Sziasztok!
Végigolvastam becsülettel, de nem hiszem, hogy mindenre tudok reagálni.( tudjátok, kismamaagy

)
Dóra: teljesen fel vagyok háborodva a pszichológuson!!!
Az ilyet ki kéne rúgni!!! Hogy jön ő ahhoz, hogy ismeretlenűl vádaskodjon. Miért adnak mindenkinek diplomát.....
Nem csak magolni kéne az anyagot, hanem fel is kéne fogni és meg is kéne érteni, hogy tudja valaki alkalmazni
Na de hagyjuk, szót sem érdemel az ilyen!
Ne is törödj vele, te jól csinálod!!! Nyugodtan menj el az alapítványhoz ott többet tudnak neked segíteni szerintem!!!
Néztem az iwiw-en a képeket nagyon szépek vagytok!!! Olyan cukik a gyerkőcök!!!
Evelin: NO KOMMENT!!!!

(csak egy kicsit)
Én már rég felrúgtam volna azt a doki.....
Egy csöppet sem zavarja, hogy te laikus lévén többet tuszd a témáról mint ő?
nem tudsz esetleg dokit váltani? én kisebb dologért is váltottam. Sajnos nem mindig jön be az első....
Képzeld itt volt a mosógépszerelő "megjavította a mosógépet" elindítottam a mosást és megint ugyanaz a baja. Holnap jön és megint megnézi, most ruhákkal együtt....
Most már, ha fizettem neki akkor megvárom, hogy holnap mit csinál vele. Azt hiszem legközelebb apósodat hívom!!!
Kike szerintem sem gáz, ha csak a hétvégén mondod meg a gyerkőcöknek a rossz hírt!!! nagyon édes Domi!
Magdi: Én is ezerrel szorítok neked!!!
Mostmár csak jó jöhet!!!
Szly: nekünk éjszakára küld az álommanót légysziiii!!!!!
Már kész vagyok Levitől! Éjfél után nemsokkal felébred és szenved, mert nem tud visszaaludni. Ilyenkor beteszem a babakocsiba és az ágy mellett eltologatom, hogy én is tudjak valamit aludni és ez megy reggelig... Már nagyon kész vagyok!!!
Ma voltubk a gastrós dokinál, de semmi érdemlegeset nem mondot. Felírt egy keményitő tartalmú szert ami + kalóriát jelent és minden kajájába bele kell tenni. 2 hét múlva mgint mehetünk hozzá.
Én felhívtam a dokimat és elmondtam mi a helyzet velem, az izotópos vizsgálatot is elmeséltem neki, de nem adodd soron kívül időpontot, hanem azt mondta, menjek amikorra időpontot kaptam. 28-ra kaptam. Ja és lehet hatással a babára az izotópos vizsgálat amiről kell kérnem egy részletes papírt, hogy a genetikusoknak meg tudjuk mutatni. A 20. hétig kell kiderülnie, hogy van e baja a babának....
Így, ha Bondi tud nekem orvost keríteni

akkor lehet, hogy hozzá fogok menni. Bár félek a Máv kórháztól, nem hallottam róla sok jót... De mindegy gyakorlott anyuka vagyok..
Az elöbb bevágtam egy gyümölcs bombát! 1 mangó, 1 banán és 3 mandarin...
Na mennem kell, készülök és irány Olivérért.
Ja, képzeljétek múltkor amikor beirattam a központi oviban elfelejtették közölni, hogy mihamarabb a kirendelt oviban is be kell íratni. Még jó, hogy a szomszéd egy hónappal hamarabb meyg és ők szóltak, hogy nagyon várnak minket...
Még jó, hogy nem veszett el a helyünk.