A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Szly:csak vicceltem-csak vicces hogy mindenki priviket irogat :lol: :lol:

Jó kedvem van :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Szly! Válaszoltam!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kike!
Jó képek!

Ez habtapi amin Domi van?

Wera!
A csajod szuper édes!

Tami!
Áramoljon a csííííííííííííííííííííííííííííí! Kitartást!
20150601134430

Kriszti!

én is írtam... :oops:
Vendég

Viki:igen,az,még Kristié volt :D

Kép
Kép
Kép
kike

Emma ma nincs túl rózsásan továbbra sem...

Szilvi!

Rolival mi van?

A képek egytől-egyig szuperek! :lol:
Vendég

Szly:írok privit a Nod-ról.

Kép
Kép
Kép
kike

Marcsi!
Még mindig lázas?

Nekem is írjon vki püt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
20150601134430

Viki!

igen, sajnos lázas. és nyűgös, úgyhogy rohanok is....

Én írtam... :wink:
Vendég

Marcsi! Megmutattam dokinak. Azt mondta nincs vele gond, meg már tényleg nem volt duzzadt sem. Lehet elnyomta éjszaka, azért láttam rajta valamit. Egyébként nem lehet felhúzni teljesen, de azt mondta az orvos, hogy még ráér. Nem nyúl hozzá, mert ha nem engedi és nem csinálja magának, úgyis visszatapad. Úgyhogy egyenlőre ennyi.

Kép
szly27

Szegény Emmát mindig ennyire megviselik az oltások. Azt mondják, hogy akkor jó az immunrendszere.

Kép
szly27

Na! Jázmin megint bealudt a szőnyegen, betettem az ágyába. Megyek főzöm az ebédet. Rolkó is alszik.

Kép
szly27

Mi van itt???? En is kerek pu-t meg mindent :lol: :lol: :lol:

Csajok!
koszi a valaszt.

Anyjuk!
Megvilagosodtam. Azt hittem a dm-ben adnak ujat 4honaposan,de mar remlik minden,akkor eloasom. Mi volt benne?(rossmanosban)

Szupi kepeket lattam.
Nori nagyon ugyin segit szerelni :D
Domi meg kesz kis akrobata :D Nalunk meg nem megy igy a porges,bar Bence mar hasra fordul,csak a kezet nem tudja kibuvolni maga alol.

Kata!
Megbeszeltem szepen a vedonovel es csut-on a doki megmeri ujra a fejuket es ha ugy latja(marpedig ugy fogja :twisted: :lol: ) ad beutalot.
Vendég

Dittke!
Jófej vagy ;)

Édes Emma szívem!!!! Jobbulást!
20150601134430

Mav!
Laci sem tudja még kiszedni a kezét. Viszont tök édes, mert akkor is tartja magát, pedig baromira nem kényelmes neki.
20150601134430

Megint itt... és sajnálom, hogy csak időnként bepottyanok, de olvaslak ám benneteket, együtt aggódom az aggódnivalókért és együtt kacarászom veletek :) és gyönyörködöm a babákban :D

egyik gyerek pont alszik, másik oviban, férj vásárol, én meg egy barátnőmnek segítek egy fordításban - persze magamon is segítek, mert egy pici pénz is jár majd érte :)

Szly: ha gondolod, próbáljátok ki, hogy injekciós fecskendővel langyos kamillás vizet vagy Betadin oldatot fecskendeztek be Roli fütyijébe, és egy picit fogjátok össze a lukat, csak utána engedjétek kifolyni a lét. Amikor Otinak voltak ilyen gondjai, minden fürdés után 3-4x megcsináltuk neki, fertőtlenítés gyanánt, pár napig.

Vérzik a szívem, hogy megint itthagylak benneteket, de hajt a kötelességtudat, úgyhogy bedobom az ebédem, aztán fordítok tovább.

Titi, amint lesz infóm, jelentkezem!

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!
Vagyok ám én is....de ma még csak arra volt időm, hogy olvasgassak.... nem tudok mindenkinek külön reagálni, de a babaképek nagyon szépek! Minden babácska egytől-egyig.

Magdi!
Neked megy külön a drukk!

Hát nálunk este először minden simán ment. Fél 9-kor etettem, mindkét ciciből, és el is aludt. Erre fél 10-kor fölkelt, és üvöltött mint a sakál. Mondom cicire nem teszem, mert nem volt benne semmi... mondom annak nincs értelme, hogy ha éhes megint ne lakjon jól, és fél óra mulva ujra ébredjen. Csináltunk 60 tápot, mondom ha éhes lesz csak megeszi...... az elkészítés ideje alatt végig visított......de utána 2 perc alatt benyakalta , aztán el is aludt, és aludt fél 3-ig. De utána megint kelt fél 4-kor is, fél 6-kor is, fél 8-kor is.......
Nem tudom, lehet hogy ennek a gyereknek most van növekedési ugrása....eddig ugye 9 dekákat hízott 2 hét alatt.... most meg két cici után is táp kell neki. Pedig tegnap tízóraira mégis adtam neki kis sima almát, és csak pár kanál volt, igy sem kellett neki egy cici sem utána, és akkor kettőből 190-et kifejtem De az már el volt fagyasztózva, és tudom, hogy fagyasztva nem igazán eszi meg, ezért pótoltam táppal.

d.dodó

Dodó!
Lehet h nem elég neki a 2 cici és ezért kelt. Nálunk is 2 cicis evészet van, és utána még pótolom kicsit.

Nálunk a gyümi csak desszert, mindig cici után kapja.
20150601134430

viki!
Mondjuk azért furcsállottam, mert ugye 190-et kifejek 2 ciciből.....szóval az adagja nőtt meg.... :)

d.dodó

De nem mindig tudsz te sem ennyit kiszedni.
20150601134430

véda, teljesen egyetértek veled hogy ki vagy akadva. Az a dokinő vehette volna a fáradtságot hogy téged is megismerjen egy kicsit és utána 'ítélkezzen'. Csak a hozzászólásaid alapján ismerlek én is, de ezekből nekem az derül ki, hogy a gyerekeid és a családod a legfontosabb számodra. NAgyon tetszik ahogy a dolgokat kezeled és hozzáállsz mindenhez. Nem tudom elképzelni hogy egy ilyen családcentrikus, szerető, törődő anyuka bárkinek bármiben is ártani tudna!!! Úgyhogy szerintem ezt azonnal verd ki a fejedből! Vannak ilyen gyerekek, és valószínű tényleg megtaláltad a nevét a gyereknek, úgyhogy menj utána a dolognak és mindenkiből hajts ki midnent, nálunk sajna csak így működnek a dolgok!!! (az én gyerekemre sem tudta megmondani egy doki sem hogy mi a baja, pedig én már rég megtaláltam, de meg sem hallgatnak hogy esetleg közösen utánanézzünk. Mondjuk nálunk túl sok jelentőssége nincs hogy milyen nevet húzunk rá, mert a kezelés úgyis tüneti, és nincs általános megoldás). De a ti esetetek totál más, úgyhogy kívánom, hogy sikerüljön kiharcolnod a legjobbat Lilunak! Akit amúgy megnéztem magamnak iwiwen és kólintsd csak fejbe ha nem tetszik magának! Egy elbűvölő cukipofa!!!! :)

kike, az hogy anyukád miben hisz az ő dolga. Emiatt rád senki sehogy nem gondol. De szerintem rá sem. Mindenkinek saját joga a hitéről dönteni. Én is hívő ember vagyok, de se nem erőltetem rá másokra, se nem ítélek el mésokat, akiknek nem az a hitük mint az enyém...

amúgy túl vagyunk az első oltáson. Szegénykémnek pont az arcát néztem, azt hittem megzabálom ahogy legörbült a szája... Amúgy meg védőnő+doki no comment... Megint sikerült padló alá küldeniük. A dokinőnek volt megint egy olyan beszólása... FElmerült hogy ún. dandy walker szindrómánk van, de ahhoz majdnem minden esetben vízfej is társul, úgyhogy valószínű mégsem az, csak az agyi hiányok ott szoktak a mienkkel megegyezni. De a dokinőnek gondolom csak a név maradt meg, és ilyet szól, hogy biztos azért írták azt, mert nagy a kutacsa. Hát persze... Azt nem tudom, hogy ha mondani akar valamit, akkor miért nem néz előtte utána? (előtte utána... :) Aztán elmondtam neki hogy miért írták azt. Aztán problémázott a fejkörfogaton. Kétszer is megmérette szerintem csak hogy paráztasson és ciccegett. KÉrdezte hogy mikor jártunk utoljára ideggyógyásznál... Mondtam, meg azt is, hogy jövő héten is megyünk egyhez, meg dec. 1-én meg 4.-én. Erre nem mondott semmit, csak 'sokatmondóan' billegette a fejét. KÉrdezte hogy és mozgásilag mit tud? Most mondjam neki azt hogy semmit? És különbenis én magyarázzam el neki hogy azokkal a problémákkal alapból együttjár hogy megkésik a mozgásfejlődés, arról nem is beszélve, hogy nekünk közbejött egy műtét, és három hétig ki voltak merevítve a karjai??? Mondtam neki hogy oldalra fordul, meg hason fekvésben kitolja a fenekét és úgy is oldalra fordul. Át még nem. Erre sem mondott semmit. Ja, amúgy a fejkörfogat 43 cm. KÉrdezte, hogy az előző mérésnél mennyi volt? MOndom nem volt előző mérés. (persze rá se nézett a védőnőre hogy ez hogy lehet). MOndta, csak mert olyan 1,5 cm a normális növés egy hónap alatt. Aztán amikor megnézték hogy 37 cms volt a feje amikor született, és kiszámolom hogy négy hónap alatt pont 6 centit kellett akkor nőnie, akkor megint nem mondott semmit. Pedig meddig tartott volna, hogy ja, akkor minden oké. Aztán együtt jöttünk kifelé mert végeztek és elkezdett sírni mert éhes volt. Erre kérdezi hogy mindig ilyen szaggatottan sír? Mondom igen. Hmmm... Legszívesebben belerúgtam volna. Vagy mondjon valamit, vagy ne is adjon semmiféle jelzéseket... Úgyhogy a pár hét alatt felépített kis pozitívumaim megint összedőltek. Miért érzem azt, hogy védőnő ide, doki oda, nekem kéne elmagyarázni még az orvosi részét is azoknak a dolgoknak, amik a fiamat érintik. Miért nem tudják venni a fáradtságot és utánanézni legalább annak amiről tudniuk kéne vele kapcsolatban??? Nem hiszem hogy túl sok beteg gyerekkel kellene foglalkozniuk (ilyen értelemben beteg) és azt sem hiszem el, hogy annyira sok idő lenne csak egy kicsit utánanézni és nem engem cseszegetni a hozzáállásukkal. Nehogymár nekem kelljen őket nyugtatni... Magam alatt vagyok tőlük megint. Utálom ezt az egészet!!!

KépKép
muffin

Bondi! Köszi a tippet! Megpróbáljuk! Csak az a gáz, hogy nem hagyja, hogy hozzányúljunk. Ő magának szokta csinálni fürdéskor, de ennyi. Tudom, hogy több kéne. Akkor volt jó, amikor rájött, hogy ha megnő neki az jó érzés és akkor két napig edzésben volt a fütyi! :oops: :lol: Állandóan piszkálta. De ez elmúlt, mostmár nem piszkálja.

Kép
szly27

Kike! Ment pü! :wink:

Kép
szly27

kosz van, rendetlenség van, mosnom kéne, mosogatnom, teregetnem vasalnom meg egy csomó mindent, de egyszerűen felállni nincs kedvem...

KépKép
muffin

Muffin!

Annyira sajnálom, hogy ilyen hozzá nem értő, lelketlen emberekkel akadtál össze!

Kérlek szépen, ne hagyd magad padlóra küldeni!!!!
Vendég

Muffin! Ne is foglalkozz a gyerekdokival. Látszik abból amit leírtál, hogy tényleg fogalma sincs arról, hogy mi van Eliottal. Te látod, hogy mennyit fejlődött és miket csinál és biztos többet olvastál már a hasonló esetekről, mint amit ő látott. Nem tudsz esetleg orvost váltani. Mert azért tényleg jó lenne, ha olyan orvosa lenne, aki mellettetek áll és elmondja amiket gondol és nem csak hmmm-ög!

Kép
szly27

Evelin!
Sz@rd le a tennivalókat!

A dokinő elmehet a búsba! Mi már tudjuk h a Kis HősCincér Eliotunk milyen ügyes! Sokkal több mindent tud, amit vártatok tőle korábban!

Neked is jár egy nagy Viki ölelés!
Kép
20150601134430

Muffin:én is így érzek,sok a munka,de kedvem nincs megcsinálni,még enni se :? Domi meg itt ugrál a kezemben-neki meg aludni nincs kedve.

Kép
Kép
Kép
kike

Emmának sincs kedve aludni...
Nekem lenne... :roll:
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 21:09-kor.
Vendég

Szly!
Vettem én is kecskeruta teát. Mennyit lehet belőel naponta meginni?

Marcsi!
Voodoozd be a csajt!
20150601134430

Hú,de kutya hideg van kinn-mint télen-na jó végülis az van :?

Kép
Kép
Kép
kike

Viki! Sikerült teát beszerezned?

Kép
szly27

Muffin:sajnálom,micsoda tahók!! :evil: Fel a fejjel!

Kata:neked aztán nincs szégyenkezni valód!
Ők szégyenljék magukat,de nagyon! :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

Viki! Most látom, hogy írtad. Én sajna nem kaptam! Nem tudom mennyit kell, de gondolom reggel és este egy egy bögre.

Kép
szly27

Kata! Igen megoldódott. Bár azért még figyelgetem.

Kép
szly27

Á,leraktam a kölköt,de csak sikogat,meg dumál,nem tudom,lehet hogy megfordult a hátára és tök jól érzi magát,ahelyett hogy aludna,pedig álmos,majd kidörzsölte a szemecskéjét.

Kép
Kép
Kép
kike

Az enyémek még mindig alszanak! :-)

Kép
szly27

Na vagyok, sziasztok, tegnap babamama klub ( én adtam elő)+ vendég, ma is vendég+ még apukám is jön, az após meg most ment el, de ő segített, lefdoglalta a lányt... Mindemellett alvászavar, ma fejfájás, de egy tündér-türelmes-dumagép picilány. Oda vagyok érte. Egyre jobban, még akkor is ha hisztizik :wink: :D 8)

Szóval, Evelin, tudod mit mondott a Beke, a szemész barátnőm, a sebész, a Tunyogi. Nehogy már egy noname, semmitsemtudó ( lsd nyúlajak) hülye, pesszimista háziorvos ezt lerombolhassa. Aki többek között semminek nem néz utána, hanyag és felelőtlen. Pl azt sem érti hogy nem lehet normál fejkörfogata egy gyereknek, ha középen nem záródott a koponyacsontja és nyilvánvalóan ettől nagy a fejkörfogata. Drága, ez a nő le van ejtve, fogalma sincs mit tudsz kihozni ebből az édes, mezes kiscsávóból! :)

Véda
, neked meg annyit hogy az öcsém hiperaktiv- ami tudom nem ugyanaz mint a hipermotil- de nagyon jó segítségeket kapott az életben és most 23 éves, dolgozik édes, rendes srác. Nem volt könnyű kamaszkora mondjuk, de tekintve hogy akkor váltak a szüleim nem is lehetett. Volt egy remek pszichiátere, meg tudom szerezni az elérhetőségét, mert az igazán fontos lenne,hogy szeresse az, aki foglalkozik vele...És a Heim Pálban is dolgozik egy pszichológusnő, aki hiperaktivokban nagyon jó, irtóra szereti őket...
És azt gondolom, hogy aki ennyire szereti a gyerekeit, mint Te az túl sok mindent nem ronthatott el...:) A fimota meg jó, nézegesd!

Kösz lányok a dicséreteket, apa csinálta a klippet! :)
Adél szerintünk is szépséges, de még irtó aranyos is! ahogy dumál, zabálnivaló!

Pati, mi legyen a teszvesz doggokkal? Köszi még1szer!

Anna olyan cuki a képeken, Tamara. Gyógyszertári fürdetőt kellene használj! Irok neked ha akarod...

Kép
andkata

Hm,bekukkantottam,naná hogy megfordult,már keresztben van az ágyban és dumál a macikhoz :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Megszereztem a kódot! :lol:

Kép
szly27

Sikerült vennem, csináltam 1,5 lityót, azt behörpintem.

Megrendelik neked a gyógynövényesnél?
20150601134430

Sajnos nem!

Kép
szly27

Kíváncsi vagyok hat-e! Majd számolj be!

Kép
szly27

Szly:küldd ide az álommanót :wink:

Most meg mérgelődik,hogy nem éri el a macikat :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Katus!
Már megint nem megy az alvás?
20150601134430

Szly:ügyes vagy-akkor csak nekem volt magas a dolog.

Kép
Kép
Kép
kike

Szly!
Vegyek neked és küldjem el?
20150601134430

Nagyon aranyos vagy Viki! Jó lenne, de hogy tudom kifizetni?

Kép
szly27

Csajok!

Magdival mi lehet???
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: