babu,
örülök, hogy végül rájöttetek az adagolásra. Én Gonalt sosem szúrtam, nem tudom, milyen. Szorítok, hogy legyenek szép kis tüszők! Egyébként nekem az első stimunál úgy volt, hogy amikor először kellett mennem (5 nap múlva), még nem nagyon indultak be, és az sem volt tragédia, mert akkor emeltek az adagon, és attól már szépen beindultak. Szóval ne aggodalmaskodj! És neked bizti szépen fog menni!!!
És mire számítasz, hogy kb. mikor is lesz a leszívás és a beülti?
dita,
lottó

na, mi lett?
online is lehet egyébként:http://net.szerencsejatek.hu/
Ha meg mered adni a bankkártyaszámodat, akkor onnan feltölthetsz rá akármennyi pénzt, és lehet a karosszékből lottózni. Ha esne az eső...
Timi, rilla,
hogyan is álltok most?
Zoe,
nagyon sajnálom, biztosan nagyon szomorú lehettél, amikor kiderült, hogy 5 meg 3. De a sikerhez tényleg elég 1 is, és 3-ból ráadásul simán lehetnek még ikrek is, és akkor már a tesó is meg van oldva, és nem is lenne szükség fagyira!
Ne bánkódjál, hanem koncentrálj a bent lévő babákra! Mostanra már nagyjából beágyazódtak...
Bocsánat, ha valakit kihagytam, mindenkinek drukkolok!
Én most úgy érzem, hogy nem vagyok kész lelkileg arra, hogy betegyék 2 hét múlva a fagyisokat. Most valahogy nagyon a padlóra kerültem, sokkal jobban, mint először vagy az inszemek ideje alatt. NEm érzem azt, hogy hittel tudnék arra gondolni, hogy meg is maradnak, hogy rájuk tudnék koncentrálni.
Csak az a gond, hogy ha nem most, akkor a jövő hónapban sem, mert pont Karácsonyra esne, és akkor nincs műtő, januárban meg már azért nem jó, mert január végén már a következő oep-támogatott lombikra lehetne készülni, és ha a fagyik akkor nem sikerülnek, akkor az is halasztódik, mert a fagyik a 3. beültetés lesz, ami után újabb vizsgálatok jönnének. Ez pedig tolná a stimut. És februárban elköltözünk 2 évre Németországba (jó, én lehet, hogy csak márciusban).
MEg amúgy is azt mondta Szűcs, hogy fogyóban a petesejtjeim, azért érik ilyen kevés

, és nem ajánlja, hogy hónapokat (esetleg No miatt éveket) "pihenjünk", mert addig kell nekem gyereket csinálni, amíg van miből.
Azért az elég mellbevágó, amikor az embernek 28 évesen ilyet mondanak.
Hát remélem, hogy 2 hét alatt valahogy összekaparom magam, hogy tudjak egy kicsit a fagyisokra is koncentrálni.
(Bocs, hogy ez ilyen bánatos lett.)