A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Binyek
Király vagy!Esetleg az aktuális súlyokat is be lehetne írni :oops: :?:
Jó vásárlást! :wink:
Nem semmi Marci :shock:

Tonti
Nagyon jók a képek!Hol voltatok?Látszik mindannyiótokon,hogy jó kis kiruccanás volt :wink:

Banika
BOLDOG NÉVNAPOT MÁRTONNAK :lol: :lol: :lol:
Vendég

Banika!

Boldog Marci-napot!
Kép

Adatokat majd összeszedem én is a táblához.

Judit

jucicuki

Banika!
Boldog Mrci(pán) napot! (a tesóm 3. számúját hívják Both Barna Mártonnak, ebből lett Barna Maci vagy Marcipán :oops: ).

Édesek a Manók!

Szorítsatok, ma megyünk autó-ügyben konzultálni.
vovanda

Sziasztok!

Épp próbálom behozni a lemaradásomat, most Szofi hozzászólásánál megakadtam. NES terápiát én ismerem, a www.e-med.hu oldalon van egy letölthető kisfilm róla. Én nőgyógy. problémák (állandó pecsételgetés, nagyon rövid ciklusok) miatt jártam oda, nekem segített. Mondjuk azt nem értem, hogy ilyen pici babáknál miért kell méregtelenítésről beszélni, hiszen annyira az van a középpontban, hogy az Ő táplálékaikban ne legyen semmi E betű, stb.

Kép

Fanni! Ilyen bodyt már mi is beszereztünk :D

Babákok nagyon tündériek :D Remélem, majd mi is ideillünk :wink:

Kép

Banika :P
Boldog Marcus napot!

Lányok :P
Ki süt ma libát? :lol:

Binyek :P
Nagyon ügyi vagy. Amit még kérdezgetni szoktunk egymástól -főleg az elején-, hogy mikortól aludták át az éjszakát.

:P
Szia! El voltál tűnve. Örülök, hogy jól vagy :D

Vanda :P
Drukkolok... de mire is?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
Autócsere... Kicsike Kalos helyett egy 7 üléses monstrumot kell beszereznünk. És ma megyünk a kedvenc szerelőnkhöz, aki kereskedik is, hogy mondjon valami jót, elviselhető áron. Saját fejünk után Opel Zafira tűnik a befutónak, de végszó nem a miénk.
vovanda

Csajok!
Ha adatokat akartok beíratni vagy módosíttati,akkor legyetek szivesek vastag betűvel írni,hogy ne kelljen a sok szövegből mindig kikeresnem,amit be kell írnom.Mert azért így se lesz egyszerű nekem ez így szőkén... :lol: :oops: Meg sok időt elvesz,amig rutinosan fogom csinálni.

Azokban az oszlopokban,ahol két különböző hónap van,ott a névhez kapcsolódik az időpont.Vagy ha egymás mellett van kettő,akkor a beírt nevek szerint első és második.
Már megint jó hülyén fogalmazok,de remélem értitek...csak sietek. :oops:

Tonti!
A felülést nem írtad... Meg akkor írd az átaludt ájszakák időpontját is!Meg a súlyt!

1226392700.9478.htm
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára binyek 2008.11.11 09:42-kor.

binyek

Vannak kisebb szépséghibák,de majd fejlődöm! 1226392841.4172.htm

binyek

Sziasztok!
Banika!
NAGYON BOLDOG MARCI NAPOT!!!!!! Kép

bognartundi0727

Binyek: akkor ultek fol kb. amikor folalltak, tehat 10 hos korukban. Aktualis suly? Huha! Nem tom! :roll: Alex kb. 10 es fel, Anna kb. 9 es fel.
Ataludt ejszaka: kb. 4 hos koruktol.

Akkor en is nagyon boldog nevnapot kivanok Marcinak!!! :D

KépKép
KépKép
tontica

csak egy gyors bekukkantás, mindjárt mennünk kell megint etetni. Hú, már most iszonyú fáradtak vagyunk, mi lesz még, ha itthon lesznek a gyerekek? :?
Dóra elérte ma a bűvös 2500g-ot, és tegnap azt mondta a doktornő, hogy ha a mai vérképe is rendben lesz, akkor holnap vihetjük haza :lol: Már most olyan bűntudatom van, hogy Kingához nem fogok tudni naponta négyszer bemenni :(
Ma még randizunk egyet a gyógytornásszal, mert tornáztatni kell, és meg kell tanulnom, hogyan.
A csajok egyébként 37+3-ra születtek.

Boldog Marci napot! :D

és akkor a képek:
Kinga
Kép

Dóra
Kép
szamy

Szamy: GRATULALOK!!! :D Gyonyoru, formas kislanyok!!! Miert kell gyogytornasztatni? 37+3-on mar nem voltak koraszulottek. Alexem kissebb volt megis hazaengedtek velem 3 nap utan. Annat pedig mikor elerte a 2200 g-ot. Nekunk nem kellett tornasztatni.

KépKép
KépKép
tontica

Újat vesztek? Na, hogy sikerült a megbeszélés?

gyerekek: Milán, Márk
születtek: 2008.04.07.
napi 5-6x táp, déli táp mellé almapüré vagy sütőtökpüré (20-70 ml között), kb. 20 ml víz
ébredés: 6-7 között - elalvás: 8-9 között (Milán 1x ébred éjjel)
Nappal alvás: össze-vissza, a fix az 1xkb. 1,5 óra dél körül
Fordulás: Milán 4 hó
Súly: Milán 6 kg Márk 7,2 kg
Éjszakai átalvás: Márk 3,5 hós korától

Köszi!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Szamy :P
Helyeskék a kicsik.

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Boldog Marci névnapot!

Kakiról annyit, hogy nálunk a lányok kakija 90 %.-ban zöld ,sötét zöld és sokszor volt hogy világos sárgás színű csomók voltak benne .
tMegkérdeztem a dokit és mondta , hogy nem teljesen jó az emésztésük amiat van ez ,de ne aggodjak mert ha hiznaknormálisan akkor nincs gond.Holnap leszünk 4 hónaposak és 6 kg :oops: ,szerintem jó súlyban vagyunk :D
amonré

hello mindenkinek! vanda szia!

talan valaki meg emlekszik ram, meg lett ket kis csodababank, mar 1.5 honaposak, kb egesz nyaron olvastalak beneteket, de mivel meg nem voltak meg a babak nem irtam mert sok minden nagyon tavolinak tunt, miota meg szuletek pedig csak neha olvastam bele a topikba, de kepeket mindig meg neztem es minden baba nagyon edes es aranyos es sokan nagyot notek kozben, remelem mindenki jol van es hogy mindenki nagyon elvezi az anyasagot (ugy mint en :D :D :D)

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Szamy!
Nagyon szépek a babák! Tényleg: mire várnak? Szerintem mehetnének haza, egyáltalán nem születtek kis súllyal.

Fanni!
Jasználtat veszünk, újra nem futja. Azt mondta a srác, hogy ha minden jól megy, karácsonyra hozza a járgányt. És a régit is beveszi, nem nekünk kell az eladással vacakolni.
vovanda

Mi is így csináltuk. Bevették Apa kocsiját és vettünk egy nagyot. Szintén használtan :wink:
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Mi is szeretnénk kocsit váltani ,mert a mostaniba a babkocsi semmijen formában nem fér be .Fanni nektek milyen tipusú van ?

Remélem tudtok segiteni lányok.KÉt napja Regi tiszta ideg beteg .
Vagyis ha fent van.Aludni alszik szerintem már kórosan ,4 hónapos és vagy 20 órát alszik egy nap a teso pedig 20 órát van fenn :( .
Ha kajálni kell akkor jön a balhé.Vagyis egy darabig eszik aztán össze vissza dobálja magát , a fejét ide oda alig marad meg kézben .ha kiveszem a cumisüveget a szájából ordit ha visszateszem ordit .A napi adag harmadát eszi meg .
Ha fent van ja és álmában is félálomban azt csinálja ,hogy felemeli a lábát függőlegesig és visszadobja az ágyra izomból,ezt egészen z elalvásáig csinálja .Csütörtökön megyünk a dokihoz,Addig is van valami ötletetek ,hogy miért lehet ez?

Én arra is gondoltam már hogy egy lyukja van a cumisüvegnek és már többlyukú kéne vagy már nem szereti a tápot?Lehet ,hogy hülyeség?De nincs már tippem.
amonré

banika!GYÖNYÖRŰEK a fiúk :wink: és Boldog NÉVNAPOT a VARGA MARCINAK meg a BINYEK MARCINAK aki m :wink: ár akkora nagyfiú hogy ülni is tud :D
demoniq la tua bambini molto bellissima :D
tontika szépek vagytok a képeken tök jó kis kiruccanás lehetett :D
vanda drukk az új verdához a következő nekünk is egyterű lesz mert a kombi is kezd kicsi lenni
szamy édi kis törékeny tündérbabáid vannak :D
amonre nekünk is ugyan ilyen a kaksink és ugyanezt mondta a dokink.csajaidról fotó olyan kiváncsi vagyok rájuk hisz csak a pociban találkoztam velük :D jöhet emailben is maryska@cirtomail.hu
lányoknak a belőtt fülbevaló szúrja a fülük mögött meg beleakad mindenbe úgyhogy ma kicseréltem az aranyra lefotozni még nem tudtam
amira egész nep gügyög hangosan olyan cuki tetszik neki a saját hangja

lanyané

Szamy! Demoniq! Gratulálok!

Fanni! Nekünk is van olyan zöld bodynk, király!

Boldog Márton névnapot Marcinak! (öcsém is Márton :P )

Binyek! Tök jó, h megcsinálod a táblázatot, sok meló! Nem lehet vhogy úgy megoldani, h mindenki maga írja be? Vagy hülyeség?

gyerekek:Elena, Levente
születtek: 2008.07.17.
kaja: anyatej 5-6X naponta: 2-3, 7-8, 11-12, 16-17, 20-21
ébredés: 7-8 között
elalvás: 8-9 között
napi alvás: de 1,5-2 óra,du 2-3 óra, fürdés előtt 1 óra
még nem fordulnak
súly: 6,5 kg körüliek
(éjszakai átalvás: mind2-vel megtörtént már 3 hó koruk körül, de most megint kelnek 1X :? )

Kép
riddencs

Binyek Marcinak is boldog névnapot!!!

Kép
riddencs

Fanni, nem 2008.07.04-én születtek a fiúk? :P
(egyelőre inkább csak olvasok, néha szorongok, hogy jajhogyisleszez, de az etetés-altatás-napirend dolgokhoz nem tudnék hozzászólni, elméletből nem érdemes :D)

Kép

Amonré!
A lábemelgetést Manó is csinálta, dübögött ezerrel. Azelőtt kezdte,hogy elkezdett fordulni. Merthogy ő a hátáról fordult először hasra: először emelte a lábát, aztán kibillentette oldalra és a feneke húzta a többi részét.
Nem-evés: lehet, hogy többlyukú cumival érdemes lenne próbálkozni. Alvás: ébreszthető? Manóval néha előfordult, hogy 1-2 napig sokat aludt (enni se nagyon kelt, olyan 3 hósan) mozgalmasabb napok után így pótolt.
vovanda

Amonré :P
Peugeot 207 SW. 2002-es. Véletlenül találtunk rá, nem azt néztük eredetileg. Röhögve befér az ikres kocsi!

Márkó ugyanezt csinálja 1,5 hete. Nekem már több elméletem is volt, miért, mind megdőlt. Nekünk 3-féle lyuklehetőség is van a cumin, nem az a baj... hanem nem tudom mi... Gondoltunk a fogára is, de nem jön még, nincs afta vagy semmi a szájában, szóval passssssz

Születés nálunk 07.04
. Köszi Mó :wink:

Mariann :P
Nálam Milcsi gügyög egész nap! Fel is vettem videora. Megzabálom, olyan édes. Berreg és imádja magát hallani :lol:

FAnni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Hahó csajok!
Megjöttem!Jó sok pénzt sikerült elvásárolgatnom,bár nem volt túl könnyű,mert erre a teleszart zokni kinézetű testemre ruhát venni...jaj! :(

Töltöm a táblát,remélem tudjátok követni a hülye rövidítéseimet,csak próbálok spórolni a hellyel. :wink: Kicsit tarka is lesz,mert van,amit csak bemásolok a hsz.-eitekból. :lol: Úgyhogy írjatok szép szinesen,legalább vidám lesz a lap! :P

Vanda!
Nekünk 7 személyes Toyota Corolla Versonk van,de nem férünk el benne,mert a babakocsival tele van a csomagtartó,az 5 gyerekkel meg az ülések,csomag már semmi nem fér be...
Most cseréli le a párom egy VW Transzporterre. :roll:

Köszönjük a köszöntést,de mi Marcellok vagyunk,nem Mártonok! :oops:

Riddencs!
Az lenne a jó,ha mindenki írhatna bele,de ahhoz a Babanetnek kéne adnia a táblázatot,azt meg várhatjuk... :lol:

Amonré!
Ez elég idegesítő lehet,te szegény,így hogy nem is tudni,hogy miért csinálja... :(

Demoniq!
Hát Te jól eltüntél...Tessék gyakrabban jönni!Gratula a bébikhez!Nagyon édesek! :D

1226432682.4211.htm

binyek

Fanni!
Csak miattad még egyszer! :lol: :lol: :lol: 1226433448.3364.htm

binyek

Binyek! Bocsi! :oops:
Köszi a táblát!

Mi is tervezünk autó cserét, Citröen Grand Picassot, vagy Ford S-max -ot néztünk...

Kérdésem lenne! A budaőrsi Ikeában van pelenkázó hely, ill. vmi lehetőség szoptatni? Pénteken Bp-ra utazunk, bemennénk vásárolgatni végre. :P

Kép
riddencs

Riddencs!
A budaörsi KIKA mellett van a Brendon és ott nagyon komoly szoptatószoba van!Speciális hintaszék van benne szoptatáshoz! :wink: Nagyon jó!

binyek

nagyszeműkismajmocska
Kép

Fanni! :P
Kép

Harc a nyunyuért:
Kép

Kép
riddencs

Binyek!
Mi is néztük a Toyotát, de árban jobb az Opel. Ja, és nekünk "csak" négy gyereket kell majd szállítani, szóval kicsit több hely marad. Tesómék négy gyerkőccel férnek a VW Touranban, az kb. ugyanakkora, mint a Zafira.

Riddencs!
Minden autóhoz értő személytől a következő jótanácsot kaptuk: francia autót NE!!!
vovanda

Vanda!
Igen, tudom.....egyelőre ezt a két autót néztük, de a Ford 1 milkóval drágább, a Toyota kisebb, Transporter mg egy busz :? Az S-max tökéletes lenne, kissé drága :?

Binyek! Köszi! Kipróbáltad? :P

Kép
riddencs

Köszönjük a köszöntést mindenkinek.

Szamy
Gyönyörűek :lol:

Demoniq
Tényleg jól eltűntél,de azért én beleszoktam zugolvasni másik topikokba is,így már meglestelek benneteket is.

Binyek
Toyota avensis verso?Van ismerősöm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mi pénteken megyünk Pécsre(bár a krumpli testemre meg sem próbálok ruhát venni :lol: )

Márton,Bertalan
2008.05.06.
ébredés 7-8 között
elalvás 8-9 között
napi alvás 3x5-50 perc fix időpontok nélkül :lol:
kaja:reggeli 200 táp
tízórai 200 táp
ebéd 1,5-2dl főzi
uzsi 1,5-2dl gyümi/sinlac
vacsi 200 táp
fordulás 5 hósan
mászás folyamatban :lol:
súly 7440gr magasság 68cm
6850gr magasság63cm
éjszaka átalvása 3 hósan
Vendég

Riddencs
nagyon cukik :lol: :lol: :lol:
Ikea is kultúrált,én Brendont nem tudom.

amonré
Marci tegnap (tízórai-vacsi) ma (reggeli) cumisüveges tápszeres kajánál rendezett ordítást.Ma voltunk dokinéninél,kérdeztem tőle mi lehet?Foga?Torka?Afta?Seb?
Mondta a Marcinak,hogy a vacsinál ne csinálja,mert akkor nem lesz olyan ciki,hogy nem tudja megválaszolni ezt a kérdést. :lol: Gyerek erre megjavult vacsira :lol:
Viccet félretéve sok minden lehet.Nekem a 20 óra alvás lenne inkább gyanús. :? Az én fiaim ha a tommee-s üvegből esznek(egyre ritkábban),akkor 1-es cumival nyomják,aventesben 2-es van.Ugyanannyi idő alatt vágják be a kaját mindkettővel.Variábilis túl gyors nekik,pedig az AR-es táphoz az kell majd :(

kocsi
Ford focus(miénk céges :lol: :lol: :lol: :lol: )
Kényelmesen befér a perego duette,a hátsó ülés sem szűkös nekem a két hordozó között.
Zafirába csak úgy férne be a babakocsink ha a kerekét levennénk.Opel astra karaván csomagtartóra szintén kisebb mint a ford.
Vendég

Lanyané
Képeket!!!

Ha kifelejtettem vkit,sorry.Agyam nulla.Bocsika

Megszülettek a 4-es ikrek :lol:
Vendég

Igen, nekünk is azt mondta mindenki, hogy francia autót ne :lol: Tudod kik a kivételek? Akiknek francia autójuk van :lol: Motorikusan hiper-szuper, csak az apró kütyük szoktak bennük elromlani. Ilyen már nálunk is volt, az egyik első ablaktörlőhöz menő spriccelő tömődött el. Ééééés hát a legkényelmesebbek...

Köszi Binyek :P
Nagyon ügyi vagy!

Riddencs :P
Édesek! Jó a body :lol:
S van pelenkázó hely a Börsi IKEA-ban. Szoptatóhely tudtommal nincs. (Brendon és KIKA a másik oldalon van.)

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Kép Kép

lanyané

Kép Kép

lanyané

Kép

lanyané

Fanni!
Szó se róla, nagyon szépek, a Renault Grand Scenic tetszett is nagyon. Csak aztán drága barátom (szerel + 10 évig rallizott) közölte: megvehetjük, de számítsunk rá, hogy pár év múlva negyedévente nagyon szép összegeket hagyunk majd a műhelyében. Ami neki jó, de nekünk nem. Szóval hiszek neki, ráadásul Opelünk volt (anyuéknak), szóval azt kicsit ismerem is.

Lanyané!
Cukik a csajok!
vovanda

bocs reggel van pedig ma jó felek voltak hagytak aludni 3-helyett 4:30-ig és nem 6-kor keltek hanem 8-kor :D ezt igy jobban el bírnám viselni
binyek írom majd az adatokat holnap
aminak a fülbevalóját még nem tudtam lekapni
jázmi tegnap óta így cumizik

lanyané

Hahó csajok!

Nálunk is szokott ordibálás lenni a kajánál,de csak akkor,ha nem én adom nekik. :? Pedig próbálom erőltetni,hogy másnál is egyenek,de este például,amikor már hullák,akkor csak "anya az isten"...

Viszont nekem lenne egy másik gondom:
3 hete voltunk a nagymamám szülinapján,ahol amikor odaértünk, akkor a rokonság "letámadta" a gyerekeimet.Marci nem is szólt egy szót se,de Majus úgy megijedt,hogy 20 percig torkaszakadtából üvöltött a kezemben még cicin se nyugodott meg. :(
Azóta úgy fél mindenkitől,hogy csak mi hárman(apa,bébiszitter meg én) tudjuk megfogni,ezen kívül senki,még a nagylányom se,mert rögtön sikítva sír.De igazán már akkor is,ha lát valaki idegent a közelében.
Szerintetek hogy lehet ezt orvosolni?Vagy elmúlik?Vagy eröltessem?De hogy?
Tiszta gáz,hogy a saját tesója is csak úgy tudja felvenni,hogy kifelé fordítva,hogy ne lássa,hogy kinek a kezében van és odaáll vele mellém,hogy engem lásson... :roll:
A párom meg cirkuszol velem,hogy fostost csinálok a gyerekből....de hát tényleg nagyon sír,amikor meglát egy idegent(vagy egy mamát,papát,akárkit) :?

1226478737.8505.htm

binyek

Binyek
Ez tök normális reakció volt egy ekkora csöppségnél,a rokonságnak kellett volna egy kicsit gondolkodni :roll: Mond meg a párodnak,hogy ez nem a fostosság jele :wink:
Erőltetni nem szabad,de a legjobban úgy orvosolható,ha pl. az öledbe veszed,leültök,veletek szemben leül a nagylányod,persze tisztes távolságban :wink: és fokozatosan "adagolja" magát a lányod.Először csak gügyög neki,bohóckodik,hülyéskedik neki egy kedvenc játékkal,óvatosan megsimizi,aztán ha ez mind megy,persze nem egyszerre,akkor közelebb ülhet,lehet több testi kontaktus.Pl. megfogja a kezét,az orrával megsimizi az orrát,puszit ad neki,stb.Aztán,ha ez is megy,akkor megpróbálhatja megfogni,de kizárólag úgy,hogy Maja téged is lásson,aztán 2 másodpercre eltűnsz és ha nincs gond,akkor fokozatosan lehet növelni az időt :wink:
Remélem,segítettem :roll:
Vendég

Lanyané
Annyira cukik és Jázminnak mekkora haja van :shock: Nálunk mind a két csaj szopizza az újját,mi úgy hívjuk-matyizik-,Száva a bal,Noa a jobb hüvelykujját :lol: Tetszik az új avatarod!

Riddencs
Milyen édi haspókjaid vannak :wink:

Jó,hogy jelentkeztél!

Demoniq
Üdv és gratula a babákhoz! :lol: (Bár titokban én is megkuksiztam őket a másik topikban :wink: )
Vendég

Binyek!
Semmiképpen ne erőltesd. A rokonságnak meg legközelebb ki kell adni az ukázt, hogy nem rárontani a gyerekekre. Nagylányod milyen idős? Vele esetleg érdemes lenne olyasmit csinálni, hogy amikor a kicsiknek jó kedvük van, játszanak, óvatosan bevonni őt is a játékba. Sajnos a családtagok hajlamosak az ilyenre én pl. a volt anyósom kezéből rendszeresen kivettem anno a fiamat, mert annyira pörgette, hogy annak mindig ordítás és nemalvás volt a vége. És persze hiába szóltam rá.
Párodnak üzenem: ez nem a te hibád, hanem a tapintatlan családtagoké. A baba 3-4 hónaposan is önálló személyiség, így is kell kezelni. ne balhézzon veled emiatt, csak ront a helyzeten, a kicsik is megérzik a feszültséget, nagyon jó antennáik vannak.
Ha kicsit felejtődött ez a rossz élmény, lehet majd próbálkozni nagymamival-nagypapival, de óvatosan. Könnyen megijednek még.
vovanda

Ja!Adatok:
Száva és Noa
2008.05.14.
ébredés 6-7 óra között
elalvás 19 óra
napközbeni alvás 9-10/10:30-ig
13:00-15:00-ig
kaja- reggeli-200ml táp
- ebéd-1/1,5 üveg főzelék
- uzsi-1/1,5 üveg gyümi
- vacsi-200ml táp
fordulás Száva 5 és fél hónaposan,Noa még gyakorol
súly Száva 7300g
Noa 7200g
éjszakát átalusszák 2,5 hónapos koruk óta
Vendég

Sziasztok!
Köszi , a válaszokat.Tegnap vettem három fokozatú cumit ,de olyan érzésem van mintha meg akarna fulladni a Regi ,ma reggel kb 1 perc alatt ,megette a 100 és annyi,utána megint kezdte a fejforgatást orditást.Én is gondoltam a fogra mert a Spock könyv ezt irta hogy 3-6 hó között van pár gyerek-persze hogy mi produkáljuk-nem eszik és ideges kaja közben rángatja a fejét ,ezt a fogzásra vezette vissza hogy fáj az inye.Eddig oké ,de akkor miért tud cumi-mumizni és csak a kajánál csinálja ezt???HOlnap kiderül a dokinéninél majd megirom mit mondott.

Még amikor bent voltam a korházban akkor volt bent a négyes ikres kismama pici hassal és emlékszem, hogy a dokik mondták neki hogy vetessen el belöle, de ő nem hagyta .
Remélem jól vannak.
Banika tudsz róluk valamit súly és hogy hány hetesen születtek?
amonré

jajj riddencs a nagyszemű kismajmocskáidat megzabálom :D

lanyané

Lányainé
Tündérik a kislányaid ,olyan szépek. :D
Én is raknék már fel képeket ide ,de mindig azt irja ki hogy túl nagy a képméret!Nem vagyok valami nagy technikai zseni :oops: ,de elöbb utobb összejön.
amonré

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: