A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Jó reggelt!

Véda - Ezek a tünetek rám is egy az egyben rám húzhatók, mármint leginkább a gyerekkoromra. Most már azért tudatosan nyagyjából le tudom küzdeni őket. A figyelemzavart a legnehezebb... :roll:
Ne keseredj el, nem Te vagy a hibás!!!
Vendég

Köszi a hiányolást csajok, megvagyunk. Rengeteg elintézni valónk van, ezért nem nagyon tudok jönni.

Titi - az utsó hsz-od tele van :D jellel! Ennek nagyon örülök!! :wink:
Vendég

Sziasztok!
Nem nagyon voltam az utóbbi időbe, kihasználtuk a gyerkőcökkel a jó időt. Nagyokat sétáltunk. De most is visszaolvastam, és megcsodáltam a sok-sok szép babót! :D

Kép
dittke

felhívtam a dr-im és nem sok jóval kecsegtetett.... Azt mondta, irány az első nőgyógyászat AZONNAL! Ott fogok kapni vmi szert aszem vmi ergán vagy mit és ha nem segít a vérzés csillapításában, műtenek

Nem tudtam hogy mi hiányzik az életemből...... még ez is. Még egy lapáttal az élettől...
magdolnam

Magdi: milyen jo hogy megkerdezted! drukk hogy a gyogyszer segitsen!
Vendég

Sziasztok! Jó "reggelt"!

Véda! Dehogy vagy rossz anyuka! Ezt nagyon gyorsan felejtsd el! Ezeket a tüneteket én is átéltem gyerekként. Többször jártam nevelési tanácsadóban és pszihonéninél. Sajnost tudom, hogy mi váltotta ki belőlem. De azt hiszem egész jól felnőttem...
Fel a fejjel!

Magdi! Hű, ha tényleg ilyen sok a piri, akkor doki!Ilyenkor tényleg töb van és folyadék kell neked, nehogy vérszegény legyél.
Levi előtt nekem is jó sok volt, szuper tampont használtam és 2-3 óránként cseréltem és eltartott 6-7 napig. Szülés után egyszer már jött meg és 5 napig tartott és sokkal kevesebb. Szóval ez is mint minden más, alkatfüggő.

Képzeljétek! Levi reggel átfordult a hasára! 8) Most először sikerült neki rendesen a fejét maga után emelnie. Az váltottta ki, hogy odabújtam Apához és beszéltünk Levihez, mire Ő vigyorgott egyet és nagy lendülettel átfordult! :D

Ja és utólag is boldog hófordulót a babáknak!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ú, Magdi! Drukkolok én is hogy elég legyen a gyógyszer!+++++++++

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Magdi:nagyon remélem hogy segít majd a gyógyszer-azért jelentkezz majd hogy mégis mi van!

Véda:teljesen egyetértek veled,a doki meg :evil: Kitartás.
Tudom hogy meg kéne mondanom a kecsit-de sajnálom őket...majdcsak rászánom magam.
Hívő nem vagyok-se ilyen,se olyan-pedig Anyukám Jehova tanuja-tudom,tudom...most mit gondoltok..... :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Kriszti, köszi! Én szuper tampon + tena extra, de ez sem hatásos :( Most már nagyon szédülök jó lenne ha jönne már vki
magdolnam

Magdi! Drukk, hogy ne legyen semmi gond! Az Ergam vérzés csökkentő!
Vendég

Kriszti:gratula Levinek!! :D

Anyjuk:olvastam hogy te meg aggódsz hogy nem forgolódik a picur-nyugi-eljön annak is az ideje :wink: Domit már pelenkázni is nehéz,mert állandóan elfordulna,meg nyúlkál mindenért,teljesen mindegy hogy játék van-e a közelében vagy sapka :lol:

És nagyon dühbe tud gurulni,ha eldobja a játékát és nem éri el :roll: Kis méregzsák!

Kép
Kép
Kép
kike

Magdi! Tényleg igyál sokat! De ne túl édeset! A vérveszteségtől szédülsz! Be tud vinni valaki? Nagyon remélem, hogy minden rendben lesz!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

HAzajött a férjem, indulunk.... Kicsit nagyon parázok....
magdolnam

Kike! Vallás miatt nem ítélkezünk! Mindenképpen mond meg valahogy a gyerekeknek! Bár nem tudom, én hogyan kezdeném... :roll:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Véda,
a pszichiáternek valami nagyon csúnyát akartam mondani, de mindegy, ilyeneket nem is írunk le.
Van egy alapítvány, akik kifejezetten a hiperaktív illetve hiperkinetikus gyerekekkel és felnőttekkel foglalkozik. FIMOTA a neve. Az oldaluk: http://fimota.hu/
nézd meg, érdemes őket megkeresni.

A hiperaktív gyerekek igenis nagyon sok figyelmet és törődést igényelnek, nem pedig korlátokat. A korlátozást nem bírják, finoman szólva. Olyan hihetetlen energiával rendelkeznek, és sokfelé tudnak egyszerre figyelni, hogy egy átlagos felnőtt nem képes követni, ezért zavarja a felnőtteket!!!! Igazából a tanítás során is csak az a baj velük, hogy háromszor annyi feladatot kellene nekik adni, mint másnak, ezért nem szertik a tanárok őket. de csak olyasmivel foglalkozik, amit szívesen csinál, sajna ami nem érdekli, egyáltalán nem köti le.
Ezt persze gondolom, mind írta a Vadaskert is.

Még egy: a világot a hiperaktív emberek viszik előre. Napóleon, Petőfi, és a feltalálók közül nagyon sokan feletehtőleg hiperaktívak voltak.
Nem korlátozni kell őket, hanem kihasználni az energiáikat, irányt adni nekik.
(mint minden gyereknek, egyébként)

Mit sportol Lilu?

KépKép
szkagi

Magdi! :( Hívj magaddal vkit nehogy rosszul legyél! Remélem használ a gyógyszer!! Tudod, lélekben veled vagyunk!!!!! :wink:
Vendég

Magdi! Vigyázz magadra!!!

Kép
dittke

Megérkezett az etetőszék! Nagyon izgi!! :lol:
Kép

Segítek anyának összeszerelni...
Kép

Kész! Akkor most megkóstolom...
Kép

Finom!!!! :D :D
Kép
Vendég

Tami - és csak neked: vasaló a háttérben!!! Ahogy a régi szép időkben!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jajj,de édes Nóri :P :P

Kép
Kép
Kép
kike

Köszi! 8)
Tényleg Kike! Ma még nem is ömlesztettél képeket, pedig azt ígérted!!! :D JÖhetnek!! :wink:
Vendég

Jah, még egyet akartam!

Ms Nóra Presley :lol:

Kép
Vendég

De jó ez a kép is :P

Azt hittem tegnap már sok voltam-na,majd csinálok ma is :D

Kép
Kép
Kép
kike

Wera! Nóri baba gyönyörűség! Annyira édes a fotókon! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Nóri egy tünemény! :D

Kép
dittke

Wera! Nóri nagyon édes és szupi az etető szék!
Vendég

Vera: szupik a kepek! Nagyon jo az eteto, mi is ezen gondolkodtunk, hat lehet jobb lett volna....mindegy. Tan ez is kiszolgal minket!
Vasalo.... :lol:
Tunder a galleros kep!
Vendég

na lepek, aszem, ha nem robbanok fel a sok baromsagtol amit anyos osszehord, akkor delutan jovok!
szoritsatok ne vesszek vele ossze :P
Vendég

Anyjuk! Hajrá-hajrá! Áramoljon a csí! :wink:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

mondtam,hogy hozok :D

Itt vagyok:
Kép

Nekünk ilyen van:
Kép

Nyami:
Kép

Kezdek kitekeredni:
Kép

Közelről hami:
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Anyjuk:kitartás Anyóshoz!!

Kép
Kép
Kép
kike

Azóta már itt tart:
Kép

Kép

Kép

Tett egy fordulatot,elment a jatékokért.

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Rohanok vasarolni,aztan benezek. Egy gyors kerdes: aki a 4hos dm-es babas cuccokat kivaltotta ahoz mit kellett most bemutatni?
Es az elozo kuponfuzet meddig hasznalhato fel?
Vendég

Magdi+++++++++++++++++

Wera,
Nóri tündéri!!!!!

Anyjuk,
huhhhh anyós..... éld túl valahogy!

Még nem írtam, de Szonja tegnap este 11-ig ordított ahogy a torkán kifért :shock: :evil:
hiszti volt a javából!
Remélem, Nándi nem fog ilyeneket csinálni :roll:

KépKép
szkagi

Mav,
nem tudom :oops:

KépKép
szkagi

Mav! Nekem rossmanos volt, és nem kértek hozzá semmit.

Kép
dittke

Hali!

Nóri és Domi tündérik! Nagyon jó a etetőszék!

Magdi++++++++++++

Véda! Sajnálom a pszichológust!

Nem kaptam kecskerutafű teát! :cry:

Kép
szly27

Maverik! A bababónuszos dologról van szó? Én onnan már megvettem az italt meg a gyümipürét, ami 4hótól van. Pedig még nem is vagyunk annyik. Nem kértek semmit.
MÁr ha ezt kérdezted... :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára terek.krisztina 2008.11.11 12:15-kor.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Domi drága nagyon pörög! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti! Írt neked Marcsi püt?

Kép
szly27

Szly! Nem kaptam püt senkitől egy ideje.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Akkor mindjárt írok neked! Pill

Kép
szly27

Halihó!

most tudtam jönni, én is írok....
Vendég

Mav:nekünk is a rossman-ban lehetett beváltani,mi már rég beváltottuk,azt hiszem a kiskönyv kellett,lesz benne egy másik kupon,nekünk volt,amit 8-hótól lehet beváltani.

Kép
Kép
Kép
kike

MAv: a bababonusz cuccait barmikor bevalthatod a dm-ben, kortol fuggetlenu, hogyuj kuponfuzet mikor van, foglamam sincs. A 4 honapos hippes cucc az a rossmannba kell bevinni. akitolottt adatlap es biztonsag kedveert a kiskonyvuk( oltasi) es akkor kapsz egy hippes csomagot, ujabb kartayaval ami asszem 6 honapos korban bevalthato.
De az a bababonusztol fuggetlen.
Vendég

Miért ír mindenki privit?Én is,én is :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Kriszti! Írtam!

Kép
szly27

kivancsi vagyok anyos mikorra toppan be, ugyanis direkt kertem hogy 12 korul jojjon, ilyenkor van legnagyobb esellyel ebren ugyfel 3ig( persze ma delelott masfel ora helyett csak felet aludt, szoval mar fel 3 elott ujra aludni fog :P ) na mindegy, max igy jar...
Vendég

Kike! :-) Nyugi, csak nem ide tartozik!

Kép
szly27

Kriszti:igen,pörög,forog,olyan mozgékony akar lenni,mint Nóri babánk :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: