A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Heni, az én védőnőmről ilyet el sem tudok képzelni. Szerintem csak a babák súlya körül forognak a gondolatai, és mérlegekkel álmodik :shock:

Kép
vindolanda

Vindo hidd el én is majd seggre estem, amikor bejelentette :shock: de tesónak tervezek venni mérleget, na akkor meg majd leshet, tuti, hogy havonta nem viszem majd méretni tesót.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Megvagyunk, minden rendben, csak sokat csavargunk, ügyintézünk, így több napos lemaradásom van... :oops: Igyekszem!
Remélem, mindenki jól van!!!!! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Halihó!

Hú, olyan borzalmas éjszakánk volt, alig látok ki a fejemből.

Henikém, köszi a dicsit. Mondjuk én Vindolanda nyomába sem érek. Olyan törékeny kis virágszál. :lol: Tisztára irígy vagyok. :wink:

Vindolanda! Jó kis programok, különösen a szippantós tetszik. :wink:
dmaggie

Sziasztok!

Csúúúcs szuperek az állatkerti képek persze a többi is :D :D :D
Nagyon aranyos Péterke és Máté is és mindegyik manóka. :D :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Picit olvasgattam :) Köszönöm Fürtöske nevében is a dicséreteket :)

Ágica: Örülök, hogy tetszik a vonalzó, Petrus gyönyörű kislány és tényleg olyan jó róla ez a kép! :D Remélem ez a vashiány dolog hamar rendeződik!

Mesi: Pocakfotók szuperek, és tényleg gyönyörű kismami vagy, punktum.:twisted: :lol: Nyíregyházi képek nagyon jók, látszik, hogy jól éreztétek magatokat. Zsófi könnyen megszokta, hogy nem a saját helyén van?

Vindolanda: Rugó csuda helyes kispasi, nálunk is megy a cd, dvd rendezés, de már egyre kevesebbszer, remélem leszokik róla :roll:

Granda: Nagyon jó kis montázst csináltál Lindusról , nagyon tetszik :) Rombolás az nálunk is van, de a könyveket szépen nézegeti, az újságok viszont nem élik túl :lol:

Sense: Szívből gratulálok Lottihoz, elhiszem, hogy boldog vagy :D

Móni: Nagyon jópofa az a gyümölcsös fűző, én fiam még biztos csak rágcsálná :oops: Fakopáncsot én is nagyon szeretem, olyan ötletes és szép játékok vannak. Csodaszép Gréti még mindig :)

Aniko15: Még meg sem dicsértem Dávidkát, olyan édes volt azon a múltkori képen :), éjszakáitok javultak?

Milénamóni: Nekünk is fülhőmérőnk van, nekem az a furcsa, hogy alapban nagyon keveset mutat, kb. 34,5-35,4-et, úgyhogy ha már 39 felett volt Bencus láza, akkor nagyon megijedtem.
Amúgy volt már olyan, hogy leellenőriztem a sima digitálissal és nagyjából ugyanannyit mutatott. Hogy van Zéti?

Mmarica: Jó, hogy jelentkeztél és hogy jobban vagy! :)

Mesi, Vindo, Maggie: Jó volt nézegetni a képeket! És szupi, hogy ilyen klassz időtök volt. Babák, mamák egyaránt csinik! :D

Heni: Olyan szép kisfiú Péterke és a mosolya egyértelműen a tied :)

Pénteken voltunk megint Játszócsoportban, olyan jól érzi ott (is) magát Máté, jön-megy játszik mindennel. Sajnos az ebédet még mindig nem tudjuk ott megenni, pedig már nagyon kíváncsi lennék, hogy kis asztalnál kis széken hogyan menne, de úgy elfárad szegénykém, így itthon eszi meg.

Muszáj vasalnom, mert megint nagyon lemaradtam :(
Szép napot!

KépKépKépKép
meryke

Na, megjártuk a védőnőt. Hát képzeljétek, két órán keresztül voltunk ott, és csak hárman voltak előttünk :x Szerencsére Rugó jól bírta, a látásvizsgálatoknál használt bottal rohangászott, és odaadta a kismamáknak, akik szintén ott várakoztak.

Adatok: 8850 gr (két hónap alatt 30 deka plusz), a magassága meg 76 cm :shock: Ezek szerint két hónap alatt semmit sem nőtt, amit annyira nem hiszek el, de tök mindegy. Most 80-as ruhákat hord már, pont jók rá.
Kértük a plusz oltást is. A doki a 15. hónapival együtt adja majd be, így szokta állítólag.

Gyors reakciók.

Maltofer - Rugónak semmi baja sem lett tőle :roll:

Miléna - hogy vagytok????

Meryke - lassan nekünk is lesz csizma-programunk, de várnám a hideget is. Szerintem lassan be is köszönt. Szép darabot vettetek.

Maggie - hú, ez a törékeny virágszál :roll: Amúgy a szippantósunk egy igazi úriember. Egyszer, mikor nem volt apróm, nem hagyott átmenni a szomszéd kocsmába pénzt váltani, hogy nehogy sírjon a gyerek, inkább átment ő. Pedig nem is mondtam semmit neki :shock:

Na, léptem tanulni, szép napot.
V.

Kép
vindolanda

Nem tudom mi van, de ma tisztára lökött a netünk. Alig akar dógozni.

Meryke! Ez a játszócsoport is remekül hangzik. Csimma tényleg csúúúcs. Vasalást én továbbra is halasztottam. Alig élek, nincs erőm hozzá.

Vindo! Ez jutott hirtelen az eszembe. :oops: Annyira kis vékonyka vagy. Én sem hinném, hogy Rugi csak ekkora lenne. Amikor együtt álldogáltak a gyerekek, szinte teljesen egyformának tűntek. :roll:
Tényleg úriember. :lol:
dmaggie

Hello Lányok,

azt hiszem most egy jó darabig csak képeket fogok dicsérni :lol: :lol: :lol: : hihetetlen milyen szép gyerkőcök vannak a topicban. És mindenki olyan nagy lett hirtelen.
Bútoron csücsülő Gréti, elmélázó Linda, tündérarcú Petra, csillagszemű Máté, óriáspillás Péterke!

Csajok, nagyon jó lehetett a minitali! Vindolanda, Te már tettél fel egyáltalán magadról képet? Nem emlékszem. :oops: De mindenesetre csini anyuka vagy! És tök jó a kocsitok fogantyúja, még nem is láttam ilyet, de nagyon vicces. Mint a csigabiga szarva :lol: Nagyon jók a fotók, a kézcsókos haláli! Gremese, a képek alapján csak úgy süt a boldogság az immáron hamarosan négytagú családotokról! Úgy látom nagy a szeretet! A sapka nélküli képeken látszik csak igazán, milyen nagylány lett Zsófi! Maggie, Neked meg egyszerűen csak elismerésem. 3 gyerkőc után irigylésre méltó formában vagy! A két kiskrapek meg tündéri!

Marica, jó, h bejelentkeztél és örülök, h már jobban vagytok!

Csizma/bakancs: én egyenlőre egy szuperbundázott téli bakancsot vettem. Kevesebb, mint 7000 Ft volt :D
Íme:
Kép

Ez meleg is, de mégsem egy lábszárközépig érő kaloda. Azt reménytelennek tartom naponta többször Lizi lábára adni. (már a cipőt is kész horror) Kisebb latyakot meg nagyobb hideget gyönyörűen ki fog bírni. Aztán meglátjuk, h milyen tél lesz (lesz-e egyáltalán hó) és akkor még tervezek neki egy igazi hótaposót, amivel lehet őrjöngeni a hóban. Állítólag tényleg jók vannak a decathlon-ban, és nem is vészes az ára: 3-4000 Ft.
LMóni: egyébként a X. kerületben van a cipőbolt, ahol vettük, a Medveszőlő utcában, Ti biztos tudjátok, h az hol van. :roll:

Na ébredünk!

silka
silka

Megjártuk mi is a dokinénit, nem hagyott nyugodni a popó pirosság, vagyis a két hajlaté.
Gombás fertőzés, normaflort kell adjak neki, nem lát szájpenészt :shock: pedig én láttam, lehet már leszedtem.Kaptunk kenőcsöt+canesten.
Azt mondta a doktornő, hogy lehet nem rágja meg rendesen a kaját, vagy valami erősebbet evett, ebben a korban állitólag ez nagyon gyakori.

Épp zenedélutánozunk :wink: hihetetlenül teccik neki, mondókás, gyerekénekes cdt találtam, ami inkább ovisoknak jó, de Péterkének teccik :wink:

Heni
KépKép
heni81

Halihó
Életjel
Annyira jók az utolsó oldal képei :)
Talira úgy néz ki most, hogy mi is tudunk menni....

Sűrű volt megint minden.....de kész a cipős szekrényünk is :) Lassan már képeket is kellene dobnom.

Puszi nektek
Remélem lesz idő, olvasni is valamikor

KépKép
KépKép
fleur

Fleur szia drága :lol:
A héten megyek ki Cicussal valamelyik nap a gázosok miatt de főképp miattatok.
Ha beugorhatunk :roll: :lol: :lol:

Annyira szépek a képek amiket felraktatok.
A kéz csókos nagyon tuti :lol:

Képzeljétek két hét keresés után tegnap kaptunk végre valódi csokis mignont.
Alig lehet már kapni az eredeti fondantos, kakaós tésztás vajkrémes verziót belőle.
Én meg olyat akartam enni.
És tegnap végre sikerült :lol: (ennyit a fogyókúráról)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na, a munkával kapcsolatos feladatokat megoldottuk on-line. A szippantós viszont itt volt, Rugónak nagyon tetszett :wink:

Gábor csak későn jön haza, nyomhatom egyedül :?

Fleur, akkor már tényleg jöhetnek a képek :D

Mignon - ne is mondd. Én most pár napig nem eszek csokit, hogy a szigorlati bizottságom ne a pattanásaimat számolgassa. De utána :oops:

Heni - remélem, használnak a cuccok.

Rugó épp a ruhaszárítón próbál egyensúlyozni :shock: Imádja sajnos.

Én köszönöm a dicséreteket, és messze nem érzem magamat olyan hú, de csinosnak 8) De a bőrömben azért jól megvagyok 8)

Most megyek, jövök ám még...

Fáradt vagyok, és éjszaka még tanulnom kell. Holnap már nem akarok nagyon éjszakázni, ezért ma meg kellene nyomni a dolgot :?

Kép
vindolanda

Megláttam Gábor kóláját, azt hiszem, lenyomok egy pohárral. Hátha segít :roll:

A kávétól fáj a szívem. Elszoktam a koffeintől ez alatt a két év alatt, de egy kis kólát még elbírok.
Pedig nagy kávés voltam régen.

:arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok,

Hát a képek nagyon jók, nagyon jó lehetett a minitali, mindenki nagyon csinos, igen Emese Te bocsánat Ti is :lol: , a gyerköcök pedig nagyon édesek, a helyszín is szuper lehetett.

Emese, igen engem is érdekel, hogy viselte a nem otthon alvást Zsófi, bár mikor mi nyaraltunk, Robesz simán aludt, a levegőváltozás csodákat tesz. Apa, súlya, megértem, és szolidarítok Vele :lol: :lol:

Mmaggie, nagyon helyesek vagytok :lol:

Ágica, Hát remélem a vashiány megoldódik, én is kicsinek vashiányos voltam, és Anyum állandóan tömött banán, brokkoli, máj meg még nem is tudom mivel, Petrus nagyon édes kiscsaj.

Móni, nekem is tetszik a fűző, főleg ha Gréti nemv veszi a szájába, csütörtökön szobát rendeztünk át és találtunk egy legos autot, teljesen szétszedhető, hát Robesz ráugortt, szó szerint, és 1/2 óráig bütykölte, pedig féltem, annyi, pici apró darabból áll, de egyáltalán nem vette a szájába.

Meryke, Máté annyira kis fürtös, engem is így hívtak régen :shock: és kicsit reménykedem, h Robesz is göndörke lesz.
De jó, h így szereti Máté a játszócsoportot, mi is próbálkozunk Ringató és voltunk csiri-biri tornán, Ringatón már egész önálló.

Mmarica, jó, h jelentkeztél, és örülünk, h jobban vagy.

Milénamóni, na mi van Zétivel? Nekünk amúgy digitális hőmérőnk van és homlokra rakható is van, ha nem hagyja magát, nekünk bejött.

Heni, Péterke egy tünemény, és ahogy néz

Viranka, hát ezek a Míra "köpések", tényleg ki kéne adni.

Hát rólunk, no, szóval voltunk ugye csiri-biri tornán, egész jól viselte, no azért nem ment nélkülem sehová, de kezdem megszokni, hogy Robesz ez a fajta, néz, figyel, és később kezd kezdeményezni, vagy a játékok után érdeklődni. A ringatón már körbejár, nézelődik, szóval az már ismertebb közeg neki, így, hogy voltunk már elég sokszor.

Anyukám jött hétvégén, így átrendeztük a nappalit, merthogy van egy hőhidunk, és mikor elkezdődik a fűtés szezon, hiába szellőztetés, és páratabletta, megjelentek a penészfoltok, így a szekrényt, átcibáltuk a másik falra, és persze este, és akkor már ugye mindent ki kellett takarítani, szóval hullák voltunk.
Lefestettük még fent a korlátot és az összes ajtófélfát.
Vasárnap elvittük Anyumhoz, és holnapig ott is marad, úgy hiányzik, hogy ma kb. 8x hívtam őket, Anya odatartja a telefont neki, és "dumcsizunk". Már várom, hogy lássam.
Szóval tegnap voltunk vásárolni, és színházban, hát nagyon jó volt, a darab nem volt a legjobb, de jó kis kikapcsolódás volt.
Ma pedig Bécsben jártunk, és kaptam egy cipőt és zoknikat, no és vettünk Robesznak játékokat és megvettem az egész család mikulását, annyira jó volt, képzeljétek már minden karácsonyban van.

Persze most, hogy hazaértünk még gyorsan takarítottam ami kimardt és főztem, hogy holnap ha este hazajövünk Robesszal minden meglegyen, így hulla fáradt vagyok.
Holnap megyek fodrászhoz vége, és pedikűr, manikűr is lesz.

Na hát jó sokat írtam, bocsi, megyek elolvasoma másik részt is.

Kép
Kép
nektarin

Silka, de jó a cipő, mi is vettünk Robesznak majd lefényképezem, mi egy Siestát vettünk, le volt félárazva, szerintem nagyon szép, na le is fényképezem este.

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok

A minitalis képek egyszerűen csodásak kétszer is megnézegettem őket :D

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok !

kicsit eltüntem mert Ádika leköti az összes percemet.
ma kicsit nyügike volt jönnek a fogacskái.

mostmár stabilan jár csak akkor ül le ha nem érzi biztosnak a talajt.

taliban benne vagyunk.
kinek és mennyit kell küldeni ?

na lépek pihizni mert sajna nálam mikulás van és hulla vagyok.

puszi mindenkinek
20200310173350

Ezt gyorsan küldöm majd holnap a többi
Sense
Hát addig örülj, míg nem tudod milyen az igazi hiszti :lol: a múltkor a Ringatón az oktató csaj mondta is,hogy ez tankönyvbe illő minta hiszti volt, amit a lányom produkált :oops: :lol:
Gratulálok a csajszihoz

Irina
Köszi még1x írom

Móni
remélem Gréta már jobban van...mikor is cuccoltok errefelé???
Hiszti vereseny....hmmm...biztos akarod???? :lol: :lol:
Gyertek gyertek jujj de jó
melyik nap???

Jéézus ezek a pénz dolgok.....meg rokonok...azért ilyenek nálunk nincsenek, vagy legalábbis nem tudok róla.

Kiskolbi
Ovi nagyon szuperül néz ki :) nagyon barátságos én szeretnék idejárni :)

Peti nagyijának is marha jó ízlése van, egyik karácsonyra olyan tangát kaptam tőle sexi fekete trikóval, hogy még az unokája is csak lesett :lol: :lol:

Mesi
Nagyon szép a pocak

Marica
Örülök, hogy jobban vagytok

Nagyon édesek a gyerkőceink itt ....

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Na én meg innen maradtam le, mint a borravaló :oops: De mivel ma 4:45-kor keltünk, hát volt időm visszaolvasni :D

Minitalis képek szuperek, gyerekek tündériek, anyukák csinosak, MESI NEM BÁLNA!!!! Zsófinak ugyanilyen piros cipője van, mint Zsozsinak :lol:

Írtátok, hogy a gyerekek délelőtt kétszer kakilnak. Zsófi mindig :oops: Egy nap háromszor-négyszer kakil, anyatejesen ez öt-hat volt, azóta csökkent le, hogy nincs szopi.

Én szombaton vizsgáztam, hát reméljük a legjobbakat, pár nap és kiderül... Ha sikerült, akkor már csak szakdoga és államvizsga lenne hátra, jajjjdejólenne... :roll:

És végül fotó :lol:

Kép Poci tesóval, 14+0

Kép Poci Zsófival, 14+1
Vendég

Jaa, és Marica, örülök, hogy jelentkeztél :)
Vendég

Panndi!
Zsófival nagyobb volt a pocakod nem? vagy csak még túl korán van 8)

Nektarin!
nem semmi hétvégétek volt,még az olvasásba is belefáradtam :)

Nekünk meg folyamatban a 2.legszzarabb éjszakánk volt :(
tegnap mind2gyerekem nyomta a dumát/síírást(bár a kicsi néha aludt is) n4től :evil: Míra még az apját is felkeltette h. Anyucit keresem :lol: Életem párja meg kiakadt h. 20 perccel hamarabb fel kellett kelnie :roll: Aztán hn6körül mind3an visszaaludtunk :)
Ma meg mÍra felsírt,persze Bálint is ,aztán Míra hányt+hasa fájt+beszélhetnéke volt.Most már semmi baja :) szerintem elrontotta a pocakját és menni akar oviba :)

kicsipasim meg itt áll :arrow:

KépKép
viranka

Sziasztok!

Hát mindenkivel együtt érzek aki korán kell.
Én is éjjel vagy Karcsihoz vagy Ildihez keltem ráadásul
6körül úgy gondolta,hogy ki aludta magát.

Telihold lesz csajok.

Marica neked felejtettem írni örülök,hogy már jobban vagytok.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jó reggelt!

Viranka összebeszéltek a gyermekeink :?
Cica is 1/4 4-től többet volt ébren mint aludt :evil:
Viszed Mirát oviba?

Nektarin micsoda dolgos hétvége.
Meg színház, meg Bécs :lol: :lol:
Milyen cipő?

Panndi Zsófis nekem is nagyobbnak tűnik :roll:

Fleur karácsonyra akartunk kicuccolni de így, hogy a fürdő is csere, meg még több minden előjött.
Festés előtt kábelezés stb valószínűbb a január vége február eleje.
Pénz kérdés is az meg attól függ mikor utalja át a bank.
hát persze, hogy akarom a versenyt!!!
Szerintem döntetlen lesz :lol: :lol:
Csütörtök vagy péntek :lol: :lol:

K.Timi na végre, már hiányoltalak :lol:

Juba te merre vagy??

Vindolanda én pont fordítva vagyok.
A colától rosszul vagyok a kávéból meg naponta 2 lecsúszik.
Extra sok tejjel :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!

Én is itt. :lol: Nem tudom, talán az esti Panadolnak köszönhetően, de Bercó az éjszaka jól aludt, tehát én is. Ő még nyomja. :lol: :lol:

Viranka! Remélem nem ilyen hasfájós divat van most. Gergő is itthon volt tegnap, hasonló tünetekkel, de leginkább csak randalírozott a kicsivel. Így ma ment suliba, majd látjuk a továbbiakat. Alvsás :cry: :cry:

Nektarin! Még így leírva is sok. Nem is csoda, hogy elfáradtál. Nem is csodálom, hogy hiányzik a kisfiad.

Fleur! Akkor Lilla igazi nőből van. :lol:

Vindo! Én colafüggő vagyok, sajnos. De legalább a light-ot szeretem. Jól haladtál a tanulással.

Panndi! Milyen érdekes. Tényleg kisebbnek tűnik a mostani. :shock: Gondolom, a sok fogyás eredménye. Hogy vagy? Vizsga biztosan meglesz. Majd mi kiszurkoljuk.
dmaggie

Jól látjátok, nagyobb volt :shock: És ami a legviccesebb az egészben, hogy azok a nadrágok, amiekt Zsófival a terhesség elején hordtam, most lecsúsznak rólam :lol:

Viszont tegnap kaptam kölcsön egy csomó kismamaruhát, nadrágot, szoknyát, és nagyon jók :D
Vendég

ne is írjátok a kávét :evil: én nagyon ritkán ittam/iszok...múlt héten mikor előhivattam pár elkészült naptárat és képet ittam kb. egy ujjnyit :) s csodálkoztam miért vagyok fent még éjfélkor is?Aztán kedvesem megkérdezte ittam kávét?de legalább láttam a Született feleségeket :)
Móni!
viszem mert akar menni,nincs már semmi baja,a hasa meg mindig akkor fáj ha vmi baja van :) és azt akarja vele foglalkozzon mindenki

ezt Míra üzeni nektek :)
miravgnjmk,l.-----. (a nevét tudatosan pötyögte be :) )

KépKép
viranka

Jó reggelt!
Nálunk is érdekesen alakult az éjszaka, amire számitottam is, mert fürcsi után szépen kihányt mindent, majd 1 körül ébredt, már lázas is volt. Kapott Nurofent, teázott, de nem birt visszaaludni, mert még éhes is volt, megivott egy üveg tápit, majd el is aludt. 7.30 körül ébredt, evett és most alszik tovább. Jaj hogy én ezt hogy nem értem, ha hányok, biztos nincs kedven enni. De hát had egyen!
Valami virus kerülgeti, nyomatom neki a normaflort.

Csajok B6 ot lehet adni gyereknek is? Mennyit??? nincs meg a leirásom:-(a dobozban.

Nektarin jó kis csavargósra fogtátok, hát én eddig max. 2 órát voltam távol Péterkétől és ha belegondolok, hogy szüléskor mi lesz. Számomra ez olyan elképzelhetetlen, mindig attól élek, hogy biztosan hiányzok neki, sir majd utánam, pedig elkellene kezdeni szoktatni.

Viranka hű kemény lehetett nektek is az éjszaka:-(

Panndi vicces a pocó méret, én Péterkével ilyenkor már bálna voltam, most meg 1 kg lehet rajtam, de alapból -10 kgvel inditottam szerencsére:-)

Heni
KépKép
heni81

A hányásról jut eszembe Ildinek múlt héten volt egy ilyen du.-nja
alvás után estig minden ki jött ami addig be ment.
De csak hőemelkedése volt adtam neki láz csillapítót
másnap már mintha nem is lett volna semmi baja.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok !

L.móni : köszi a hiányolást de tudod rossz pénz nem vész el.
Ha budára megyünk talira akkor ha gondolod jöhetsz utánunk is.

Mmarica : örülök, hogy jobban vagytok.

Lányok tegnap voltunk a tescoba és nagyon jó pofa gyerek rucik vannak. Persze főleg lányos dolgok de lehet fiúsat is találni.

Nagyon sajnálom az éjszakázókat. Nálunk tegnap délután kelt Ádi zokogva és hosszú percekig nem tudtam megvígasztalni. Aztán már annyira turkált a szájába,hogy adtam neki Nurofent.
Persze tuttira mentem és lefekvés elött is adtam neki, hogy tudjon rendesen pihenni.

Ágica: szerintem nem gáz ha adsz neki Nurofent. Én is szoktam neki adni ha jönnek a fogacskák. Én mindig arra gondolok, hogy én is utálom ha fáj a fogam akkor ő nekik miért ne lenne rossz.

Na dobok pár képet aztán lépek pakolni meg ebédet csinálni.

Kép na ilyen frizut növesztett a drágám
Kép így nézi a mesét
Kép a kicsi és a nagy ( vaterán vettem )
Kép nagyon cuki
Kép tegnap ezt vettük a tescoba ( mi már készülünk )
Kép és a szöszke hercegem

Na eldugultam.
Szép napot mindenkinek.
20200310173350

Persze az egyik képet rosszúl töltöttem fel.

Kép .
Szóval ilyen frizut növesztett Ádi magának.

Apájának van göndör haja.
20200310173350

Ezt nem hiszem el, hogy ilyen béna vagyok.

na küldöm még egyszer.

Kép .

eldugultam.

Szép napot.
20200310173350

Sziasztok!

:shock: Azt se tudom, hol tartok... :roll:

Péterkének jobbulást a szájpenész miatt! :(

Pneumo: Hát asszem mi leszünk az egyik kivétel, akik nem adatják be... :? Hú, de most nincs kedvem részletezni, amit a dokim mondott... :oops: Talán legközelebb. Szelike is várható, hogy ébred lassan.

Rugó annyira helyes! :)

Fázás: Én fázós vagyok, úgy vettem észre, Szeli is, így én annyi ruhát adok rá általában, mint magamra, vagy egy kicsit többet. Így egyszerű a képlet! :)

Granda! Csúcs az új vonalzód!!! :D

Péterkének micsoda vagány sérója van! :)

Miket csinál Zsozsi álmában! :shock:

ezt most elküldöm.

Kép

Kép
regcsiken14

Kaqk! Szeli is egyik napról a másikra nem kérte a tápszert (10 hósan), azóta tejpépet kap helyette reggelire és vacsorára.

felébredt... :arrow:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok, most egy gyors bejelentkezés, később elolvasom az írásokat is.

Rugónak van egy zenélő-körbe forgó autója, amire nem figyeltem, és bement a francia ágy alá. Ott körözött az ágy közepénél lévő támasztéknál, és énekelgetett vagy öt percet.

Vártam egy ideig, hogy kijöjjön.

Rugó már elindult befelé.

De végül egy partvissal ki tudtam lökdösni.

Erre nem is gondoltam, hogy oda bemegy majd. :shock:

Jövök ám majd.

Kép
vindolanda

Regi végül nincs szájpenész, csak valami lepedéket látott tegnap a dokinéni, de hát van más:-(

Timi nagyon édes Ádika:-) és milyen fürtöket növesztett:-) gondolom nem fogod neki levágatni egy jó ideig :wink: Unokatesóméknak is igy indult majd végül már 3 évesen majdnem a derekáig érő fürtjei voltak, mint egy kislánynak :wink:
A szamáron szokott Ádi lovagolni? motorozni is tud már egyedül??? nálunk még nem tudja Péterke hajtani magát:-( pedig én már ki csak azzal járnék, igaz igy is járunk, csak igy én tolom.

Fázósság: nálunk is van:-( térünk is át fa tüzelésre, a gáz már kezd megfizethetetlen lenni :shock: és még meg is fagyunk mellette.

Pneumo: ez mindenkinek saját döntése, én agyalok még a meningón is( agyhártyagyulladás volt a családban, igy én inkább beadatnám)

Heni
KépKép
heni81

Heni, mi kötöttünk egy nem használt vezetéket a műanyag quad elejére, és így nem kell lehajolni, húzzuk magunk után. De ez csak egy ötlet, lehet, nektek is eszetekbe jutott, csak azért leírtam.

A lába leér, de nem tolja.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Megjártuk a védőnénit,kb. 1,5hónapja vagy van az 2 is :oops: ,hogy nem voltam Domival.. 10kg felett van,és 80cm 11foggal a többi meg jövöben. :)
Most olyan édesen alszik.. :)

Oltás:agyhártyát beadatam Dominak.Nálunk is volt a családban,mint Heniéknél.Nem kockáztatnák. Pneumora feliratkozva.. Az az igazság,hogy a nagytesó mindent hazahoz,és Domi már elég antibigyot szedet,én úgy gondolom.Ha adok ezzel az oltásal egy lehetőséget,hogy ne kelljen annyi szednie,akkor megkockáztatom. De igen ezt mindenkinek maga kell eldöntenie,még,hogy beadatja vagy nem.Viszont ha jól hallottam 2010től? már kötelező lesz ez is,vagy előbb,nem emlékszem pontosan..

Bocsi csak ami a fejemben van,azokat leírom.Akiket kihagyok elnézést érte..

Timi:micsoda fürtök vannak Ádinak,és milyen szőke :) Jó kis cipőt vettél,nagyon édes.. :) Én is nézegetm a tecsos cucokat,de nálunk olyan kevés jó rucik vanak a fiúknak.. :(

Kaqk:köszönöm a lámpa véleményed.. :)

Kiskolbi:Gratulálok a munkához!!!!

Meryke:Ugyan ezt a csizmit néztem én is Dominak,csak nem volt méretben. :D Nálunk menők ezek a fajta könyvek,birom mikor karatyol mellé. :D

l.móni:
meggyógyultatok?hasonló kapta el Domit is,képzeld.Mi kaptunk rá gyógyszert viszont köptetőt nem javasolt a doki.Ha jól emlékszem te pont fordítva voltál gyogyi ügyileg :shock:

Heni:édes Péterke fürcsis képe..:) Szívtipró lesz ő is,amint látom.. :)

Elküldöm mielőtt elszállll........ :D
varga tünde

Halihó!

No, bejött, amitől féltem. Gergő itthon, hányt többször is, du-n vihetem a dokibához. :cry: Remélem nem söpör végig a családon. Ez a gyengénk.

Regi! Jó, hogy megvagy!!!!

K.Timi! Isteniek a képek Ádámról. Micsoda angyalka fürtöcskék, egek..... Cukkancs nagyon!!! :lol:

Péterkének gyógypusszancsokat küldök!!! ++++

Vindo! Pampalini sem csinálhatná jobban. :lol:

Bocsi, megyek összerakom a rakott karfiolt amíg alszik a kisfőnök.
dmaggie

Sziasztok Lanyok!

Nagyon reg nem voltam megint.... :? Remelem, nem felejtettetek el! Az az igazsag, hogy eleg nehez leulnom a gephez mostansag, Rania amint meglatja, o is gepelni akar..Mas az elet, amiota jar.. :D De gondolom, ezt ti is eszrevettetek.. :D

Azert olvasni szoktalak Titeket, es orulok, hogy mindenki jol van, fokepp a Babucik, hat tunemenyesek egytol-egyig!

Mi is jol vagyunk, Rania tovabbra is egy angyalka, bar most mar sokkal erosebb akarattal.. :) es hat az aktivitasat nem tolem orokolte... :oops: hiperaktiv-apuka-genek... nincs megallas, jon-megy-fut-felmaszik-lemaszik-intezkedik-pakol-vizsgal-dumal... :)

Es hat egy eleg korai, de szamunkra annal oromtelibb hir:

Bekerdzkednek a kismami-tablaba!! :D Erkezik a kisteso!! :D
Meg csak az otodik het, remelem, minden rendben lesz! Tudom, korai, de szuksegem van a hires szeptemberitopic-vudura!! :lol:

Szep lassan megprobalok felzarkozni, most rengeteg meselnivalom van (Ugye, aki szegyenszemre kihagy majdnem 3 honapot!! :oops: )

Puszi mindenkinek!

Niki, Rania
Vendég

Most olvastam vissza.. Hányos babákkal miújság? Ez az enyhe idő kedvez ezekenek a fránya vírusoknak :evil: .
Beniéknél is már a csoportban van,hányás-hasmenéses,de ott is egy nap volt! Aztán másnap semmi,harmadik nap láz,onnantól torok fájás,rekedség... :evil:

Tényleg az influenza oltást,nálatok a családban hányan kérik? Kíváncsi vagyok rá,most valamiért gondolkodok rajta,eddig soha nem kértük,de most vacilálok.. :shock:

milénamoni:remélem már jobban vagytok.Nekünk is volt 3 napos lázunk a 4naptol jöttek a kiütések.Alig bírtam levinni a lázát.Hűtőfürdő-borogatás-kúp-nurofen,ezeket váltakozva és együtt.De szinte egyszer sem sikerült teljesen lenyomni abban a három napban levinni 37,5 alá.Idegileg az embert nyomasza az biztos.Nekünk olyan márőnk van ami fül is meg homlok is,meg ahova teszed,de nálunk is mindig mást mér,ezért én úgy szoktam,hogy bemérek vele a hónajba,úgyis lengében van ilyenkor,hogy letudja adni a hőt,és rámérek a fülre utánna.Biztos ami biztos..No tovább olvastam,oké minden.. :)

Nagyon jók a mini talis képek!!

Megyek kisütöm a husit, a főzihez.. :)
varga tünde

dmaggie:
Gergőnek jobbulást!!!!!

Niki72:
Gratula!!!!!Megy a tapasz vudu.. :)
varga tünde

Niki gratulálok!!!!! Megy a tesótapasz vudu+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++jajde örülök:-)

Heni
KépKép
heni81

Tünde! Nagyon köszi, remélem gyorsan túl lesz majd rajta. Olyan jó, hogy jelentkeztél. Kicsit régen láttuk már Domit! :wink: Influenza elleni oltást mi nem adatjuk be senkinek sem a családban.

Niiiikiiii! Ez csodálatos hír! Szívből gratulálok. Gyere, gyere mesélj!
dmaggie

Maggie Gergőnek jobbulást.
És megy a vudu, hogy a család többi tagja megússza+++++++++++++

Niki Gratulálok :lol: :lol: :lol:
Tesótapasztók+++++++++++++++++++++++

Heni Péterke hogy van?
Jobbulást neki is. Mennek a gyógypuszik.

V.Tündi minden orvos másképp csinálja :wink: :lol:
Nekünk így is jó volt.
Tegnap már tudtam vele menni Ringatóra.
Holnap meg zenebölcsi :lol:

K.Timi Ádinak micsoda csodás fürtjei vannak :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Bongyi????? csak két sort, hogy mi újság.
A héten lesz a beavatkozás?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na, most is gyors leszek :wink:

Niki - hú, ez aztán jó hír! Vigyázz magadra nagyon! Vannak már kiválasztott nevek??? Silka szegény csak bővítgeti a táblát.

Ktimi - ez aztán frizura :wink: A tescoban én is mindig rózsaszín-ruha dömpinget látok :shock: Karácsonyi ruhákat én is szeretnék. Tavaly lemaradtunk róla, csak előke jutott... De idén gyorsabbak leszünk :!:

Influenza - mi soha nem adatjuk be, persze lehet, ráfázunk előbb-utóbb :? De nem is emlékszem már rá, mikor kaptam el utoljára. Szerencsére. Nekem inkább légcső- vagy manadulaproblémáim szoktak lenni.

Gergőnek jobbulást, és remélem, nem fut át az egész családon. Nálunk egyszer a nagyobbik bátyám hozott haza rózsahimlőt Egerből, és átfutott rajtunk, kb. három hónapig mindig volt otthon egy beteg :lol:

Fogzás, gyógyszer - én a négy napos limitet általában betartom. De nem hiszem, hogy komoly baj lenne, ha ráteszel még párat.

Rólunk : Rugó tudja használni azt a játékot, aminek nem tudom a nevét - fém síneken fagolyókat kell mozgatni. Ez nálunk nagy újdonság :wink:

Ez a mostani oldalra reakció, de igyekszem az előzőt is átolvasni.

V.

Kép
vindolanda

Fleur - ezen a tangán olyan jót röhögtem :lol:

Nektarin - Rugó is ilyen típus, nem egy vadállat, na :lol: De ennek is megvan a maga bája, meg a kis extrovertált babáknak is. Szerintem. Én sem voltam még két-három órától tovább távol. Jaj, de furcsa lehetett. Egy hőhíd miatt a másik lakásban mi is mindig küzdöttünk a penésszel. A mostaniban szerencsére nincsen. Egy csomó mindent rákentünk, de időről időre újra kijött, és néha elég nagyra is megnőtt :mrgreen:

Panndi - ezt a 4.45-öt olvasni is rossz... Szép pocak :lol:

A második szomszédban már két órája fűrészelnek.

Kép
vindolanda

Azt még leírom, hogy Rugó először a fogát dörgöli a fogkeféjével, aztán fésülködni kezd vele :lol:

Na, nem szórakoztatom itt magamat :arrow:

Kép
vindolanda

Lmóni! Szeli már kapott ilyen gyümölcs fűzőcskét, bár Szeli nem fűzi (szerintem neki korai, de Cicusnak... ki tudja! ;)), viszont imád vele játszani! Egyébként össze is fűzte őket Anyu, így nincs meg a veszélye, hogy egyet lenyeljen, bár már nem veszi mindent a szájába. ;)
:lol: De édes, ahogy kidőlt! :)

Vindolanda! Én meg nem is mentem egyből fősulira. Hasonló volt a hozzáállásom, mint Neked a számomra érdektelen tárgyakhoz... :oops: Aztán úgy döntöttem, hgoy végigjárom az apró lépcsőfokokat is! :lol: (5. év, mérlegképes, 0. előkészítő) Közben megértem a feladatra! :)

Szeli szerencsére már túlvan ezen a mindent leborítok, török-zúzok korszakon! :) Most már lehet vele könyvet lapozgatni (persze csak ezt a kemény leporellót), és a játékaival is szépen játszik! :)

Ágica! Nem baj, ha jó étvágya van Petrának, Szeli is szinte egész délután eszik... De egyiken sem látszik meg! :)

Zéti remélem, azóta jobban van!

Képzeljétek, Szeli mostanában focizik! :shock: Olyan ügyesen rúgja a labdát, aztán szalad érte, és mégegyszer! :)

Vindo! Szuperek a minitalis képek! :) (na, az a pávián (vagy mi?)... :shock: ... :?)
Látom, Gegipapa szolidaritást vállalt, Mesi! :lol: (bocs ;))
Egyébként már fűzöm Apát, hogy mi is oda menjünk tavasszal! :)

még másfél oldal... :(

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: