommanót légysziiii!!!!!
Már kész vagyok Levitől! Éjfél után nemsokkal felébred és szenved, mert nem tud visszaaludni. Ilyenkor beteszem a babakocsiba és az ágy mellett eltologatom, hogy én is tudjak valamit aludni és ez megy reggelig... Már nagyon kész vagyok!!!

Ma voltubk a gastrós dokinál, de semmi érdemlegeset nem mondot. Felírt egy keményitő tartalmú szert ami + kalóriát jelent és minden kajájába bele kell tenni. 2 hét múlva mgint mehetünk hozzá.

Én felhívtam a dokimat és elmondtam mi a helyzet velem, az izotópos vizsgálatot is elmeséltem neki, de nem adodd soron kívül időpontot, hanem azt mondta, menjek amikorra időpontot kaptam. 28-ra kaptam. Ja és lehet hatással a babára az izotópos vizsgálat amiről kell kérnem egy részletes papírt, hogy a genetikusoknak meg tudjuk mutatni. A 20. hétig kell kiderülnie, hogy van e baja a babának....

Így, ha Bondi tud nekem orvost keríteni :wink: akkor lehet, hogy hozzá fogok menni. Bár félek a Máv kórháztól, nem hallottam róla sok jót... De mindegy gyakorlott anyuka vagyok.. :lol: :lol: :lol: :oops:

Az elöbb bevágtam egy gyümölcs bombát! 1 mangó, 1 banán és 3 mandarin... :lol: :oops: :P :lol: :shock: :lol:

Na mennem kell, készülök és irány Olivérért.
Ja, képzeljétek múltkor amikor beirattam a központi oviban elfelejtették közölni, hogy mihamarabb a kirendelt oviban is be kell íratni. Még jó, hogy a szomszéd egy hónappal hamarabb meyg és ők szóltak, hogy nagyon várnak minket... :roll:
Még jó, hogy nem veszett el a helyünk. :?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Tamara, migrainem nekem is volt....tuti a levegőben van valami...

Jaj, Titi, nem tudna egy éjszaka Tamás tologatni? Neked pihenni kellene azért, ez nem jó így...Csak annyit mondott a doki, hogy az izotópos vizsgálat hatással lehet??? Háááát, köszi, legyél türelmes 20. hétig....

Kép
andkata

Titi:nagy drukk,hogy ne legyen semmi gond a Babával!!De nem lesz!!!
Sajnálom hogy Levi ilyen rosszul alszik-pedig pihizned kéne,mert ki fogsz készülni! :?

Kép
Kép
Kép
kike

Ezt a kitekert pozíciót meg kell mutatnom,benn játszik,nagy csen,és mikor bemegyek,ezt látom,hogy így nézelődik:
Kép

Eredetileg a hátán volt.

Kép
Kép
Kép
kike

Titi! Akkor este küldöm az álommanót! Nem a legjobb a dokid hozzáállása, lehet megérné váltani. Egy másik nőgyógyász is ugynaúgy vagy jobban el tud látni mint ő, attól függetlenül, hogy nem ő csinálta az előző két császárt. Vagy Olivér simán született? Mindegy!

Kike! Domi nagoyn ügyi!

Anyjuk! Jöhetnél ide is sütni főzni!

Kép
szly27

anyos mindkettonket kicsinalt, en mindjart megorulok a fejfajastol, Anna meg aludt masfel orat, es azota is csak fekszik, meg sem mozdul. durva!
Vendég

na letettem a gyereket egy kicsit aludni. Ma nem sokat sikerült neki. Napközben a nagyágyra szoktam tenni, mert már komoly távolságokat halad, és nem akarom hogy szegény a kiságy sarkában pörgesse magát, arra elég az éjszaka is. HIába van totál benn a sarokban, akkor is nyomja magát tovább... Erre most bemegyek és nem csak haladt, de irányt is váltott. Úgyhogy mostmár jobban oda kell rá figyelnem, mert eddig amerre a fejét beállítottam, arra haladt...
Na azért sikerült mosnom egy adagot, elmosogatnom meg nagyjából rendet rakni, de nem az igazi. Hazajön a férjem és kitakarítom a házat, mert ezt nem bírom elnézni. Viszont úgy meg nincs kedvem belefogni hogy a gyerek bármikor felébredhet...
Na most húzok teregetni meg berakom a következő adagot...
Tita, jó hogy jöttél. Szerintem semmi baja nem lesz a babának, ezen ne izgulj!!!
És köszi mindenkinek a biztatást. Az az igazság, hogy nagyon jól esik, de sajna nem segít... Néha nem tudom mibe kapaszkodjak hogy kirángassam magam a gödörből amibe belelöknek... Azért igyekszem. :roll:

KépKép
muffin

Ja, még előtte két dolog. A gyerek ma csókolózott a krokodiljával. De nem egyszer. :) Megfogta két kézzel, odatömte a szájához a száját és nyalogatta ezerrel. Szerintem fel fogom tölteni, nagyon vicces volt.

A másik meg, a dévényes tornászunk mondta, hogy van egy ötlete velem. Mondta, hogy már körüljárta a dolgot, és szeretne csinálni egy kistérségi fejlesztőközpontot és megkért, hogy legyek én a menedzser... :) Vicces, nem? Mondta, hogy olyan emberre van szüksége, aki agilis, utánajár a dolgoknak és van is hozzá elég esze. Jólesett. :) Elmondta hogy ő miket csinált eddig és hogy hogy is kéne elkezdeni (hely már megvan, gazdasági igazgató jelölt is, meg még egy csomó minden)... Még én is körüljárom, de nem tűnik rossz ötletnek. Mondta, hogy ő nagyon szívesen csinálná és lenne alkalmazott, de nem képes ezt az egészet lezsírozni, erre én lennék jó. Hogy mik nem jutnak az emberek eszébe. :)

KépKép
muffin

muffin: jo jeloles lenne!
az biztos hogy ott minden kordaba lenne tartva melletted! Te a tuzon is atmesz ha valamit el akarsz erni( ez nekem igy az irasaidon at is lejott nagyon, hat ha meg szemelyesen is ismer valai Teged)
Vendég

Evelyn - ez tök jó ötlet!! Nem csodálom hogy téged kért meg, ő is látja hogy előtted nincs lehetetlen! :wink:
Én még nem írtam, de szerintem is csodás gesztus volt tőled a fényképező. És amit a nagymamádról írtál, nagyon megható volt! Ilyenkor mindig örülök hogy vannak még jó emberek a földön! :wink:

Andkata - nagyon átérzem az alvás-problémádat! Nálam dettó! Tudom, beszéltünk róla a talin is, de ez tényleg borzasztó. Már mondtam tegnap apának h inkább vágjon jól kupán, hátha attól elalszok... vagy helyrebillen valami! :twisted: Nóri fel sem kel már napok óta éjszaka, csak olyan fél 7 körül reggel. Én meg 4-5-kor és mire ő ébred pont elaludnék! Fel tudnék robbanni olyankor! :(

Szly - én sem látom a vonalzód! Mi lehet vele? :?

Tami - nem semmi anyós hogy ki tud akasztani! :( Nekem após szokott az idegeimre menni. Nem rosszindulatú, de legtöbbször olyan mint egy ovodás és elvárja hogy úgy is kezeld. Nah, én meg erre nem vagyok vevő! :roll:

Akkor ha jól sejtem a holnapi tali lefújva, ugye??? Legalábbis úgy látom senki sem írt róla...
Vendég

Kike - tök jó Domi milyen pózokba vágja magát! :lol: Tényleg nagyon igyekszik Nórit utánozni! :D :wink:

Marcsi - gyógypuszi Emmának! Örülök h apával minden okés! Bízzunk benne h így is marad!!+++ :wink:
Vendég

Láttátok, mi már betöltöttük az 5. hónapot?!?! Durva h mindjárt fél éves lesz Nóri! :shock: Iszonyúan rohan az idő :)

Na húzok vasalni... a változatosság kedvéért! :twisted:
Vendég

sajnos nekem is ugy tunik, hogy holnap nem lesz semmi :cry: :( :cry:
Vendég

Igen Nori mar nagy lany! es sajnos az ido tenyleg nagyon rohan...
Vendég

vera, az én kupacomat is átküldhetem? :)
Köszi csajok. :) Amúgy tényleg olyan tűzön-vízen fajta vagyok, ami néha kellemetlen is tud lenni, dehát én már csak ilyen vagyok. :)

KépKép
muffin

csajok, nem tudja valaki, hogy a teszveszen hol tudom beállítani hogy magától licitáljon? (egyszer már sikerült) úgy csináltam, hogy megadtam hogy meddig menjen el, és így nem kellett nekem licitálgatnom. Merthogy volt már, hogy egy mp-cel a vége előtt vittek el előlem valamit, és az elég bosszantó. Csak nem emlékszem hogy akkor hogy csináltam. Mert van valami, amit most nagyon szeretnék elvinni... Már nincs egy óra. És attól tartok, hogy az utolsó percben rámnyomnak...

KépKép
muffin

semmi, már rájöttem. :) Bocsi :)

KépKép
muffin

Muffin. a licitnél lehet beállitani, simán túllicitálja a másikat, ha te több összeget jelölsz meg, mint a konkurencia.
magdolnam

muffin a licitnel van egy olyan hogy maximalis licitem, oda todod beirni a legmagasabb osszeget amit ajanlsz erte!
de sajna igy is tul tudnak licitalni az utolso masodpercben
Vendég

nem nyertem meg. valaki már annyit adott érte, ami nekem nem érte meg. Akkor vigye. :) Legalább felvertem neki az árat. :)

KépKép
muffin

a múltkor szó volt mellényekről. Ezt sikerült azért megnyerni. :) kemény 200 pénzért. :)
http://photos02.allegro.pl/photos/orygi ... /476822273

KépKép
muffin

hali lányok!!

ti aztán..... nem vagyok egy napig és mennyit irtok... és nem is volt egy nap, mert még csak kora este van 8) :shock:

most kereshetem hogy hol maradtam le... talán ugy 4-5 oldallal hátrébb :lol: :oops:

jah és ma produkáltunk egymás után vagy 5-6 hátról hasra fordulást!!!! :D :D :D

a hasról hátrát meg elfelejtette :shock: :shock:
ha hasra teszem és elfárad ordít... de az nem jut eszébe hogy a multkor hogy is fordult meg :twisted: :roll:

Kép

Kép
timi1982

Timi :shock: Lizi még nem fordul.... kicsit elkenődtem most
magdolnam

magdi!
szerintem most jött rá hogy hogyan is folytassa a láb és fenék emelgetést, valamint hogy a térdére nem csak rá lehet tenni a kezét hanem hintázni is ugy, és akkor mivel össze van kucorodva sikerül néha oldalra fordulni.
teszem hozzá azt is, hogy ő oldalt tud aludni vagy hason. manapság inkább oldalt és igy szerintem ha fáradt, akkor addig erölködik mig észre nem veszem hogy már oldalra akar fordulni.

egyébként meg a hasról hátra meg el van felejtve. lehet ezt is elfelejti holnapra ;)

Kép

Kép
timi1982

jah és 3-4 napja egyfolytában még ülne is!!! :twisted: :twisted: persze ugy nem akar, ha nekünk dőlhet. ugy majdhogynem ordít. 2 perc után hiszti van. de egyedül... az már igen!!! :twisted: :twisted: ugy már izgi!! :twisted: :twisted: persze én meg nem hagyom neki és igy megint hiszti van :shock: 8)

Kép

Kép
timi1982

igy sose lesz befejezve a visszaolvasás... most aludt el végre a törpe, és én meg még a kaját csinálom.

kike! megsütöttem a kanárit vagy mi a csudát... már mint a sütit...

Kép

Kép
timi1982

Magdi! Jázmin sem és én nem is aggódom, te se tedd! Majd megfordul! Addig van nyugtunk! :-)

Kép
szly27

még valami!

a tescoban van mikulásos zokni. 2 pár van 550 ft-ért. jah és van hosszuujju és rövid ujju body is mikulásos-karácsonyos.( a rövid jobb mint a hosszuujju) 700 ill 900 ft-ért.
és van együttes is. kapucnis felső és hozzá lábfejes nadrág. az elég drága szerintem. 2600 ft. (a nadrág nem ér annyit szerintem benne. külön felsőt nem lehet megvásárolni)

Kép

Kép
timi1982

szly!
igazad van. én már hetek óta nem merem otthagyni még a nagyágyon sem ugy hogy nem teszek valamit az ágy szélére... és most hogy már ma először meg is mutatta hogy mit tud, innentől kezdve meg aztán!!! sose tudhatom hogy mikor jut megint eszébe!!!

Kép

Kép
timi1982

Na sziasztok!

Véda! A többiek leírták...osztom a véleményüket!

Evelin! Én nem csodálkozom, hogy Téged kérte meg arra a munkára...Emlékszem mesélted a kórházas sztorit is. Tök jóóó :lol: :lol:

Anyjuk!
Na most mi a helyzet a péppel?? Nem nagyon értem, pedig átolvastam(bár igen-igen sokat írtatok ma egész nap!! :twisted: :lol: )
Én Milupa vaníliás tejpépet adok Vikinek, HA-s. Ezt receptre lehet kapni, azt hiszem egy bébinek egy hónapban 4 dobozzal írhatnak fel. Én úgy csináltam, hogy megmondtam a dokinéninek, hogy ez kell és kész. Már írták is.
Egyébként én kipróbáltam a nem HA-s pépet is, azt is eszi, kicsit másabb íze van. (Az mondjuk anyukámnál van, ha hazamegyünk, legyen ott is :lol: )

ÓÓ, valamit még akartam. De nem tudom. Mindegy, majd csak eszembe jut.

sz.andi

Tudom!!!

Jaj de cukik a képek! Kike! Tök jól lehet látni már a professzorunkat!
Meg a csajok is!!! Olyan jó a képeket nézegetni. Lehet még??? Kép

Viki! Köszi szépen a figurákat!! Kép

Ma voltam a fogászaton, a postán (megjött a játék Vikinek) Anyáéknál, autó motorját mosatni, boltban, főztem stb. stb. Persze apával.

Viki elég nyűgös mostanság. Ok, még beteg kicsit, de állandóan felsír álmában! Szegénykém! Tegnap este is kaja nélkül aludt el, pedig nem lehetett annyira álmos, aludt azért napközben. Na mindegy!

Még mindig akartam valamit, de nem tudom...Szita az agyam!

Jajajaj! Magdinak!! Segíteni fog az a gyógyszer!! Pihenj sokat!!! Egyébként én a császár alatt sok vért vesztettem és azt mondta a dokim, hogy a trafót akkor kerülöm el, ha veszünk HUMET-R szirupot! Ez állítólag nagyon jó erre! Recept nélkül kapható, bár nem egy olcsó dolog! Biztos, hogy nem árt! (Katák!!!Jól mondom??)

No még mindig volt valami, de öregszem, na!

sz.andi

Megoldottam a doki témát! Holnap megyek reggel Bondi nőgyógyijához, felhívtam és szívesen lát.
most csak ennyi, mert a fiúk tombolnak!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

ÓÓÓÓ, nincs itt senki?? Amikor én jövök mindig ez van! Vajon mééé? Kép

Nem tudok meglepő dolgokat produkálni.

Betömték a fogamat és nem fájt!! Csak márciusban kell visszamennem, addig egyik fogamhoz sem kell nyúlni!!!!!!!!!!

Ez elég nagy hír?? Kép

sz.andi

ÓÓ, Tita!!!Pedig kezdtem örülni, hogy lesz egy beszélgető partnerem. De persze, a fiúk az elsők!!
Örülök, hogy van dokid!!

sz.andi

ÓÓÓ, mindig ÓÓÓ-val kezdem a hsz-at...

sz.andi

Timi:kanárit? :lol: :lol: Mármint a papagályszeletet?az jó :D

Andi: :lol: :lol:
Az pedig jó hír-hogy nem fájt a fogtömés :D

Kép
Kép
Kép
kike

Andi, drága látom jól elvagy! Jobbulást Vik manónak!

Evelin, látod! Nem semmi csaj vagy Te! Meglátod Eliotból is a legtöbbet fogod kihozni. :)

Tamara írok Neked tejpépet is szívesen, Andi ti milyet esztek?
Milupa?

Mi minden vendégen túlvagyunk :) Adél a barackot is szereti :):):)

Tita, Bondi dokija biztos beválik! Hogy vagy különben?

Kép
andkata

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
timi1982

Kata! Elvagyok, főleg ha unatkozom. Vagyis lenne mit csinálni, de nincs kedvem.

Milupa Ha-pép
vaníliás gabonapép
hypoallergén tejfehérjével

ez a neve nekije!

sz.andi

muffin!
ezek az orvosok... szégyeljék magukat!!!! nem igaz hogy nem tanultak róla egy szót se, és még ha nem is de utána nézhetnének egy kicsit... mi van ha egy olyan anyuka megy aki nincs ennyire otthon a témában?!?!?

babafotók tündériek!

kike! látom nagyon belejöttél a fotózásba. szegény kecsike :(

lilunál is elég érdekes a dr hozzáálllása... nem egyből az lenne a megoldás hogy a gyerek a hülye és a szülő.
isminknél is ez volt. a gyerek a hülye és nem tanul és a szülő is hülye... (nah jó ott azért a szülők hozzáállása sem olyan mint a tiéd). szóval most 14 éves a gyerek. évet ismétel. most vitték el felmérésre és többek között megállapították hogy vissza van maradva a korához éképest plusz a rövid távú memóriája nincs rendesen fejlsztve. a figyelemképessége meg 3 perc... szóval igy hogy várják el tőle hogy jó tanuló legyen...

Kép

Kép
timi1982

még annyi mindenkinek akartam irni de bömbi van :(

Kép

Kép
timi1982

SZIASZTOK!

SZLY! ÍRTAM PÜT!

MAGDI MIATT JÖTTEM. KITARTÁST ANYUKÁM! SZORÍTUNK HOGY ELÉG LEGYEN A GYÓGYÓ!+++++++++

KÖTÖZKÖDNI NEM AKAROK, DE LÁTTAM 1-ES MILUPÁT A ROSSMANNBAN. ÉS MINDEN NEHÉZSÉG NÉLKÜL VETTEM BEBE HA START AKTÍVOT A GYÓGYSZERTÁRBAN.

UGYANIS SZOMBATON ÖNZŐZÖK: FODÁSZ, KOZMETIKUS, SHOPPINGOLÁS ÉS ESTE BULI. APA ÉS ANYUKÁM CSAK BOLDOGULNAK EGY CSOMAG TÁPPAL ÉS LEVIVEL. ANYU LEHET EL IS VISZI ÉJJELRE.
EZ MOST GONOSZUL HANGZIK, DE NAGYON KELL EZ NEKEM, MERT SOKSZOR ÚGY ÉRZEM, HOGY FELADOM. :cry: :oops:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 21:11-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: